- 13 Aralık 2013
- 5.031
- 1.121
- 198
- 35
Oyyy çok tatlıııı maşallah sizesadece Hena var sende başka bişey yok süper :) uzun zamandır paylaşmıyorduk Kamuran öncülük etti
Benim bi de arkamda Masal'ın ikizi var
İnşallah canım ben de merak ediyorum sonucu
Kaç kilo olduğumu hiç söylemiyim istersen :26: Neyse hadi söyliyim :) aldığım son kilolarla birlikte 73,5 kilo olmuşum boyum 1,68 canım
ben de tüm hafta yemiyorum yemiyorum pazar günü bir yiyorum ne oluyorsa o gün oluyor yarım k,lo aldım yine pazar günü. ve şuanda toplamda 9 kilo almış bulunmaktayım. 56 kiloyummmmama hepsi gidecek inşallah doğumdan sonra. evet kamuran paylaşmasa bizde paylaşmayacaktık heralde. öncülük etti bize.
teşekkür ederiz kamuran
Çok güldüm bide Masal'ın ikizimi var :)) gider inşallah oda erir dicem ama bana göre en zor şey kalçayı eritmek
Bende diyordum nerde bizim masalımızın annesi acaba diye :)) yarın güzel güzel haberlerle gelirsin inşallah binada sen istersinler ben paylaşmaz mıyım :)) bana da bahane oldu galiba :)) işte bu küçük şişkinlik benim Hena'm :))
Inşallah doğru çıkmıştır fotoğrafımız.
[ATTACH
hımmm :)) bu durumda emzirirken cok kalori yaktığımızı soylemk istiyorum sana hepsi gidecek merak etme :))
Kaç kilo olduğumu hiç söylemiyim istersen :26: Neyse hadi söyliyim :) aldığım son kilolarla birlikte 73,5 kilo olmuşum boyum 1,68 canım
Sıkıntı yapma bence ablam 30 kilo almıştı. sonrasında aldığından fazlasını verdi şaka gibiHamilelik biraz da genetik bazıları hapur hupur yiyor kilo almıyor bazısı da ne kadar dikkat etse de alıyor. Ben de takıyordum hatta hala biraz takıyorum ama Dr um beni çok rahatlattı. zaten doğumdan sonra 10 kilo hemen gidecek dedi. Kalanları da emzirirken bebekle ilgilenmekten gider hiç korkma fln dedi...
Kızlar yorgun oldugunuzda bebeginizi hissediyormusunuz.ben bugun cok ev işi yaptım simdide hareketini hissetmiyorum...
Ben de 9 kilo aldım canım toplamda. Hamile kaldığımda hayatımın en yüksek kilosundaydımbenim kalça hep büyük ya alıştım artık o yüzden sorun etmiyorum :) Jennifer Lopez çıktığından beri rahatım
senin kilon yok canım ya zaten zayıf olduğundan 16 kilo falan normal senin için dert etme
Masallah damlacim cok guzel gorunuyosunuz nazar degmesinn:)
inşallah o kadar almam canım :26: yani benim dikkat ettiğim söylenemez aslında hamileyken kendimi şımartmak istedim sanırım birazhayırlısı olsun yapacak bişey yok önemli olan bebeklerimizin ve bizim sağlığımız kilo nasılsa verilir
Açıkçası normalinden ileride olması iyi birşey mi bilmiyorum. Beni tedirgin ediyor babam 5,5-6 kilo olduğu için şuan 93 yaşında olan babanemi taaaaa o zaman sezeryan yapmak zorunda kalmışlar. Eşimde 4,5 kilo normal doğumla doğmuş ama çok çok zor bir doğum olmuş. Bebeğim dedeye ya da babaya çekmiş diye endişeleniyorum. Ayrıca bebeğinin kilosu, senin aldığın kiloyla orantılı olmayabiliyor. Yediklerin sana değil de bebeğine yarıyor olabilir. Çok az almışsın cidden süper :)))
kızlar bende sabahtan beri hareketlenmesini bekliorum .ama malesef bugun bizimkisi pek bi sakin cok ama cok az bi hareketlilik hissettim sanki ama eve gidince direk yatagıma uzanıcam ve bebeğim hareketlenene kadar kalkmıcam:))inşalalh hareketlenir elifcim yoksa bu gece bana zehir olur halbuki akşamda en sevdiğim arkadaslarım gelicekler bana.
Bende diyordum nerde bizim masalımızın annesi acaba diye :)) yarın güzel güzel haberlerle gelirsin inşallah binada sen istersinler ben paylaşmaz mıyım :)) bana da bahane oldu galiba :)) işte bu küçük şişkinlik benim Hena'm :))
Inşallah doğru çıkmıştır fotoğrafımız.
[ATTACH
inşallah o kadar almam canım :26: yani benim dikkat ettiğim söylenemez aslında hamileyken kendimi şımartmak istedim sanırım birazhayırlısı olsun yapacak bişey yok önemli olan bebeklerimizin ve bizim sağlığımız kilo nasılsa verilir
Ben oğluma ACUN ismini koymayı düşünüyorum sizce nasıl ? güzel anneler
çok çok teşekkür ediyoruz :)) sende paylas seni de görelimm bebişide görelimm
babanene ve babayada MASAALLAH ıyı dogmuslar vallaonemlı olan doktorunun soyledıgı cnm.o sorun gormedıyse zaten sorun yoktur.son 3 ayımız kaldı.olmadı bırazdaha dıkkatle takıp edılırsın.ıns sorun olmadan kucagmza bebeklerımızı alcaz.ıcını rahat tutmaya calıs.evet doğru dıosun bebegın aldığı kıloyla senın aldığın orantılı olmayabılır.belkı de minigıme gıdıyordur.buraya kadar ıyı geldım cnm ama bundan sonrası zor olcak valla.cok acıkıorum ve ıkı lokmada sıstıgımden çabucak tekrar acıkıorum.ayyy smdı bıle açlıktan mıdem de zıller calıor bır ıkı saaat sonra mısafrlge gtcez ondan yemek ıstemıorum.bnm 6 ay sonunda ıstah açılması oldu o ıkı kg yu bıle almazdım da 25 gun annemde kalınca gelsın kızartmalar gıtsın dolmalar yedırdıde yedırdı.gece getırıp tostları yedırmeler .anne yuregı ıste. zaten ben zayıf ta dgldm cnm normalım o yüzden almamam ıyı oluor.tek tesellım ılk ıc ayda 6,7 kg vermstım.onu düşünürsek daha eskı kıloma gelemedim yanı aslında hıc almamış oluorum.son uc ayda bole gderse süper.sende skntı ypma her sey güzel olacak inş..
Çok saol evet inş. herşey güzel olacak. Yalnız şu kilo almayan anne adaylarına hayranımanne yemeği başka oluyor tabii.. benimkiler rizede gelecekleri zamanı iple çekiyorum bayramda geliyorlar bana çifte bayram olacak
Yaa sorma, ben de bugün fark ettim şişmeye başladıklarını. Yukarı uzatınca yine biraz normale dönüyorlar ama yere indirince sosis oluveriyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?