2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Karında çatlak oluşmaması için zeytinyağı, kayısı yağı, çörekotu yağı karışımı hazırlayın. Duştan sonra göbeğinize ve özellikle göğüs ucunuza sürün. İpek gibi yapıyo, hiç korkmayın çatlamasından, yara olmasından Sadece göğüs ucunuza sürerken fazla bastırmayın ya da ovalamayın ki uyarılmasın

kız bunu sz mi yaptnz?? ne güzel olmş, nası yaptnz yahuu??

saol canım evet biz yaptık simitler hazır satılıyo 4-5 tl falan örgü ipiyle sardık ,diğer herşeyi keçeden yaptık ortadaki anne baba ve bebek baykuşun içini elyafla doldurduk eşim de kalıp işlerinde yardım etti ipini falan sardı

Ayyy cwnim cok tatli bayildim bende kendim yapmak istiyorum boyle seylerle ugrasmayi cok severim de

teşekkürler canım :)yap yap emek vermek daha güzel hem daha ucuz ben keçe meraklısı olduğum için keçeden yaptım sonucu çok beğendik

maşallahh :))) maviş maviş allah nazarlardan korusun..

ben 17 yaşından belli çalışıyorum. hep çalıştım. hayatım öyle lükslerle de geçmedi. yine de çok şükür çalışmaya başladığımdan belli rahattım. evlendim düğünüm çok mütevazi oldu harcamalarımızda uygun eşyalarlarla yine düğünde birikenlerle oldu..

ne yedim ne içtim ne gezdim. bunları tekrar yazıyorum bir yandan da düşünüyorum ona göre kesin karar alıyorum. doğru olanı yapmaya çalışıyorum. yoksa düne kadar mecburen eşimin oyununa(art niyetli değil tabi) gelip çıkar yol olmadığımdan kredi çekecek perişan olacaktım. sadece birkaç ay rahat edecek üç yıl aç susuz kalıp üstelik annemin verdiğiyle aldığım boğazıma giren iki lokmadan da olacaktım. neyse ki annem aylığımı veriyim deyince kendime bir güven huzur geldi. Bebeğim için tabiki bu huzur. 35 yaşındayım ve biricik kızım olacak allahın izniyle.. ben hayatımı yaşamadıktan sonra kızımın bezini alamadıktan sonra psikolojisi düzgün bir annesi olmadıktan sonra ne yapıyım. en azından bundan sonra hayatımı yaşayım. dediğim gibi rapor parasını veririm.o zamana kadar kardeşinden borç alsın.

asıl sonrası önemli. para çekerken maaşımı kuruşu kuruşuna yatırırım borcu diyor ama ek masraflar çıkarttığı için güvenmiyorum. öyle olsa servisi olan işyeri yakın olan işe arabayla gitmeyi bırakırdı. kötü günde lazım olur lüzumsuz harcanan benzin.. sigarayı bırakırdı. alkolu görmüyorum ama sinirlenmemek için kurcalamıyorum. eminim içiyordur. çok olmasa da.. ben günlerdir uyuyamıyorum. geriliyorum.. O düşünüyor taşınıyor kredi çekelim diye çözüm bulduğunu sanıyor hopp mışıl mışıl uyuyor. sonra 4-5 ay sonra yine aynı yerde oluyoruz.Pardon borç tavan yapmış oluyor..

neyse çok yazmışım.. dediğim gibi biraz rahatlıyor biraz fikir alıyor aklıma bazı şeyler daha çok yatıyor..cesaret veriyor.
iyi ki var bu site iyi ki varsınız ..

Allah hepimizin yardımcısı olsun.. benim de olsun..inşallah bu sınavı kızım için kazanacağım.

Son düzenleme:

ben hapın omega hapının yeterlı gelmedgını tam olarak omega3u karsılayamadgnı yıllardan berı bılıyorum cnm ama mecbursak tabıkı yapcak bsey yok.ona kaldık desene.cevızı kabuğuyla tuketılmelı.bazıları cevızın o uzerındekı ınce kabuk katmanı soymaya calısıor ya cok komık buluorum o cabalarını.kolay soyulmuorda aslında vıtamını kabuğundaymış.semızotu bnde baslıyım dıom balıgıda artık kısmet.ama hergun bır yere mısafrlge gıdıoruz.yemekte orda yenıor daha da yıyemıorum kı.ılk uc aydan sonra hep gezıp duruorum bu gıdısle sokakta dogurcam galıba dun mısafrlkten dönerken yemegı abartmışım.mınubus yerıne eve kadar yuruyım dedım.hergun yurumeye calısıom.bır saate yakın yurudum.bugünde cok yorgundum.gece mıde ve karın ağrısı tuttu sabaha kadar.nıye bılmıom acaba beton ustune halıya oturduk mısafrlkte ondanmı bılemedm.ıyı hıssetmıodum saat 1e kadar uyumuşum gece uyuyamadım.endıselencektım kı gectı smdıde zımba gıbıyım.ton balığını sushinin içinde cok severım.ama soyle bır sey var kı cıvayı gecelım.lıght da olsa olmasada netıcede konservede satılıor.ve doktorlar konserve olan hıcbrseyı onermıoruzdıorlar.cunku ıcıne bozulmasını uzun tutmak ıcın kımyasallar karıstırılıor ve konservler acıldgnda kısa surede tüketmek gerekıor neden.kutu ıcıne basınçla sıkıstırlmıs kımyasallar havayla karıstgında cok cabuk bozuluor.cıva olarak pek bılgım yok ama bnm düşüncem bu cnm.bız bol bol semızotu cevız yıyelım.bebegımızı rıske atmayalm..

sen bana dıosun ama kendın uygulayamıorsun.ben zaten rahatm kılo almak ıstemıorum.lutfen sende canını skma.doktor hersyeın yolunda oldgnu soylemıs zaten.hem 1 yasından sonra cıkcakmıs ozellıklerı.sonra su da var kı uzun da olsa kısada olsa onemlı olan sağlık.saglık varsa gerısı bos.kafana takma ılerkı ay toparlanır.bır sorun gore dr zaten soylerdı.Allah beterinden saklasın.

cevizin kabugunu soymak cidden saçmaymış..hiç uğraşmam :)) bende yürüyüşü ihmal ediyorum hareketli biriyim ama biraz daha fazla önemsemeliyim artık...
misafirlikte falan da olsa dikkat et kendine neyseki geçmiş..
evet oyle bir durum var konserve tuketilmemeli diyor bazı yerlerde ton balığı yenebilir yazıyor. kesin bilgi olmayınca yememek en iyisi..

öncelikle Allah yardımcın olsun arkadasım...bazıları için borç çok korkutucu olmuyor.sanırım yetiştiriliş alışkanlıklardan dolayı...
benim bir arkadaşım var hayatı kredi çekip ödemekle geçiyor.hiç korkmuyor...
bana da evlenirken 20 sen 20 eşin çeker rahat rahat evlenirsiniz demişti..eşimle hala bunu hatırlar güleriz..öyle yapmış olsaydık bırak ev almayı hala o kredileri ödüyor olurduk...
ayağını yorgana göre uzatmak en doğrusu...biz evlenince sarma sigara içtik.bebek haberi olunca mecburen ikimizde sigarayı bıraktık..hem sağlık hem de maddi açıdan inş. eşin de bırakır...erkekler taksa da uyur takmasa da bayanlardan daha farklı...
yalnız onca çalışmana rağmen hayatını yaşamadığını söylemene üzüldüm. geçmiş geçmişte kaldı.. umarım kızın bereketiyle gelir bundan sonra inşallah herşey senin için daha iyi olur..
anladığım kadarıyla umursamaz bir yapıya sahip değilsin...
bence olanları daha az düşünmeye çalış sıkma canını herşey olacağına varır. her şer de hayır vardır de geç Allaha sığın inan daha kolay oluyor...dertler her zaman var olacak umarım azalırlar ve daha az etkilerler...umudunu yitirme sen iyi ol pozitif ol bence bu çevrene de etki edecektir inan:)
hayat o kadar da karmaşık değil. basit denklemler var umarım doğru sonuca ulaşırız :))

Babamız da uyarıyor meme ucumuzu, o da rahim kasılmasına neden olabilir. Ona da yasak desin o zaman doktor, laf dinlemiyor ki

O da yasak :) biz de elimizden geldiğince yapmıyoruz onu:) eşin de laf dinler de yapmaz inşallah:))) erken doğumu o da istemez:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

O da yasak :) biz de elimizden geldiğince yapmıyoruz onu:) eşin de laf dinler de yapmaz inşallah:))) erken doğumu o da istemez:)

Ya kızlar benim göğsüm akıyor kac aydır sizdede oyle mi

Ben de südyenimde sarı leke görüyorum her seferinde. Normal bu. Bazılarında var bazılarında olmuyor.

Aynen evdeyken sutyen takmiyorum atletime akmis oluyor bazen bi damla bazen nerden baksan bozuk para büyüklüğünde doktora sordum olur o dedi sıkma dedide 3 aydir felan var erken gibi geldi bana

bence uygundu hemde çok çeşit var..Başka yerleri çok dolaşmadan aldık..yalnız sabah erken gitmek lazım kalabalık oluyor çünkü..

Aynen evdeyken sutyen takmiyorum atletime akmis oluyor bazen bi damla bazen nerden baksan bozuk para büyüklüğünde doktora sordum olur o dedi sıkma dedide 3 aydir felan var erken gibi geldi bana

Bende de birkaç aydır var. Normal merak etme.

Senin fedakarlık yaptığın kadar onun da yapması lazım. Servis varsa arabayla gitmeyecek, azami gayret gösterecek.

Her ne kadar canını sıkma desem de sıkacaksın biliyorum ama karnındakine odaklan. O sana muhtac, ona kanalize ol, gerisini unut

Sen de doktoruna sor bakalım ne dicek. Haber ver bize de.

Tabi canım sorar sormaz size de bilgi veririm

bencede rıske atmamak en ıyısı.yuruyus normal doğum ısteyenler mecburen yapmalı.ben bazen caba sarffetmekten yoruluorum.yok sunu ye ,aman su ıcmedın bugun,yürümem gerek,ınsan yoruluor ama neysekı ne kaldı artık dıorum.sabretcez artık ypck bısey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…