kızlaaar bana yardımcı olur musunuzzz... benim iki erkeğim olcak Allah izin verirse. birinin ismini ertuğrul koymayı düşünüyoruz ama ötekine uygun birşey bulamadık. hani ikiz olduğu için biraz uyum olsun en azından anlam bakımından. bi fikri olan var mıııı :44: :44: :44:
Biz bugun 30. Haftamıza girdik sonunda Allahımıza şükürler olsun ki gördük bugünleri de.
Buda kızım ve ben
Eki Görüntüle 1179266
Şimdi babası bizi gezmelere götürüyor hepimizi cok öpüyoruz teyzeleri
merhaba güzel anneler kontrole gittim herşey yolunda şkr :)) bebeğim 1040 gr ağırlığında sağlığıda yerindeyi çok sevindim birde ilk kez yüzünü gördüm çok güzel bir duyguymuş :))
yok canım korkma. sadece dinlen biraz annesi.Kizlar ya bugun cok gezdim bebek odasi baktm.bi de pazara falan gittim 11 de ciktm daha yeni girdim eve.arada dinlenmek icin eve geldim ama gobegimin ustu agriyo.allahtan hala hareketli de pek kafaya takmiyrm.bisi olmaz dimi kizima?
çok tatlıymış.. güle güle kullan canım..Güzelmiş güle güle giy. Ben de bi tane aldım ama iki tane daha alsam mı karar veremedim. Aldığım su: http://www.pijamadunyasi.com.tr/bone-clup-hamile-pijama-takim-pmu1044 krem rengi olan
Evet bi yandan daha cok var diyorum bi yandanda yeni hamileleri görünce bitti diyorum en azindan kalan gun sayimiz 2 haneli :)
Ben ilk dogumumu sezeryanla yapmistim ve geceligim de vardi ama ben picama takimimi giymistim ve bi sorun yasamadim zaten dikis cok altta oluyo pantolonun beli epey yukarda bi zarari olmuyo ben oldum olasi gecelik giyemem ama her ihtimale karsi gecligimide yanimda goturucem tabi bi gcelik bi ustten digmli picwmw twkimi bide sabahlikli lohusa takimimi ... bende bugun bebisimin havlusunu aldim bide aldiklarima bakarken mama onlugumuzun eksik kaldigini farketmistim bikactane aldim bide cok sirin bi tulum kndimede bi aklet bide penye tarzi sudyen aldim ablam emzirme sutyenlerinin hic kullanilmadigini bosuna almamami soyledi bunlar cok daha iyi oluyomus ablam ust uste iki dogum yapti ve her konuda cok bilgili ... bide lohusa takimima uygun sac bandanasi ve tokasi almay ihmal etmedim pembis pembis
sanirim artik bebise kiyafet almamaliyim yterince stok oldu hediyede cok gelecek cunku artik nevresim yorgan tarzi seyleri arastirmaya basladim bi magazada tac in nevresimlerini sordum 70 lerden basliyo bizim burada bi perdecimiz var yorgan falanda satiyo bide buraya bakayim dedim magazasa baktigim tac in ayni kumaslari istedigin kumastan 35 tl ye dikiyomus daha mantikli geldi buradan iki tane aliyosun ayni fiyata bazi seyleri iyi arastirmak lazim ne kadar uyguna getirirsek kardir...
canım anne yüreği demek biraz düşününce gerçekleri görmüş.. ablanın durumu ise gerçekten çok tuhaf. neyse inşallah o da gerçekleri görür.günaydın kızlar sınavımın 2 si dün bitti sırada alan sınavı kaldı 15 gün sonra o da
sınav çok zordu ama RABBİMİN inayeti ve sizlerin herkesin duası ile benim aşırı kötü geçmedi hissettiğim bu şimdilikumutluyum
bebeğim 2 gündür hiç rahatsız etmedi beni ne bel karın agrısı ne kramp ne de sert tekmeleriçerde sessizce bekledi kuzum inanın hissediyorlar herşeyi hatta 2. sınavda çok az kıpırdandı az kaldı sorularım oğluşum bitcek dedim anında kesildi
gece babası elimi karnıma koyunca coştu sıpa
alıntı yapmadım ama yazan arkadaşlara teşekür ederim tam buraya yazdıgımda (perşembe günü ) annem aradı biraz tartıştık biraz konuştuk ablamında hataları oldugunu kabul etti sana çok sert davranıyordu dedi en azından burda oldugu için gidemedim yanına gidip konuşup halletmek lazım konuyu
ablamda salı gidiyor evden sanırım benimle küs gidecegim gün abimlerde karşılaştık balkona kaçtı faceden falan da silmiş konuşucagınıda zannetmiyorum konuşmasın umrumdada değil :26:
kendinize çokkkkkkkk iyi bakınnn
Ben mağazadan aldım cnm ama internet siteleri de varmış, myhamile yaz google a ilk acılan site.cnm internetten mi aldın? siteyi paylaşabilir misin acaba
günaydınlar,
dün gece annem geldi. kadıncaz gece gündüz demedi geldi.. bir gün duracak ama olsun şimdilik yeter bana.. ilerde hep kalacak. biraz dertleştik rahatladım.elinden geleni yapacağını söyledi. aylığımı sana veriyim dedi. çok duygulandım. ben de onunla dr sigorta vs mutfak masraflarna harcayacağım. krediyi krediyle kapatmanın faydası olmayacak annemin verdiğini de oraya vereceğim. bebeğim ne olacak. ev masrafları ne olacak. ben ne olacağım.. en fazla rapor parasını veririrm.
çok tatlıymış.. güle güle kullan canım..
Doğru söylüyorsun, cok abartıyoruz simdi rahattayız ya o zaman üstüme ne giymişim bacağımda ne var diye düşünebilecek miyim bakalımben çok önemsemiyorum geceliği falan..tacımı aldım zaten..gecelikleri ablamlar verdi zaten gelenler az bir kısmını görebilecek onlar varken ayakta gezeceğimi sanmıyorum. ablamınkini zaten beraber seçmiştik..tek problem ben şuanki halimde kalırsam inş. bana biraz büyük...
geçen doğum yapmış bir arkadaşıma gittim geceliğin sadece üst kısmını gördüm pijoma mıydı onu da bilmiyorum. annesi 3 çeşit almıştı zaten...bence çok abartmaya gerek yok 1-2 gün için...
Biz bugun 30. Haftamıza girdik sonunda Allahımıza şükürler olsun ki gördük bugünleri de.
Buda kızım ve ben
Eki Görüntüle 1179266
Bilmiyorum artık öyle dedi:) gözümü korkuttu. Yemicem artık:) zaten şu şeker testi sonucuma da bakalım da şeker çıkarsa diyet yaparım zaten.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben de bir arkadaşımı emzirirken görmüştüm o yaralar yüzünden tabiri caizse tepinerek emziriyordu, bir yandan da ağlıyordu. Doğuma iki ay kala kullanmaya baslayın demiş doktoru.iyi pazarlar kızlar.. bu göğüs ucu kremleri erken doğuma sebep oluyor denmiş, gerçekten öyle mi yaa?? e napcaz o zaman göğüs ucumuz çıkmazsa =( bnm arkadaşm çok skntı çekmşti, 7.aydan itibaren kullanmalısın mutlaka demişti..daha doktor bşy demedi gerçi sormadm ama.. hay Allah napcaz bakalm
Kamurancım alıntıda okudum, göğüs ucu kremini kullanmamanı doktor mu söyledi? Benim en büyük kabusum o ve bu hata alıp baslamayı düşünüyordum, cok korkuyorum yara olur da emziremem diye.
Ben de bu yüzden sordum canım. Bu haftalarda başlamam gerekiyormuş sanırım dedim. Göğüs ucum uyarılıyormuş ve erken doğuma sebep oluyormuş. Onu kullanmanı istemiyorum dedi.
Buda kızım ve ben
Eki Görüntüle 1179266
Ben de bu yüzden sordum canım. Bu haftalarda başlamam gerekiyormuş sanırım dedim. Göğüs ucum uyarılıyormuş ve erken doğuma sebep oluyormuş. Onu kullanmanı istemiyorum dedi.
Kizlar bu da bizim kapi susumuz:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bu çok ciciiii, sağlıkla gelsin Neva :)
kız bunu sz mi yaptnz?? ne güzel olmş, nası yaptnz yahuu??saol canım amin babasıyla ortak çalışmamız:)
Buda kızım ve ben
Eki Görüntüle 1179266
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?