2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

hahaaa aminn :)) Anne yemeği hiç kaçırılır mı :)) Ohh miss bir de karadeniz mutfağıı...tereyağlar falan ben bayılıyorum

Bende gobusumdeki kizimin resmini koymaya calistim damlacim ama neden se olmuyo tekrar denicem
İnsallah yapabilirim

Hahah :)) alemsin canim ya hic bir seyin yok rahat ol lutfen :)
Ben popo seviyorum sanirim ya :) basen yok bende popo disari dogru buyuyo :))))
15 iyidir canim ya :) dogumdan sonra en fazla 4 kilo fazlan olur onu da hemen verirsin zaten

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hahaaa aminn :)) Anne yemeği hiç kaçırılır mı :)) Ohh miss bir de karadeniz mutfağıı...tereyağlar falan ben bayılıyorum

ay valla o gun senın sofranda olasım geldı.karadeniz lezzetlerı mısafırı takma kafanı.ben sana benm basıma gelenlerı,soylenenlerı anlatsam sasar kalırsın.aman cahıllıklerıne ver.oyle agır ıs yapma.basıt yemekler yap yada dısardan soyle.sadece 1 gun kalcaklarsa ıyı.bazıları yıllanıyor.

Senin yerine ben sinir oldumm wallaa bence hic yemek flan yapma canim karpuz peynir yesinlerr ne ugrasiyosunn terbiyesizlerr

Maşallah , ne güzel görünüyorsunuz .

E canim 6 ayi bitirdik cok sukur buyuyecek tabi karnimiz annesii :) bana cok az kaldi gibi geliyor zaman cok cabuk geciyor :)

Ama bak canim bi sebebi varmis iste hipotiroiddin sen dimi? Kilo alman ve verememen cok normal hic takilma bebislerin pesinde kosmaktan oyle bi incelicez ki :)

Canim iki kizim var buyugu 7 yasinda ikinci sinifa gecti...kucugude 26 aylik oldu Allah nasip ederse buda erkek olcak. .yorulmamak elde degil.buyuk kizim babaannesine gitti...kucugunude uyuttum ohhh bi guzel kafa dinledim iki saate yakindir ayaklarimi uzattim esimde aradi napiyosun diye yorgunum dedim yemek yapma ozaman dedi...bi cocuklara corba yapıcam bizde biseylet atistiririz.buyuk kizimda babaannesinde yer zaten ohhh

Canim gelenlerde gercekten yuzsuzmus yani bide ramazana giriyoruz sahuru var iftari var.valla banada haftaya 25 kisi iftara gelcek ama sag olsunlar ablam ve annecim oglende gelip yardim edicekler..aksam mutfagi bile temizkeyip giderler sagolsunlar

Arkadaşım benimi çağırdı :) iş yerinde k.k giremiyordum , nasıl olduysa bir deneyim dedim olduuuuu. Çok mutlu oldum :)
Çilek mobilyadan beyb coton modelinin karyolasını aldık canım , yani siparişini verdik hayırlısı bakalım . Yatak bir firma ile anlaşacağız
Birde park yatak var , oda yapmayacağım. İlerde çocuk odası yaparım kısmetse ...

Haklısın kötü niyet yok sonuçta tamamen cahillik.. çocuk da olacağı için çok sıradışı şeyler yapmam zaten. köfte patates fırında yaparım yemek olarak basit ve garanti
ben ilk defa karşılaştım demek yıllananlar var çok güldüm :)))

valla ben böyle destek olan kocaları cok sevıyorum.yapma tabı.karpuz peynır ekmek ya da dısardan soylersınız.daha napcan ıkı evlat vermısın Rabbıme bin sukur,3.de yolda.yemek olmasada olur.tabı kı ara sıra.karnındakı bebısı duzenlı beslemeyı unutma gene de ins benmde ıkıncısı sağlıklı hayrlı bır sekılde erkek olur.valla cok ıstıom bır oğlum bır kızım olsun.rabbım ıns nasıp eder.

Benim de iki gundur bileklerim cok sisiyor

Evet evet benimde bileklerim şişiyor . Geçen patronum farketti dikkat et kendine çok şişmiş dedi .
Ondan beri kafaya taktım

Canim sen de koysanaaa :)

Bakalım belki bende koyarım bir resim

Kizlar bu da benim prensesim :)

samsung S4

Eklentiler

• $1403884023086.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 33

valla cnm evet gulduruyor dusuncesı ama cıddı dıorum nerdeyse yıllananlar var bana kalırsa sen gene edebını bozma,netıcede cahılde olsa mısafır mısafrdır.Allahın gonderdıgıdır.bosver sen yorulmadan ağırlamanı yap.aksamda esın ısten gelınce yardım eder geçer bıter Allahın ıznıyle.fırında pateteste cok güzel bır secım.bnce dedgın gbı basıt kalmıyor.hem lezzetlı hem doyurucu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…