Canım çok sevindim sadece gaz sancısı olmasına.Coolla okadar da kader arkadaşı olmayın. Benim gaz sancım olmuyor maş.direkt çıkıyor gazım tuvalete zor yetişiyorum.
Heehe ne guzell yaa keske bnde oyle olsam:)) 4-5 gun tuvalet yuzu gormedim sonunda da ayaklarimi usutunce sanci yapti heralde
Benim de şimdiden başladı dönerken uyanma problemim ,bugün çok uykusuzum hatta .çok erkendi deliksiz uykularımla vedalaşmak için
sormaa aynıyızsoldan sağa dönerken mutlaka uyanıyorum. Sanırım erken oldu dediğin gibi canım
Benim de şimdiden başladı dönerken uyanma problemim ,bugün çok uykusuzum hatta .çok erkendi deliksiz uykularımla vedalaşmak için
Ayni durumdayizsutyen flan takmazsam goguslerim mideme baski yapiyo resmen nefes alamiyorum ama takarsam da rahatsiz ediyo sicakalrda:) surekli biseyler yeme ihtiyacim var gece surekli uyaniyorum sagima soluma donerken zorlaniyorumm alla biraz erken oldu bunlar sanirim:)
cnm karşıda da varmış medipol hastanesi bi araştır istersen.cnm oncelıkle babana gecmıs olsun.cok sukur kurtulmuş.gonlune gore dr ve hastne bulmana sevndım.uzak olmayaydı bende gderdım oraya ama ben umranıyede oturuorum.valla karakara dusunuorum.esımınyegenı sur hastanesı hava parsı onerdı.bır oraya bakcam ama blmyrm ya.burda gden arkadslara sorcam.normal doğum ısteyenler,hangı hastneye doktora gıdıor dıye.ıns bende bulurum.gvn ın bebegının organları aşırı gelısmıs,kalbı su toplamstı hatrladgm kadarıyla.suyu da azalmıştı annenın.yanı proffesorler cok ınceledı.bır anda oldu bıttıye getırılmedı.ve sonunda bebegın alınma kararı cıkmıs heyetten.Allah kimseye yasatmasın.bnde takıpederken annem,esım,ben hep kahrolduk.Allah oğluna uzun hayırlı omurler versın ins
Bende o vitaminden kullanıyorum. Önceden tuvalet konusunda çok sıkıntı çekiyordum, doktorum bu vitamini verdi, çok rahatladım gerçekten. 30 lira gibi bir fiyatı var. Devlet karşılamıyormuş bu vitamini.Canım maş.ben okadar demir hapına rağmen kabız da olmuyorum .Vitamin ilacımın için bağırsaklar için probiyotikler var doktor diğer vitaminler gibi kabızlık yapmaz demişti belki ondandır.ilacımın adı Vinealac immunutium.Hem annenin hem de bebeğin bağışıklık sistemini güçlendiriyormuş .
Teşekkür ederim canım.İnş. geçer hemen.erkek bebekler biraz daha irice oluyorlar sanırım .Senin kızının nasıldı ben kaçırmışım ?
13 ağustosu kendisi söyledi geldiğimde takvimime baktım gerçekten de 13 ağustosta 32+0 oluyorum.Son adet tarihine göre veriyorlar çalışılabilir raporunu .Sen izin alacak mısın 32 den sonra ? ben 37.haftaya kadar çalışmaya devam edeceğim ,( bir sorun olmazsa )bebeğimle doğumdan sonra biraz daha fazla vakit geçirebilmek için.Şimdi ben bu raporu aldıktan sonra maaşımı 37.hafataya kadar alabilecek miyim yoksa 32.den sonra artık doğuma kadar maaşımı alamayacak mıyım ?
ben de bu vitamini kullanıorm ama yine de arada kabız oluyorm =(( ne bçm bünyem var arkadaş =(Canım maş.ben okadar demir hapına rağmen kabız da olmuyorum .Vitamin ilacımın için bağırsaklar için probiyotikler var doktor diğer vitaminler gibi kabızlık yapmaz demişti belki ondandır.ilacımın adı Vinealac immunutium.Hem annenin hem de bebeğin bağışıklık sistemini güçlendiriyormuş .
Merhaba kizlar 20 ekim 2013 de bal kizimi kucagima aldim burda 2013 ekim anneleri inanilmaz guzel paylasimlarin bulunduğu bi grup olduk birbirimizi görmeden dost olduk hala daha face deki grubumuzdan yazisiyoruz cok duygulandim birlikte umit edip birlikte buyuttuk gobisleri darisi ekim 2014 annelerinin basiniza insallah
ben de bu vitamini kullanıorm ama yine de arada kabız oluyorm =(( ne bçm bünyem var arkadaş =(
hamilelik öncesinde de hamileliğin ilk haftalarında da kabızlıktan çok çektim, bizde ailece olan bir sorun, çok şükür 2 haftadır kaısı yiyorum ,hergün olmasa bile gün aşırı tuvalete gidebiliyorum, istersen kayısıyı dene
Ben de hergun olmasa da yiyorum aslnda kayisi ama yine de oluo iste( cnm cok yanio tuvalette nolcak boyle bakalm
kızlar emzirme atleti filan alan ölçümü.sutyenli emzirme atletleri varmış göğüs ucunu belli etmeyen araştırdım ama hangi marka bulamadım.bebefox aldım ama oda maalesef penye yani göğüs ucunu belli eder.sutyenli emzirme atleti markası bilen yazabilir mi
canım şimdi ne kadar ay hesaplanıyor brüt maasının %2 demişsin ya 4 ay mı bizim yasal hakkımız? ozaman 4*aylık brüt maasımız %2 diyemi hesaplayacagız?
Canım maş.ben okadar demir hapına rağmen kabız da olmuyorum .Vitamin ilacımın için bağırsaklar için probiyotikler var doktor diğer vitaminler gibi kabızlık yapmaz demişti belki ondandır.ilacımın adı Vinealac immunutium.Hem annenin hem de bebeğin bağışıklık sistemini güçlendiriyormuş .
Galibavakti gelmş artık kızlar, ben de aynı durumdayım çünküBebişler ağırlaşıyor artık ama bende biraz uyurken bebeği rahaysız etme korkusu da var. soluma yatıyorum ama gece sırtüstü veya sağa dönmüş olarak buluyorum kendimi ve rahim bağları gerilmesin yada daha rahat beslensin diye tekrar sola dönüyorum. Bugün Elifsen'in attığı Kaan Kocatepenin videosunu izledim de rahtaladım biraz
Ay benim akınti hic bitmedi ya kokulu degil fitil vermişti ama yinede gecmedi Sebamedin vajinal yıkama jeli vermisti doktorum o biraz rahatlatıyor
Teyzeleri biz geldik oğlumun hemen hemen herseyi tamamlandı allah kullanmayı nasip etsin
Pardon ya alinti yapmamisim telden giriyorum da deniz yildizi arkadasim yukardaki msj sana
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?