bencede rıske atmamak en ıyısı.yuruyus normal doğum ısteyenler mecburen yapmalı.ben bazen caba sarffetmekten yoruluorum.yok sunu ye ,aman su ıcmedın bugun,yürümem gerek,ınsan yoruluor ama neysekı ne kaldı artık dıorum.sabretcez artık ypck bısey yok
çok tatlı Gülegüle giysin kuzucugunEki Görüntüle 1179655
kızlar güzel mi sizce ? sipariş vericem yorumlarınıza göre? bereye ve tuluma da isim yazdırcam ne dersiniz?
Sayfanın en sltınds tümünü göster diye bir seçenek var o u bulabilirsrn eski haline dönerKızlar cep telefonum fullsite ye geçiş yaptı mobil versiyonuna nasıl dönebilirim bu sitenin. Sinir oldum cepten yazamıcam yoksa sizlere
Ben doktoruna dordum 32 haftadan sonra doğum pozisyonunu alırdahz dönmesi için erken dedihatfa doğum sancısıula dönenler bile oluyormuşLale oğluşunun henüz dönmediğini söylemişti. Doktor öyle demiş. Demek ki şimdiden dönmeleri mi lazım. Ben doktora sorucam zaten bunu ya dönmesi mi lazım, dönmüş mü diye :)
Bence çok tatlı güzel günlerde giysin bebeğinEki Görüntüle 1179655
kızlar güzel mi sizce ? sipariş vericem yorumlarınıza göre? bereye ve tuluma da isim yazdırcam ne dersiniz?
Biz bugun 30. Haftamıza girdik sonunda Allahımıza şükürler olsun ki gördük bugünleri de.
Buda kızım ve ben
Eki Görüntüle 1179266
Şimdi babası bizi gezmelere götürüyor hepimizi cok öpüyoruz teyzeleri
Bu arada benimde dün kontrolüm vardı kızım 690 gr olmuş herşeyide sağlıklımış çok şükür doktora valık yiyemefiğimi tavsiye edeceği hap varmı diye sordu önermediğini söyledi hiçbir faydasının olmadığını tamamen ticari kaygı nedeniyle piyasaya sokulduğunu ve insanların kandırıldığını söyledi
Cok şıkmış annesi güle güle giysinEki Görüntüle 1179655
Kalinkammm harika olmuş, ben de gecen gün videosunu izldim, elimden pek gelmez ama eşime yaptırıcam, kendi yaptığımız bişi olsun istiyorum ama eşim astarı kendinden pahalıya gelir diyo. Ne kadara mal ettin sen?Eki Görüntüle 1179741 henuz tam bitmedi bazi degisiklikler eklemeler ve rutusler var ama su anki halini paylasmak istedim...
Sayfanın en sltınds tümünü göster diye bir seçenek var o u bulabilirsrn eski haline döner
Ben doktoruna dordum 32 haftadan sonra doğum pozisyonunu alırdahz dönmesi için erken dedihatfa doğum sancısıula dönenler bile oluyormuş
Bence çok tatlı güzel günlerde giysin bebeğin
Eki Görüntüle 1179655
Bu arada benimde dün kontrolüm vardı kızım 690 gr olmuş herşeyide sağlıklımış çok şükür doktora valık yiyemefiğimi tavsiye edeceği hap varmı diye sordu önermediğini söyledi hiçbir faydasının olmadığını tamamen ticari kaygı nedeniyle piyasaya sokulduğunu ve insanların kandırıldığını söyledi
Cok şıkmış annesi güle güle giysin
Kalinkammm harika olmuş, ben de gecen gün videosunu izldim, elimden pek gelmez ama eşime yaptırıcam, kendi yaptığımız bişi olsun istiyorum ama eşim astarı kendinden pahalıya gelir diyo. Ne kadara mal ettin sen?
Çok güzel olmuş eline sağlık keçeyle kuş kelebek ya da çiçeklerle takviye yapılabilirEki Görüntüle 1179741 henuz tam bitmedi bazi degisiklikler eklemeler ve rutusler var ama su anki halini paylasmak istedim...
Benim doktor da aynısını söyledi. Son haftalarda dönermiş. Stres yapmaya gerek yok:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Anneme ya bebek dönmezse normal doğum istiyorum engel olmaz inşallah dediğimde annem bir dur çocuğu rahat bırak o zamanı gelince kendi döner her şeyi stres yapma bu dönemin hamileleride çok biliyor hepsi bir doktor az bil akışına bırak diye bir güzel fırça attı
çök güzel olmuş ellerine sağlıkEki Görüntüle 1179741 henuz tam bitmedi bazi degisiklikler eklemeler ve rutusler var ama su anki halini paylasmak istedim...
Canim normalde altina kopuk kullaniliyo ama benim elimde olmadigi icin aramakta istemedim ben kumasla dikip icini elyafla doldurdum kurdela 2tl bebek 6 tl diger malzemeler elimde vardi nazar boncuklariyla tulu daha once bi sepet suslemek icin almistim sonra vazgecince elimde kalmisti diger susleride eskiden orgu cok oruyodum uzerlerine dikerim diye tanesi 1tl den kadikoy den bi tuhafiyeden almistim kismet kullanmak buguneymis yani tum malzemeleri alayim desen hazir aldiginla hemen hemen ayni paraya gelir ama kendin ugrasip yapmak ve o zevki tatmak cok daha farkli
Doğru söylüyor aslında. Internet'ten her şeyi yaşamadan öğreniyoruz. Sonra da strese giriyoruz. Bebek doğum anında bile dönüyormuş. Ben bunu kafaya takmıyorum. Sen de takma hiç.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
maaşallah cnm Allahım her zmn sağlık versin bebeğine.Bu arada benimde dün kontrolüm vardı kızım 690 gr olmuş herşeyide sağlıklımış çok şükür doktora valık yiyemefiğimi tavsiye edeceği hap varmı diye sordu önermediğini söyledi hiçbir faydasının olmadığını tamamen ticari kaygı nedeniyle piyasaya sokulduğunu ve insanların kandırıldığını söyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?