2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Doktordan geldik kızlar duruşunda sıkıntı olabilir diye tekrar detaylı ultrason yapıldı çok şükür bebiş sağlıklı öyle rahat etmiştir dedi duruşu icin ve bol su iç dedi bu sıcaklarda su kaybetmemiz onlarida etkiliyormuş

gözün aydın,
darısı başıma şu pazartesi günü gelsede artık bebeğimi görsem :)

Kızlar yorgun oldugunuzda bebeginizi hissediyormusunuz.ben bugun cok ev işi yaptım simdide hareketini hissetmiyorum...

Herkese merhabaaa :)

iki gündür işlerim çok yoğun giremedim bir türlü şöyle bir okudum da;

Bseylül canım çok sevindim, gözün aydın darısı başıma :)

Kamuran ne güzel olmuş karnın benim hem önden hem arkadan maşallah :) eşim dalga geçiyor benimle bizim bebek yanlış yerde büyüyo diye

Glprenses canım özledik seni arada ses ver :) naptın mobilya işini?

Damlacım senden de bi göbüş fotosu bekliyorum zayıf anneler çok hoşuma gidiyor :) ben de paylaşıcam en kısa zamanda :)

unuttuklarım varsa kusura bakmayın lütfen, umarım herkes iyidir..

Yarın şeker testimiz var, idrar ve kan da var.

Canım çok sağol, inşallah hatta 6 ayda bir veririz belki de :) ilaç dozumuz da düşer belki :)

aman o iyi olsunda. nasıl rahat ediyorsa öyle dursun. ilerleyen zamanda değiştirir pozisyonunu nasıl olsa. hayırlısıyla ben de iyi haberler alırım inşallah.. kesinlikle bol su içmeli..

Kızlar yorgun oldugunuzda bebeginizi hissediyormusunuz.ben bugun cok ev işi yaptım simdide hareketini hissetmiyorum...
evet canım öyle oluyor.dinlenmek lazım.

ya evet ya ben de bir türlü yazamadım. Kamuranın eklediği fotoyu görünce yani isme bakmadan dedim erkek annesi karnı.:) maşallah çok iyi görünüyor kamuran..

sorma benim de halim öyle

hani önemli olan bebeğin iyi olması ama gerçekten zayıf hamileleri görünce diyorum bu bebek nerede:))

Son düzenleme:
Aynen öyle iyi olsunlarda gerisi boş inşallah herkes kontrollerinde güzel şeyler duyar

kilo vermeden hamile kaldığım için çok çok pişmanım gerçekten beklemediğimiz bir anda sürpriz yaptı bize minnoşumuz olsun napalım derdimiz kilo olsun veririz :)

saol canım bende senden güzel haberler bekliyorum.haber ver hemen bize :))

dünde benim oğluşum çok sakindi çok şükür gece yatınca başladı tekmeleri, biraz konuştum sevdim :) merak etma gece sakin bir şekilde yatınca onlar başlıyor

kızlar bende sabahtan beri hareketlenmesini bekliorum .ama malesef bugun bizimkisi pek bi sakin cok ama cok az bi hareketlilik hissettim sanki ama eve gidince direk yatagıma uzanıcam ve bebeğim hareketlenene kadar kalkmıcam:))inşalalh hareketlenir elifcim yoksa bu gece bana zehir olur halbuki akşamda en sevdiğim arkadaslarım gelicekler bana.

Açıkçası normalinden ileride olması iyi birşey mi bilmiyorum. Beni tedirgin ediyor babam 5,5-6 kilo olduğu için şuan 93 yaşında olan babanemi taaaaa o zaman sezeryan yapmak zorunda kalmışlar. Eşimde 4,5 kilo normal doğumla doğmuş ama çok çok zor bir doğum olmuş. Bebeğim dedeye ya da babaya çekmiş diye endişeleniyorum. Ayrıca bebeğinin kilosu, senin aldığın kiloyla orantılı olmayabiliyor. Yediklerin sana değil de bebeğine yarıyor olabilir. Çok az almışsın cidden süper :)))

Bende diyordum nerde bizim masalımızın annesi acaba diye :)) yarın güzel güzel haberlerle gelirsin inşallah binada sen istersinler ben paylaşmaz mıyım :)) bana da bahane oldu galiba :)) işte bu küçük şişkinlik benim Hena'm :))
Inşallah doğru çıkmıştır fotoğrafımız.

[ATTACH

Eklentiler

• $image.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 66
Son düzenleyen: Moderatör:

Doktorum gelişimi için çok güzel diyor. Sorun yok dedi. Böyle giderse çok büyür ve sezeryan derler diye korkuyorum kesilmeyi hiç istemiyorum Tedirginim bende anlayacağın...

Şekerden de şüphelenmedi. Pazartesi şeker ölçümünü yaptırıcam bir sorun çıkacağını düşünmüyorum. Yediklerim dokunmuyor sorunum yok Allaha şükür. Bebek de olması gereken gibi doğum pozisyonuna geçiyormuş.

Oyyy çok tatlıııı maşallah size sadece Hena var sende başka bişey yok süper :) uzun zamandır paylaşmıyorduk Kamuran öncülük etti

Benim bi de arkamda Masal'ın ikizi var

İnşallah canım ben de merak ediyorum sonucu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…