2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

cnm coksaol ıcım cok rahatladı.esımde oraaya gdelım dıodu ama acaba dıordum.smdı sızın dedıklerınızden sonra esım gdelım bak dedı bnde kızlar memnunsa ıyı doktorlardr dedım.bır gıdıp bakcaz cnm

sağol canım faydası olmaz mı ben bunları da denerim çeşit olması iyi insan sıkılır hep aynı yiyince :)Teşekkürler

Bende de kabızlık sorunu oluyor arkadaşlar ve ayaklarım çok şişiyor kuruyor çatlıyor kremleniyorum hergün kendime bakamıyorum galiba (

umarim memnun kalirsiniz :) kramp sorunum baslayacakti ki daha doktora ben demeden kramplar baslayabilir kalsiyum yazicam dedi.arkadasim kramptan uyuyamiyor gece doktoruna demesine ragmen uykusuz gecelere devam ediyordu.ben soyledim kalsiyum hapini rahat etti kiz... esimle gidiyoruz her zaman...bircok konuda ikimizde memnunuz...hem fiyat olarakda makul..yeditepeye gidiyordum.dr beklemekten cidden cok sıkılmıştım.burada simdiye kadar boyle beklemeler de yasamadim hic...

Ben de hergun olmasa da yiyorum aslnda kayisi ama yine de oluo iste ( cnm cok yanio tuvalette nolcak boyle bakalm

cnm sütle yulaf yesene. çok iyi gelio bu duruma. ayrıca yulafın hamilelikte bir sürü yararı var. bebek içinde vitamin deposu. ya da yoğurtla ruşeym ye. bak araştır bi faydalarını. sana iyi gelecektir diye düşünüyrm.

Canım ben atlet olarak değil de sutyen olarak biliyorum iki tane. Biri marks&spencerda var. Ikili olarak satıyorlar. 120 lira fiyatı. Bir de arkadaşım Anıl diye bir markayı tavsiye etti. Sutyeni varsa atleti de vardır herhalde :)

Ewet vnm buyuyebilen besik.senin secimin de cok guzel☺ markasi ne bunun?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben Bursa'da oturuyorum canım, burada zuzu bebe diye bir mağaza var orada var, bir de bebekom diye bir site var orada görebilirsin... bunların ikisi de Ankara mobilya zaten,üretim yerleri Ankara Siteler diye biliyorum...seninkinin markası ne?

Bende de kabızlık sorunu oluyor arkadaşlar ve ayaklarım çok şişiyor kuruyor çatlıyor kremleniyorum hergün kendime bakamıyorum galiba (

Canım ben hergğn yeşil çay içiyorum. Ve akşamları yürüyüşden eve geldikten sonra mutlaka yarım saat ayaklarımı yukarı kaldırıyorum. Onun dışında tuz tüketmiyorum kaya tuzu tüketiyoruz. Oda şişlik yapmıyor ve bol bol sıvı alıyorum. Bunları yapmazsm benimde cok fena şişiyor ayaklarım hatta oyle bir şişiyor ki üstüne basamıyorum

Evde yulaf kepegi var o olur mu ki??

Kizlar benim bebis karnimda donunce bazen on tarafta bi sertlik hissediyorum..sizce bu bebisin basimidir? Dokununca kaciyor bi de

cnm fıyatlar nasıl pekı.onu da bıleyım gtmeden hazırlıklı olayım.evet o kramp bendede başladı.ıkıdır sabahları bacağıma kramplar gırıyor ve ağrısı bır kac gun duruor.suanda bıle ıkı bacağım kopuor sankı.namazı bıle zor kıldım.

Bnm doktorm ilac yazmadi sütü 2 bardaga.çıkar dedi, gercekten de cok icince olmuo ama hergun de iki bardak icemiorm ztn zor iciorm :/

biraz yoğun oluyo ama gidebiliyosan sabah git canım öğleden sonra kalabalık ama ben şikayet duymadım hiç bir iki bişey dışında bize de izlenimlerini yaz canım mutlaka

Hayırlı sabahlar kızlar. Şuanda evdeyim eşimle. Şeker yüklemesi yaptırmaya gidicez. Bana dua edin inşallah yaptrırken de yaptırdıktan sonra da sorun yaşamam. Kan aldırmaya alıştım aslında ama yine de aç karnına birkaç kere aldıkları için bayılırım diye korkuyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Günaydın canım :) Hiç korkma ben dün yaptırdım , 50 gr lıktı . İnşallah sonuçlar iyi çıkar .
Kan tahlilide yaptırdım 2 defa kan verdim 11 00 e kadar aç bekledim

Günaydın canım, inşallah güzel sonuçlarla gelirsin.Allah sabır ve kolaylık versin.Hiç korkma bayılmazsın,senin için dua ederiz...

Allahım !!! şuan kimin nerede bir sıkıntısı varsa, Sen onu gider...
Allahım !!! Şuan kimin nerede çaresiz bir derdi varsa, Sen ona çare ol...
Allahım !!! Şu an kim nerede acıdan inlemekteyse, Sen ona rahmetinle yetiş...
Allahım !!! Sevdiklerimi Sende sev ve onlara baki huzur ve neşe ver...
Allahım !!! İman ve ahlakın en güzelini yerleştir o sevdiğin yüreklere...
Allahım !!! Sen sana edeple geleni geri çevirmezsin, dualarımızı Salihlerin duası eyle (amin)

herkese hayırlı cumalar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…