Ben oğluma ACUN ismini koymayı düşünüyorum sizce nasıl ? güzel anneler
Doktordan geldik kızlar duruşunda sıkıntı olabilir diye tekrar detaylı ultrason yapıldı çok şükür bebiş sağlıklı öyle rahat etmiştir dedi duruşu icin ve bol su iç dedi bu sıcaklarda su kaybetmemiz onlarida etkiliyormuş
gözün aydın,
darısı başıma şu pazartesi günü gelsede artık bebeğimi görsem :)
Inşallah sende güzel şeyler duyarsın canım
anılarım canlandı, bende evlenene kadar hiç kalçadan iğne olmamıştım, serum taktırmamıştım, son 5 ayda hepsinin tadına baktım malesef
Canım sonuçların iyi gelmiş senin de çok şükür :) gözümüz Aydın:) bebeğimiz dünyaya geldikten sonra 3 ayda bir kan verip baktırırız tiroidlerimize. Böyle her ay vermeye gerek kalmayacak inşallah:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Doktordan geldik kızlar duruşunda sıkıntı olabilir diye tekrar detaylı ultrason yapıldı çok şükür bebiş sağlıklı öyle rahat etmiştir dedi duruşu icin ve bol su iç dedi bu sıcaklarda su kaybetmemiz onlarida etkiliyormuş
evet canım öyle oluyor.dinlenmek lazım.Kızlar yorgun oldugunuzda bebeginizi hissediyormusunuz.ben bugun cok ev işi yaptım simdide hareketini hissetmiyorum...
Herkese merhabaaa :)
iki gündür işlerim çok yoğun giremedim bir türlüşöyle bir okudum da;
Bseylül canım çok sevindim, gözün aydın darısı başıma :)
Kamuran ne güzel olmuş karnın benim hem önden hem arkadan maşallah :) eşim dalga geçiyor benimle bizim bebek yanlış yerde büyüyo diye
Glprenses canım özledik seni arada ses ver :) naptın mobilya işini?
Damlacım senden de bi göbüş fotosu bekliyorum zayıf anneler çok hoşuma gidiyor :) ben de paylaşıcam en kısa zamanda :)
unuttuklarım varsa kusura bakmayın lütfen, umarım herkes iyidir..
Yarın şeker testimiz var, idrar ve kan da var.
Aynen öyle iyi olsunlarda gerisi boş inşallah herkes kontrollerinde güzel şeyler duyaraman o iyi olsunda. nasıl rahat ediyorsa öyle dursun. ilerleyen zamanda değiştirir pozisyonunu nasıl olsa. hayırlısıyla ben de iyi haberler alırım inşallah.. kesinlikle bol su içmeli..
evet canım öyle oluyor.dinlenmek lazım.
ya evet ya ben de bir türlü yazamadım. Kamuranın eklediği fotoyu görünce yani isme bakmadan dedim erkek annesi karnı.:) maşallah çok iyi görünüyor kamuran..
sorma benim de halim öyle
hani önemli olan bebeğin iyi olması ama gerçekten zayıf hamileleri görünce diyorum bu bebek nerede:))
ya evet ya ben de bir türlü yazamadım. Kamuranın eklediği fotoyu görünce yani isme bakmadan dedim erkek annesi karnı.:) maşallah çok iyi görünüyor kamuran..
sorma benim de halim öyle
hani önemli olan bebeğin iyi olması ama gerçekten zayıf hamileleri görünce diyorum bu bebek nerede:))
Kamuran ne güzel olmuş karnın benim hem önden hem arkadan maşallah :) eşim dalga geçiyor benimle bizim bebek yanlış yerde büyüyo diye
Damlacım senden de bi göbüş fotosu bekliyorum zayıf anneler çok hoşuma gidiyor :) ben de paylaşıcam en kısa zamanda :)
Kızlar yorgun oldugunuzda bebeginizi hissediyormusunuz.ben bugun cok ev işi yaptım simdide hareketini hissetmiyorum...
dünde benim oğluşum çok sakindi çok şükür gece yatınca başladı tekmeleri, biraz konuştum sevdim :) merak etma gece sakin bir şekilde yatınca onlar başlıyor
ay MASALLAH TUH TUH ALLAH NAZARLARDAN SAKLASIN.demek miniğin 1 kiloyu gecmıs he.gebelık takvımınde bıle yaklaşık 790a yakın olmuştur yazıor.acaba bnmkıde gecmısmdr dıcem ama sanmıom ben toplamda 6 aydr ıkı kg aldm.cnm ben normalım sen zayıfsan almaktan korkma.naslsa doğumdan sonra yarısı gıtcek.
canım korkma bende de oluyo arada ilkinde bende senin gibi endişenlenmiştim sonra çikolata yedim uzandım azcık ve kıpırdadı doktorum yoruluo onunda canı var demişti. Bende hak verdim bebeğime sen sakin ol uzan konuş onunla sana cevap vericektir canım
maşallah oğluşuna canım. Ayyy bi tek benim oğluşum hızlı büyüyo die korkuodum benimkide 1kg geçmiştir büyük ihtimal doktorum şekerden şüphelenmişti çok şükür normal çıktı tosun gibi bebiş olcak galiba bu dedi :) doktorun herhangi bişiy dedimi bebeğin gelişimi ile alakalı. Ben çok taktım bebeğimin iriliğine ben 2 hafta önce gittiğimde 815gr dedi şok oldum 24. Haftamdaydım. Ama şeker yüklemem temz çıkınca rahatladım biraz :)
kilo vermeden hamile kaldığım için çok çok pişmanım gerçektenbeklemediğimiz bir anda sürpriz yaptı bize minnoşumuz olsun napalım derdimiz kilo olsun veririz :)
Bende diyordum nerde bizim masalımızın annesi acaba diye :)) yarın güzel güzel haberlerle gelirsin inşallah binada sen istersinler ben paylaşmaz mıyım :)) bana da bahane oldu galiba :)) işte bu küçük şişkinlik benim Hena'm :))
Inşallah doğru çıkmıştır fotoğrafımız.
[ATTACH
Amaan kaaç kilo oldun sanki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?