2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Canım çok sevindim sadece gaz sancısı olmasına.Coolla okadar da kader arkadaşı olmayın. Benim gaz sancım olmuyor maş.direkt çıkıyor gazım tuvalete zor yetişiyorum.

Heehe ne guzell yaa keske bnde oyle olsam:)) 4-5 gun tuvalet yuzu gormedim sonunda da ayaklarimi usutunce sanci yapti heralde

Heehe ne guzell yaa keske bnde oyle olsam:)) 4-5 gun tuvalet yuzu gormedim sonunda da ayaklarimi usutunce sanci yapti heralde

Canım maş.ben okadar demir hapına rağmen kabız da olmuyorum .Vitamin ilacımın için bağırsaklar için probiyotikler var doktor diğer vitaminler gibi kabızlık yapmaz demişti belki ondandır.ilacımın adı Vinealac immunutium.Hem annenin hem de bebeğin bağışıklık sistemini güçlendiriyormuş .

sormaa aynıyız soldan sağa dönerken mutlaka uyanıyorum. Sanırım erken oldu dediğin gibi canım

Benim de şimdiden başladı dönerken uyanma problemim ,bugün çok uykusuzum hatta .çok erkendi deliksiz uykularımla vedalaşmak için

Galibavakti gelmş artık kızlar, ben de aynı durumdayım çünkü Bebişler ağırlaşıyor artık ama bende biraz uyurken bebeği rahaysız etme korkusu da var. soluma yatıyorum ama gece sırtüstü veya sağa dönmüş olarak buluyorum kendimi ve rahim bağları gerilmesin yada daha rahat beslensin diye tekrar sola dönüyorum. Bugün Elifsen'in attığı Kaan Kocatepenin videosunu izledim de rahtaladım biraz

cnm karşıda da varmış medipol hastanesi bi araştır istersen.
Allahım yardm etsin gvn'e..

Bende o vitaminden kullanıyorum. Önceden tuvalet konusunda çok sıkıntı çekiyordum, doktorum bu vitamini verdi, çok rahatladım gerçekten. 30 lira gibi bir fiyatı var. Devlet karşılamıyormuş bu vitamini.

canım raporunu alırsan maaş alamazsın diye biliyorum. çünkü işyerinden raporllu diye bodro yaparlar. raporlu olunca maaş vermezler. sanırım maaşımı kesmesinler diye konuşacağım demiştin. ancak avans olarak verebilirler. o da işyerine kalmış birşey tabi.. rapor parasını da doğumdan sonra veriyorlar diye biliyorum.

genelde bebekle zaman geçirmek için raporu sonradan başlatıyorlar.. yani doğum öncesi izni doğumdan önce kullanmayıp doğum sonrasına kaydırıyorlar. ama ben evde olacağım için farketmiyor.

benim sat 02 Ocak gece 11 buçuk gibiydi:) dr da 02 Ocak diye kaydetti. ben de ondan sonra 02 Ocak dedim. yoksa 03 Ocak diye söylüyordum. neyse bir gün için drumla tartışmayım:)))) 32 hafta öyle denk geliyormuş.

kızım 5 gün önce 813 gr 33 cm di boyu. dün de boyu yine aynı fl den çıkardım. kilosunu söylemediler.

Son düzenleme:
ben de bu vitamini kullanıorm ama yine de arada kabız oluyorm =(( ne bçm bünyem var arkadaş =(

Ay çok güzel inşallah bu ekim de bizde sizin bebeklerinizin peşine kardes getircez. Ilk başta istediğim sağ salim kucağıma alayım tüm anne adaylarına sağlıklı doğumlar ve sağlıklı bebisler dilerim :)

note3 kadinlar_klubü

ben de bu vitamini kullanıorm ama yine de arada kabız oluyorm =(( ne bçm bünyem var arkadaş =(

hamilelik öncesinde de hamileliğin ilk haftalarında da kabızlıktan çok çektim, bizde ailece olan bir sorun, çok şükür 2 haftadır kaısı yiyorum ,hergün olmasa bile gün aşırı tuvalete gidebiliyorum, istersen kayısıyı dene

Ben de hergun olmasa da yiyorum aslnda kayisi ama yine de oluo iste ( cnm cok yanio tuvalette nolcak boyle bakalm

kızlar emzirme atleti filan alan ölçümü.sutyenli emzirme atletleri varmış göğüs ucunu belli etmeyen araştırdım ama hangi marka bulamadım.bebefox aldım ama oda maalesef penye yani göğüs ucunu belli eder.sutyenli emzirme atleti markası bilen yazabilir mi

Ben de hergun olmasa da yiyorum aslnda kayisi ama yine de oluo iste ( cnm cok yanio tuvalette nolcak boyle bakalm

berbat bir acıdır bilirim, birde bende makatta yırtık var, biraz zorlandığım zaman birkaç gün süren kanama oluyor,
çok şükür sebze ve meyve ağırlıklı besleniyorum, kayısı yemeye başladığımdan beri daha iyiyim

ilk kez duydum, öyle bir şey varsa bende alayım

canım şimdi ne kadar ay hesaplanıyor brüt maasının %2 demişsin ya 4 ay mı bizim yasal hakkımız? ozaman 4*aylık brüt maasımız %2 diyemi hesaplayacagız?

Brüt maaşın 3te ikisini hesapla. 4 ile çarp canım. O yatacak hesabına.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hadi yaa acaba bnde mi onu kullansam acaba duzeltir mi benim durumu:)

Yaa aynen ya hep soluma yatiyorum ama uykularim o kdr boluk porcuk oldu ki bi uyaniyorum sirtustu yatiyorum sabah kalkiyorum saga donmusum...halbuki ven eskiden nasil yatarsam oyle kalkardim:)

Ay benim akınti hic bitmedi ya kokulu degil fitil vermişti ama yinede gecmedi Sebamedin vajinal yıkama jeli vermisti doktorum o biraz rahatlatıyor

Akıntı normal canım hamilelikte. Ama kokulu olması normal değil. Bunun bi sebebi vardır elbette. Öğrenicem bakalım.

Teyzeleri biz geldik oğlumun hemen hemen herseyi tamamlandı allah kullanmayı nasip etsin

Maşallah kızlar tamamladınız her şeyi:) biz de kayınvalidemlerle önümüzdeki Cumartesi çıkacakmışız alışverişe:) bi aksilik çıkmazsa inşallah.

Pardon ya alinti yapmamisim telden giriyorum da deniz yildizi arkadasim yukardaki msj sana

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ay cnm ben cok saolun hepınız.esımde oraya gıdelım orda bır tanıdıgmz çalışıyor .ama ben bıraz cekımser kalmıştım.sen ve simlaa arkadasm oraya gıdıormus.en kısa zamanda denıycem.benı rahatlattınız cok saolun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…