2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Kizlar ya sizlerin gobisleri boyle kibar görünce kendimi dev gibi hissediyorum...
:18::18::18:

Canım çok teşekkür ederim siz beğenince çok mutlu oluyorum:) benim göbek son 2 ayda pörtleyecek herhalde:) şimdilik bu kadarız:) sağlıklı olsunlar da gerisi görüntü:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım çok sağol, inşallah hatta 6 ayda bir veririz belki de :) ilaç dozumuz da düşer belki :)

İlaç dozumuz inşallah düşürülür canım. Bence düşürülür. Bana hamile değilken 25 mg yetiyordu. Hamile kalınca yetmedi. Bi de zaten hamile değilken tsh 4-5 arası olsa yetiyor. Şimdi mecbur 2 buçuk altında tutuyoruz.

Maşallah kuzu zaten ben senin fotoğraflarını görüyorum.maşallah size:)

:))) daha erken ama galiba , sanırım sadece bizde var bu durum .

Kaybolma ortadan, özlüyoruz:))
Bende şişkinlik yok. Olmadı hiç. Doktoruna ne zaman gideceksin canım sen bi sor bu şişkinlik mevzusunu. Acaba suyu az içiyor olabilir misin? Tuzlu da yeme fazla. Doktoruna sor bakalım hayırlı haberler getir bize.
Göbişini de görmek istiyorum oyalama bizi:)))

her ınsan dusuncelı dgl kı cnm.empatı kurmazlar,umursamazlar.haklısın ama ypcak bır sey yok.sana dedım ama yrn banada ıkı mısafır gelebılr ve benm daha bır kac ssaat once haberım oldu.temızlık yemek nasl yetıstırım.zaten temızlık tek yapamıomkı yoruluom hemen.npcm blmyrum

cnm sana.o kıloları vermekte cok onemlı.eger verebılıosan dert tabı kı etme.ben pek rejım sevmıorum.yemeyı severım.o yüzden dıkkat etmeye ugrascam cunku sonra vermeyle ugrasmak ıstemıorum.hayrlısı cnnm.uc ayımız kaldı zaten goz açıp kapayncaya kadar geçer.

Rica ederim canım. Bana da 41 km

Maşallah size cok mu cok güzelsiniz :)

Maşallah size:) benim göbişime benziyor göbişin:)

Tsk ederiz damla vee kamuran teyzeleriii:)) hepimizz guzelizzz masallahh bizee:))

kizzlar benim bugun kizim asagilarda cok hareket ediyor, otururken arkama baski yapiyo, o hareket halindeyken idrar torbasina ve vajinaya agri yapiyor...bide seker yuklemesi sonuclar iyi geldi bugun cok sukur bi sikinti yok...
Gozunaydinn canimm seker sohuclarina cok sevindimm...benim kizimda cok asagilarda olduunda ayni agriyo yapiyo cnm heralde normal bisey

Tsk ederiz damla vee kamuran teyzeleriii:)) hepimizz guzelizzz masallahh bizee:))

Gozunaydinn canimm seker sohuclarina cok sevindimm...benim kizimda cok asagilarda olduunda ayni agriyo yapiyo cnm heralde normal bisey

sagol canim, seker sinirda cikar diye korkmustum ama gayet normal cikti... oglumda son iki ayda cok baski ve agri hissediyodum, iri dogmustu cok baski yapmasini kilosuna baglamistim, gerci simdi nasil olacak bilinmez kilosu, pozisyonu, hersey daha farkli olabiliyo

Bende sizi özlüyorum , çok alıştım buraya .
Pazartesi randevum var hayırlısıyla . Tam 1 ay , 1 hafta sonra . Çok özledim kızımı
Şişkinlik bu gün sanki biraz indi , ayak bileklerimde var biraz . Doktora soracağım.
Su günde 1,5 litre içiyorum . Biliyorum az ama içemiyorum . Tuzlu yemiyorum fakat yemeklere , kaya tuzu koyuyordum O mu yaptı acaba ,
Göbiş resmini koyacağım eşim müsade ettiğinde :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…