2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Ozaman kocaman kocaman hamleleri olan bir bebişin olacakmış. Bende bebişinin gazelleri olsun diye ayva aldım ama henüz yiyemedim, hiç sevmem de. Bende deli gibi çiğ köfte mübtelasıyım :)
canım etsiz yiyebilir ama çiğ et kesinlikle yasakmış

bende yarın tekrar gidecem sat 2 ocak ben 27 ocakta kan tahlili yaptırdım 93 çıktı yarın 10 da dr gidecem bakalım neler olacak benim hesaplayıcılara göre 4 haftalık

biliyo musunuz ben bebeğime yelek örmeye başladım bilee biraz acele ettim ama günler nası geçicek ki bi ay en azından örgü ile sonra koşuşturmam başlıcak bursa da eve yerleş doktor randevuları istanbul aile ziyateri vs vs

ooo maşallah hızlısın canım
ben daha yakın 3-5 kişi dışında kimseye demedim kalp atışlarını duyunca söyleyecem
ne zaman duyarızzzzzzzzzzzzzzzzz

ooo maşallah hızlısın canım
ben daha yakın 3-5 kişi dışında kimseye demedim kalp atışlarını duyunca söyleyecem
ne zaman duyarızzzzzzzzzzzzzzzzz

benimde bi tek annemle kayınvalidem biliyo şuan yurt dışında olduğum için kimseeye bişe sölemedim doktor kontrolünden sonra ilan ederim inşallah burda yalnız olduğum için oyalıyorum işte kendimi

benimde bi tek annemle kayınvalidem biliyo şuan yurt dışında olduğum için kimseeye bişe sölemedim doktor kontrolünden sonra ilan ederim inşallah burda yalnız olduğum için oyalıyorum işte kendimi

Ben gecen hafta kayınvalidem ve kayınpederime söyledim yaklaşık olarak tüm akrabalara söylemişler kendi taraflarından eşimle tartışıyoruz sırf bu yüzden. Ben nazardan cok korkarım ama gel gor ki onların tarafından artık herkes biliyor. Oysaki söz vermişlerdi kimseye soylemicez diye. Cok gıdıklaya oldum bir daha geldi aklıma bak yine sinirlendim.

Olsun bırakmayalım burayı:)
Bebeklerimizi nasıl büyütmemiz gerektiğini paylaşıcazzz

Taş tabi artık hep birlikteyiz. Hatta ben sizi baby showera da geleceksiniz inşallah h ilk diş partimizede :)

Bende dün kan tahlili yaptırdım sonuç pozitif ALLAH hepinize sağlıklı bebişleri kucaklarınıza almayı nasip etsin...

Hoşgeldin aramıza :)) evet evet gittikçe çoğalıyoruz ne mutlu bize ya inşallah sorunsuz bir şekilde hepimiz bebişlerimizi kucağımıza alırız :))

Hoşgeldin aramıza :)) evet evet gittikçe çoğalıyoruz ne mutlu bize ya inşallah sorunsuz bir şekilde hepimiz bebişlerimizi kucağımıza alırız :))

İnşaallah!testlerdi doktor kontrolüydü rutin doktor muaynesiydi derken bir bakmışsın yürüyorlar benim bu 3.bebiş olucak,biraz heyecan,biraz korku hepsi bir arada :)

İnşaallah!testlerdi doktor kontrolüydü rutin doktor muaynesiydi derken bir bakmışsın yürüyorlar benim bu 3.bebiş olucak,biraz heyecan,biraz korku hepsi bir arada :)

Ne güzel ya :)) bende 3 tane istiyorum, eşim 2 istesede :) ee aralarında kac yas var

İSİM BEKLENEN DOĞUM TARİHİ
lale06 lale 03.10.2014

kamuran85 03.10.2014

Berkandamla 27.09.2014

turkishcoffe 04.10.2014

Mariamelikem 02.10.2014

ayceey 02.10.2014

Son düzenleme:
benden bu kadar hanımlar, unuttuğum olduysa ekleyerek devam edelim

Hahaha ne güzel gözüküyor öyle çok duygulandım :))

Ay ne guzel gorunuyo ellerine saglik canim bende cok duygulandim:)))))
Hahaha ne güzel gözüküyor öyle çok duygulandım :))
Aynen canim ya bende cok duygulandim rabbim elimize aldigimiz gunleri gosterir ins aminnnn
Bende dün kan tahlili yaptırdım sonuç pozitif ALLAH hepinize sağlıklı bebişleri kucaklarınıza almayı nasip etsin...
Hosgeldin canim aramiza ne mutlu cogaliyoruz ins daha cok cogaliriz

Kizlar sizde bulanti basladimi bende daha hic bir belirti yokda:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…