2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Ben toplamda 8 kilo aldım , daha 6 ay yeni bitti hedefim 14 kilo 8 kilo hakkım kaldı . Son aylarda çok kilo alınır muhabbeti var , her ay 2,5 - 3 kilo alsam
17 kilo olur neeeeeeee 17 miiiii

regl dönemine göre 11 ekim görünüyor ama benim bebeğin gelişimi ilerden olduğu için doğumu da erkene çekiyor. doktorum öyle söyledi.

Canım benim eşimin benden güzel fındık gibi burnu var , ben gözlerini bana benzemesini çok istiyordum . Benim gözlerim biraz iri :)
Ben hiç öyle benzesin diye aynaya falan bakmadım , bende mi baksam acaba :)

Ben toplamda 8 kilo aldım , daha 6 ay yeni bitti hedefim 14 kilo 8 kilo hakkım kaldı . Son aylarda çok kilo alınır muhabbeti var , her ay 2,5 - 3 kilo alsam
17 kilo olur neeeeeeee 17 miiiii

korkma canım dikkat edersin biraz almazsın, yürüyüş yapabiliyordun diye hatırlıyorum,yemekten çok kısmaktansa bol bol yürü

yıllar önce bir arkadaşım hamileliğin ilk aylarında 8 kilo kaybettim sonra doğuma kadar tekrar 8 kilo aldım, doğumdan sonra eski formumdaydım demişti :))
bende hep kilolu olduğum için ona çok özenmiştim , ne güzel kilo kalmamış diye, çok içten dua mı ettim o zaman nedir ben ilk ay 8 kilo verdim , şu an yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum, makarna, pilav hiç yemiyorum,hamur işi çok az hatta hiç yemiyorum da denebilir, kızartma hiç yok, ekmek 1-2 dilim ama meyveye dayanamıyorum ,her gün 2-3 şeftali, 5 kayısı ve birazda karpuz yiyorum ( canan karatay duymasın ) aslında bir bütün karpuzu bir günde bitirebilirim ama tutuyorum kendimi, çok zor ve hastalıklı bir hamilelik dönemi oldu ama bugünden sonrasına bakarsak sağlığım açısından iyi oldu diyebiliriz

bebeğin kilo alması için ceviz ve bademi iyi diyorlar her gün mutlaka yemeye çalışıyorum,

demek o yüzden sola yatınca tekmeler artıyor, ben de rahatsız oluyor diye düşünmüştüm :)

asm de yaşadığın sıkıntının benzerini aile hekimim olmayan dr ile yaşadım. şimdi mahkemeliğiz. karşılıklı şikayet dilekçesi verdik. şikayet etmekle çok iyi etmişsin. yoksa iyice azıtıyorlar.

kızlar daha önce sormuştum ama kaynadı sanırım. doppler giren var mı.. nelere bakılıyor..perşembe günü gideceğim.

Son düzenleme:
günaydın kızlar nasılsınız ben yine hiç iyi değilim hamileleik depresyonu diye bişey varsa ondanım sanırım
dün annemlere iftara gittim ablamda şehir dışından geldi 33 haftalık hamile .hanfendi tam hamile triplerinde barut gibi kimse agzını açamıyor
beni üzen canımı sıkan bi mesele vardı geçenki olayı anlatmıştım hatırlayanlara sınava giricem kötü şeyler yaşadım ve unutmaya çalışıyorum gündüz bi kaç kez o konu ile ilgili laf söyledi uyardım abla yapma şurda 5 gün var sınava hatırlatma canım sıkılıyo diye sonra bir daha yaptı bir daha .... en son patladım agzıma geleni saydım iftarıda beklememdim aglaya aglaya evime döndüm tabi hanfendiyle kavga ederken diğerlerinide kırdım
eve geldim yine aglama krizleri saatlerce napıcam bilmiyorum uyku yemek yememe isteği hatta yaşama sevincim bile kalmadı mahvolmuş durumdayım dünden beride arayan soran yok eger annem ondan taraf olur beni aramazsa aramayıda düşünmüyorum
sizinde canınızı sıkıyorsam anlatmayayım bi kişinin bile banane senin derdinden demesi yeterli hakınızı helal edin

regl dönemine göre 11 ekim görünüyor ama benim bebeğin gelişimi ilerden olduğu için doğumu da erkene çekiyor. doktorum öyle söyledi.

yarın bakalım bizim bebişin gelişimi nasıl, belki yakalarız sizi :)

Canım benim eşimin benden güzel fındık gibi burnu var , ben gözlerini bana benzemesini çok istiyordum . Benim gözlerim biraz iri :)
Ben hiç öyle benzesin diye aynaya falan bakmadım , bende mi baksam acaba :)

ilk tekmeyi attığında kime bakarsan ona benzer diyorlar, ben evde yattğım için sanırım tekmeleri biraz erken hissettim ( gaz değillerse ) yatağımın karşısında da ayna vardı sürekli bakıyordum :) sağlıklı olsunlar da bize veya eşimize benzemiş çokta fark etmez

kızlar daha önce sormuştum ama kaynadı sanırım. doppler giren var mı.. nelere bakılıyor..perşembe günü gideceğim.

dopplerle ilgili hiçbir bilgim yok benden istenmedi, doktorun neden istemişti ?

canım benim yaaa banane ne demek, burda sıkıntımızı paylaşıcaz ki rahatlayalım, ablan biraz anlayışsız davranmış, bende senin gibiyimdir bir olay beni çok üzdüyse aradan yıllarda geçse hatırlayınca aynı üzüntüyü yaşarım, keşke üstüne gelmeseymiş annenin taraf tutacağını sanmıyorum, bu dönemde benimde annemle anlaşamadığım pek çok konu oldu ama sonuçta o bir anne ve en ufak bir rahatsızlığımda arasam herşeyi unutup koşuyor, sıkma sen canını herşey düzlir bir süre sonra

kızlar bende allah nasip ederse 25 ekim'de ikinci prensesimi kucağıma alacağım. ilk kız'ımıda haziran 2013'de dünyaya getirdim. şimdi tekrardan 23 haftalık hamileyim...:nazar:

canım lütfen öyle düşünme...

yalnız benim hatırladığım senin ablanla değil de eşinle ilgili tartışmanızdı yani bu eteğin kısa olması meselesi değil mi. onun dışında kusura bakma hatırlayamadım.
ablanla neydi konu bilmiyorum ama sen konuşulmasını istemediğin bir konuyu ablan tekrarlamış uyarmışsın devam etmiş. şimdi bilemiyorum belki seni rahatlatmak paylaşmak için mi yaptı ablan yani bir şekilde çözüm olmak için falan.. yani dediğim gibi konuyu bilmediğimden birşey diyemem.

ama sıkma canını. böyle söylüyoru ki kimseye karşı öfkelenme diye.. çünkü öfke en çok bize zarar veriyor. bir de üstelik yakınımıza öfkelenmişsek daha içinden çıkamıyoruz. dolayısıyla sıkma canını..
yavrunu düşün.. ağlama.. bebekleri üzüntüyle büyütmeyelim.hormonlarını,tansiyonunu etkiler..

bebeğin sağlığı için kötü şeyler getirme aklına

Son düzenleme:
ablam aşırı bencil bir insan ve hayatım boyunca bana yaşattıklarını anlatsam hadi ya bu kadar mı dersiniz ve buraya geleli 1 ay oldu 1 aydır sürekli gergin ne desem bozuyor ama misafir diyip seslenmiyodum ya da tepki versemde uzatmıyodum ama taştım artık .benim annem için hepimiz bi yana ablam bir yanadır o ne derse onu yapar ve ablamı bugüne kadar hiç bir konuda hiç kimse haksız çıkaramamıştır bu 1 hafta içinde evine gidecek o gidene kadar aramaz gibi sonrasındada aradıgında ben naparım bilemiyorum.

Maşallah güzel bakıyorsun kendine . Ben pilavda yiyorum , makarnada , yürüyüş desen hafta sonu yapıyorum hafta içi 7:30 - 8 de evde oluyorum , yemek hazırla ye derken yürüyüş yapacak halim kalmıyor . Cevizi sevmiyorum ama kendimi zorlayarak yemeye çalışıyorum . meyve günde 2 defa bazen 3 defa yiyorum adet olarak bunlar , neden zor geçti canım hamilelik dönemin bir problem yoktur umarım

Ben de öyle düşündüğüm için sorduk canım doktora :) ama daha iyi olduğunu öğrendik

Canım lütfen üzülme.Belki aynı konular değil ama benim de sürekli sağlık sorunlarımın çıkması,bebeğimin erken doğum riskinin olması son günlerde beni depresyona sokmuştu.Hatta hamilelikle,bebekle ilgili bütün hevesim kaçmıştı.Ama son günlerde forumda okuduğum çok acı olan bebek kayıpları beni kendime getirdi.Yüzdük yüzdük sonuna geliyoruz,lütfen bütün olumsuz olayları,hatta kişileri bir kenara bırak ve bebeğinin karnında kaldığı hergün için şükret.

Ben bu şekilde biraz kendime geldim.Zor bir dönemden geçiyoruz ve inşallah son 3 aya girdik.Önemli olan bebeğin ve sensin.Unutmayalım biz anne olacağız ve maalesef bebeğimizi en çok düşünmesi gereken kişiler de biziz.Hadi şimdi karnını sev ve gülümse biraz

canım pelerin diktirmiştim sorun onun kısacık yapılmasıydı ve sorun terzideyken eşimin sinirle bana bagırıp suçlamasıydı konu eşimle konuştuk şuan çok pişman ve üzgün bu konuda bende uzatmadım ablamla aramızdaki sorun şu sürekli bu konuyu açıyor ben o gün sinir krizi geçirdim çok kötü oldum ve unutmaya çalışıyorum her lafı açtıgındada çok kötü oluyorum migrenim var ve agrılar saplanıyor . konuyu açıp konuşmak değil yaptıgı beni ignelemek .bebege üzüldüğüm için unutmaya çalıştım ama izin vermediler onun vicdan azabındayım zaten kaç gündür aglıyorum

Canım benim eşim de senin gibi, son günlerdeki kayıplar beni çok etkilediğinden artık çok olumlu bakmıyor siteye girmeme

Ama sen moralini bozma lütfen,maşallah Hena kocaman oldu artık,doğuma en yakın sensin ve hepimiz sana özeniyoruz :) Bugün güzel haberler getir bize,hepimiz sevinelim...

çok merak ettim senin doktor ne diyecek:) mutlaka haberdar et, inşallah birlikte doğum yaparız:)

Teşekkür ederiz tatlım göbişim büyük aslında ama kızım da annnesi gibi kilosunu göstermiyor:) iznine daha çok varmış canım Allah yardımcın olsun ama bebişinle beraber uzuuuunn bir tatil yaparsın inşallah. Bu aralar pek bakamıyorm ama resminizi gördüm siz de çook şeker olmuşsunuz ve maşallah gayet iyi duruyorsun:) Biraz canın sıkkındı galiba, inşallah düzelmiştir her şey, biz senin pozitif enerjine alıştık, Allah yüzünü soldurmasın canım.

İşe başlamana sevindim canım, kendini çok yormad ama dikkatinin dağılması için iyi olmuştur tabi. Allah kolaylık versin, moralini hiç bozma gayet iyi gidiyorsunuz, inşallah sonuna kadar da sealmetle atalatacaz canım bu dönemi.

canım takma kafana ablan üzmüş seni ama ne olursa olsun konuşursunuz ablanda hamile belliki sana çatmış sende hamilesin kaldıramamışsın ve tartışmışsınz bende kardeşimle çok kavga ediyorum ama bi sonraki görüşmemizde unutuoruz ikimizde. Sende üzme canını bebeğini düşün canım nerdeyse son 3 ayımız kaldı mutlu mutlu geçirelim hamileliğimizi şu yaşadığımız anın tekrarı yok canım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…