2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Canim ev yemeklerini yapmak zorundayim cocuklarin sagligi icin aksam esim isten gelince hemen markete gidicez alışverişe gelince zaten saat 10 falan olur aparatif biseyler atistiririz dedik ee bude sahurda yicez yani ben tutmicam ama esime arkadaş olmak icin yicem
Insallah Rabbim seninde gonlune gore verir.benim artik cocuk yapmam yasak doktor tamam artık dedi

yok yok benım kasttetgm suydu cnm.buyuk kızın zaten yok.babanesınde yer.kucugune zaten yedırdıklerın bellıdır.çocuklar olmadgnda arada sırada yapmaz odullendırırsın kendını babında dedım.ama oglus var onu mecbur güzelce vıtamınlerle beslıcen.o işi bozuor.onun ıcın mecbur sağlıklı yemen lazım bunu katmadm hesaba . sahurda yıyıp tekrar yatmaktan kg yapar bılıon cok dıkkatlı ve hafıf yersın zaten.hem rahatszda olmazsın.ben eslık etcegmde masus yer gbı yapardım gosterıs ama yemezdım ınsan sahurda acıkmıor ya.

Senin yerine ben sinir oldumm wallaa bence hic yemek flan yapma canim karpuz peynir yesinlerr ne ugrasiyosunn terbiyesizlerr

eşim oruç olacak zaten yapıcam... Kendisinin eşi de oruç olacak..kendime yakıştıramam normalde de öyle ağırlayamazdım. yemeklerin taze ve sıcak olması gerekir zaten o varken mutfakta yemek yapacağım :) Ama cidden hoş bir davranış değil. dediğin gibi yapmamaı hakediyor aslında

E canim 6 ayi bitirdik cok sukur buyuyecek tabi karnimiz annesii :) bana cok az kaldi gibi geliyor zaman cok cabuk geciyor :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Şimdiye kadar bana da çabuk geçti inşallah devamı da öyle geçer :))

birazdan mısafırlıge gtcegımız ıcın çıkıyorum ben.cok sıcak slap slap terlıor sırtım.hepınızı opuorum yrn görüşmek dılegıyle...

Canim gelenlerde gercekten yuzsuzmus yani bide ramazana giriyoruz sahuru var iftari var.valla banada haftaya 25 kisi iftara gelcek ama sag olsunlar ablam ve annecim oglende gelip yardim edicekler..aksam mutfagi bile temizkeyip giderler sagolsunlar

Ben misafir ağırlamaya bayılırım aslında yanlış anlaşılmasın ama bu farklı bir durum tavır ve tutum bence çirkin...
Ve dediğin gibi ramazanın ilk günü...ben tutamıcam ama bizim için özel bir gün...annemler rizede olduğundan abim ve erkek kardeşimle yapıcaktık ben evlenince 2 erkek kaldılar zaten aklım onlarda...her şerde hayır vardır

ah şu erkekler! kendi yakınları gelcekleri zaman yapılacak yemeğe bile karışmazlar mı sinir oluorum. en küçük detaya kadar düşünceli bir insan oluveriolar kendi tarafları geleceği zaman! sanki bugüne kadar kendileri hep ev işiyle uğraşıyorlarmış gibi akıl veriyorlar.. ilk hamileliğimde bana görümcemler geldi tatile 2 çocuklarıyla ve ben 1-1.5 aylık hamileyim o zamanlar. yani tam hormonların tavan yaptığı bi ağlayıp bi güldüğüm, süper duygusal olduğum zamanlar.. görümcemlede ayrı dünyaların insanlarıyız. mutfağım iyidir ancak o ilk dönemlerde yemeğin kokusuna midem çok bulanıodu ,kusmalarım yoğundu.yemek yapmak eziyetti bnm için .ama misafir oldukları için kastım kendimi ve hergün güzel şeyler yapmaya didindim.ama hatun yaptğım yemeği ne beğenir ne yer. gider mutfağa ben kendime ve çocuklarıma başka bişeyler yapıcam der. ağlatmaya doymadı beni. Allah misafirin iyisini versin hele ki hamileyken en düşüncelisini versin. Allah yardımcın olsun. basit şeyler yapıver yorma kendini bence.

Canim valla gece cocuklara bakmaya kaktigimda aclik hissediyorum biseyler atistiriyorum zaten biz sahurda hif seyler yani kahvalti yapiyoruz hemde kiloyu cok dert etmiyorum ilk gebeligimde 25 kilo aldim sumo gurescileri gibiydim kaynanam derdiki dudaklarini kesip kavurma yapsak bikisi doyar diyodu ama okadar kilonun hepsi 6 ay icinde gitti.ikinvi gebeligimde 15 kilo aldim ondada yaklasik iki kilom kaldi ama iyiydim bakalim simdi durum ne olacak

Aynen öyle eşim yardımcı saolsun. Cumartesi ikimizde çalışmıyoruz zaten.. Ben iki gündür gerekli alışverişleri yaptım bugün de evi hazırladım. yarına nevresim değişimleri ve yemek kalıyor :)) Aslına bakarsan samimi olduğum sevdiğim kişiler olsa ben ne kalabalıkları nasıl ağırladım bayılırım aslında :)) yemekte ne yapıcan falan diye sormak yerine aman kendini yorma demesini beklerdim. böyle olunca işte ondan düşünülmemek zoruma gitti sanırım :))

Canim hayirlisi olsun artik basa gelen cekilir derler.bence kofte patates tercihinde superr.yanins pilav..corba..salata iyi olur valla

Senin durum çok kötüymüş.. İlk aylar hamilelikte hem biyolojik hem ruhsal olarak daha zor karmaşık durumda oluyoruz zaten.. cidden düşüncesizlikmiş. Yok benim eşim Allahtan öyle değil. Yapma bişey boşver yorma kendini falan dedi. Ve o da onlara kızdı. Özellikle Kuzenin eşinin abisin oğlunu getirmesini istemesine :)) haha bana da cidden uçuk geldi. Hiç tanımıyorum. Hayatımda böyle bişey görmedim. Oturma odasını ona hazırlarım dedim. Önemli değil bizim yanımızda da yatabilir dedi. Yani daha ne diyim cidden tuhaf bir kültüre sahipler. bilemiyorum. Fazla mı eleştiriyorum acaba bilemedim :44:

Canim hayirlisi olsun artik basa gelen cekilir derler.bence kofte patates tercihinde superr.yanins pilav..corba..salata iyi olur valla

hahaaa menü evet tam dediğin gibi düşünüyorum bende...dsmartın yemek kanallarını izliyorum yemek yapmayı çok severim. Basit malzemelerle farklı ve süslü yemekler yapmayı öğrendim..yaseminli pilav ve çok özel bir çorbam var oktay ustadan tavuk çobası içip bayılmayan olmadı onu yapıcam. salatayı da kesim şeklimle orjinalleştiricem. mısır falan da ayarladım. tatlı olarak da güllaç yapıcam. geçen sene kendim yapana kadar pek tercih ettiğim bir tatlı değildi. ama malzemeyi abartınca sanırım pek ferahlatıcı ve lezzetli bir tatlı oluyor :))

Haydi koy koy :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Beceremedim canim yaa neden olmuyo anlamadim halbuki daha once resim koymustum. Beysee dneemeye devam ediyim:)

Kizlar bu da benim prensesim :)

samsung S4

Masallah prensesine de sana da canim cok tatli gorunuyo:)

Ben misafiri cok severim cesit cesit yemek yapip agirlamayi da...ama bunun ki biraz yuzsuzluk olmus canim sen yine de cok yorma kendini:)

bizde Karadenizliyiz, annnem ne istersen deyince ben hemen kaldirik, mellocan dedim, Allahtan istanbuldaki pazarlarda herşey var :)) Rabbim annelerimize sağlık sıhhat versin , onlar var olduğu sürece biz hep çocuk kalıcaz

senin yerine ben sinir oldum, ben normalde yemeğe misafir çağırmam bu halde , bu sıcakta birde yatılı aman Allahım.... herhalde ben olsam pizza söylerdim üstelik bunu ciddi ciddi söylüyorum

arkadaşım yapmayın böylelerine yemek, benim evime gelip ben kendime ayrı yemek yapıcam dese varya kıyamet kopartırım...insan olan derki sen dinlen yemeği ben yaparım der...

Allahtan eşimin ailesi böyle değil, yoksa benim evliliğim uzun sürmezdi

Heyyy cok
Guzell bnde baby cotton u cok begenmistim bizde bebek odasini o takimla yapicazz :))

Heyyy cok
Guzell bnde baby cotton u cok begenmistim bizde bebek odasini o takimla yapicazz :))

Evet evet bence de çok güzel , kullandıkları boya falan antibakteriyel ve ce belgeleri olduğunun söylediler .
yatağının fiyatı bana biraz pahalı geldi , onu bir firma da yaptıracağım 100 tl ye
Bu arada resmini gördüm bir harikasınız maşallah size

Hehehe tsk ederizzz teyzesi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…