2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
merhaba güzel anneler kontrole gittim herşey yolunda şkr :)) bebeğim 1040 gr ağırlığında sağlığıda yerindeyi çok sevindim birde ilk kez yüzünü gördüm çok güzel bir duyguymuş :))
maaşallah cnm. kilosuda iyimiş. onları öyle görmek çok güzel tabi. bende her kontrolü iple çekiorum. salı günü bende detaylı ultrasona gircem Allah izin verirse. meraktan kuduruorum:)

Hamilelik geçmiyor ve doğumdan da korktuğum zamanlar oluyor benim. Allah bize dayanma gücü versin de normal doğuralım inşallah.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

beni de bir iki gündür bi korku aldı...ya erken doğar da hazırlıksız yakalanırsam, ya çok sancı çekersem dikişim çok olursa, ilk zaman gelen gidenden fırsat bulup dinlenecekmiyim, kaynanam kendi başına çocuğa istemediğim yöntemlerle bakarsa napacam..

.hamilelerin psikolojisi cidden çok sık değişiyor...lohusa halimi düşünemiyorum bile.

Hamilelik geçmiyor ve doğumdan da korktuğum zamanlar oluyor benim. Allah bize dayanma gücü versin de normal doğuralım inşallah.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

zaman banada gecmiyor gibi, bi eylule ciksaydik diyorum surekli, bazilari 9 ay nasil gecti anlamadik diyolar banada uzun geliyo iste
sorma ya bende korkuyorum bazen dogumdan, ilkinde nede olsa bi sekilde dogar deyip umursamiyodum bile ama simdi bilincli olmak daha da endiselendiriyor:26:

Bana da zaman gecmiyor. Ustelik erken dogarsa diye korkum da var. Bi arkadasim da stresli hamilelik stresli bebek diyip beni iyice korkutuyo. Napcaz biz boyle anlamadim gitti. Bazilari ne kadar rahat..

Yinede herkes kendi doktoruna güvenecek mecburen çünkü bebeğimizde sağlığımızda onlaraemanet güvenmek zorundayız

Herkese günaydın arkadaşlar, güzel haberleri paylaşacağımız bir hafta olması dileğiyle

bu düşünceleri kafaya takan sadece ben değilmişim demekki... offf napıcaz bu psikolojiyle benim sinirlerde çok gevşek

Herkese günaydınlar :)
Doktora giden arkadaşlar olmuş, çok şükür iyi haberlerle gelmişler .
Yeni bir hafta daha başladı hayırlısıyla , ben artık zamanı geçiremiyorum

Günaydın güzel anneler ve bebekleri,
Çok güzel bir hafta olur inşallah..Korkular ufak ufak başlamış bende de var ne yalan diyim nasıl doğacak nasıl bakıcam ya çok karışan olursa vb. sorular arada kafaya takılıyor işte.. neyse bakalım hayırlısı artık birşekilde doğacak ve büyüyacekler inşallah hep güzel anılarımız olur bebeklerimiz büyürken..
Bu arada sizlerde duymuşsunuzdur belki içgüdüsel doğum diye bir kitap varmış bayağı iyi diyorlar bu kitabı almayı düşünüyorum okuyan var mı?

kızlar hepinize günaydın.inşallah cok güzel,sağlıklı,bol tekmeli bi hafta geçiririz:)))

günaydın kızlar cumartesi günü randevumuz vardı herşey yolundaydı doktorun dediğine göre değiştirdim doktoru inşallah bu son doktorum olur :) birde bebeğimin kalbınde ufak bi delik vardı yazmıştım onu burda öğrendiğimde ayın 17sine randevu aldım kardiyoloji bölümüne bakalım inşallah kapanmıştır kalbimiz tekrardan ayrıntılı istedi doktor ücretsizmiş ama gittiğim hastanede çarşamba günü tekrardan giricem ayrıntılıya bu arada oğluşum 35cm olmuş ve 1200gr olmuş gün geçtikçe büyüyo eymen'im.bebek odasına dolap yaptırdık onun kurulumu oldu haftasonu onunla uğraştık biraz havalandırdıktan sonra başlıycaz toparlanmaya inşallah bizden haberler bu kadar sizlerde iyisinizdir inşallah...

günaydın güzel anne adayları
cuma günü şeker yüklemesi yaptırdım yüksek çıktı,ultrasona göre bebeğin kilosu 963 gr ve suyu biraz fazla...moralim çok bozuk

herkese günaydın, sağlıklı bir hafta diliyorum :)

isim aklıma gelmedi , bebişlerin için hayırlı olsun demek istedim, ne güzel maşallah bir anda iki evlat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…