maşallah size....
Eki Görüntüle 1170996
Bu da benle yaramaz kizim :)) sonunda ekleyebildim:)
masallah size :) kamuran in karnina benziyo vllh, ufak ve sivri cok kibar, gogus alti baya bos duruyor, benim karnimda cok sivri yanlar bos ama gogusumun alti baya dolu... :)
Cok tskk ederizz:)ama bana o kadar buyuk geliyo ki gobegimm :)
Maşallah , ne güzel görünüyorsunuz .
Eki Görüntüle 1170996
Eki Görüntüle 1170996
aman o iyi olsunda. nasıl rahat ediyorsa öyle dursun. ilerleyen zamanda değiştirir pozisyonunu nasıl olsa. hayırlısıyla ben de iyi haberler alırım inşallah.. kesinlikle bol su içmeli..
evet canım öyle oluyor.dinlenmek lazım.
ya evet ya ben de bir türlü yazamadım. Kamuranın eklediği fotoyu görünce yani isme bakmadan dedim erkek annesi karnı.:) maşallah çok iyi görünüyor kamuran..
sorma benim de halim öyle
hani önemli olan bebeğin iyi olması ama gerçekten zayıf hamileleri görünce diyorum bu bebek nerede:))
Canım çok sağol, inşallah hatta 6 ayda bir veririz belki de :) ilaç dozumuz da düşer belki :)
Bende diyordum nerde bizim masalımızın annesi acaba diye :)) yarın güzel güzel haberlerle gelirsin inşallah binada sen istersinler ben paylaşmaz mıyım :)) bana da bahane oldu galiba :)) işte bu küçük şişkinlik benim Hena'm :))
Inşallah doğru çıkmıştır fotoğrafımız.
[ATTACH
:))) daha erken ama galiba , sanırım sadece bizde var bu durum .
Kizlar ya sizlerin gobisleri boyle kibar görünce kendimi dev gibi hissediyorum...
:18::18::18:
Aynen bende senin gibi hissediyorum
Aynen öyle eşim yardımcı saolsun. Cumartesi ikimizde çalışmıyoruz zaten.. Ben iki gündür gerekli alışverişleri yaptım bugün de evi hazırladım. yarına nevresim değişimleri ve yemek kalıyor :)) Aslına bakarsan samimi olduğum sevdiğim kişiler olsa ben ne kalabalıkları nasıl ağırladım bayılırım aslında :)) yemekte ne yapıcan falan diye sormak yerine aman kendini yorma demesini beklerdim. böyle olunca işte ondan düşünülmemek zoruma gitti sanırım :))
Canim valla gece cocuklara bakmaya kaktigimda aclik hissediyorum biseyler atistiriyorum zaten biz sahurda hif seyler yani kahvalti yapiyoruz hemde kiloyu cok dert etmiyorum ilk gebeligimde 25 kilo aldim sumo gurescileri gibiydim kaynanam derdiki dudaklarini kesip kavurma yapsak bikisi doyar diyodu ama okadar kilonun hepsi 6 ay icinde gitti.ikinvi gebeligimde 15 kilo aldim ondada yaklasik iki kilom kaldi ama iyiydim bakalim simdi durum ne olacak
Medical e göre bayağı uygunmuş. Ben bir dilek hanımı deneyim diyorum eşimle konuşayım ama yeri bayağı ters 21 km bana bakalım hayırlısını nasip etsin Rabbim hepimize.konuşuruz gene canım çok sağol
Maşallah size cok mu cok güzelsiniz :)
Maşallah size:) benim göbişime benziyor göbişin:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Gozunaydinn canimm seker sohuclarina cok sevindimm...benim kizimda cok asagilarda olduunda ayni agriyo yapiyo cnm heralde normal biseykizzlar benim bugun kizim asagilarda cok hareket ediyor, otururken arkama baski yapiyo, o hareket halindeyken idrar torbasina ve vajinaya agri yapiyor...bide seker yuklemesi sonuclar iyi geldi bugun cok sukur bi sikinti yok...
Tsk ederiz damla vee kamuran teyzeleriii:)) hepimizz guzelizzz masallahh bizee:))
Gozunaydinn canimm seker sohuclarina cok sevindimm...benim kizimda cok asagilarda olduunda ayni agriyo yapiyo cnm heralde normal bisey
Kaybolma ortadan, özlüyoruz:))
Bende şişkinlik yok. Olmadı hiç. Doktoruna ne zaman gideceksin canım sen bi sor bu şişkinlik mevzusunu. Acaba suyu az içiyor olabilir misin? Tuzlu da yeme fazla. Doktoruna sor bakalım hayırlı haberler getir bize.
Göbişini de görmek istiyorum oyalama bizi:)))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?