Kizlar sizde bulanti basladimi bende daha hic bir belirti yokda:26:
7,haftadan sonra başliyor, ama belkide hiç bulantin olmaz inşallah bendede hiç bişi yok :)
bu arada hoşbuldum :) :)
Hiiimmmm ins olmaz ya kizimda Hemen olmustu merak ettim:)
Ilk bebeginmi :)
Hiiimmmm ins olmaz ya kizimda Hemen olmustu merak ettim:)
İSİM BEKLENEN DOĞUM TARİHİ
lale06 lale 03.10.2014
kamuran85 03.10.2014
Berkandamla 27.09.2014
turkishcoffe 04.10.2014
Mariamelikem 02.10.2014
ayceey 02.10.2014
ayy heyecan dorukta listeler hazırlanıyo oo maşallah bereketli sene olur inşallah hayırlı sağlıklı doğumlar nur topu gibi bebişlerimiz olur inşallah
sayfalara siğmicaz gibi :) seninle ayni duygulari paylaşan insanlarla muhabbet etmek gibisi yok :)
Kizlar sizde bulanti basladimi bende daha hic bir belirti yokda:26:
Çocuklarının yaş aralığı çok ideal. Allah banada nasip etsin o günleri görmeyi :)) bende de miğde bulantısı olmadı henüz. Aman başlamasın zaten bulanmasın midelerimiz :)) benim şuanda sadece kokulara karşı hassasiyetim var okadar.
Âmin canım benim yaa inşallah büyür bu liste ve bence biz çok iyi arkadaşlarda olacağız. Benim için nedense hepinize ısındı :) 2013 yılını zaten hiç sevmedim 2014 bol şanslıbir sene olsun hepimiz için
Amin Allah gönlüne göre verir umarim evet ideal ama ben korkuyorum 3, nasil olcak kizlar şimdiden istemiyorlar dün söyledik hiç hoşlanmadilar.bencede bulanmasin ben dün aşerdim bile baya kaptirmişim kendimi gecenin 11 nde milletin kapisini çalip ağaçdaki mayvalardan istedi eşim :)
evet bende eminim çok farklı bi sıcaklıkla başladık arkadaşlığımız daim olur inşallah tatlımm inşallah 2014 e öyle güzel girdik ki karnımızda bebişlerimizle oyüzden içim çook ısındı 2014 e herşey sağlıkla sevgiyle mutlulukla gider her birimiz için tek duam tek temennim sonrasında gelsin kuzucuklarımız gelsin güzel günler
O aşermelerde başladı. Ne güzel benim hiç aşarmem falan da yok keske başlasa bari o olsa :)) alışırlar zamanla canım sıkma canını sen sonuçta bir kardeş geliyor onlara şuan ani gelmiştir bir kardeş fikri ama zamanla oturur endişe etme
iyi yapmışsın canım beyaz or bencebenimde bi tek annemle kayınvalidem biliyo şuan yurt dışında olduğum için kimseeye bişe sölemedim doktor kontrolünden sonra ilan ederim inşallahburda yalnız olduğum için oyalıyorum işte kendimi
hayırlı olsun Allah tamamına erdirir 3. maşallahBende dün kan tahlili yaptırdım sonuç pozitif ALLAH hepinize sağlıklı bebişleri kucaklarınıza almayı nasip etsin...
canım bende yaz nasip olursa 08.10.2014İSİM BEKLENEN DOĞUM TARİHİ
lale06 lale 03.10.2014
kamuran85 03.10.2014
Berkandamla 27.09.2014
turkishcoffe 04.10.2014
Mariamelikem 02.10.2014
ayceey 02.10.2014
Amin Allah gönlüne göre verir umarim evet ideal ama ben korkuyorum 3, nasil olcak kizlar şimdiden istemiyorlar dün söyledik hiç hoşlanmadilar.bencede bulanmasin ben dün aşerdim bile baya kaptirmişim kendimi gecenin 11 nde milletin kapisini çalip ağaçdaki mayvalardan istedi eşim :)
iyi yapmışsın canım beyaz or bence
hayırlı olsun Allah tamamına erdirir 3. maşallah
tes 123 çıkmış ne zaman yaptırın testini kaçıncı gün
canım bende yaz nasip olursa 08.10.2014
ooo maşallah erken başlamış benim bilimde ve karımın altına fena sancı girip geçiyor diğer topikten arkadaşlarım sağolsunlar rahatlattilar devamli olmazsa ara ara olursa korkma uzan dediler olurmuş öyle bebisimiz kendine yer ayarliyormus
canım mint yeşili iple başladım ama beyaz ipim de var onlada yaparım ki
Yap canım yap bende yapacam inşallah ama biraz zaman geçsin kalp atışını duyayım
Sen keseni gördün mü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?