2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
geçmiş olsun ,Annene acil şifalar dilerim

KPSS açıklandımı? hayırlısı olsun inşallah, belki daha iyi şartlar çıkar önüne,
Sağol canım Allah razı olsun.

Tatil işini sordum. temmuzda çıkıyorsan çık, ağustosa girdiğin an çıkmana izin vermiyorum dedi..
Temmuz annelerini okuyorum. Gün sayıyorlar. Bugün de doğurmadım, bugün de sancılarım düzensiz falan. Biz de eylüle girdik mi öyle olucaz. Arada bi ağustos kaldı, o kadar az kaldı ki :)

Kizl herkese iyi haftalar diliyorum. Bugun yazılanları okudumda herkes kv den dert yanmis hetslde en şanslı olan benim ayni sokaktayiz aramızda dört ev var sma cagirmadan gelmez cok nadir oyke csnim sıkıldı geldim der bizimki rahatina cok düşkundur ama dogumda mecbur gelcek cunku buyuk kizimi okula gotururken cocuklara bakicak bakalım kis boyunca gelcekmi nasil gecicek

Rüyalarında mı görmüşler :) ayy kötü olmuş , hak ediyorlar bazen bu sözleri . Bizimkiler başlarda hep böyle çat kapı gelip duruyorlardı , misafir getiriyorlardı artık uyarınca yapmadılar . Hatta bir gün ben evde yokken akşam misafir toplamış getirmiş , ondan sonra ben baya ciddi uyarınca
olan oldu daha gelmezler . Haber verirler , artık yine başa dönerlerse yinemi uyarıcam ben ya....

Ben de yerim yerimmmmm , hayırlısıyla bir doğsalar da yesek bu tontişleri

Temmuz annelerine bende baktım geçen gün , doğum bekliyorlar :)
Bu ayı da bir atlatalım da hayırlısıyla , bir dahaki aya yani ağustosta yatarız . Ne yatmasıııııııı yürüyüş yapalım , hurma yiyelim , plates yapalım hatta.
Ayyyy çok heyecanlandım , normal doğum olur mu acaba , benim doktorum bu bayram tatile gidiyor muş . Hakkını kullanır artık bir dahaki bayramda
gitmez herhalde , 2 doğumu var Azure ve bennnnn

inşallah tekrarlamazlar canım ya ben uyarırsam kötü olur diye korkuyorum gerci eşimden de cok cekinirler hiç lafını esirgemez .yapmazlar heralde bi daha ...

Müdürle bi konuşayım da duruma göre en son eylül başında çıkıcam.
İnşallah normal doğum olur. Korkuyorum da he :))))))))))))))))

Müdürle bi konuşayım da duruma göre en son eylül başında çıkıcam.
İnşallah normal doğum olur. Korkuyorum da he :))))))))))))))))

Eylül iyi aslında bizden 1 ay fazla işte , duruma göre bakarsın .
Ben sancım geldiğinde hastaneye gitmek istiyorum hayırlısıyla , doktorun bana verdiği gün de değil

Bu konuyu yeni gördüm gebiş arkadaşlar Allah nasip ederse 3. ye hamileyim 2 oğlum var gönül kız istiyordu ama rabbim yine oğluş verdi yani oğlanları üçlemiş bulunuyorum :) benimde doğum tarihim 6 Ekim . Sıcak aylara geldik zor oluyor değilmi Allah kolaylık versin hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhabalar

Ben de şeker testini yaptırdım sonunda, gayet iyi dedi doktor. Bir şey çıkmadı çok şükür. Bir de tetanoz aşısı yaptıdım, normalde sağlık ocağı yapıyormuş takibini ama ben buradakinin yerini bilmediğim için doktora yazdırıp hastanede yaptırdım. Bir ay sonra bi tane daha yapılacak dediler. Şimdi tek düşüncem doğum bayrama denk gelecek galiba, inşallah doktor problemi yaşamayız ya. Ya bayramdan önce ya da sonra doğuverse :)

sağlıklıdır değil mi? beni en çok düşündüren kakasını yapınca nasıl temizleyeceğim :) acaba üstüne pazen felan koysam kakasını yapınca üst kısmı atsam olurmu?

tek kullanım sebebim sağlıklı olması ayrıca leke sıkıntısı yok ve kaka problem değil cünkü liners kullanıyorsun.

hoşgeldin aramıza canım benimde doğum tarihim 6 ekim :)))

yok daha açıklanmadı ama sorulan sorularla alınacak sonuçlar belli. biz de artık öyle diyoruz, Rabbim açar elbette daha iyi kapılar.

hayırlısı olsun, bebiş bereket getirsin inşallah

ohh maşallah, birde eşin 4 erkek :)

Eylül iyi aslında bizden 1 ay fazla işte , duruma göre bakarsın .
Ben sancım geldiğinde hastaneye gitmek istiyorum hayırlısıyla , doktorun bana verdiği gün de değil

Normal doğumda gün vermez ki canım. Sancın geldiğinde gideceksin. Hatta sancı geldiğinde hemen gitmemek lazımmış. Dakikalara düşecek sancın, sıklaşacak, öyle gidiceksin.

Nasıl yıkacaksın onları? Elin de mi makinada mı? Makinaya atılmaz Heralde ay gider yeri leş gibi olur. Elde nasıl yıkacaksın hiç birsey anlamadım ben valla

makinada yıkanıyor. elde değil özel bi dokusu var kesinlikle leke tutmuyor. 40 derecede kısa programda yıkıyorsun. ayrıca makinaya atmadan önce pisliği temizleme durumu var nasıl dersen liners kullanıyor yada sudan geciriliyor. çok çok sağlıklı ve yurtdışından getirttim çoğunu zaten öyle uyduruk seyler değiller ayrıca denedik test ettik arkadaslarımızn bebelerine sonra aldım 16 tane.şimdi onlarda bu sisteme geçti. kimi yarı zamanlı kullanıyor.kimi tam zamanlı. yıkanabilir bebek bezi diye geciyor int. arastırabilirsiniz interseniz resim atarım canlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…