canım pelerin diktirmiştim sorun onun kısacık yapılmasıydı ve sorun terzideyken eşimin sinirle bana bagırıp suçlamasıydı konu eşimle konuştuk şuan çok pişman ve üzgün bu konuda bende uzatmadım ablamla aramızdaki sorun şu sürekli bu konuyu açıyor ben o gün sinir krizi geçirdim çok kötü oldum ve unutmaya çalışıyorum her lafı açtıgındada çok kötü oluyorum migrenim var ve agrılar saplanıyor . konuyu açıp konuşmak değil yaptıgı beni ignelemek .bebege üzüldüğüm için unutmaya çalıştım ama izin vermedileronun vicdan azabındayım zaten kaç gündür aglıyorum
Teşekkür ederiz tatlım göbişim büyük aslında ama kızım da annnesi gibi kilosunu göstermiyor:) iznine daha çok varmış canım Allah yardımcın olsun ama bebişinle beraber uzuuuunn bir tatil yaparsın inşallah. Bu aralar pek bakamıyorm ama resminizi gördüm siz de çook şeker olmuşsunuz ve maşallah gayet iyi duruyorsun:) Biraz canın sıkkındı galiba, inşallah düzelmiştir her şey, biz senin pozitif enerjine alıştık, Allah yüzünü soldurmasın canım.
İşe başlamana sevindim canım, kendini çok yormad ama dikkatinin dağılması için iyi olmuştur tabi. Allah kolaylık versin, moralini hiç bozma gayet iyi gidiyorsunuz, inşallah sonuna kadar da sealmetle atalatacaz canım bu dönemi.
günaydın kızlar nasılsınız ben yine hiç iyi değilim hamileleik depresyonu diye bişey varsa ondanım sanırım
dün annemlere iftara gittim ablamda şehir dışından geldi 33 haftalık hamile .hanfendi tam hamile triplerinde barut gibi kimse agzını açamıyor
beni üzen canımı sıkan bi mesele vardı geçenki olayı anlatmıştım hatırlayanlara sınava giricem kötü şeyler yaşadım ve unutmaya çalışıyorum gündüz bi kaç kez o konu ile ilgili laf söyledi uyardım abla yapma şurda 5 gün var sınava hatırlatma canım sıkılıyo diye sonra bir daha yaptı bir daha .... en son patladım agzıma geleni saydım iftarıda beklememdim aglaya aglaya evime döndüm tabi hanfendiyle kavga ederken diğerlerinide kırdım
eve geldim yine aglama krizleri saatlercenapıcam bilmiyorum uyku yemek yememe isteği hatta yaşama sevincim bile kalmadı mahvolmuş durumdayım dünden beride arayan soran yok eger annem ondan taraf olur beni aramazsa aramayıda düşünmüyorum
sizinde canınızı sıkıyorsam anlatmayayım bi kişinin bile banane senin derdinden demesi yeterli hakınızı helal edin
Bizde teşekkür ederizTeşekkürler teyzesi , artık 1 kilo oluyorlar maşallah bebişlerimizeİsmimizi beğendiğine sevindim , bende Erdem ismini çok beğendim :)
Dün gece hep sola yatmaya gayret ettimUltrasonda çok şükür çok net gördüm , doktor bey burnunu bana benzetti :))) anne modeli dedi şükürler olsun
Ama ben gözlerini hiç bana benzetemedim Rabbim affetsin ama biraz üzüldüm
aynen canım, kendilerine muhtaç olduğumuzu zannedip istediklerini yapabileceklerini düşünüyorlar ama hakkımı savunurum her zaman... bence hiç kimse sessiz kalmasın bu gibi durumlarda, sende çok iyi yapmışsın...demek o yüzden sola yatınca tekmeler artıyor, ben de rahatsız oluyor diye düşünmüştüm :)
asm de yaşadığın sıkıntının benzerini aile hekimim olmayan dr ile yaşadım. şimdi mahkemeliğiz. karşılıklı şikayet dilekçesi verdik. şikayet etmekle çok iyi etmişsin. yoksa iyice azıtıyorlar.
anlat canım burda da anlatmazsan içine atarsın daha kötü olur. Allah kardeşinde hayırlısını versin, o hamileyse sende hamilesin, seni daha iyi anlaması gerekiyor. Düşünüp de kendini üzme canım, siz ayrı bir ailesiniz onun canını sıkmasına izin vermegünaydın kızlar nasılsınız ben yine hiç iyi değilim hamileleik depresyonu diye bişey varsa ondanım sanırım
dün annemlere iftara gittim ablamda şehir dışından geldi 33 haftalık hamile .hanfendi tam hamile triplerinde barut gibi kimse agzını açamıyor
beni üzen canımı sıkan bi mesele vardı geçenki olayı anlatmıştım hatırlayanlara sınava giricem kötü şeyler yaşadım ve unutmaya çalışıyorum gündüz bi kaç kez o konu ile ilgili laf söyledi uyardım abla yapma şurda 5 gün var sınava hatırlatma canım sıkılıyo diye sonra bir daha yaptı bir daha .... en son patladım agzıma geleni saydım iftarıda beklememdim aglaya aglaya evime döndüm tabi hanfendiyle kavga ederken diğerlerinide kırdım
eve geldim yine aglama krizleri saatlercenapıcam bilmiyorum uyku yemek yememe isteği hatta yaşama sevincim bile kalmadı mahvolmuş durumdayım dünden beride arayan soran yok eger annem ondan taraf olur beni aramazsa aramayıda düşünmüyorum
sizinde canınızı sıkıyorsam anlatmayayım bi kişinin bile banane senin derdinden demesi yeterli hakınızı helal edin
maşallah hoşgeldin aramızakızlar bende allah nasip ederse 25 ekim'de ikinci prensesimi kucağıma alacağım. ilk kız'ımıda haziran 2013'de dünyaya getirdim. şimdi tekrardan 23 haftalık hamileyim...: nazar:
Eki Görüntüle 1173982 Eki Görüntüle 1173983 Eki Görüntüle 1173981günaydın yoldaşlar hepinizi öpüyorum . buda benım kızcemm :)
kızlar bende allah nasip ederse 25 ekim'de ikinci prensesimi kucağıma alacağım. ilk kız'ımıda haziran 2013'de dünyaya getirdim. şimdi tekrardan 23 haftalık hamileyim...: nazar:
ablam aşırı bencil bir insan ve hayatım boyunca bana yaşattıklarını anlatsam hadi ya bu kadar mı dersiniz ve buraya geleli 1 ay oldu 1 aydır sürekli gergin ne desem bozuyor ama misafir diyip seslenmiyodum ya da tepki versemde uzatmıyodum ama taştım artık .benim annem için hepimiz bi yana ablam bir yanadır o ne derse onu yapar ve ablamı bugüne kadar hiç bir konuda hiç kimse haksız çıkaramamıştır bu 1 hafta içinde evine gidecek o gidene kadar aramaz gibi sonrasındada aradıgında ben naparım bilemiyorum.
Maşallah güzel bakıyorsun kendine . Ben pilavda yiyorum , makarnada , yürüyüş desen hafta sonu yapıyorum hafta içi 7:30 - 8 de evde oluyorum , yemek hazırla ye derken yürüyüş yapacak halim kalmıyor . Cevizi sevmiyorum ama kendimi zorlayarak yemeye çalışıyorum . meyve günde 2 defa bazen 3 defa yiyorum adet olarak bunlar , neden zor geçti canım hamilelik dönemin bir problem yoktur umarım
önce tiroid iltihabıyla uğraştım, ilk ay düşük tehlikesi atlattık, sonra mide bulantısı ki kan tükürmeye kadar gitti sonucu, sonra çok kusmadan kaynaklı boğaz ve dil yarası (hala sürüyor) vs.. vs.. ilk başlarda hiç ayağa kalkamıyordum şimdi kalkabiliyorum ama uzun süre yattığım için galiba kaslarım çalışmıyor biraz hareket edince veya oturunca karın ağrısı ve akıntı başlıyor ,nefes alamıyorum,
jendime iyi baktığımdan değil de midem rahatsız olduğu için katı şeyleri kabul etmiyor bu yüzden makarna filan yiyemiyorum bugüne kadar aşerdiğim tek şey biber dolması oldu :) onuda az yiyebildim
ama nasılsın diye sorarsan çok şükür iyiyim ve inşallah gün geçtikçe daha iyi olucam diyorum, zaten bu hastalıklar olupta 14 kilo vermeseydim ben çoktan 14-15 kilo almıştım ,herşerde bir hayır varmış :)
,çok merak ettim senin doktor ne diyecek:) mutlaka haberdar et, inşallah birlikte doğum yaparız:)
haberdar etmezmiyim ,,inşallah herşey yolunda gider güzel haberlerle geliriz :)
Günaydın yoldaşharika görünüyorsunuz prenses baya büyümüş maşallah ikinize de
ne tatlısının maşallah sizeEki Görüntüle 1173982 Eki Görüntüle 1173983 Eki Görüntüle 1173981günaydın yoldaşlar hepinizi öpüyorum . buda benım kızcemm :)
idrar yolu enfeksiyonu olabilir canım bol bol su iç ve tahlil yaptır bencegünaydın kızlar.. 2 gündür bebeğim hep aşağıda hareket ediyo vajinama baskı yapıyo ve tuvalete çıkıyorum idrarımda yanma ve kaşıntı oluyo bide üstüne bel ağrısı umarım hersey yolundadır çok korkuyorum
günaydın kızlar.. 2 gündür bebeğim hep aşağıda hareket ediyo vajinama baskı yapıyo ve tuvalete çıkıyorum idrarımda yanma ve kaşıntı oluyo bide üstüne bel ağrısı umarım hersey yolundadır çok korkuyorum
İnşallah canım,çok teşekkür ederim...Bugüne kadar 142 iğne olmuşuz,son sıkıntılarımı atlatamayacağız değil mi :)
dopplerle ilgili hiçbir bilgim yok benden istenmedi, doktorun neden istemişti ?
Cok tatlisiniz cnmmm:))))Eki Görüntüle 1173982 Eki Görüntüle 1173983 Eki Görüntüle 1173981günaydın yoldaşlar hepinizi öpüyorum . buda benım kızcemm :)
günaydın kızlar.. 2 gündür bebeğim hep aşağıda hareket ediyo vajinama baskı yapıyo ve tuvalete çıkıyorum idrarımda yanma ve kaşıntı oluyo bide üstüne bel ağrısı umarım hersey yolundadır çok korkuyorum
Ben toplamda 8 kilo aldım , daha 6 ay yeni bitti hedefim 14 kilo 8 kilo hakkım kaldı . Son aylarda çok kilo alınır muhabbeti var , her ay 2,5 - 3 kilo alsam
17 kilo olur neeeeeeee 17 miiiii
tatlım benim en yakın arkadasım şuan 30 haftalık hamile 27. haftasında iltihaptan dolayı erken doğum tehlikesi yasadı rapor verdi doktor 10 gün bacaklar havada gecirdi 10 günü yeni işe başladı hemen doktora görün bence. ihmal etme sakın!!
ne tatlısının maşallah sizegöbekler ne güzelde büyüdü kocaman oldular
idrar yolu enfeksiyonu olabilir canım bol bol su iç ve tahlil yaptır benceara ara benimkide o bölgeme baskı yapıp hafif canımı acıtıyor ama pozisyonunu değiştirince tekrar rahat ediyorum
yok ya ınce olmadgm zamanlarıda bılıorum.o zaman da durumlar hep daha kotu oldu.bu ıncelıkte dgl aslında,umursamamak.cunku bılıorum kı ınce olsamda olmasamda gene anlamıcaklar.o yüzden hıc ugrasamayp hı hı deyıp gecıorum.esımle her seyı acık konusuoruz ama bazı seylerr dısardan seslendırılemez.cunku kırıcı olmak ıstemem asla esıme karsı.bnm dusunduklerımı o bana solese ben kırılırım.bu durumda bnm kırılcgm seylerı ona nıye dyıyım kı.yanı konusalck seylerı zaten soyluoruz.mesela bugun herkes toplanmstı.ben gtmek ıstemedgm halde esım ıcın gıttim.esımde gtmek ıstedgı halde bnm ıcın gtmek ıstemedı.bence bu zaten bır ılıskının ne kadar acık oldgnu gosterıor.bır saat oturup kalktık.ve hıc umursamadm.yuz asmadm güler yuzlu olmaya calıstm ama mesafelydım.herseyı takarsak hasta oluruz.saol cnm dusuncelerın ve destegın ıcın.dertlesebılcgmız ınsanların olması cok güzel bır sey
gözün aydın, sağlıkla kucağına alırsın inşallah :)
benim teyzemde aynı senin ablan gibiymiş, anneme az çektirmemiş ama evlendikten sonra çok değişti diyor annem, şimdi de en iyi arkadaşı,inşallah zamanla sizde sorunları atlatır ve abla kardeşten çok dost olursunuz, kardeşlikte oluyor bazen böyle ablanı boş ver bebişi düşün ,ben ne zaman çok sinirlensem hemen hayal kurmaya başlarım,güzel şeyler düşünürüm ve kendimi yatıştırmaya çalışırım
Maşallah güzel bakıyorsun kendine . Ben pilavda yiyorum , makarnada , yürüyüş desen hafta sonu yapıyorum hafta içi 7:30 - 8 de evde oluyorum , yemek hazırla ye derken yürüyüş yapacak halim kalmıyor . Cevizi sevmiyorum ama kendimi zorlayarak yemeye çalışıyorum . meyve günde 2 defa bazen 3 defa yiyorum adet olarak bunlar , neden zor geçti canım hamilelik dönemin bir problem yoktur umarım
önce tiroid iltihabıyla uğraştım, ilk ay düşük tehlikesi atlattık, sonra mide bulantısı ki kan tükürmeye kadar gitti sonucu, sonra çok kusmadan kaynaklı boğaz ve dil yarası (hala sürüyor) vs.. vs.. ilk başlarda hiç ayağa kalkamıyordum şimdi kalkabiliyorum ama uzun süre yattığım için galiba kaslarım çalışmıyor biraz hareket edince veya oturunca karın ağrısı ve akıntı başlıyor ,nefes alamıyorum,
jendime iyi baktığımdan değil de midem rahatsız olduğu için katı şeyleri kabul etmiyor bu yüzden makarna filan yiyemiyorum bugüne kadar aşerdiğim tek şey biber dolması oldu :) onuda az yiyebildim
ama nasılsın diye sorarsan çok şükür iyiyim ve inşallah gün geçtikçe daha iyi olucam diyorum, zaten bu hastalıklar olupta 14 kilo vermeseydim ben çoktan 14-15 kilo almıştım ,herşerde bir hayır varmış :)
,
haberdar etmezmiyim ,,inşallah herşey yolunda gider güzel haberlerle geliriz :)
Çok geçmiş olsun , mükafatını düşün evladını kucağın aldığında hepsini unutacaksın inşallah
evet ben tombik bi anne olucam galiba karnım baya büyüdü komik komik fotolar çekiyorum ama ekliyemiyorum işte ne bileyim :)
Ekle canım ne güzel resimlerin var :) Ben çok beğendim tam hamilesin ... Ben de bir resim çekip koyacağım yakın zamanda
kızlar daha önce sormuştum ama kaynadı sanırım. doppler giren var mı.. nelere bakılıyor..perşembe günü gideceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?