2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
kızlar bende allah nasip ederse 25 ekim'de ikinci prensesimi kucağıma alacağım. ilk kız'ımıda haziran 2013'de dünyaya getirdim. şimdi tekrardan 23 haftalık hamileyim...:nazar:

ne güzel canım Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin. Ben de 23+2 günlüğüm şu an. benim de 26 Ekim görünüyo. Zaman çok çabuk geçiyo ya ben panik yapmaya başladım. İlk doğumun normal miydi sezeryanmiydi.

inşallah, gelince bizede neden istemişler yazarmısın ,merak ettim

Son düzenleme:
günaydın cnm benimde öyle sürekli wc ye gidiyorum dr uma sordum normal dedi bi sorun yok demişti o yanma kaşıntı idrar yollarında iltihaplanmadan kaynaklanıyo cnm bida gidişinde söyle cnm fitil veriyolar

teşekkür ederim cnm umarım dediğin gibi bir sorun yoktur..akşam gittiğimde isticem mutlaka fitili.

sağol canım. inşallah güzel haberlerle gelirim..

Eki Görüntüle 1173982 Eki Görüntüle 1173983 Eki Görüntüle 1173981 günaydın yoldaşlar hepinizi öpüyorum . buda benım kızcemm :)
oyy maşallah size ne tatlısınız kızçenle
kızlar daha önce sormuştum ama kaynadı sanırım. doppler giren var mı.. nelere bakılıyor..perşembe günü gideceğim.
herşeyine bakıyolar cnm suyuna kesesine kalbine böbreğine kafasına suyuna biz geçen hafta girdik herşeyine baktı dr Allaha şükür herşeyi iyiydi güzel haberlerle gel
bizdede o durum mevcut benimde ablam hamile ona daha toleranslılar ama ben takmıyorum kimseyle kötü olmaya gerek yok yarın birgün bebekleriniz olacak kırgınlığa küskünlüğe gerek yok oda hamile sende birbirinizi daha çok anlamnız lazım annenle hiç kötü olma cnm ikinizin arasında kalıyo kadın ne yapsın büyütme bence oluyo öyle şeyler gene en kötü günlerimizde onlar oluyo yanımızda bebişinde üzülüyo hissediyo annesi takma kafana ben ablamla 8 ay konuşmadım gene ben aradım ve ufak bişeyden dolayı küstü bana gerek yok küs kalmaya
kızlar bende allah nasip ederse 25 ekim'de ikinci prensesimi kucağıma alacağım. ilk kız'ımıda haziran 2013'de dünyaya getirdim. şimdi tekrardan 23 haftalık hamileyim...:nazar:
hoşgeldin cnm benim kızımda haziran 2009 lu sağlıcakla gelsin annesini üzmeden gelsin kuzucuk

güzel haberlerle gelin cnm ilahi taktir Allahtan gelene hiçbişey yapamıyoruz Rabbim sabır versin ne olursa olsumn kötü düşünme cnm yani olacağı varsa önüne geçilmiyo ki Rabbime emanet kuzularımız

Son düzenleme:

Şeker yükleme randevusunu biyokimyadan aldım. Adatepe semt polikliniğine gidicem cuma günü. Orada yapacaklar.
Kan ve idrar tahlili zaten hastanenin her yerinde verebiliyorsun.

Maşallah kızına :) İnşallah biz de oğlumuzun yüzünü görürüz :)

Canim yanma varsa idrar yolu enfeksiyonu olabilir kasinti da mantar olabilir derler ama yine de mutlaka dokoruna gorun derim insallah temiz cikar

Eki Görüntüle 1173982 Eki Görüntüle 1173983 Eki Görüntüle 1173981 günaydın yoldaşlar hepinizi öpüyorum . buda benım kızcemm :)

Masallahh hem prensesine hem de sana canim cok guzel gorunuyosunuz:)

Teşekkürler canım . Adatepe nerede , Lütfü kırdarda yok mu biyokimya bölümü ? hani izin almışken hepsini birden halledeyim dedim de

Canim yanma varsa idrar yolu enfeksiyonu olabilir kasinti da mantar olabilir derler ama yine de mutlaka dokoruna gorun derim insallah temiz cikar

Masallahh hem prensesine hem de sana canim cok guzel gorunuyosunuz:)

çook teşekkür ederiz sizleride görmek isterizz :)

Çok hoşsun esraa :)) ama doğru diyosun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

lansinoh diye bir krem var onu çok tavsiye ediyorlar canım göğüsler için. korkma sümüksü akıntı zaman zaman bende de oluyor, altta yazan şey daha farklı bence nişan dedikleri suyun gelmesi o.

Nişan bozulması diye bişey var kızlar o da kanama olması demekmiş ondan önce bebegin kafası asagiya donermis onu hissedersiniz diyorlar.kanama da olduysa hemen dr a haber vericez dogum ertesi gun olabilir..

Bende de var demekki normal ama sen yine de gidersen bize de söyle sana zahmet:)

evet cnm çatlak oluormus onu bılıorum.valla erkeklerın dünyasını,dusuncelerını anlayamıoruz kı.. doğru dıosun ona kremletım bundan sonra .çocuk gıbıler ya

Aynen öyle evlenince bir çocuğumuz olmuş oluyor zaten

Ben okudum

Çok iyi bir soru sormuşsun canım. Benim de sola yatınca çok vuruyor sonra sağa dönüyorum ben. Dönmesek de olur demek ki ama korkuyorum sanki sıkışıyor gibi geliyor

canım ya çok üzüldüm. ama erkeklerin çocuğu böyle ök...z başta benim kocam gibi. anlayışsızlar merhametsizler sabırsızlar.
ama kuzum canını hiç sıkma.
bu üzüntü ve stresin çocuğun hissettiği sadece bir "teori". ispatlanmış bişey değil. ama şu var, vücudda buna göre değişik hormonlar salgılanabiliyor. bebek ancak onu hissediyor. o da az.
ben de çok kafama takıyodum. ay üzüldüm ay sinirlendim. çocuğum etkilenecek diye ama canım öyle ciddi ciddi etkilenmiyor.
benim anneannem 7 tane, babaannem 6 tane doğurmuş.
anneannem yanında eşi yokmuş, evde çekilmez bir kaynana varmış, kendi annesi küçükken öldüğünden yetim üstelik anneannem. ama iş güç stresten bebekleri etkilendi mi hayır! bütün dayılarımı teyzelerimi çok severim. hiç bir anormallikleri yoktu. okumuş insanlardır.
aynısı babaannem de öyle. çok zenginken fakir bir aileye gelin gelmiş. dedem biraz çektirmiş babaanneme. (rabbim rahmet eylesin. canına ağırlık vermesin. çok iyi bir dedeydi) kadın hamile hamile yemek bulcam diye kilometrelerce yol gidermiş. babam bir çam ağacının dibinde doğmuş. ama sorunlu mu? hayır. 3 üniversite bitirmiş. ve müthiş zeki bir adam.

yani diyecğeim o ki, sen de benim ilk zamanlarımdaki gibi "aman bebişim çok etkilecenek" diye stresine stres katma.
sen kendin için mutlu ol. pozitif ol. rabbim karnındaki öyle güzel öyle güvende büyütüyor ki. şükretmek lazım.

Çok iyi bir soru sormuşsun canım. Benim de sola yatınca çok vuruyor sonra sağa dönüyorum ben. Dönmesek de olur demek ki ama korkuyorum sanki sıkışıyor gibi geliyor

Evet işte bende korkuyordum , ama doktorum hiç korkma kan akışı sol tarafa daha iyi gidiyor dedi .
Ben artık sol tarafta yatmaya çalışacağım hep , yavrucum hoşuna gidiyormuş meğer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…