beğendiğinize sevindim . kararsız kalmıştım. bereye ve tuluma da dikey olarak isim yazdırmak istiyorum.Hepsi çok güZel:) taç da benim yaptıracağım taca benziyor çok beğendim ben:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
maaşallah cnm. kilosuda iyimiş. onları öyle görmek çok güzel tabi. bende her kontrolü iple çekiorum. salı günü bende detaylı ultrasona gircem Allah izin verirse. meraktan kuduruorum:)merhaba güzel anneler kontrole gittim herşey yolunda şkr :)) bebeğim 1040 gr ağırlığında sağlığıda yerindeyi çok sevindim birde ilk kez yüzünü gördüm çok güzel bir duyguymuş :))
Güzelmiş güle güle giy. Ben de bi tane aldım ama iki tane daha alsam mı karar veremedim. Aldığım su: http://www.pijamadunyasi.com.tr/bone-clup-hamile-pijama-takim-pmu1044 krem rengi olan
Yok bende tskmıyorum öyle konuşma arasında geçti artık ne kadar saçma sapan soru sorduysam bu zamana kadar kadın isyan etti benim doğumla ya da sonrasıyla ilgili sıkıntım yok ben hamilelik sürecinden sıkılıyorum ve zaman hiç geçmiyor gibi geliyor
Yok bende tskmıyorum öyle konuşma arasında geçti artık ne kadar saçma sapan soru sorduysam bu zamana kadar kadın isyan etti benim doğumla ya da sonrasıyla ilgili sıkıntım yok ben hamilelik sürecinden sıkılıyorum ve zaman hiç geçmiyor gibi geliyor
Hamilelik geçmiyor ve doğumdan da korktuğum zamanlar oluyor benim. Allah bize dayanma gücü versin de normal doğuralım inşallah.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
zaman banada gecmiyor gibi, bi eylule ciksaydik diyorum surekli, bazilari 9 ay nasil gecti anlamadik diyolar banada uzun geliyo iste
sorma ya bende korkuyorum bazen dogumdan, ilkinde nede olsa bi sekilde dogar deyip umursamiyodum bile ama simdi bilincli olmak daha da endiselendiriyor:26:
Yinede herkes kendi doktoruna güvenecek mecburen çünkü bebeğimizde sağlığımızda onlaraemanet güvenmek zorundayızmaaşallah cnm Allahım her zmn sağlık versin bebeğine.
şu doktorların hepsi farklı bişi söylüo. biri balık hapı gerekli dio biri gereksiz. biri balık yemeğince çocuk aptal mı olur diye. doğudakiler napsın hergün taze balık mı buluolar dio. anlamıorum yani. her konuda çelişiolar kime inanacağımızı şaşırdık. sabit bişi söyleseler ya.
beni de bir iki gündür bi korku aldı...ya erken doğar da hazırlıksız yakalanırsam, ya çok sancı çekersem dikişim çok olursa, ilk zaman gelen gidenden fırsat bulup dinlenecekmiyim, kaynanam kendi başına çocuğa istemediğim yöntemlerle bakarsa napacam..
Tamamen hormonlarla alakalı bazı zamanlarda salgılanqn hormonlar beynin kaygı merkezini tetikliyormuş buna bağlı olarak artık her şeyden endişelenen evham yapan insanlar haline geliyoruz ben bunu o kadar yoğun yaşadım ki uzmanlaştım şimdi olabildiğince saknleştirmeye çalışıyorum kendimi
Benee geçen zamana baktığımda nasıl geçmiş diyorum ama kalan zamana baktığımda çok var deyip geziyorum birde millet çok biliyor sürekli bunlar iyi zamanın keyfini çıkar sonra ağırlaşıcan yatamayacan gezemeyecen falan doğduktan sonra keşke doğmasaydı karnımda daha iyiydi diyecen deyip iyice çıldırtıyorlarzaman banada gecmiyor gibi, bi eylule ciksaydik diyorum surekli, bazilari 9 ay nasil gecti anlamadik diyolar banada uzun geliyo iste
sorma ya bende korkuyorum bazen dogumdan, ilkinde nede olsa bi sekilde dogar deyip umursamiyodum bile ama simdi bilincli olmak daha da endiselendiriyor:26:
Evet bebekler bizim dygularımızdsn etkileniyor ama bizim düşündüüümüz kadar çok değil bizde herzaman stresl değiliz arada oluyor o kadarınada bizim bebeklerimiz katlanır bir şey olmaz allahın izniyleBana da zaman gecmiyor. Ustelik erken dogarsa diye korkum da var. Bi arkadasim da stresli hamilelik stresli bebek diyip beni iyice korkutuyo. Napcaz biz boyle anlamadim gitti. Bazilari ne kadar rahat..
beni de bir iki gündür bi korku aldı...ya erken doğar da hazırlıksız yakalanırsam, ya çok sancı çekersem dikişim çok olursa, ilk zaman gelen gidenden fırsat bulup dinlenecekmiyim, kaynanam kendi başına çocuğa istemediğim yöntemlerle bakarsa napacam..
.hamilelerin psikolojisi cidden çok sık değişiyor...lohusa halimi düşünemiyorum bile.
maaşallah cnm. kilosuda iyimiş. onları öyle görmek çok güzel tabi. bende her kontrolü iple çekiorum. salı günü bende detaylı ultrasona gircem Allah izin verirse. meraktan kuduruorum:)
Biz bugun 30. Haftamıza girdik sonunda Allahımıza şükürler olsun ki gördük bugünleri de.
Buda kızım ve ben
Eki Görüntüle 1179266
Şimdi babası bizi gezmelere götürüyor hepimizi cok öpüyoruz teyzeleri
kızlaaar bana yardımcı olur musunuzzz... benim iki erkeğim olcak Allah izin verirse. birinin ismini ertuğrul koymayı düşünüyoruz ama ötekine uygun birşey bulamadık. hani ikiz olduğu için biraz uyum olsun en azından anlam bakımından. bi fikri olan var mıııı :44: :44: :44:
Canim bebisinin kilosu maasallah gayet normal bence butun bebekler ayni gitmiyo biliyosun haftalara gore alt ve ust sinirlar var bu iki sinir arasinda hepsi farklilik gosteriyo onemli olan bu iki cizgi arasinda gitmesi doktorun normal dedikten sonra takilma hic ..
sen bana dıosun ama kendın uygulayamıorsun.ben zaten rahatm kılo almak ıstemıorum.lutfen sende canını skma.doktor hersyeın yolunda oldgnu soylemıs zaten.hem 1 yasından sonra cıkcakmıs ozellıklerı.sonra su da var kı uzun da olsa kısada olsa onemlı olan sağlık.saglık varsa gerısı bos.kafana takma ılerkı ay toparlanır.bır sorun gore dr zaten soylerdı.Allah beterinden saklasın.
çok şükür herşey yolunda ben sadece beni , eşimi ve ailemizi düşününce şaşırdım, hatta dün annem söyledi kuzenim elifin bebeği şimdiden 1,5 kilo olmuştur herhalde onların çocuğu kaç kilo doğacak çok merak ediyorum diyormuş, yani herkes bizden tosuncuk bekliyordu, pıtırcık oldu :)
bence uygundu hemde çok çeşit var..Başka yerleri çok dolaşmadan aldık..yalnız sabah erken gitmek lazım kalabalık oluyor çünkü..
teşekkürler, en iyisi annem bir baksın aklımızda kalmasın, bende inşallah doğumdan sonra eminönünün altını üstüne getirmek istiyorum ama bebekle dolaşmak zor olur herhalde
Bu arada benimde dün kontrolüm vardı kızım 690 gr olmuş herşeyide sağlıklımış çok şükür doktora valık yiyemefiğimi tavsiye edeceği hap varmı diye sordu önermediğini söyledi hiçbir faydasının olmadığını tamamen ticari kaygı nedeniyle piyasaya sokulduğunu ve insanların kandırıldığını söyledi
maşallah kızına :)
bende balık yemiyorum ama omega 3 var diye hergün ceviz tüketiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?