2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Hemen Ertunç geldi aklıma. Sağlıkla alın kucağınıza.

Maşallah sizeeee Damlacığım ne kadar zarifsin. Henamız da büyümüüüş, maşallah ikinize de İyi eğlenceler

günaydınlar,
dün gece annem geldi. kadıncaz gece gündüz demedi geldi.. bir gün duracak ama olsun şimdilik yeter bana.. ilerde hep kalacak. biraz dertleştik rahatladım.elinden geleni yapacağını söyledi. aylığımı sana veriyim dedi. çok duygulandım. ben de onunla dr sigorta vs mutfak masraflarna harcayacağım. krediyi krediyle kapatmanın faydası olmayacak annemin verdiğini de oraya vereceğim. bebeğim ne olacak. ev masrafları ne olacak. ben ne olacağım.. en fazla rapor parasını veririrm.

en azından ben kızım için birşeyler yapacağım..

merhaba güzel anneler kontrole gittim herşey yolunda şkr :)) bebeğim 1040 gr ağırlığında sağlığıda yerindeyi çok sevindim birde ilk kez yüzünü gördüm çok güzel bir duyguymuş :))

maşallah canım. eminim çok güzel bir duygudur.

Kizlar ya bugun cok gezdim bebek odasi baktm.bi de pazara falan gittim 11 de ciktm daha yeni girdim eve.arada dinlenmek icin eve geldim ama gobegimin ustu agriyo.allahtan hala hareketli de pek kafaya takmiyrm.bisi olmaz dimi kizima?
yok canım korkma. sadece dinlen biraz annesi.

Güzelmiş güle güle giy. Ben de bi tane aldım ama iki tane daha alsam mı karar veremedim. Aldığım su: http://www.pijamadunyasi.com.tr/bone-clup-hamile-pijama-takim-pmu1044 krem rengi olan
çok tatlıymış.. güle güle kullan canım..

Evet bi yandan daha cok var diyorum bi yandanda yeni hamileleri görünce bitti diyorum en azindan kalan gun sayimiz 2 haneli :)

aynen canım. allah tamamına erdirsin inşallah.. biz çok yol aldık.. allah yolumuzu şaşırtmasın.. kucağımıza sağlıcakla almayı nasip etsin.

güle güle kullanın canım. bir de öyle şirin mama önlükleri var ki...

penye tarzı emzirme sütyeni var bakıyım belki bir iki tane daha alırım.

yorgan da öyle çok uyguna gelir. öyle bir imkan varsa çok iyi olur. güle güle kullansın..

canım anne yüreği demek biraz düşününce gerçekleri görmüş.. ablanın durumu ise gerçekten çok tuhaf. neyse inşallah o da gerçekleri görür.

sen bebeğini ve sınavını düşün gerisi zamanla olur.. belki eskisinden de daha iyi olur..

Son düzenleme:
cnm internetten mi aldın? siteyi paylaşabilir misin acaba
Ben mağazadan aldım cnm ama internet siteleri de varmış, myhamile yaz google a ilk acılan site.

Hayatcım senin konunu bdvden biliyorum. Anladığım kadarıyla kv ile yaısyorsunuz ama hala işin icinden cıkamadınız.

Eşin ne zaman silkelenip kendine gelecek, kredi batagına gömülünce mi?

Madem annen sana destek onu sonuna kadar bebeğin icin harca ev icin değil, sen ne kadar destek olursan eşin o kadar rahat edecek cünkü.

Allah yardımcın olsun, bu da bir sınav unutma. Hepimiz zorlu sartlarda büyüdük ama büyüdük.

Doğru söylüyorsun, cok abartıyoruz simdi rahattayız ya o zaman üstüme ne giymişim bacağımda ne var diye düşünebilecek miyim bakalım

Kamurancım alıntıda okudum, göğüs ucu kremini kullanmamanı doktor mu söyledi? Benim en büyük kabusum o ve bu hata alıp baslamayı düşünüyordum, cok korkuyorum yara olur da emziremem diye.

iyi pazarlar kızlar.. bu göğüs ucu kremleri erken doğuma sebep oluyor denmiş, gerçekten öyle mi yaa?? e napcaz o zaman göğüs ucumuz çıkmazsa =( bnm arkadaşm çok skntı çekmşti, 7.aydan itibaren kullanmalısın mutlaka demişti..daha doktor bşy demedi gerçi sormadm ama.. hay Allah napcaz bakalm

Ben de bir arkadaşımı emzirirken görmüştüm o yaralar yüzünden tabiri caizse tepinerek emziriyordu, bir yandan da ağlıyordu. Doğuma iki ay kala kullanmaya baslayın demiş doktoru.

Korkudan baslayacaktım ama erken doğum muhabbeti canımı sıktı. E diğer catlak kremlerinden bir farkı yok ki onun da, haftaya doktoruma sorayım bi

Kamurancım alıntıda okudum, göğüs ucu kremini kullanmamanı doktor mu söyledi? Benim en büyük kabusum o ve bu hata alıp baslamayı düşünüyordum, cok korkuyorum yara olur da emziremem diye.

Ben de bu yüzden sordum canım. Bu haftalarda başlamam gerekiyormuş sanırım dedim. Göğüs ucum uyarılıyormuş ve erken doğuma sebep oluyormuş. Onu kullanmanı istemiyorum dedi.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

off ya bu da elimizde patladı

Kizlar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar bu da bizim kapi susumuz:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1404642569944.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 29

Babamız da uyarıyor meme ucumuzu, o da rahim kasılmasına neden olabilir. Ona da yasak desin o zaman doktor, laf dinlemiyor ki

Son düzenleme:
kızlar ya internetten bebek cicileri bakıyorum da,kazıklanmak da istemiyorum off.. neyi alsam neyi almasam şaşırdım
acaba önce bir kemeraltını mı dolaşsaydım, fiyatları öğrenmek için??

Maasallah size tatli hena cik ve tatli annesi bugunlere kavusturan Rabbim e sonsuz sukurler olsun Rabbim bizede o gunleri gormeyi nasip eder ve hepimize yavrularimizi vakti zamaninda kucaklamayi insallah ... bende dayanamiyorum bebisin glisimini cok merak ediyorum (damardaki problm acwba beslnmesini etkiledi mi diye ) Allah im korusun insallah haftaya degilde bu hafta gitsem mi acaba diyorum seker testi icin 25.hafta uygun mu acaba tetenoz asimida yaptiracagim bu hafta bakalim sabredebilirsem bekliycem sabredemezsem bu hafta giderim ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…