merhabalar kızlar...
bir arkadaşım için, adı çiğdem, 41 hamileden 41 adet ayetel kürsi topluyoruz eğer okursanız buraya okudum diye yazarmısınız rica etsem... Allahım hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin...
gerçi ne için olduğunu da yazayım bebiş sahibi olmak için duasına yardım edeceğiz...
sağol canım bilgi için, bilmiyordum ben kanama olduğunu. Kanama olur olmaz ben kendimi hastanede bulurum zaten:) Doğum hikayelerini okuma zamanım geldi sanırım:))))Nişan bozulması diye bişey var kızlar o da kanama olması demekmiş ondan önce bebegin kafası asagiya donermis onu hissedersiniz diyorlar.kanama da olduysa hemen dr a haber vericez dogum ertesi gun olabilir..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Okudum cnm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
merhabalar kızlar...
bir arkadaşım için, adı çiğdem, 41 hamileden 41 adet ayetel kürsi topluyoruz eğer okursanız buraya okudum diye yazarmısınız rica etsem... Allahım hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin...
gerçi ne için olduğunu da yazayım bebiş sahibi olmak için duasına yardım edeceğiz...
merhabalar kızlar...
çook teşekkür ederiz sizleride görmek isterizz :)
merhabalar kızlar...
merhabalar kızlar...
merhabalar kızlar...
cnm bende okudum.Rabbim kımseyı evlatsz bırakmasın inş.
Okudum, 1 tane okuyacaktık değil mi?
Bikac gun once koymustum ben canim :)
Okudum cnm Allahim tez zamanda cigdem arkadasimiza hayirli bi evlat nasip etsin insallah
1 adet okudum bende
Bende okudum, Allah kabul eder insallah...
merhabalar kızlar...
Ya işleriniz rahatsa ve doktorunuz da onaylar sa bekleyin zaten , tabiki doğumdan sonra bize daha çok ihtiyaçları olacak
okudum ben de hayırlısı olsun..
Teşekkür ederiz tatlım göbişim büyük aslında ama kızım da annnesi gibi kilosunu göstermiyor:) iznine daha çok varmış canım Allah yardımcın olsun ama bebişinle beraber uzuuuunn bir tatil yaparsın inşallah. Bu aralar pek bakamıyorm ama resminizi gördüm siz de çook şeker olmuşsunuz ve maşallah gayet iyi duruyorsun:) Biraz canın sıkkındı galiba, inşallah düzelmiştir her şey, biz senin pozitif enerjine alıştık, Allah yüzünü soldurmasın canım..
Hiç rahat değil desemsürekli stres altındayım, ama maalesef benim yanımda ailem de eşimin ailesi de yok, bebeğime ben ne kadar çok bakabilirsem o kadar iyi.. Ama Allah korusun sağlık sorunu olursa tabi ki erken çıkıcam ben de canım. Sen al annesi, güzel güzel hazırlıklarını yap, uyu dinlen nazlan
teşekkür ederim kızlar hepinize evet 1 er tane...
Maşalah güler yüzlü kızınaMerhabalar hepinize yeniden. Sabah gercekten yanımda oldunuz bana destek verdiniz. Hepinize tek tek teşekkür ediyorum.
Şimdi doktor randevumuzdan geliyoruz. Inanılmaz gğzeldi hersey. Kızım elini yanağına dayamış, ağzını da 5 karış açmış bize poz veriyordu :)) kızımın gülümsemesi beni kendime getirdi. Doktorumuz bile şaşırdı kaldı dedi inanmıyorum resmen gülümseyerek poz veriyor dedi :)) iyiki var iyiki benimle. Bana hayat veriyor bazen düşünüyorum annelik gerçekten çok farklı bir duyguymuş ve bu duyguyu yaşabildiğim için inanılmaz mutluyum ve gergin Rabb'ime şükrediyorum. Neyse, biliyorsunuz belki bizim sat tarihine gore doğumumuz 25 Eylül. Ama en başından beri biz hep 1 hafta onden gidiyoruz. Boyumuz 1 hafta onden gitmemize rağmen yine uzun uzunmuş. Doktorum kilosuna göre uzun boylu olacak dedi. 38,5 cm boyundayız şuan için. Kilomuz da 1200 gram olmuş. Doktorum boyle giderse doğumda bebeğin 3400 gramın altına düşmez dedi. Onun dışında dün yürüyüş yaparken birden şiddetli bir kasık ağrısı başladı bende hemen eve geçip yattım. Doktor bu haftandan sonra olabilir şeyler bunlar dedi. Yarım saatten uzun sürerse şiddetli ağrılar mutlaka hastaneye gelmelisin dedi. Suyun çok iyi dedi. Plesantanın duruşu bebeğin eşi falan hersey yine yerindeymiş. Bol bol su iç ve protein yemeyi ihmal etme dedi. Bebek proteini gidalarda sanırım daha iyi toparluyormus. Ve 3 hafta sonra yine gel dedi. Artık randevularımız 3 haftaya indi. Bu da benim gülümseyen kızım :))
Eki Görüntüle 1174261
Hiç rahat değil desemsürekli stres altındayım, ama maalesef benim yanımda ailem de eşimin ailesi de yok, bebeğime ben ne kadar çok bakabilirsem o kadar iyi.. Ama Allah korusun sağlık sorunu olursa tabi ki erken çıkıcam ben de canım. Sen al annesi, güzel güzel hazırlıklarını yap, uyu dinlen nazlan
merhabalar kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?