- 29 Aralık 2013
- 473
- 416
- 323
- 35
ben bir ultrasonun bu kadar net olduğunu görmemiştim. ve benzerliğe inanamıyorum resmen babası inanılmaz...benimki de babasına benziyor eminim :)) insan az çok benzetiyor da bu kadar belirginini görmedim :) süper..
bari huyuda benzesin :) anne düşkünü benım eşim :)
ben semiz otu yemeğini sevmem yemem. ama yoğurtlu sarımsaklı salata olarak sevip yiyebiliorum.bence çok da kötü değil dondurucu balığı daha yaz başı çok da eski sayılmazlar zaten...ben çok olmasa da elimden geldikçe yemeye çalışıcam..semizotu da yiyordum zaten o da çok iyiymiş yazmışlar sevindim çok severim çünkü bu sene de ayrı bir güzel bol var :))
kızlar hemde nasıl videolarını bi görseniz ayyyynı ya sırtı bile benziyor ben şokundan yani çıktımda size ancak gösterebildim. :)
Canım ben yorganda kararsızım sen yün tavsiye ediyorsun galiba , uyku seti almaya gittiğimde oradaki satıcıda bebekler kusarla ryün hemen yıkanmaz ve kokar dedi . Ne almalıyım
çiğ daha yararlı diyorlar zaten...bol bol yiyelim bebeklerimize yarasın inş.. :))ben semiz otu yemeğini sevmem yemem. ama yoğurtlu sarımsaklı salata olarak sevip yiyebiliorum.
valla canım eşim cok dua etti inşalalh kızım annesine benzer die.duaları kabul oldu galiba bana benzio.:))
o zmn sen bana söyledin herhalde decavit kullan diye di mi?
demir ilacını bende her sabah alıorum. balık hapı olarak solgar verdi hafta iki gün ama eczacı hergün kullan dedi. ben yinede doktoru dinlicem. omega 3 alırken zaten içindeki epa ve dha oranına dikkat etmek gerekiomuş. minimum 250-300mg EPA , 100-150mg DHA olması gerekiomuş.
http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/25423165.asp bu yazı da prof güzelce açıklamış.
Akıntı normal canım hamilelikte. Ama kokulu olması normal değil. Bunun bi sebebi vardır elbette. Öğrenicem bakalım.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
maşallah ne güzel çok tatlı :))
Canim aslında söyle bir durumda var benim buyuk kizim temmuz dogumlu kis soguklari basladiginda 4 aylikti.kucuk kısımda nisan dogumlu oda 7 aylik fslan olmustu ondan donra yunu kullandim ama şimdi bizim bebeklet kus bebegi olcak hemen kalın biseyler ortmek lazım benimde simdi kafam karisti acaba yeni dogana yun agirmi olur acaba.tacin bebekler icin uyku seti var bende kizlarimdan kaldı acaba onumu kullansam tuhhh kafam karisti simdi birden dusununce kis bebegi aklima geldi.aslinda anneme pamuktanda yaptirabilirim pamukta saglikli sonucta
cümlemizin ki tatlı ALLAH çok güzel bir kadar yazsın hepsine hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Fazlasıda sıkıntı ama simdi eşim aradı tahlil vermiştim idrar kültüru bide şeker yüklemesi yapılmıştı idrarda problem çıkmış galibabakalım gelsin ögrenicem tam olarak neymiş
Ne bileyim ne yapsak acaba ? Annem yün diyor ama , ben pamuk yorgan yaptırayım diyorum yıkanabilir en azından . Ben yorgancıya sordum pamuğun kilosu
10 tl 1 kilo yeter dedi . Kılıflarıda güzel pamuk kumaş alıp yaparız ne var sanki onda , herşeyi dışardan almaya gerek yok , yaparız biz
haklısın canım , çok mide bulantıs oluyormu sen yatrdınmı
Insallah sağlık ocaginda iltihap var demişlerdi doktora soyledim oda idrar kültürü istemişti sanırsam oda ayni çıktıİnşallah çok büyük bi problem değildir canım. Sonucunu yaz bize.
valla bayağı tuzlu bir listeye benziyor:) biz eşimle 2 aydır para biriktiriyoruz:)))
hamişler merhaba ben yeni üyeyim, tahmini doğum tarihi kızımın 24 ekim. bu şeker yüklemesi olayını hiç istemiyorum şartmı arkadaşlar.. bi zorluğu varmı:26:
hayatta ne eşler var maşallah size:) bana benzeyecek inşallah dedi hep kalbi temizmiş.biz tanıştığımızda iki cihan bir araya gelse sen olmazsın dedim o da sen benle evleceksin demişti, hııı görürüz dedim bu konuşmanın üzerinden 1 yıl geçti geçmedi 10 aylık evli 7 aylık hamileyim ...
hayatta ne eşler var maşallah size:) bana benzeyecek inşallah dedi hep kalbi temizmiş.biz tanıştığımızda iki cihan bir araya gelse sen olmazsın dedim o da sen benle evleceksin demişti, hııı görürüz dedim bu konuşmanın üzerinden 1 yıl geçti geçmedi 10 aylık evli 7 aylık hamileyim ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?