2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
maşallah hene'ya nede güzel gülüyor rabbim esirgesin..senin için annesi bu gülümsemeler moralin bozuktu sanırım sana moral vermek için ne güzel gülümsemiş aferinn hena'ya :))

oyy oyy maşallah size , kocaman olmuş Hena . Lalenin doktoruda protein önerdi sanırım önemli dikkat edelim öyleyse . Artık bu aylardan sonra dahada kilo alacaklar inşAllah

Canımm çok sevindim her şeyin yolunda olmasına çok şükür nasıl da büyümüş maşallah Hena'ya :) inşallah öyle doğar da rahat eder canım, 3 kilo üzeri doğan bebekler daha kolay toparlıyor kendini

Maşallah size inşallah doğuma kadar böyle sağlıkla gidersiniz canım

valla canım önerebilieceğimiz tek şey ayağının altına kırlent vs bir şey koyup dinlenmek. geçmiş olsun.

hoşgeldiniz

valla canım senin yazını okumadım fotoya baktım. gülümseyen tatlı biri var orada.. maşallah nasılda gülümsüyor gibi çıkmış acaba bana mı öyle geliyor dedim içimden.. vallaha da billahede.. sonra yazını okuyunca sevindim..

demek ki Hena bizi hissetti.. biraz kendimize getirdi.. sağolsun Hena.:)

bu arada Hena diyorum ama en son Hena dedin diye.. neyse sağlıklı olsunda..

ben de şimdi yeşil mercimek yapıyorum. çünkü protein konusunda benim eksiğim vardır mutlaka çünkü yumurtaya alerjim var ve hiç yemiyorum. et türü şeyleri de kıyma bazen..

bu arada perşembe günü doppler a gidecektim şimdi aradım çarşambaya gelir misiniz dediler.. olur dedim..

inşallah iyidir.. ne olur dua edin.. o benim herşeyim..

Maşallah güzel Hena'ya ve annesine..Stres yapma bak kızın bile ben iyiyim anne demişBazen elimizde olmadan üzüntü verecek olaylarla karşılaşıyoruz ama mümkün olduğunca bebeklerimize yansımamamız lazım zor ama annelik bu olsa gerek..

Ayy canım ya çok teşekkür ederim , keşke her şey istediğimiz gibi olsa . Olsun sende doğumdan sonra kızınla vakit geçirirsin o daha güzel
2 ay sonra kime baktırmayı düşünüyorsun peki ? aileleriniz de uzakta .

Canım triumph u biliyorum. Optimumda var hatta. Diğerlerini duymadım açıkçası.. Ben de bir süre emzirme sütyeni kullanmıycam canım ya.. Bugün marks&spencer'a baktım ama orda da yoktu :/ suwen e bakıcam bir de. ya tuzlu olsun napalım artık, sarkmaktansa

Ahhh canım işte o bir muamma büyük ihtimal bakıcı olacak çünkü anneler gelse de bizde kalmaları lazım, hem onlara hem bize zor istemem.. Yatılı bakıcı düşünüyoruz ama bakalım hayırlısı olsun

aaaa :) sanki dişleri varmış gibi şu yaramaza bak hele :)

Canim o kadar stresliyiz ki bu son aldigimiz haberlerden sonra yazini okuyunca bi de Hena nin o guzel gulen yuzunu gorunce gozlerim doldu basladim aglamaya :) Allahim nazarlardan korusun sizii canim

annemmm maşallah güzel kızımıza ,inşallah ömür boyu gülecek mutlu bir hayatı olur
şimdi bunu gördüm ya koşarak doktora gitme isteği geldi içimden yarın 5e kadar nasıl dayanıcam bilemiyorum

Ağzını mı açmış
Tatlı minikler yaa :)
Maşallah Hena'mıza kocaman kız olmuş :)
Artık 30. haftadan sonra daha az korkabiliriz sanırım çünkü Allah korusun erken doğum olsa da bebişler yaşıyor. Ama inşallah normal günlerinde doğarlar. Amin.
Bu güzel haberlerin darısı başıma bu cumartesi :))

Canım, damlanın destekli dediği emzirme südyeni bildiğimiz destekli olanlardan mı?
Ben zaten 90 beden südyen kullanıyorum, destekli hiç kullanmadım bu yaşıma kadar. Bana destekli olur mu ya

Canım, damlanın destekli dediği emzirme südyeni bildiğimiz destekli olanlardan mı?
Ben zaten 90 beden südyen kullanıyorum, destekli hiç kullanmadım bu yaşıma kadar. Bana destekli olur mu ya

ohhh maşallah canım ben hep destekli kullandığım için diğerleri nasıl olur onu bilmiyorum ben de emzirme sütyeni değil de normal destekli sütyen diyor damla canım. Bu arada sana da destekli olur neden olmasın, önemli olan sarkmaması o yüzden destekli kullanabilirsin ama büyük olarak her markada yoktur sanırım.

Kızlar sorularım Olucak: akıntının ne kadarı normal günlük? Birde bir arkadaşımızın suyu bitmiş Yeşimm in onun durumu ne oldu heyet ne demiş bilmeniz varmı? Bu hem yatak hem beşik anlamı daha iyi yoksa sadece sepet beşik sadece almakmı daha iyi?arabasınıda baston tipilimi yoksa normal mi alınsa? 3 tekerlekli iyi değil diyorlar dengeli olmayabiliyormuş?4 tekerlekli daha iyi acaba? kafam çokkkk karışık ve bu küçük beşikler için uygun fiyat bilen varsa bana yazsın yada link atsın Sağolun şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…