2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

ben de tüm hafta yemiyorum yemiyorum pazar günü bir yiyorum ne oluyorsa o gün oluyor yarım k,lo aldım yine pazar günü. ve şuanda toplamda 9 kilo almış bulunmaktayım. 56 kiloyummmm ama hepsi gidecek inşallah doğumdan sonra. evet kamuran paylaşmasa bizde paylaşmayacaktık heralde. öncülük etti bize.

teşekkür ederiz kamuran

Çok güldüm bide Masal'ın ikizimi var :)) gider inşallah oda erir dicem ama bana göre en zor şey kalçayı eritmek

Kaç kilo olduğumu hiç söylemiyim istersen :26: Neyse hadi söyliyim :) aldığım son kilolarla birlikte 73,5 kilo olmuşum boyum 1,68 canım

hımmm :)) bu durumda emzirirken cok kalori yaktığımızı soylemk istiyorum sana hepsi gidecek merak etme :))

Ben de 9 kilo aldım canım toplamda. Hamile kaldığımda hayatımın en yüksek kilosundaydım benim kalça hep büyük ya alıştım artık o yüzden sorun etmiyorum :) Jennifer Lopez çıktığından beri rahatım

senin kilon yok canım ya zaten zayıf olduğundan 16 kilo falan normal senin için dert etme

Masallah damlacim cok guzel gorunuyosunuz nazar degmesinn:)

Kaç kilo olduğumu hiç söylemiyim istersen :26: Neyse hadi söyliyim :) aldığım son kilolarla birlikte 73,5 kilo olmuşum boyum 1,68 canım

Sıkıntı yapma bence ablam 30 kilo almıştı. sonrasında aldığından fazlasını verdi şaka gibi Hamilelik biraz da genetik bazıları hapur hupur yiyor kilo almıyor bazısı da ne kadar dikkat etse de alıyor. Ben de takıyordum hatta hala biraz takıyorum ama Dr um beni çok rahatlattı. zaten doğumdan sonra 10 kilo hemen gidecek dedi. Kalanları da emzirirken bebekle ilgilenmekten gider hiç korkma fln dedi...

inşallah o kadar almam canım :26: yani benim dikkat ettiğim söylenemez aslında hamileyken kendimi şımartmak istedim sanırım biraz hayırlısı olsun yapacak bişey yok önemli olan bebeklerimizin ve bizim sağlığımız kilo nasılsa verilir

Kızlar yorgun oldugunuzda bebeginizi hissediyormusunuz.ben bugun cok ev işi yaptım simdide hareketini hissetmiyorum...

cnm oluor oyle.yorgun olunca sankı onlarda yorulup dınlenıyor.meraklanma.ıkı çocuk var sennde yorulmadan duramazsın ama dıkkat etmeye calıs gene de.bıraz dınlendgnde baslar gene hareketlenmeye.bu arada kızın mı oğlun mu olcak senın.benm kız dıolar.bır ara sormuştun cnm bana ama cvp yazmaya fırsatm olmamıştı.smdı evdeyim pc m var ohhhh

aman bende bazen diyorum soyle elle tutulur bir kalçam olsaydı keske ama sonra diyorum ki bosver iyidir boyle kucuk kucuk :) 16 alırmıyım hiç bilmiyorum Hena 1 kilo olsa şimdi içimde 4 kilo doğsa 3 kilo oyle alırım su falan toplansa sütüm olacak falan 6 kilo daha eklesek sanırım 15 yapıyor hayıııırrrrrr :s

Aynen öyle ne sorunlar yaşayanlar var. Kilo dediğin verilir abartmamak koşuluyla tabi :)) Önemli olan sağlıklı şekilde bebeklerimizi kucağımıza almamız Az mı kaldı çok mu anlayamıyorum. Ekim çok uzak ama karnım çok büyük geliyor bana

babanene ve babayada MASAALLAH ıyı dogmuslar valla onemlı olan doktorunun soyledıgı cnm.o sorun gormedıyse zaten sorun yoktur.son 3 ayımız kaldı.olmadı bırazdaha dıkkatle takıp edılırsın.ıns sorun olmadan kucagmza bebeklerımızı alcaz.ıcını rahat tutmaya calıs.evet doğru dıosun bebegın aldığı kıloyla senın aldığın orantılı olmayabılır.belkı de minigıme gıdıyordur.buraya kadar ıyı geldım cnm ama bundan sonrası zor olcak valla.cok acıkıorum ve ıkı lokmada sıstıgımden çabucak tekrar acıkıorum.ayyy smdı bıle açlıktan mıdem de zıller calıor bır ıkı saaat sonra mısafrlge gtcez ondan yemek ıstemıorum.bnm 6 ay sonunda ıstah açılması oldu o ıkı kg yu bıle almazdım da 25 gun annemde kalınca gelsın kızartmalar gıtsın dolmalar yedırdıde yedırdı.gece getırıp tostları yedırmeler .anne yuregı ıste. zaten ben zayıf ta dgldm cnm normalım o yüzden almamam ıyı oluor.tek tesellım ılk ıc ayda 6,7 kg vermstım.onu düşünürsek daha eskı kıloma gelemedim yanı aslında hıc almamış oluorum.son uc ayda bole gderse süper.sende skntı ypma her sey güzel olacak inş..

stres yapma inşallah iyidir, akşam arkadaşlarınla tatlı da yersi gör bak o zaman tekmeleri :)

maşallah Hena'ya da annesine de

ben hamile kaldığımda gerçekten çok kiloluydum, hatta hamile kalırsam her istediğimi yicem , tek rakibim akrep nalan olur diyordum :)

hamilelik öncesi kilo verebilmek için diyetisyen- spor salonu- doktor arasında mekik dokuyordum ama ne kadar çok uğraşırsam o kadar çok kilo almıştım, psikolojim bozuldu, kimseyle görüşmek istemiyordum, düğün davetiyelerinden bayramlardan nefret ediyordum, alışveriş işkenceydi, eşim kendine bir şey almıyorsun aynı kıyafetlerle geziyorsun dediği için mecburen alışverişe çıkıyordum sonra ağlayarak eve geliyordum,

sonra hamileliğin ilk ayında 8 kilo verdim, 4. ayın sonunda 14 kilo gitti , şimdi bebişim biraz büyüdü bakalım pazartesi günü doktor ne diyecek, inşallah ben kilo almam ama oğluşum sağlıklı bir şekilde olması gereken kilo da olur,

doğumdan sonra inşallah olmam gereken kiloya ve bedene dönebilirim,Allah hepimizin yardımcısı olsun

Ben oğluma ACUN ismini koymayı düşünüyorum sizce nasıl ? güzel anneler

cnm acun ismi,bnm bildiğim dünya demek.ben hoslanmıorum cunku hemen acun fırarda dıye aklımdan gecıor:) o adamıda sevmıorum.ama sen sevıosan tabı kı koy netıcede senın bılcegn iş.ıstersen de hemen koyma belkı daha güzel ısımler bulur begenırsın.

Çok saol evet inş. herşey güzel olacak. Yalnız şu kilo almayan anne adaylarına hayranım anne yemeği başka oluyor tabii.. benimkiler rizede gelecekleri zamanı iple çekiyorum bayramda geliyorlar bana çifte bayram olacak

kız o zaman sen yandın,annen senın de ağzına zorla o yemeklerı tıkcak.valla bu cezamı yoksa nefis bır lezzetmi bılemedım anne başka oluor cnm.ben sen olsam 50 kgda almış olsam ve 10 kg daha alcagmı bılsem annemın yemeklerını kacrmazdm. Allah kmseyı annemızden ve onların yemegınden mahrum bırakmasın inş.

kızlar resım nasıl koyuyorsunuz.laptopumdan koycam ama beceremedm bır el atsanıza :)

Bazı insanlar gerçekten çok düşüncesiz olabiliyor. Yarın yatıya eşimin erkek kuzeni eşi çocuğuyla gelecek. Eşi abimin oğlunu getirmemin sakıncası var mı dedi yok dedim tabii ne denir. Samimi olduğum insanlar olsa sorun değil ama. Bildiğin misafir bunlar.. hava sıcak temizlikti yemekti nevresimler falan cidden daha ancak evi derleyip toplayabildim. Dün geleceklerdi ertelendi.
Dün ne zaman geleceksiniz diye aradım. Tetanoz aşısı için sabah çıkıcam dedim. Yemeği yapar aşıya öyle çıkarsın dedi. yuhh yani...Hamile olduğumun farkında mı acaba.. insan ne gereği var yorma kendini falan der ben zaten yapacağımı yapıcam ağırlamasını bilirim de bu tavırlara hasta oluyorum :)) Kime söyleneyim bilemedim en iyi siz anlarsınız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…