kız o zaman sen yandın,annen senın de ağzına zorla o yemeklerı tıkcak.valla bu cezamı yoksa nefis bır lezzetmi bılemedımanne başka oluor cnm.ben sen olsam 50 kgda almış olsam ve 10 kg daha alcagmı bılsem annemın yemeklerını kacrmazdm. Allah kmseyı annemızden ve onların yemegınden mahrum bırakmasın inş.
aman bende bazen diyorum soyle elle tutulur bir kalçam olsaydı keske ama sonra diyorum ki bosver iyidir boyle kucuk kucuk :) 16 alırmıyım hiç bilmiyorum Hena 1 kilo olsa şimdi içimde 4 kilo doğsa 3 kilo oyle alırım su falan toplansa sütüm olacak falan 6 kilo daha eklesek sanırım 15 yapıyor hayıııırrrrrr :s
hahaaa aminn :)) Anne yemeği hiç kaçırılır mı :)) Ohh miss bir de karadeniz mutfağıı...tereyağlar falan ben bayılıyorum
Bazı insanlar gerçekten çok düşüncesiz olabiliyor. Yarın yatıya eşimin erkek kuzeni eşi çocuğuyla gelecek. Eşi abimin oğlunu getirmemin sakıncası var mı dedi yok dedim tabii ne denir. Samimi olduğum insanlar olsa sorun değil ama. Bildiğin misafir bunlar.. hava sıcak temizlikti yemekti nevresimler falan cidden daha ancak evi derleyip toplayabildim. Dün geleceklerdi ertelendi.
Dün ne zaman geleceksiniz diye aradım. Tetanoz aşısı için sabah çıkıcam dedim. Yemeği yapar aşıya öyle çıkarsın dedi. yuhh yani...Hamile olduğumun farkında mı acaba.. insan ne gereği var yorma kendini falan der ben zaten yapacağımı yapıcam ağırlamasını bilirim de bu tavırlara hasta oluyorum :)) Kime söyleneyim bilemedim en iyi siz anlarsınız :)
Bende diyordum nerde bizim masalımızın annesi acaba diye :)) yarın güzel güzel haberlerle gelirsin inşallah binada sen istersinler ben paylaşmaz mıyım :)) bana da bahane oldu galiba :)) işte bu küçük şişkinlik benim Hena'm :))
Inşallah doğru çıkmıştır fotoğrafımız.
[ATTACH
Aynen öyle ne sorunlar yaşayanlar var. Kilo dediğin verilir abartmamak koşuluyla tabi :)) Önemli olan sağlıklı şekilde bebeklerimizi kucağımıza almamızAz mı kaldı çok mu anlayamıyorum. Ekim çok uzak ama karnım çok büyük geliyor bana
stres yapma inşallah iyidir, akşam arkadaşlarınla tatlı da yersi gör bak o zaman tekmeleri :)
maşallah Hena'ya da annesine de
ben hamile kaldığımda gerçekten çok kiloluydum, hatta hamile kalırsam her istediğimi yicem , tek rakibim akrep nalan olur diyordum :)
hamilelik öncesi kilo verebilmek için diyetisyen- spor salonu- doktor arasında mekik dokuyordum ama ne kadar çok uğraşırsam o kadar çok kilo almıştım, psikolojim bozuldu, kimseyle görüşmek istemiyordum, düğün davetiyelerinden bayramlardan nefret ediyordum, alışveriş işkenceydi, eşim kendine bir şey almıyorsun aynı kıyafetlerle geziyorsun dediği için mecburen alışverişe çıkıyordum sonra ağlayarak eve geliyordum,
sonra hamileliğin ilk ayında 8 kilo verdim, 4. ayın sonunda 14 kilo gitti , şimdi bebişim biraz büyüdü bakalım pazartesi günü doktor ne diyecek, inşallah ben kilo almam ama oğluşum sağlıklı bir şekilde olması gereken kilo da olur,
doğumdan sonra inşallah olmam gereken kiloya ve bedene dönebilirim,Allah hepimizin yardımcısı olsun
cnm oluor oyle.yorgun olunca sankı onlarda yorulup dınlenıyor.meraklanma.ıkı çocuk var sennde yorulmadan duramazsın ama dıkkat etmeye calıs gene de.bıraz dınlendgnde baslar gene hareketlenmeye.bu arada kızın mı oğlun mu olcak senın.benm kız dıolar.bır ara sormuştun cnm bana ama cvp yazmaya fırsatm olmamıştı.smdı evdeyim pc m var ohhhh
Bende gobusumdeki kizimin resmini koymaya calistim damlacim ama neden se olmuyo tekrar denicem
İnsallah yapabilirim
:))) daha erken ama galiba , sanırım sadece bizde var bu durum .
Maşallah , ne güzel görünüyorsunuz .
Bazı insanlar gerçekten çok düşüncesiz olabiliyor. Yarın yatıya eşimin erkek kuzeni eşi çocuğuyla gelecek. Eşi abimin oğlunu getirmemin sakıncası var mı dedi yok dedim tabii ne denir. Samimi olduğum insanlar olsa sorun değil ama. Bildiğin misafir bunlar.. hava sıcak temizlikti yemekti nevresimler falan cidden daha ancak evi derleyip toplayabildim. Dün geleceklerdi ertelendi.
Dün ne zaman geleceksiniz diye aradım. Tetanoz aşısı için sabah çıkıcam dedim. Yemeği yapar aşıya öyle çıkarsın dedi. yuhh yani...Hamile olduğumun farkında mı acaba.. insan ne gereği var yorma kendini falan der ben zaten yapacağımı yapıcam ağırlamasını bilirim de bu tavırlara hasta oluyorum :)) Kime söyleneyim bilemedim en iyi siz anlarsınız :)
Herkese merhabaaa :)
iki gündür işlerim çok yoğun giremedim bir türlüşöyle bir okudum da;
Bseylül canım çok sevindim, gözün aydın darısı başıma :)
Kamuran ne güzel olmuş karnın benim hem önden hem arkadan maşallah :) eşim dalga geçiyor benimle bizim bebek yanlış yerde büyüyo diye
Glprenses canım özledik seni arada ses ver :) naptın mobilya işini?
Damlacım senden de bi göbüş fotosu bekliyorum zayıf anneler çok hoşuma gidiyor :) ben de paylaşıcam en kısa zamanda :)
unuttuklarım varsa kusura bakmayın lütfen, umarım herkes iyidir..
Yarın şeker testimiz var, idrar ve kan da var.
ay valla o gun senın sofranda olasım geldı.karadeniz lezzetlerımısafırı takma kafanı.ben sana benm basıma gelenlerı,soylenenlerı anlatsam sasar kalırsın.aman cahıllıklerıne ver.oyle agır ıs yapma.basıt yemekler yap yada dısardan soyle.sadece 1 gun kalcaklarsa ıyı.bazıları yıllanıyor.
Canim iki kizim var buyugu 7 yasinda ikinci sinifa gecti...kucugude 26 aylik oldu Allah nasip ederse buda erkek olcak. .yorulmamak elde degil.buyuk kizim babaannesine gitti...kucugunude uyuttum ohhh bi guzel kafa dinledim iki saate yakindir ayaklarimi uzattim esimde aradi napiyosun diye yorgunum dedim yemek yapma ozaman dedi...bi cocuklara corba yapıcam bizde biseylet atistiririz.buyuk kizimda babaannesinde yer zaten ohhh
Benim de iki gundur bileklerim cok sisiyor
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim sen de koysanaaa :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Haklısın kötü niyet yok sonuçta tamamen cahillik.. çocuk da olacağı için çok sıradışı şeyler yapmam zaten. köfte patates fırında yaparım yemek olarak basit ve garanti
ben ilk defa karşılaştım demek yıllananlar var çok güldüm :)))
Kizlar bu da benim prensesim :)
samsung S4
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?