2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
günaydın güzel anne adayları
cuma günü şeker yüklemesi yaptırdım yüksek çıktı,ultrasona göre bebeğin kilosu 963 gr ve suyu biraz fazla...moralim çok bozuk

günaydın,

kilosu maşallah gayet güzel, suyun fazla olmasını da ilk kez duyuyorum, bir zararı varmı ki moralin bozuldu ?
şeker için bildiğim kadarıyla diyet verecekler dikkat edince düzeliyormuş

günaydın,

kilosu maşallah gayet güzel, suyun fazla olmasını da ilk kez duyuyorum, bir zararı varmı ki moralin bozuldu ?
şeker için bildiğim kadarıyla diyet verecekler dikkat edince düzeliyormuş

canım kilosu ve suyu şekerden dolayı fazla,erken doğum tehlikesi var...diyet verdi ama çok korkuyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
canım kilosu ve suyu şekerden dolayı fazla...diyet verdi ama çok korkuyorum.

Allah Allah senin bebişten daha kilolu olanlar var, suyuna birşey diyemiyorum, diyetle şekerini normal seviyeye düşürenler var, stres yapma dicem ama insanın elinde olmuyor , benimde yarın yüklemem yapılacak bakalım benim sonuç ne olacak,

Günaydın :) kalp deliği kapanmıştır umarım canım . 17 sinde güzel haberler bekliyoruz hayırlısıyla :) Gelişimi güzel maşallah
Dolabı kendiniz mi yaptırdınız , en güzeli aslında . Ama risk alınıyor işte birde istemediğin gibi olma ihtimali olabiliyor , karyolasını ayrımı aldınız

Günaydın sevgili annecikler ve melekleri Yeni bir hafta, yeni tekmeler, yeni haberlerle musmutlu bir hafta geçirmek dileğiyle

Maşallah ne güzel büyümüş Eymencik, İnşallah bu ayrıntılıda sağlıklı haberlerini alırsınız canım, odanız da hayırlı olsun. Biz günleri haftaları saydıkça çok şükür son hazırlıklara kadar geldik, Allah sağlıkla kavuştursun hepimizi..

cuma günü şeker yüklemesi yaptırdım yüksek çıktı,ultrasona göre bebeğin kilosu 963 gr ve suyu biraz fazla...moralim çok bozuk

canım kilosu ve suyu şekerden dolayı fazla,erken doğum tehlikesi var...diyet verdi ama çok korkuyorum.

Sebebi belliymiş işte canım üzme kendini, burda birkaç arkadaşımızın daha erken doğum riski olduğu söylendi, ki bence bu dönemlerde artık hepimizin dikkat etmesi lazım. Diyetine dikkat edip sol yanına bol bol uzan, bebeğin güzel gelişimi için gerekli.

Ya kızlar ben karyola kenarlığını kendim yaptırmak istiyorum . Nasıl yapılır içinde sünger var onu biliyorum da , hamarat arkadaşlar ne dersiniz ?

inşallah kapanmıştır tatlım ya en büyük isteğim duam o. Evet canım yaptırdık bi tanıdığımıza bebeğimin odasında bi duvar vardı girintili oraya göre yaptırdık çünkü oraya bişiy koyamıcam öyle değerlendirelim dedik. Hem istediğim gibi güzel oldu karyola değilde park yatak alıcam ilk başta sonra karyola bakıcam canım bi yatagımız kaldı inşallah onuda alıp eksiğimiz kalmıo bebiş için

teşekkür ederim canım inşalah diyetle düşer,cuma günü öğrendim o günden beri uykularım kaçıyor. inşallah senin sonuçların güzel olur,iyi haberlerle gelirsin...

Üzülme lütfen , halledilebilecek bir durum . Yediklerine dikkat edersin tatlı ve pirinç pilavına dikkat et , doktorun söylemiştir yapman gerekenleri
teşekkür ederim canım
çayı kestim,tatlılarla aram çok iyi değildi zaten...karpuzu seviyordum o biraz zorlayacak.

amin canım amin.... Büyüyo valla teyzesi biraz önden gidiyo ama doktor çok iyi bi problem yok dedi. Inşallah şu kalbimizdeki delikte kapanırsa süper olucak rabbim sağlıklı bi şekilde dünyaya getirmeyi nasip etsin bizlere. Teşekkür ederiz canım zaman çabuk geçiyo anlamıyoruz nasıl geçtiğini bebişler gelene kadar bitiririz inşallah hazırlıkları :)

İnşallah canım . Alışverişinizi tamamladınız maşallah hayırlı olsun her aldığınız eşyası iyi günlerde kullanın

teşekkür ederim canım
dinlenmeye çalışıyorum inşallah herşey yoluna girer

Günaydın herkese,
Benim ilk bebek olacağı için korkudan çok heyecan var:) ama bizi çok yoğun günler beklediği için yapabildiğim kadar tembellik yapıp uyumaya çalışıyorum. Sonrasında çok özleyecez bugünler, boş zamanları iyi değerlendirelim yani aslında değerlendirmeyelim uyuyalım bol bol:)

inşallah canım . Alışverişinizi tamamladınız maşallah hayırlı olsun her aldığınız eşyası iyi günlerde kullanın

amin inşallah canım. Hepimiz büyük heveslerle aldık eşyalarını inşallah rabbim hepimize iyi günlerde hevesle heyecanla giydirmemizi nasip etsin...

Günaydın canım :) ben hala 32. haftayı bekleyenlerdenim , nasıl uyuyayım
Bu arada benim hasabıma göre 32. haftam ağustos 8 de doluyor Bülent Bey 12 dedi

kilosu bence fazla değilki cnm benm bebeğim 1080 gr sennle aynı haftadayız şekerde herkesde olan birşey tatlıdan uzak durman gerek kafana takma...

amin inşallah canım. Hepimiz büyük heveslerle aldık eşyalarını inşallah rabbim hepimize iyi günlerde hevesle heyecanla giydirmemizi nasip etsin...

Amin canım , hepimiz bir hevesle alıyoruz Rabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsin . Ben hep aldıklarıma bakıyorum hiç sıkılmıyorum bakmaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…