Cok geçmiş olsun canım. Annen ne ameliyatı olacak? Bence de bu güzel bir hayır :)
Sağol canım Allah razı olsun.geçmiş olsun ,Annene acil şifalar dilerim
KPSS açıklandımı? hayırlısı olsun inşallah, belki daha iyi şartlar çıkar önüne,
Maşallah Cihangir paşaya :) doktorun ağustosun 8 demi dedi hadi az kaldı , gerçi sen 1 ay uzatacaktın galiba
Göğüs ucu kremi sürmeyelim mi , bende alayım da başlayayım diyordum .
7 kilonun nesi çok , ben 8.kilo 400 gr aldım doktorum kızmadı . Sadece bu ay hızlı ilerlemiş dedi ve güldü
Magnezyum ilacını yazdığı iyi olmuş , ben bu hafta muz yemedim yine başladı hemen başlayayım yemeye .
Normal doğum olacak inşallah hadi hayırlısı , özelde odalar tek kişiliktir zaten . İki kişilik kim o kadar para verir
canım aynı durumu bende yaşadım geçen yıl daha yeni evliyiz aramadan gelmişler bizde eşimle salonda kahvaltı yapıyoruz yayıla yayıla üstümde kısacık bi gecelik var kapı çalınınca eşim kapıcı geldi die açtı bi baktık kayınvalidem,kayınpederim gelmiş sabah sabah ben şoookk oldum ,eşim şok oldu .benim dememe kalmadı eşim telefon olmıyan yerdenmi geldiniz neden haber vermiyosunuz diyince bunlar o gün bugundür aramadan gelmiyolar.ama cocuk olunca yine bunlar torunu özledik bahnesiyle cat kapı gelirler offfff bana şimdiden fenalıklar basıyo ::((
Benimde ağrıma gidiyor onların yapmayıp benim ailemin yapması sanki babam evinden mi getirdim ben bu çocuğu diyorum ama annem durmuyor kıyamıyor alıyor yine... Bir tuhaflar hakikaten ya benimkinede birisi oğlunun eski bebeklik kıyafetlerini vermiş çevrede ihtiyacı olan varsa ver diye oturmuş bana gösteriyor oğlan olsaydı hepsini alırdın alda şunları giydir evde nolacak diyor bende dedim ne münasebet anne benim ilk çocuğum çok şükür alamayacak durumumda da değilim sen alamayacak birine ver dedim bu defada benden gizli eşimin eline bişiler tutuşturmuş alda şunları giydirirsiniz diyeeşimde kızmış. Yok artık eşimede dedim sormayan kimseye tek kelime etmeyelim torunuysa sorsun öğrensin yoksa el gibi kalsınlar kendileri bilir....
Bizim meleklerimiz bize yeter boşverelim bu tadsız konularıminik eller ayaklar oyyy yerim ben onları yaa
Sağol canım Allah razı olsun.
Tatil işini sordum. temmuzda çıkıyorsan çık, ağustosa girdiğin an çıkmana izin vermiyorum dedi..
Temmuz annelerini okuyorum. Gün sayıyorlar. Bugün de doğurmadım, bugün de sancılarım düzensiz falan. Biz de eylüle girdik mi öyle olucaz. Arada bi ağustos kaldı, o kadar az kaldı ki :)
Rüyalarında mı görmüşler :) ayy kötü olmuş , hak ediyorlar bazen bu sözleri . Bizimkiler başlarda hep böyle çat kapı gelip duruyorlardı , misafir getiriyorlardı artık uyarınca yapmadılar . Hatta bir gün ben evde yokken akşam misafir toplamış getirmiş , ondan sonra ben baya ciddi uyarınca
olan oldu daha gelmezler . Haber verirler , artık yine başa dönerlerse yinemi uyarıcam ben ya....
Ben de yerim yerimmmmm , hayırlısıyla bir doğsalar da yesek bu tontişleri
Temmuz annelerine bende baktım geçen gün , doğum bekliyorlar :)
Bu ayı da bir atlatalım da hayırlısıyla , bir dahaki aya yani ağustosta yatarız . Ne yatmasıııııııı yürüyüş yapalım , hurma yiyelim , plates yapalım hatta.
Ayyyy çok heyecanlandım , normal doğum olur mu acaba , benim doktorum bu bayram tatile gidiyor muş . Hakkını kullanır artık bir dahaki bayramda
gitmez herhalde , 2 doğumu var Azure ve bennnnn
inşallah tekrarlamazlar canım ya ben uyarırsam kötü olur diye korkuyorum gerci eşimden de cok cekinirler hiç lafını esirgemez .yapmazlar heralde bi daha ...
Müdürle bi konuşayım da duruma göre en son eylül başında çıkıcam.
İnşallah normal doğum olur. Korkuyorum da he :))))))))))))))))
sağlıklıdır değil mi? beni en çok düşündüren kakasını yapınca nasıl temizleyeceğim :) acaba üstüne pazen felan koysam kakasını yapınca üst kısmı atsam olurmu?
Bu konuyu yeni gördüm gebiş arkadaşlar Allah nasip ederse 3. ye hamileyim 2 oğlum var gönül kız istiyordu ama rabbim yine oğluş verdi yani oğlanları üçlemiş bulunuyorum :) benimde doğum tarihim 6 Ekim . Sıcak aylara geldik zor oluyor değilmi Allah kolaylık versin hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım yıkanan nasıl oluyor ? yani eskiden hani bez kullanmazlarmış , yıkayıp tekrar kullanırlarmış öyle mi diyorsun acaba ?
yok daha açıklanmadı ama sorulan sorularla alınacak sonuçlar belli. biz de artık öyle diyoruz, Rabbim açar elbette daha iyi kapılar.
Bu konuyu yeni gördüm gebiş arkadaşlar Allah nasip ederse 3. ye hamileyim 2 oğlum var gönül kız istiyordu ama rabbim yine oğluş verdi yani oğlanları üçlemiş bulunuyorum :) benimde doğum tarihim 6 Ekim . Sıcak aylara geldik zor oluyor değilmi Allah kolaylık versin hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hayırlısı olsun, bebiş bereket getirsin inşallah
ohh maşallah, birde eşin 4 erkek :)
hoşgeldin aramıza canım benimde doğum tarihim 6 ekim :)))
Eylül iyi aslında bizden 1 ay fazla işte , duruma göre bakarsın .
Ben sancım geldiğinde hastaneye gitmek istiyorum hayırlısıyla , doktorun bana verdiği gün de değil
Nasıl yıkacaksın onları? Elin de mi makinada mı? Makinaya atılmaz Heralde ay gider yeri leş gibi olur. Elde nasıl yıkacaksın hiç birsey anlamadım ben valla
teşekkür ederim evet 4 erkek Allah bana güç versinhayırlısı olsun, bebiş bereket getirsin inşallah
Amiiin çok teşekkür ederim
ohh maşallah, birde eşin 4 erkek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?