canim ben tuzladan kalkip cakmak erdem hastanesine gidiyorum ayse funda demir dr un adi.ablamin cok tatli 2 cocugunu dogurttu saolsun cok memnun kaldi bende ablamla gidiyordum.doguma da girmistim.kendimi riske atmak istemedigimden o kadar yol cekiyorum.dogum zamanina yakin annemde kalicam atasehirdeler yakin diye..dr cok onemli...inan suana kadar Allaha sukur herseyim cok iyi drumun katkisi buyuk.
pozitif ve yumusak bi havasi var.rahatlatiyor endise falan birakmiyor.guleryuzlu ve hanimefendi.
Selam yesiim bende yesil mercimek tarifi vereyim size
1-Yesil mercimekli pilav
Hasladiktantan sonra suzun yagda azicik kavurun isteyen soganla da kavurabilir. icine kalin bulgur su tuz. Mmmm cok guzel oluyor.
2-mercimekli patlican
Normal patlican yemeginin icine haslanmis mercimek ekliyorsunuz pisirirken.cok yakisiyor patlicana.
Bir de ben kafama gore sade haslanmis mercimekte yiyorum arada icine kafama gore evde ne varsa ekledigimde oluyor salata cesidi. Umarim faydam olmustur. Xx
cnm coksaol ıcım cok rahatladı.esımde oraaya gdelım dıodu ama acaba dıordum.smdı sızın dedıklerınızden sonra esım gdelım bak dedı bnde kızlar memnunsa ıyı doktorlardr dedım.bır gıdıp bakcaz cnm
Ben de hergun olmasa da yiyorum aslnda kayisi ama yine de oluo iste( cnm cok yanio tuvalette nolcak boyle bakalm
kızlar emzirme atleti filan alan ölçümü.sutyenli emzirme atletleri varmış göğüs ucunu belli etmeyen araştırdım ama hangi marka bulamadım.bebefox aldım ama oda maalesef penye yani göğüs ucunu belli eder.sutyenli emzirme atleti markası bilen yazabilir mi
Ewet vnm buyuyebilen besik.senin secimin de cok guzel☺ markasi ne bunun?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bende de kabızlık sorunu oluyor arkadaşlar ve ayaklarım çok şişiyor kuruyor çatlıyor kremleniyorum hergün kendime bakamıyorum galiba(
cnm sütle yulaf yesene. çok iyi gelio bu duruma. ayrıca yulafın hamilelikte bir sürü yararı var. bebek içinde vitamin deposu. ya da yoğurtla ruşeym ye. bak araştır bi faydalarını. sana iyi gelecektir diye düşünüyrm.
Evde yulaf kepegi var o olur mu ki??
umarim memnun kalirsiniz :) kramp sorunum baslayacakti ki daha doktora ben demeden kramplar baslayabilir kalsiyum yazicam dedi.arkadasim kramptan uyuyamiyor gece doktoruna demesine ragmen uykusuz gecelere devam ediyordu.ben soyledim kalsiyum hapini rahat etti kiz... esimle gidiyoruz her zaman...bircok konuda ikimizde memnunuz...hem fiyat olarakda makul..yeditepeye gidiyordum.dr beklemekten cidden cok sıkılmıştım.burada simdiye kadar boyle beklemeler de yasamadim hic...
Bnm doktorm ilac yazmadicnm fıyatlar nasıl pekı.onu da bıleyım gtmeden hazırlıklı olayım.evet o kramp bendede başladı.ıkıdır sabahları bacağıma kramplar gırıyor ve ağrısı bır kac gun duruor.suanda bıle ıkı bacağım kopuor sankı.namazı bıle zor kıldım.
evet ben de görmüştüm indirimi, bir arkadaşım da bunu kullanıyor ve memnun ama ben bir türlü karar veremiyorum :/ sanırım Kraft ya da Graco alıcam..
ay cnm ben cok saolun hepınız.esımde oraya gıdelım orda bır tanıdıgmz çalışıyor .ama ben bıraz cekımser kalmıştım.sen ve simlaa arkadasm oraya gıdıormus.en kısa zamanda denıycem.benı rahatlattınız cok saolun.
Hayırlı sabahlar kızlar. Şuanda evdeyim eşimle. Şeker yüklemesi yaptırmaya gidicez. Bana dua edin inşallah yaptrırken de yaptırdıktan sonra da sorun yaşamam. Kan aldırmaya alıştım aslında ama yine de aç karnına birkaç kere aldıkları için bayılırım diye korkuyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hayırlı sabahlar kızlar. Şuanda evdeyim eşimle. Şeker yüklemesi yaptırmaya gidicez. Bana dua edin inşallah yaptrırken de yaptırdıktan sonra da sorun yaşamam. Kan aldırmaya alıştım aslında ama yine de aç karnına birkaç kere aldıkları için bayılırım diye korkuyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?