2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
herkese günaydın ve hayırlı cumalar kızlar.çok şükür bu haftayıda hayırlısıyla bitirdik.yarın tatil çok şükür artık işe gelmek zor geliyor.havalar inanılmaz sıcak resmen klimasız bi hayat yok burda ( yediklerime dikkat etmeme rağmen ayaklarım ellerim cok şişmeye başladı.

dualarımız seninle canım.güzel haberlerle gel ben 100 lük yaptırdıgımda son alımda tansiyonum cok düşmüştü eger 100 lük yaptırcaksan eşin sonuna kadar beklesin yanında ama 50 likten korkma canım 2 kez kan alınıo

muayene 50 tl.normal dogum 750 sezeryan 1000...
kalsiyum hapi olmazsa kramp olmamasi dusuk bir ihtimal..yazin balik yeterince yenemiyor diye bir de balik yagi hapi yazdi.gun asiri icmemi istedi...yeterli omega icin.bana hamile bir eczaci bayan da mutlaka kullanilmali demisti dr a soracaktim unutmustum :) mide yanmalarim basladi onun icin de ranny verdi. duzenli olarak da demir hapi kullaniyorum. Allaha sukur gobegim olmasa hamilelikle ilgili hic bir sıkıntım yok tahlil sonuclarimi da yeni gosterdi hersey yolunda cok sukur :) darisi tum anne adaylarinin basina...

Kizlar benim bebis karnimda donunce bazen on tarafta bi sertlik hissediyorum..sizce bu bebisin basimidir? Dokununca kaciyor bi de
Benimde sertlik oluyor resmen karnımda bir taraf hafif daha şiş ve yuvarlak oluyor ya kafası ya poposu..Bende seviyorum ama sanki benimki elimin oraya daha da ittiriyor kendini gibi (her zaman yapmıyor ama)Çok tatlı oluyor yapınca

Herkese günaydın arkadaşlar... Bebişler 1 hafta daha büyüdü çok şükür :)

Herkese Günaydın;
Bir hafta daha bitiyor herkese hayırlı cumalar

gunaydin herkese...
o sisme olayi 2 gundur bende de oldu. normal diye biliyorum.yuzuk takamamam disinda bi rahatsizlik vermedi.1_2 saate kalmiyor geciyor bende...
sicak konusunda Allah kolaylik versin...sukur ki evet tatil de geldi :)

Teyzeleri biz geldik oğlumun hemen hemen herseyi tamamlandı allah kullanmayı nasip etsin

amin inşallah sağlıklı , güzel günlerde kullanır, ne güzel böyle hazırlıkların bitmesi :)

ramazanda zor olmayacak mı? oruçken kayınvalidenler sinirli olmasınlar

Bende de kabızlık sorunu oluyor arkadaşlar ve ayaklarım çok şişiyor kuruyor çatlıyor kremleniyorum hergün kendime bakamıyorum galiba (

geçmiş olsun, ben kabızlığı meyveyle atlatmaya çalışıyorum, çatlaklara karşı saf zeytinyağı, yanlış hatırlamıyorsam bugün doktora gidecektin değilmi?

Kizlar benim bebis karnimda donunce bazen on tarafta bi sertlik hissediyorum..sizce bu bebisin basimidir? Dokununca kaciyor bi de

bende bir türlü başı nerde ayağı nerde anlayamıyorum, yarın doktor randevuyu yine iptal etmezse sorucam, severken başını okşamak istiyorum :)

inşallah sonuçlar güzel çıkar, ne şeker yüklemesiymiş bu da hepimizi strese soktu, sanırım yarın doktorum bendende isteyecek, nasıl içicem o sıvıyı diye stresten şekerim çıkacak..

Canım hayırlı güzel haberlerle gelmen dileğiyle eşin bencede sonuna kadar beklesin basın doner falan yardımcı olur sana ki bekler heralde benim ki de laf iste :)) hayırlı cumalar

ben de bu vitamini kullanıorm ama yine de arada kabız oluyorm =(( ne bçm bünyem var arkadaş =(

Dewycim aslında bapırsakların en iyi dostu harekettir diyor doktorlar.Ben her gün yürüyorum 1 saat.Sen de izmirdeydin sanırım hatta karşıyakada mı oturuyordun ?ben hergün Atakentten Bostanlı iskeleye kadar yürüyüp geri dönüyorum.Bana katılabilirsin :)

Herkese günaydın arkadaşlar... Bebişler 1 hafta daha büyüdü çok şükür :)

Evet cok şükür bu hafta da bitti pazar olsa da 30. Haftamıza girsek kızımla :))

Hayırlı cumalar güzel kalpli arkadasım tüm dileklerin için âmin inşallah

Evet cok şükür bitiyor bu hafta bugün Allah'tan cok güzel istanbul senin etek kolaya çıktım dışarı kızlarımı çıkartmaya dondum valla :)) bugun güzel hava cok şükür keske hergğn boyle olsa sıcaklar bana yaramıyor zaten nefes darlığım var nefesim iyice daralıyor.

gunaydin herkese...
o sisme olayi 2 gundur bende de oldu. normal diye biliyorum.yuzuk takamamam disinda bi rahatsizlik vermedi.1_2 saate kalmiyor geciyor bende...
sicak konusunda Allah kolaylik versin...sukur ki evet tatil de geldi :)

valla canım hamilelğimizin ağır dönemleri cok sıcaklara geldi bide benim gibi sıcak şehirlerde yaşıyanların işi çok zor allah yardımcımız olsun hepimizin.

ay damla inanmıyorum maşallah 30.haftaya girmişssin ya sen

Canım şimdi gidip personel müdürümüze sordum.32+0 da aldığım raporu işyerime getiriyormuşum .Ben sgk ya götüreceğim sanıyordum:)Bunun adı çalışılabilir raporu o yüzden 13 ağustostan sonra da 37 .haftana kadar maaş almaya devam edeceksin ne zamanki 37.de çalışamaz raporun olacak o zamandan itibaren 4 ay maaş alamayacaksın dedi.Sen 32.den sonra çalışmayacaksan o zaman çalışamaz raporu alacaksın ve 32.den itibaren maaşın yatmayacak.
Benim sat 1 ocak hem de sabah mesai saati ile başladı sanırım:)
Senin kızın olacak onlar daha narin daha ince yapılı oluyorlardır sanırım.Manken gibi bir kızın olacak sanırım .ölçüleri çok güzel :)uzun ,ince

Günaydın arkadaşlar Hayırlı cumalar...Doktora gidecekler hayırlı güzel sonuçlarla dönerler inşallah...
İş yeri bu hafta o kadar stresli ki buraya bile girmek istemiyorum, sizleri takip edemiyorum... Herkes iyi olsun hiç stres yaşamasın inşallah...

Arkadaşlar burada bana bir arkadaşım makat gelişinde olduğunu söylemişti bebeğinin .Bulamadım mesajı. Makat gelişinde yanı poposu aşağıda hala bebek dönmemiş demekmiş benimde aynı yani bebeğimin kafası yukarıda hala

Veee beklenen gün cumaa o kadar ihtiyacım var ki dinlenmeye anlatamam geldi sonunda haftasonu. Hayırlı cumalar diliyorum herkese rabbim herkesin dualarını kabul etsin en çok dua ettiğim 2 şey var biri herkes evladını sağ sağlım hayırlısıyla kucağına alması ve evlat hasreti çeken herkese rabbim nasip etsin. Yaşadığımız çok büyük bir mucize rabbim hayırlı evlatlar yetiştirmemizi nasip etsin....

AMİN

Son düzenleme:
günaydın kızlar hayırlı sabahlar hayırlı cumalar cumanız mübarek olsun

günaydın, üzülme daha sonrada dönebiliyorlar

Ben de mümkün olduğunca sola yatıyorum canım ama gece içerisinde dönebiliyoruz artık o kadarı da olsun canım napalım :) her şey dört dörtlük olamaz değil mi ben izlemedim o videoyu, iş yerinde yasak ne diyor kaan Kocatepe canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…