2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
ben bir ultrasonun bu kadar net olduğunu görmemiştim. ve benzerliğe inanamıyorum resmen babası inanılmaz...benimki de babasına benziyor eminim :)) insan az çok benzetiyor da bu kadar belirginini görmedim :) süper..

kızlar hemde nasıl videolarını bi görseniz ayyyynı ya sırtı bile benziyor ben şokundan yani çıktımda size ancak gösterebildim. :)

ben semiz otu yemeğini sevmem yemem. ama yoğurtlu sarımsaklı salata olarak sevip yiyebiliorum.

Canım ben yorganda kararsızım sen yün tavsiye ediyorsun galiba , uyku seti almaya gittiğimde oradaki satıcıda bebekler kusarla ryün hemen yıkanmaz ve kokar dedi . Ne almalıyım

Canim aslında söyle bir durumda var benim buyuk kizim temmuz dogumlu kis soguklari basladiginda 4 aylikti.kucuk kısımda nisan dogumlu oda 7 aylik fslan olmustu ondan donra yunu kullandim ama şimdi bizim bebeklet kus bebegi olcak hemen kalın biseyler ortmek lazım benimde simdi kafam karisti acaba yeni dogana yun agirmi olur acaba.tacin bebekler icin uyku seti var bende kizlarimdan kaldı acaba onumu kullansam tuhhh kafam karisti simdi birden dusununce kis bebegi aklima geldi.aslinda anneme pamuktanda yaptirabilirim pamukta saglikli sonucta

valla canım eşim cok dua etti inşalalh kızım annesine benzer die.duaları kabul oldu galiba bana benzio.:))

hayatta ne eşler var maşallah size:) bana benzeyecek inşallah dedi hep kalbi temizmiş.biz tanıştığımızda iki cihan bir araya gelse sen olmazsın dedim o da sen benle evleceksin demişti, hııı görürüz dedim bu konuşmanın üzerinden 1 yıl geçti geçmedi 10 aylık evli 7 aylık hamileyim ...

çok sağol canımmm :)

Akıntı normal canım hamilelikte. Ama kokulu olması normal değil. Bunun bi sebebi vardır elbette. Öğrenicem bakalım.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Fazlasıda sıkıntı ama simdi eşim aradı tahlil vermiştim idrar kültüru bide şeker yüklemesi yapılmıştı idrarda problem çıkmış galiba bakalım gelsin ögrenicem tam olarak neymiş

Ne bileyim ne yapsak acaba ? Annem yün diyor ama , ben pamuk yorgan yaptırayım diyorum yıkanabilir en azından . Ben yorgancıya sordum pamuğun kilosu
10 tl 1 kilo yeter dedi . Kılıflarıda güzel pamuk kumaş alıp yaparız ne var sanki onda , herşeyi dışardan almaya gerek yok , yaparız biz

Canim gercekten English home'un nevresim takımı cok kaliteli ben 25 liraya aldim eltimin abisinin bebek magazasi vardi kapatti elindede vardi hemen aldım oyun parkida var 100 liradan alcam grili kahveliymis suan eltimde o soyledi guzel dedi ama daha gormedim begenirsem onuda alicam inşallah ayrıca puset aldim 50 liradan bakalım ucuza kapattik hayirlisi

Fazlasıda sıkıntı ama simdi eşim aradı tahlil vermiştim idrar kültüru bide şeker yüklemesi yapılmıştı idrarda problem çıkmış galiba bakalım gelsin ögrenicem tam olarak neymiş

İnşallah çok büyük bi problem değildir canım. Sonucunu yaz bize.

Valla oyle yapalim ozaman bende annecime yada kaynanama yaptirayim hazirdansa boyle daha saglikli

valla bayağı tuzlu bir listeye benziyor:) biz eşimle 2 aydır para biriktiriyoruz:)))

bizim şansımıza eylülde yüklü bir borcumuz var,onu atlatsaydık rahat nefes alacaktık, bakalım artık hayırlısı inşallah bebek kısmetiyle, bereketiyle gelir :)

hamişler merhaba ben yeni üyeyim, tahmini doğum tarihi kızımın 24 ekim. bu şeker yüklemesi olayını hiç istemiyorum şartmı arkadaşlar.. bi zorluğu varmı:26:

merhaba hoş geldin,
ben aslında yaptırmak istemiyorum ama doktorum 50lik olsun yaptıralım dedi, kısmetse yarın doktora gidicem o zaman net karar veririz

ne güzel bak eşinin kalbi temizmiş , eminim havasından geçilmiyordur :)

saol canım..sizede maşallah.sende büyük konusma yoksa eşin dediklerini teker teker yapıo bakalım sırada ne var :)))

Kızlar cepten full siteden android versiyona nasıl geçcez yok mu bilen? Yapamadım kaç saattir sinir oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…