Hayırlı sabahlar kızlar. Şuanda evdeyim eşimle. Şeker yüklemesi yaptırmaya gidicez. Bana dua edin inşallah yaptrırken de yaptırdıktan sonra da sorun yaşamam. Kan aldırmaya alıştım aslında ama yine de aç karnına birkaç kere aldıkları için bayılırım diye korkuyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
cnm fıyatlar nasıl pekı.onu da bıleyım gtmeden hazırlıklı olayım.evet o kramp bendede başladı.ıkıdır sabahları bacağıma kramplar gırıyor ve ağrısı bır kac gun duruor.suanda bıle ıkı bacağım kopuor sankı.namazı bıle zor kıldım.
Benimde sertlik oluyor resmen karnımda bir taraf hafif daha şiş ve yuvarlak oluyor ya kafası ya poposu..Bende seviyorum ama sanki benimki elimin oraya daha da ittiriyor kendini gibi (her zaman yapmıyor ama)Çok tatlı oluyor yapıncaKizlar benim bebis karnimda donunce bazen on tarafta bi sertlik hissediyorum..sizce bu bebisin basimidir? Dokununca kaciyor bi de
Hayırlı sabahlar kızlar. Şuanda evdeyim eşimle. Şeker yüklemesi yaptırmaya gidicez. Bana dua edin inşallah yaptrırken de yaptırdıktan sonra da sorun yaşamam. Kan aldırmaya alıştım aslında ama yine de aç karnına birkaç kere aldıkları için bayılırım diye korkuyorum
Günaydın,Güzel haberlerle gel inşallah bişeycik olmaz düşünme
Herkese günaydın arkadaşlar...Bebişler 1 hafta daha büyüdü çok şükür :)
Allahım !!! şuan kimin nerede bir sıkıntısı varsa, Sen onu gider...
Allahım !!! Şuan kimin nerede çaresiz bir derdi varsa, Sen ona çare ol...
Allahım !!! Şu an kim nerede acıdan inlemekteyse, Sen ona rahmetinle yetiş...
Allahım !!! Sevdiklerimi Sende sev ve onlara baki huzur ve neşe ver...
Allahım !!! İman ve ahlakın en güzelini yerleştir o sevdiğin yüreklere...
Allahım !!! Sen sana edeple geleni geri çevirmezsin, dualarımızı Salihlerin duası eyle (amin)
herkese hayırlı cumalar....
Herkese Günaydın;herkese günaydın ve hayırlı cumalar kızlar.çok şükür bu haftayıda hayırlısıyla bitirdik.yarın tatil çok şükür artık işe gelmek zor geliyor.havalar inanılmaz sıcak resmen klimasız bi hayat yok burda( yediklerime dikkat etmeme rağmen ayaklarım ellerim cok şişmeye başladı.
herkese günaydın ve hayırlı cumalar kızlar.çok şükür bu haftayıda hayırlısıyla bitirdik.yarın tatil çok şükür artık işe gelmek zor geliyor.havalar inanılmaz sıcak resmen klimasız bi hayat yok burda( yediklerime dikkat etmeme rağmen ayaklarım ellerim cok şişmeye başladı.
Teyzeleri biz geldik oğlumun hemen hemen herseyi tamamlandı allah kullanmayı nasip etsin
Maşallah kızlar tamamladınız her şeyi:) biz de kayınvalidemlerle önümüzdeki Cumartesi çıkacakmışız alışverişe:) bi aksilik çıkmazsa inşallah.
Bende de kabızlık sorunu oluyor arkadaşlar ve ayaklarım çok şişiyor kuruyor çatlıyor kremleniyorum hergün kendime bakamıyorum galiba(
Kizlar benim bebis karnimda donunce bazen on tarafta bi sertlik hissediyorum..sizce bu bebisin basimidir? Dokununca kaciyor bi de
Canım hayırlı güzel haberlerle gelmen dileğiyle eşin bencede sonuna kadar beklesin basın doner falan yardımcı olur sana ki bekler heralde benim ki de laf iste :)) hayırlı cumalarHayırlı sabahlar kızlar. Şuanda evdeyim eşimle. Şeker yüklemesi yaptırmaya gidicez. Bana dua edin inşallah yaptrırken de yaptırdıktan sonra da sorun yaşamam. Kan aldırmaya alıştım aslında ama yine de aç karnına birkaç kere aldıkları için bayılırım diye korkuyorum
ben de bu vitamini kullanıorm ama yine de arada kabız oluyorm =(( ne bçm bünyem var arkadaş =(
Herkese günaydın arkadaşlar...Bebişler 1 hafta daha büyüdü çok şükür :)
Hayırlı cumalar güzel kalpli arkadasım tüm dileklerin için âmin inşallahAllahım !!! şuan kimin nerede bir sıkıntısı varsa, Sen onu gider...
Allahım !!! Şuan kimin nerede çaresiz bir derdi varsa, Sen ona çare ol...
Allahım !!! Şu an kim nerede acıdan inlemekteyse, Sen ona rahmetinle yetiş...
Allahım !!! Sevdiklerimi Sende sev ve onlara baki huzur ve neşe ver...
Allahım !!! İman ve ahlakın en güzelini yerleştir o sevdiğin yüreklere...
Allahım !!! Sen sana edeple geleni geri çevirmezsin, dualarımızı Salihlerin duası eyle (amin)
herkese hayırlı cumalar....
herkese günaydın ve hayırlı cumalar kızlar.çok şükür bu haftayıda hayırlısıyla bitirdik.yarın tatil çok şükür artık işe gelmek zor geliyor.havalar inanılmaz sıcak resmen klimasız bi hayat yok burda( yediklerime dikkat etmeme rağmen ayaklarım ellerim cok şişmeye başladı.
gunaydin herkese...
o sisme olayi 2 gundur bende de oldu. normal diye biliyorum.yuzuk takamamam disinda bi rahatsizlik vermedi.1_2 saate kalmiyor geciyor bende...
sicak konusunda Allah kolaylik versin...sukur ki evet tatil de geldi :)
Evet cok şükür bu hafta da bitti pazar olsa da 30. Haftamıza girsek kızımla :))
Hayırlı cumalar güzel kalpli arkadasım tüm dileklerin için âmin inşallah
Evet cok şükür bitiyor bu hafta bugün Allah'tan cok güzel istanbul senin etek kolaya çıktım dışarı kızlarımı çıkartmaya dondum valla :)) bugun güzel hava cok şükür keske hergğn boyle olsa sıcaklar bana yaramıyor zaten nefes darlığım var nefesim iyice daralıyor.
canım raporunu alırsan maaş alamazsın diye biliyorum. çünkü işyerinden raporllu diye bodro yaparlar. raporlu olunca maaş vermezler. sanırım maaşımı kesmesinler diye konuşacağım demiştin. ancak avans olarak verebilirler. o da işyerine kalmış birşey tabi.. rapor parasını da doğumdan sonra veriyorlar diye biliyorum.
genelde bebekle zaman geçirmek için raporu sonradan başlatıyorlar.. yani doğum öncesi izni doğumdan önce kullanmayıp doğum sonrasına kaydırıyorlar. ama ben evde olacağım için farketmiyor.
benim sat 02 Ocak gece 11 buçuk gibiydi:) dr da 02 Ocak diye kaydetti. ben de ondan sonra 02 Ocak dedim. yoksa 03 Ocak diye söylüyordum. neyse bir gün için drumla tartışmayım:)))) 32 hafta öyle denk geliyormuş.
kızım 5 gün önce 813 gr 33 cm di boyu. dün de boyu yine aynı fl den çıkardım. kilosunu söylemediler.
ay damla inanmıyorum maşallah 30.haftaya girmişssin ya sen
Arkadaşlar burada bana bir arkadaşım makat gelişinde olduğunu söylemişti bebeğinin .Bulamadım mesajı. Makat gelişinde yanı poposu aşağıda hala bebek dönmemiş demekmiş benimde aynı yani bebeğimin kafası yukarıda hala
Galibavakti gelmş artık kızlar, ben de aynı durumdayım çünküBebişler ağırlaşıyor artık ama bende biraz uyurken bebeği rahaysız etme korkusu da var. soluma yatıyorum ama gece sırtüstü veya sağa dönmüş olarak buluyorum kendimi ve rahim bağları gerilmesin yada daha rahat beslensin diye tekrar sola dönüyorum. Bugün Elifsen'in attığı Kaan Kocatepenin videosunu izledim de rahtaladım biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?