valla ben böyle destek olan kocaları cok sevıyorum.yapma tabı.karpuz peynır ekmek ya da dısardan soylersınız.daha napcan ıkı evlat vermısın Rabbıme bin sukur,3.de yolda.yemek olmasada olur.tabı kı ara sıra.karnındakı bebısı duzenlı beslemeyı unutma gene deins benmde ıkıncısı sağlıklı hayrlı bır sekılde erkek olur.valla cok ıstıom bır oğlum bır kızım olsun.rabbım ıns nasıp eder.
Canim ev yemeklerini yapmak zorundayim cocuklarin sagligi icin aksam esim isten gelince hemen markete gidicez alışverişe gelince zaten saat 10 falan olur aparatif biseyler atistiririz dedik ee bude sahurda yicez yani ben tutmicam ama esime arkadaş olmak icin yicem
Insallah Rabbim seninde gonlune gore verir.benim artik cocuk yapmam yasak doktor tamam artık dedi
Senin yerine ben sinir oldumm wallaa bence hic yemek flan yapma canim karpuz peynir yesinlerr ne ugrasiyosunn terbiyesizlerr
Şimdiye kadar bana da çabuk geçti inşallah devamı da öyle geçer :))E canim 6 ayi bitirdik cok sukur buyuyecek tabi karnimiz annesii :) bana cok az kaldi gibi geliyor zaman cok cabuk geciyor :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim gelenlerde gercekten yuzsuzmus yani bide ramazana giriyoruz sahuru var iftari var.valla banada haftaya 25 kisi iftara gelcek ama sag olsunlar ablam ve annecim oglende gelip yardim edicekler..aksam mutfagi bile temizkeyip giderler sagolsunlar
Bazı insanlar gerçekten çok düşüncesiz olabiliyor. Yarın yatıya eşimin erkek kuzeni eşi çocuğuyla gelecek. Eşi abimin oğlunu getirmemin sakıncası var mı dedi yok dedim tabii ne denir. Samimi olduğum insanlar olsa sorun değil ama. Bildiğin misafir bunlar.. hava sıcak temizlikti yemekti nevresimler falan cidden daha ancak evi derleyip toplayabildim. Dün geleceklerdi ertelendi.
Dün ne zaman geleceksiniz diye aradım. Tetanoz aşısı için sabah çıkıcam dedim. Yemeği yapar aşıya öyle çıkarsın dedi. yuhh yani...Hamile olduğumun farkında mı acaba.. insan ne gereği var yorma kendini falan der ben zaten yapacağımı yapıcam ağırlamasını bilirim de bu tavırlara hasta oluyorum :)) Kime söyleneyim bilemedim en iyi siz anlarsınız :)
yok yok benım kasttetgm suydu cnm.buyuk kızın zaten yok.babanesınde yer.kucugune zaten yedırdıklerın bellıdır.çocuklar olmadgnda arada sırada yapmaz odullendırırsın kendını babında dedım.ama oglus var onu mecbur güzelce vıtamınlerle beslıcen.o işi bozuor.onun ıcın mecbur sağlıklı yemen lazım bunu katmadm hesaba .sahurda yıyıp tekrar yatmaktan kg yapar bılıon cok dıkkatlı ve hafıf yersın zaten.hem rahatszda olmazsın.ben eslık etcegmde masus yer gbı yapardım gosterıs ama yemezdım ınsan sahurda acıkmıor ya.
valla cnm evet gulduruyor dusuncesı ama cıddı dıorum nerdeyse yıllananlar varbana kalırsa sen gene edebını bozma,netıcede cahılde olsa mısafır mısafrdır.Allahın gonderdıgıdır.bosver sen yorulmadan ağırlamanı yap.aksamda esın ısten gelınce yardım eder geçer bıter Allahın ıznıyle.fırında pateteste cok güzel bır secım.bnce dedgın gbı basıt kalmıyor.hem lezzetlı hem doyurucu
Ben misafir ağırlamaya bayılırım aslında yanlış anlaşılmasın ama bu farklı bir durum tavır ve tutum bence çirkin...
Ve dediğin gibi ramazanın ilk günü...ben tutamıcam ama bizim için özel bir gün...annemler rizede olduğundan abim ve erkek kardeşimle yapıcaktık ben evlenince 2 erkek kaldılar zaten aklım onlarda...her şerde hayır vardır
ah şu erkekler! kendi yakınları gelcekleri zaman yapılacak yemeğe bile karışmazlar mı sinir oluorum. en küçük detaya kadar düşünceli bir insan oluveriolar kendi tarafları geleceği zaman! sanki bugüne kadar kendileri hep ev işiyle uğraşıyorlarmış gibi akıl veriyorlar.. ilk hamileliğimde bana görümcemler geldi tatile 2 çocuklarıyla ve ben 1-1.5 aylık hamileyim o zamanlar. yani tam hormonların tavan yaptığı bi ağlayıp bi güldüğüm, süper duygusal olduğum zamanlar.. görümcemlede ayrı dünyaların insanlarıyız. mutfağım iyidir ancak o ilk dönemlerde yemeğin kokusuna midem çok bulanıodu ,kusmalarım yoğundu.yemek yapmak eziyetti bnm için .ama misafir oldukları için kastım kendimi ve hergün güzel şeyler yapmaya didindim.ama hatun yaptğım yemeği ne beğenir ne yer. gider mutfağa ben kendime ve çocuklarıma başka bişeyler yapıcam der. ağlatmaya doymadı beni. Allah misafirin iyisini versin hele ki hamileyken en düşüncelisini versin. Allah yardımcın olsun. basit şeyler yapıver yorma kendini bence.
Canim hayirlisi olsun artik basa gelen cekilir derler.bence kofte patates tercihinde superr.yanins pilav..corba..salata iyi olur valla
Haydi koy koy :)
Kizlar bu da benim prensesim :)
samsung S4
eşim oruç olacak zaten yapıcam... Kendisinin eşi de oruç olacak..kendime yakıştıramam normalde de öyle ağırlayamazdım. yemeklerin taze ve sıcak olması gerekir zaten o varken mutfakta yemek yapacağım :) Ama cidden hoş bir davranış değil. dediğin gibi yapmamaı hakediyor aslında
Çok saol evet inş. herşey güzel olacak. Yalnız şu kilo almayan anne adaylarına hayranımanne yemeği başka oluyor tabii.. benimkiler rizede gelecekleri zamanı iple çekiyorum bayramda geliyorlar bana çifte bayram olacak
Bazı insanlar gerçekten çok düşüncesiz olabiliyor. Yarın yatıya eşimin erkek kuzeni eşi çocuğuyla gelecek. Eşi abimin oğlunu getirmemin sakıncası var mı dedi yok dedim tabii ne denir. Samimi olduğum insanlar olsa sorun değil ama. Bildiğin misafir bunlar.. hava sıcak temizlikti yemekti nevresimler falan cidden daha ancak evi derleyip toplayabildim. Dün geleceklerdi ertelendi.
Dün ne zaman geleceksiniz diye aradım. Tetanoz aşısı için sabah çıkıcam dedim. Yemeği yapar aşıya öyle çıkarsın dedi. yuhh yani...Hamile olduğumun farkında mı acaba.. insan ne gereği var yorma kendini falan der ben zaten yapacağımı yapıcam ağırlamasını bilirim de bu tavırlara hasta oluyorum :)) Kime söyleneyim bilemedim en iyi siz anlarsınız :)
Ama bak canim bi sebebi varmis iste hipotiroiddin sen dimi? Kilo alman ve verememen cok normal hic takilma bebislerin pesinde kosmaktan oyle bi incelicez ki :)
komik bir şey söyliyeyim hipotiroitmi bilmiyorum, hatta bugün eşime sordum acaba benim tiroid türüm ne diye, hastalandığımda subakut tiroidit teşhisi konuldu (tiroid bezinin iltihaplanması ) öyle sersem bir haldeydim ki nedir ne değildir hiç anlayamadım, endokrinoloji doktoruna gittiğimde acaba yaşayacak mıyım diye soruyordum, doktorumdan Allah binlerce kez razı olsun sakinleştirdi beni, hastalıklar üst üste gelince de zaten konuşacak soru soracak halde değildim sadece acım geçecek mi omu merak ediyordum, ayın beşinde gidince inşallah detaylı bir şekilde konuşup anlarım :)
kilo konusuna artık çok takılmıyorum inşallah dediğin gibi koştururken veririz
ah şu erkekler! kendi yakınları gelcekleri zaman yapılacak yemeğe bile karışmazlar mı sinir oluorum. en küçük detaya kadar düşünceli bir insan oluveriolar kendi tarafları geleceği zaman! sanki bugüne kadar kendileri hep ev işiyle uğraşıyorlarmış gibi akıl veriyorlar.. ilk hamileliğimde bana görümcemler geldi tatile 2 çocuklarıyla ve ben 1-1.5 aylık hamileyim o zamanlar. yani tam hormonların tavan yaptığı bi ağlayıp bi güldüğüm, süper duygusal olduğum zamanlar.. görümcemlede ayrı dünyaların insanlarıyız. mutfağım iyidir ancak o ilk dönemlerde yemeğin kokusuna midem çok bulanıodu ,kusmalarım yoğundu.yemek yapmak eziyetti bnm için .ama misafir oldukları için kastım kendimi ve hergün güzel şeyler yapmaya didindim.ama hatun yaptğım yemeği ne beğenir ne yer. gider mutfağa ben kendime ve çocuklarıma başka bişeyler yapıcam der. ağlatmaya doymadı beni. Allah misafirin iyisini versin hele ki hamileyken en düşüncelisini versin. Allah yardımcın olsun. basit şeyler yapıver yorma kendini bence.
Eki Görüntüle 1170996
Bu da benle yaramaz kizim :)) sonunda ekleyebildim:)
Arkadaşım benimi çağırdı :) iş yerinde k.k giremiyordum , nasıl olduysa bir deneyim dedim olduuuuu. Çok mutlu oldum :)
Çilek mobilyadan beyb coton modelinin karyolasını aldık canım , yani siparişini verdik hayırlısı bakalım . Yatak bir firma ile anlaşacağız
Birde park yatak var , oda yapmayacağım. İlerde çocuk odası yaparım kısmetse ...
Heyyy cok
Guzell bnde baby cotton u cok begenmistim bizde bebek odasini o takimla yapicazz :))
Evet evet bence de çok güzel , kullandıkları boya falan antibakteriyel ve ce belgeleri olduğunun söylediler .
yatağının fiyatı bana biraz pahalı geldi , onu bir firma da yaptıracağım 100 tl ye
Bu arada resmini gördüm bir harikasınız maşallah size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?