aradım doktorumu 3 ameliyatı varmış bu gece nöbetci gece gidicem artık saolun kızlar..
kızlar bende allah nasip ederse 25 ekim'de ikinci prensesimi kucağıma alacağım. ilk kız'ımıda haziran 2013'de dünyaya getirdim. şimdi tekrardan 23 haftalık hamileyim...: nazar:
gözün aydın, sağlıkla kucağına alırsın inşallah :)
benim teyzemde aynı senin ablan gibiymiş, anneme az çektirmemiş ama evlendikten sonra çok değişti diyor annem, şimdi de en iyi arkadaşı,inşallah zamanla sizde sorunları atlatır ve abla kardeşten çok dost olursunuz, kardeşlikte oluyor bazen böyle ablanı boş ver bebişi düşün ,ben ne zaman çok sinirlensem hemen hayal kurmaya başlarım,güzel şeyler düşünürüm ve kendimi yatıştırmaya çalışırım
Çok geçmiş olsun , mükafatını düşün evladını kucağın aldığında hepsini unutacaksın inşallah
Ekle canım ne güzel resimlerin var :) Ben çok beğendim tam hamilesin ... Ben de bir resim çekip koyacağım yakın zamanda
inşallah hergün şafak sayıyorum yavruma kavuşmak için, Rabbim hepimize bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
bilmiyorum ki... hastanede yatışım, antibiyotikler,gerileme bir de bende pıhtılaşma yok ama önceki kaybım nedeniyle hem coraspirin hem iğne vuruyorum, troitim var..belki ondan istemiş olabilir.
neyse inşallah güzel haberle gelirim.. allahım ne olur bebeğimizi sağlıcakla kucağımıza almayı nasip et..
inşallah hergün şafak sayıyorum yavruma kavuşmak için, Rabbim hepimize bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Aminn hepimiz inşallah
günaydın cnm benimde öyle sürekli wc ye gidiyorum dr uma sordum normal dedi bi sorun yok demişti o yanma kaşıntı idrar yollarında iltihaplanmadan kaynaklanıyo cnm bida gidişinde söyle cnm fitil veriyolar
ben geçen hafta girdim mümkünse 4 boyutluya gir canım 2. düzeyde ressim ve cd vermiyolar. dopplerde çocuğun organlarına bebeğe giden kordonlardaki kan akışına kesedeki suya falan bakılıyor. 4 boyutluda renkli bakıldı ve çok güzeldi yüzünü bile gördük kızımızın. bi sürü de renkli fotoğrafı oldu.
oyy maşallah size ne tatlısınız kızçenleEki Görüntüle 1173982 Eki Görüntüle 1173983 Eki Görüntüle 1173981günaydın yoldaşlar hepinizi öpüyorum . buda benım kızcemm :)
herşeyine bakıyolar cnm suyuna kesesine kalbine böbreğine kafasına suyuna biz geçen hafta girdik herşeyine baktı dr Allaha şükür herşeyi iyiydi güzel haberlerle gelkızlar daha önce sormuştum ama kaynadı sanırım. doppler giren var mı.. nelere bakılıyor..perşembe günü gideceğim.
bizdede o durum mevcut benimde ablam hamile ona daha toleranslılar ama ben takmıyorum kimseyle kötü olmaya gerek yok yarın birgün bebekleriniz olacak kırgınlığa küskünlüğe gerek yok oda hamile sende birbirinizi daha çok anlamnız lazım annenle hiç kötü olma cnm ikinizin arasında kalıyo kadın ne yapsın büyütme bence oluyo öyle şeyler gene en kötü günlerimizde onlar oluyo yanımızda bebişinde üzülüyo hissediyo annesi takma kafana ben ablamla 8 ay konuşmadım gene ben aradım ve ufak bişeyden dolayı küstü bana gerek yok küs kalmayagünaydın kızlar nasılsınız ben yine hiç iyi değilim hamileleik depresyonu diye bişey varsa ondanım sanırım
dün annemlere iftara gittim ablamda şehir dışından geldi 33 haftalık hamile .hanfendi tam hamile triplerinde barut gibi kimse agzını açamıyor
beni üzen canımı sıkan bi mesele vardı geçenki olayı anlatmıştım hatırlayanlara sınava giricem kötü şeyler yaşadım ve unutmaya çalışıyorum gündüz bi kaç kez o konu ile ilgili laf söyledi uyardım abla yapma şurda 5 gün var sınava hatırlatma canım sıkılıyo diye sonra bir daha yaptı bir daha .... en son patladım agzıma geleni saydım iftarıda beklememdim aglaya aglaya evime döndüm tabi hanfendiyle kavga ederken diğerlerinide kırdım
eve geldim yine aglama krizleri saatlercenapıcam bilmiyorum uyku yemek yememe isteği hatta yaşama sevincim bile kalmadı mahvolmuş durumdayım dünden beride arayan soran yok eger annem ondan taraf olur beni aramazsa aramayıda düşünmüyorum
sizinde canınızı sıkıyorsam anlatmayayım bi kişinin bile banane senin derdinden demesi yeterli hakınızı helal edin
hoşgeldin cnm benim kızımda haziran 2009 lu sağlıcakla gelsin annesini üzmeden gelsin kuzucukkızlar bende allah nasip ederse 25 ekim'de ikinci prensesimi kucağıma alacağım. ilk kız'ımıda haziran 2013'de dünyaya getirdim. şimdi tekrardan 23 haftalık hamileyim...: nazar:
Günaydınlar herkese. Ben cok etkilendim hem efulimden hem güvenden. Dünden beri ağlıyorum. Eşim artık yasak giremezsin buraya dedi. Şimdi işe gitti de giriyorum. Rabbim sabır versin onlara. Ama cok korkuyorum hep size derdim düşünmeyin düşündükçe kötüyü çekersiniz diye. Sanırım artık bana geçmiyor bu söz. Biran önce zaman geçsin bebeklerimizi hemen kucağımıza alalım. Rabbim onlara da sabır versin dayanma gücü verdin. Cevap bile yazamadım onlara. Cok etkilendim ne desem kifayetsiz kalır. Neyse bugun randevumuz var cok şükür. Saat 1 de. Kızımı görmeye artık daha fazla ihtiyacım. Rabbim hepimize güç versin bu yeni ayda başka kötü haber duymadım huzurla atlatalım inşallah
Bak her şeyde vardır bir hayır :)
Doktorun bilir tabi, sana birşey soracağım . Şeker yükleme hangi bölümden randevu alınıyordu ? birde doktorum kan tahlili ve idrar tahlilleri verdi
bunları da Lütfü Kırdar da yaptırıcam , randevumu alayım aile hekimi nemi gideyim orda acaba? Teşekkürler ...
Dün gittim Beren immmmm çok tatlıydı950 gr , haftasıyla uyumlu , yüzünü gösterdi bize kurban olayım verene ...
günaydın kızlar.. 2 gündür bebeğim hep aşağıda hareket ediyo vajinama baskı yapıyo ve tuvalete çıkıyorum idrarımda yanma ve kaşıntı oluyo bide üstüne bel ağrısı umarım hersey yolundadır çok korkuyorum
Eki Görüntüle 1173982 Eki Görüntüle 1173983 Eki Görüntüle 1173981günaydın yoldaşlar hepinizi öpüyorum . buda benım kızcemm :)
Şeker yükleme randevusunu biyokimyadan aldım. Adatepe semt polikliniğine gidicem cuma günü. Orada yapacaklar.
Kan ve idrar tahlili zaten hastanenin her yerinde verebiliyorsun.
Maşallah kızına :) İnşallah biz de oğlumuzun yüzünü görürüz :)
Canim yanma varsa idrar yolu enfeksiyonu olabilir kasinti da mantar olabilir derler ama yine de mutlaka dokoruna gorun derim insallah temiz cikar
Masallahh hem prensesine hem de sana canim cok guzel gorunuyosunuz:)
kızlar çok haklısınız. bende haftasonu başımdan geceni bi anlatayım içimi boşaltacak yer arıyorum. cumartesi işden geldim eşim güzel karşıladı falan o gün çalışmıyor yeni uyanmıştı zaten öğlen 3 falan. neyse canım cicim hadi markete gidelim bişey kalmadı evde dedim çıktık. kuzeni var zeynep diye bize gelecekmiş hafta sonu işi cıkmış gelemıormuş onu haber veriyo,çokda severim kızı. biz avrupa yakasında otursaydık bizimle kalırdı dedi eşim gülümsedim senle tatışmak istemiyorum dedim.tartış dedi ( bende ALLAH dan arıyormuşum, amaaann daha susmuyorum.:) benım kuzenim bizimle yaşasa istermisin dedim istemem dedi ( bu cümle beni iyice hararetlendirdi ağzının payını biraz ağır verdim) ilk kavgamız evlendiğimden beri. neyse markette hareketleri bi görseniz kızlar koruma polis eşim iri yarı herif nasıl dolaşıyo etrafımda ama surat asık.eve geldik ben küsüm tabi o gün sonra barıştık.anladığım deveye diken insana seven yaraşır kardeş.hiç umrumda değil acıkcası. eşim yada başkası kimse benden daha değerli değil. hele eşin ailesi seni bi beğenmiyor di tuhaf bakıyolar falan uyuz oluyorum sanki yalvardık bizi alın diye :)) ohhh rahatladım saygılar..
lansinoh diye bir krem var onu çok tavsiye ediyorlar canım göğüsler için. korkma sümüksü akıntı zaman zaman bende de oluyor, altta yazan şey daha farklı bence nişan dedikleri suyun gelmesi o.
Teşekkürler canım . Adatepe nerede , Lütfü kırdarda yok mu biyokimya bölümü ? hani izin almışken hepsini birden halledeyim dedim de
Kaşınmaz mı, tatlı tatlı hem de. Zeytinyağı sürüyorum. Bir de ucuna yakın kısımlarda kabarcık gibi, su toplaması gibi, et beni gibi tuhaf birşeyler oldu. Doktor normal dedi ama bir ara dermatologa görünmeyi düşünüyorum. Hem de güneş kremi önerisi alırım. Memnun kalmadım Solante'den.
evet cnm çatlak oluormus onu bılıorum.valla erkeklerın dünyasını,dusuncelerını anlayamıoruz kı..doğru dıosun ona kremletım bundan sonra .çocuk gıbıler ya
merhaba hanımlar
biz tüm hamile kalmak isteyenler ve bizler için hamile arkadaşlarımıza Ayetel Kürsi okutuyoruz. sadece 1 tane okunacak ve isimlerimiz söylenerek hepimize gönderilecek. bizim için 1 tane okurmusunuz? İSİM LİSTEMİZ AŞAĞIDA. Allah hepinizden razı olsun ALLAH SAGLIKLI SIHATLİ YAVRUNUZU KUCAGINIZA ALMAYI NASİP ETSİN ALLAH KABUL ETSİN AMİN
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=730908
Dün doktoruma ayaklarda ki şişlikleri sordum , sıcaklardan dedi bu hafta geçti yok dedim bu hafta hava serinledi dedi
Günde 2 bardak süt yeterlimi dedim yeter dedi , yoğurtta önerdi tabiki .... Bir sonraki randevuyu 3 hafta sonraya verdi
Sıklaştırmaya başladı sanırım , sol tarafa yatınca tekmeler artıyor neden dedim . Sakın korkma dedi , sol tarafta kan akışı daha çok olduğundan
Hareketleri artar dedi
nerden başlasam bilemedim bi kaç gündür herşey üstüste geldi canımı sıkacak bazı şeyler oldu
bugünde eşimle alışverişe çıktık güya beyfendi sinir küpü
hamilelik gibi giymek için pelerin diktirdim onu terziden aldık üzerime giydim geldim arabaya surat 5 karış bagırıp çagırmaya başladı kısa olmuşda bu neymişte neler neler yolda bi aglama krizi tuttu beni sinir krizi geçirdim resmen bogazıma bi yumru tıkandı arabadan indim kusmaya başladım 1 saattirde aglıyorum ve karnım şişti agrım var dedim beyfendiye dediği laf BİŞEY OLMAZ AÇSIN GAZDIR O GİT BİŞEYLER YE
Napıyım ben şimdi bilemedim içimden tek gelen ölmek
Çok iyi bir soru sormuşsun canım. Benim de sola yatınca çok vuruyor sonra sağa dönüyorum ben. Dönmesek de olur demek ki ama korkuyorum sanki sıkışıyor gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?