Hamilelik takviminde hayırlı ve uğurlu olsun canım :))
canım etsiz yiyebilir ama çiğ et kesinlikle yasakmışOzaman kocaman kocaman hamleleri olan bir bebişin olacakmış. Bende bebişinin gazelleri olsun diye ayva aldım ama henüz yiyemedim, hiç sevmem de. Bende deli gibi çiğ köfte mübtelasıyım :)
çok sağol canım ya ben daha kimseye söylemedim içimden taşıyo zaten bir şekilde herkese söylemek istiyorum ama kalp atışlarını beklicem benim daha hiç belirtim yok sizinde başlamamış takip ettiğim kadarıyla acaba ne zaman başlıyo bu bulantılar aşermeler akşam eşimi kandırdım aşeriyorum dondurma al diye saat 23.45 zavallım kalktı giyiniyo sonra kıyamadım söyledim şaka yaptığımı :)adeti 1 gün geçmişti yarın bidaha test yapcaz ona göre dr keseyi görmek için randevu vercek hayırlısı inşallah
ooo maşallah hızlısın canımbiliyo musunuz ben bebeğime yelek örmeye başladım bileebiraz acele ettim ama günler nası geçicek ki bi ay en azından örgü ile sonra koşuşturmam başlıcak bursa da eve yerleş doktor randevuları istanbul aile ziyateri vs vs
ooo maşallah hızlısın canım
ben daha yakın 3-5 kişi dışında kimseye demedim kalp atışlarını duyunca söyleyecem
ne zaman duyarızzzzzzzzzzzzzzzzz
benimde bi tek annemle kayınvalidem biliyo şuan yurt dışında olduğum için kimseeye bişe sölemedim doktor kontrolünden sonra ilan ederim inşallahburda yalnız olduğum için oyalıyorum işte kendimi
Olsun bırakmayalım burayı:)
Bebeklerimizi nasıl büyütmemiz gerektiğini paylaşıcazzz
Bende dün kan tahlili yaptırdım sonuç pozitif ALLAH hepinize sağlıklı bebişleri kucaklarınıza almayı nasip etsin...
Bende dün kan tahlili yaptırdım sonuç pozitif ALLAH hepinize sağlıklı bebişleri kucaklarınıza almayı nasip etsin...
Hoşgeldin aramıza :)) evet evet gittikçe çoğalıyoruz ne mutlu bize ya inşallah sorunsuz bir şekilde hepimiz bebişlerimizi kucağımıza alırız :))
İnşaallah!testlerdi doktor kontrolüydü rutin doktor muaynesiydi derken bir bakmışsın yürüyorlarbenim bu 3.bebiş olucak,biraz heyecan,biraz korku hepsi bir arada :)
Ne güzel ya :)) bende 3 tane istiyorum, eşim 2 istesede :) ee aralarında kac yas var
aminnnn sende aramıza hoşgeldinarkadaşlar ne güzel çoğalıyoruz hep beraber olmak dileğiyle
İSİM BEKLENEN DOĞUM TARİHİ
lale06 lale 03.10.2014
kamuran85 03.10.2014
Berkandamla 27.09.2014
turkishcoffe 04.10.2014
Mariamelikem 02.10.2014
ayceey 02.10.2014
İSİM BEKLENEN DOĞUM TARİHİ
lale06 lale 03.10.2014
kamuran85 03.10.2014
Berkandamla 27.09.2014
turkishcoffe 04.10.2014
Mariamelikem 02.10.2014
ayceey 02.10.2014
Aynen canim ya bende cok duygulandim rabbim elimize aldigimiz gunleri gosterir ins aminnnnHahaha ne güzel gözüküyor öyle çok duygulandım :))
Hosgeldin canim aramiza ne mutlu cogaliyoruz ins daha cok cogalirizBende dün kan tahlili yaptırdım sonuç pozitif ALLAH hepinize sağlıklı bebişleri kucaklarınıza almayı nasip etsin...
Kizlar sizde bulanti basladimi bende daha hic bir belirti yokda:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?