2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

canım sen konuşmak istemiyorum deyince hani halen devam eden tatsızlık var diye düşünmüş olabilir. gerçi iğneleyici laf diyorsun ama niye bu kadar etkileniyorsun ki sonuçta eşinle aranızda halletmişsiniz. o gün çok kötü bir gün geçirmişsin onu hatırlamak istemiyorsun anlıyorum ama işte böyle yaparak yine kötü gün geçiriyorsun.. dolayısıyla boşver.. kim haklı kim haksız bu da önemli değil. boşver... herşeye rağmen herkese rağmen sen psikolojini bozma.. başka şeyler düşün başka şeylerle uğraş hiç yaşanmamış gibi (ablanla tartışman dahil) gibi düşün davran..

aslında birşey söyleyim mi önemli birşey de yok ortada. sadece bu dönemler çok hassasız etkileniyoruz herşeyden.. ortada birşey yokken kendini de bebeğini de üzme..

cool un dediği gibi gülümse ve bebeğini sev.. netten alsanda almasanda bebek eşyalarına giysilerine falan bak.. çok iyi geliyor..

Son düzenleme:

İnşallah canım,çok teşekkür ederim...Bugüne kadar 142 iğne olmuşuz,son sıkıntılarımı atlatamayacağız değil mi :)

Lütfen kafandan bu olumsuz düşüncelerini at ve rahatla . Evladını düşün ve onuda strese sokma , annen telefon etmezse sen et canım hatta yanına git öp
boş ver sen haklı da olsan onlar senin büyüklerin . Üzülmeyin takmayın kafanıza

Bizde teşekkür ederiz benim oğluşumuda bana benzetiyorlar, gözlerini net göremedim benim gözlerimde iri ama eşimin gözleri renkli onunkine benzesin istiyorum:))) üzülme canım belki de seninkine benzer gözleri doğmadan bilinmez
aynen canım, kendilerine muhtaç olduğumuzu zannedip istediklerini yapabileceklerini düşünüyorlar ama hakkımı savunurum her zaman... bence hiç kimse sessiz kalmasın bu gibi durumlarda, sende çok iyi yapmışsın...

anlat canım burda da anlatmazsan içine atarsın daha kötü olur. Allah kardeşinde hayırlısını versin, o hamileyse sende hamilesin, seni daha iyi anlaması gerekiyor. Düşünüp de kendini üzme canım, siz ayrı bir ailesiniz onun canını sıkmasına izin verme annende anlayacaktır seni...
kızlar bende allah nasip ederse 25 ekim'de ikinci prensesimi kucağıma alacağım. ilk kız'ımıda haziran 2013'de dünyaya getirdim. şimdi tekrardan 23 haftalık hamileyim...:nazar:
maşallah hoşgeldin aramıza ikinci çocuk için baya hızlı davranmışsın Her ikisini de Allah bağışlasın, hep mutluluklarını gör inşallah

günaydın kızlar.. 2 gündür bebeğim hep aşağıda hareket ediyo vajinama baskı yapıyo ve tuvalete çıkıyorum idrarımda yanma ve kaşıntı oluyo bide üstüne bel ağrısı umarım hersey yolundadır çok korkuyorum

kızlar bende allah nasip ederse 25 ekim'de ikinci prensesimi kucağıma alacağım. ilk kız'ımıda haziran 2013'de dünyaya getirdim. şimdi tekrardan 23 haftalık hamileyim...:nazar:

gözün aydın, sağlıkla kucağına alırsın inşallah :)

benim teyzemde aynı senin ablan gibiymiş, anneme az çektirmemiş ama evlendikten sonra çok değişti diyor annem, şimdi de en iyi arkadaşı,inşallah zamanla sizde sorunları atlatır ve abla kardeşten çok dost olursunuz, kardeşlikte oluyor bazen böyle ablanı boş ver bebişi düşün ,ben ne zaman çok sinirlensem hemen hayal kurmaya başlarım,güzel şeyler düşünürüm ve kendimi yatıştırmaya çalışırım

Eki Görüntüle 1173982 Eki Görüntüle 1173983 Eki Görüntüle 1173981 günaydın yoldaşlar hepinizi öpüyorum . buda benım kızcemm :)
ne tatlısının maşallah size göbekler ne güzelde büyüdü kocaman oldular
idrar yolu enfeksiyonu olabilir canım bol bol su iç ve tahlil yaptır bence ara ara benimkide o bölgeme baskı yapıp hafif canımı acıtıyor ama pozisyonunu değiştirince tekrar rahat ediyorum

tatlım benim en yakın arkadasım şuan 30 haftalık hamile 27. haftasında iltihaptan dolayı erken doğum tehlikesi yasadı rapor verdi doktor 10 gün bacaklar havada gecirdi 10 günü yeni işe başladı hemen doktora görün bence. ihmal etme sakın!!

İnşallah canım,çok teşekkür ederim...Bugüne kadar 142 iğne olmuşuz,son sıkıntılarımı atlatamayacağız değil mi :)

Ben bugün 152. olucam inşallah son haftalarda artık sadece ilaç yakmıyor iğneyi batırırken de bayağı acıyor ama çok şükür kum saati tersine döndü artık:) Aslanlar gibi atlatıcaz tabi:) şaka değil bu, anne oluyoruz biz ve inşallah kendimize de yavrumuza da çok iyi bakacaz. Biraz geçmişi okudum da söylediğin birşeye kesinlikle katılıyorum; olabilecek sıkıntıları düşünüp kendimizi sıkmaktansa bebeğimizin karnımızda olduğu her güne şükretmeliyiz demişsin ya ben bunu ilk haftalardan beri telkin ediyorum kendime, çünkü önceki yaşadıklarımdan dolayı başlarda ben kendime bile hamileyim demeye korkuyordum ama sonra vazgeçtim ve artık bugün de hamileyim demeye başladım:) Onların anne karnında geçirdiği her gün bambaşka mucizeler sağladığı için onlara her güne ayrı bir kutlama yapsak yeridir herhalde. Allah yarınımızı bugünümüzden güzel etsin ama yarını düşünürken de bugünümüzden mahrum etmesin inşallah

dopplerle ilgili hiçbir bilgim yok benden istenmedi, doktorun neden istemişti ?

bilmiyorum ki... hastanede yatışım, antibiyotikler,gerileme bir de bende pıhtılaşma yok ama önceki kaybım nedeniyle hem coraspirin hem iğne vuruyorum, troitim var..belki ondan istemiş olabilir.

neyse inşallah güzel haberle gelirim.. allahım ne olur bebeğimizi sağlıcakla kucağımıza almayı nasip et..

Eki Görüntüle 1173982 Eki Görüntüle 1173983 Eki Görüntüle 1173981 günaydın yoldaşlar hepinizi öpüyorum . buda benım kızcemm :)
Cok tatlisiniz cnmmm:))))

Gunaydin benimde bebisim asagda biRaz ..yanma ve kasinti ixin doktr git cnm

Ben toplamda 8 kilo aldım , daha 6 ay yeni bitti hedefim 14 kilo 8 kilo hakkım kaldı . Son aylarda çok kilo alınır muhabbeti var , her ay 2,5 - 3 kilo alsam
17 kilo olur neeeeeeee 17 miiiii

Gül doktora gitmişsin, maşallah bebeğin de güzel büyümüş, ya da artık Berenin diyelim:) Ben de yarın gidiyorum ve çok merak ediyorum minnoşum nasıl diye bizde 1 ay 1 haftadır görüşmüyoruz kuzucumla Bu kez büyüdüğünü görmek için sabrettim ama bundan sonra bu kadar beklememem mümkün değil:) Kilon da normal canım, bazıları daha aaz almış ama bünye meselesi bu, ideali 12 kg ama bence biyolojik sınır 15 kg, psikolojik sınır 20 kg. E birkaç kilonun da lafı olmasın artık değil mi ya:)

aradım doktorumu 3 ameliyatı varmış bu gece nöbetci gece gidicem artık saolun kızlar..

günaydın cnm benimde öyle sürekli wc ye gidiyorum dr uma sordum normal dedi bi sorun yok demişti o yanma kaşıntı idrar yollarında iltihaplanmadan kaynaklanıyo cnm bida gidişinde söyle cnm fitil veriyolar

rica ederim :) evet burasi gercekten cok iyi.her ne kadar birbirimizi tanimasakta ortak veya benzer deneyimlerimiz oluyor.bu da birbirimizi anlayabilmemizi sagliyor.az da olsa rahatlatiyor :)
ne guzel senin de kendin gibi esin var.birbirinizi bulmussunuz.uyum cok onemli.
dedigin noktalar karakter ve tercihlerle baglantili degisebiliyor.mesela ben kirilacagini bilsem de herseyi paylasirim.o da paylasir ben hep derim ona kirilacagimi bilsende soyle bileyim.bu konuda birbirimize benziyoruz.dogru budur demiyorum.herkesin karakteri secimleri farkli.
guler yuzlu olmak ve iyilikle karsilik vermek bencede en iyisi...en dogrusunu yapmissin.asalet budur derim :)mesafeli olman da cok normal....

kızlar daha önce sormuştum ama kaynadı sanırım. doppler giren var mı.. nelere bakılıyor..perşembe günü gideceğim.

ben geçen hafta girdim mümkünse 4 boyutluya gir canım 2. düzeyde ressim ve cd vermiyolar. dopplerde çocuğun organlarına bebeğe giden kordonlardaki kan akışına kesedeki suya falan bakılıyor. 4 boyutluda renkli bakıldı ve çok güzeldi yüzünü bile gördük kızımızın. bi sürü de renkli fotoğrafı oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…