2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

ayy heyecan dorukta listeler hazırlanıyo oo maşallah bereketli sene olur inşallah hayırlı sağlıklı doğumlar nur topu gibi bebişlerimiz olur inşallah

ayy heyecan dorukta listeler hazırlanıyo oo maşallah bereketli sene olur inşallah hayırlı sağlıklı doğumlar nur topu gibi bebişlerimiz olur inşallah

Âmin canım benim yaa inşallah büyür bu liste ve bence biz çok iyi arkadaşlarda olacağız. Benim için nedense hepinize ısındı :) 2013 yılını zaten hiç sevmedim 2014 bol şanslıbir sene olsun hepimiz için

sayfalara siğmicaz gibi :) seninle ayni duygulari paylaşan insanlarla muhabbet etmek gibisi yok :)

Kesinlikle en güzeli ve en anlamlı hepimizin tatlı sorunu aynı. Bebişlerimiz :)) bizi bizden başka kim anlayabilirki ?

Kizlar sizde bulanti basladimi bende daha hic bir belirti yokda:26:

Çocuklarının yaş aralığı çok ideal. Allah banada nasip etsin o günleri görmeyi :)) bende de miğde bulantısı olmadı henüz. Aman başlamasın zaten bulanmasın midelerimiz :)) benim şuanda sadece kokulara karşı hassasiyetim var okadar.

Amin Allah gönlüne göre verir umarim evet ideal ama ben korkuyorum 3, nasil olcak kizlar şimdiden istemiyorlar dün söyledik hiç hoşlanmadilar.bencede bulanmasin ben dün aşerdim bile baya kaptirmişim kendimi gecenin 11 nde milletin kapisini çalip ağaçdaki mayvalardan istedi eşim :)

evet bende eminim çok farklı bi sıcaklıkla başladık arkadaşlığımız daim olur inşallah tatlımm inşallah 2014 e öyle güzel girdik ki karnımızda bebişlerimizle oyüzden içim çook ısındı 2014 e herşey sağlıkla sevgiyle mutlulukla gider her birimiz için tek duam tek temennim sonrasında gelsin kuzucuklarımız gelsin güzel günler

O aşermelerde başladı. Ne güzel benim hiç aşarmem falan da yok keske başlasa bari o olsa :)) alışırlar zamanla canım sıkma canını sen sonuçta bir kardeş geliyor onlara şuan ani gelmiştir bir kardeş fikri ama zamanla oturur endişe etme

Evet ya bebişlerimiz 2014 yılının hediyesi bize :))

Emzirirken hamile kalan birisi daha var demek benim gibi benim doktorum da emzirebilirsin demisti cnm asamali olarak birakicam ins..seninki ne kdrlik benim oglum heniz 1.5 yasinda ki ben hala inanamiyorum ultrasonda gorene kdr

umarim çabuk alişirlar,dünden beri miniğim keyifsiz...kizlar sizdede bel ağrisi varmi bende çok feci ağri kesicide içmek istemiyorum.Hcg biraz düşük çikdi 129 korkmuyoda değilim 2 3 gün sonra tekrarlicam umarim bu sefer yükselir...

benimde bi tek annemle kayınvalidem biliyo şuan yurt dışında olduğum için kimseeye bişe sölemedim doktor kontrolünden sonra ilan ederim inşallah burda yalnız olduğum için oyalıyorum işte kendimi
iyi yapmışsın canım beyaz or bence
Bende dün kan tahlili yaptırdım sonuç pozitif ALLAH hepinize sağlıklı bebişleri kucaklarınıza almayı nasip etsin...
hayırlı olsun Allah tamamına erdirir 3. maşallah
tes 123 çıkmış ne zaman yaptırın testini kaçıncı gün
canım bende yaz nasip olursa 08.10.2014

ooo maşallah erken başlamış benim bilimde ve karımın altına fena sancı girip geçiyor diğer topikten arkadaşlarım sağolsunlar rahatlattilar devamli olmazsa ara ara olursa korkma uzan dediler olurmuş öyle bebisimiz kendine yer ayarliyormus

canım mint yeşili iple başladım ama beyaz ipim de var onlada yaparım ki

Yap canım yap bende yapacam inşallah ama biraz zaman geçsin kalp atışını duyayım
Sen keseni gördün mü

ben daha doktora bile gitmedim yurdışındayım 1 ay sonra turkıye ye döncem inşallah o zmn gitcem hayırlısı gittiğimde inşallah kalp atışını duyarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…