2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Merhaba kızlar öncelikle hayırlı doğumlar bende 2012ekim annelerindenim.konuyu görünce bir merhaba demek istedim.2.düşünüyoruz ama olmuyor.siz lerden rica etsem bana dua edermisiniz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Normal doğumda gün vermez ki canım. Sancın geldiğinde gideceksin. Hatta sancı geldiğinde hemen gitmemek lazımmış. Dakikalara düşecek sancın, sıklaşacak, öyle gidiceksin.

Hastane yakın olsa benim düşüncem de bu aslında , ama o süreyi ben yolda harcamak istiyorum
Ben kimseyi çağırmayacağım , doğuma girmem ksinleşirse o zaman çağırayım herkezi diyorum . Beni öyle görmelerini istemiyorum

Canım yıkanan nasıl oluyor ? yani eskiden hani bez kullanmazlarmış , yıkayıp tekrar kullanırlarmış öyle mi diyorsun acaba ?

evet hayatım. şöyleki bende 16 tane var almak istediğim bi kaç marka daha var bu rakam bebeğimin tuvaletten kesilene kadar kullanacağı bez özel olarak ayarlanmış çıtçıtları var bebek büyüdükce sende ölçülerini büyütüyorsun ayrıca 2. cocuk içinde aynı bezi kullanıyorsun çünkü bezler çok sağlam ve deforme olmuyor.o sebepten ortak renkler tercih ettım hep 2. oğlan olursa diye :)

Bugün yeni gelen arkadaşlar , hepiniz hoş geldiniz hayırlı olsun Rabbim sağlıkla nasip etsin her birimize Aminn

az önce internetteki bir haberde 13 yaşındaki bir kız çocuğu bir erkek bebek dünyaya getirmiş.. başka zaman bu habere sadece olayın iğrençlik açısından yorumlardım. hala öyleyim ama hamile olmamızdan kaynaklı da başka bir şekilde de bakıyorum.

tek o kişi için değil aslında bir kere tv de gördüm evli çocuklu birileri de böyle birşey yaşamıştı. hamile olduğunu bilmiyorlar karın ağrısı diye gidiyorlar hamile oldukları çıkıyor..

biz neler çekiyoruz. tahlildi testlerdi hastalıklardı,korkulardı öyle yatma böyle yatma.. şöyle kordon dolanır, ağrılar sancılar.. bir de bazıları hiçbirşey olmamış gibi bir an geliyor sancı doğum yapıyorlar..

Son düzenleme:
kızlar bu arada ben çalışırken inanılmaz bel ağrısı yasıyorum siz nasılsınız? dayanamıyorum ya oturmaktan mı oluyo acaba ?

merhaba inşallah Allah gönlünüze göre verir

bir kaç sayfaya baktım, aklım yattı gibi, sadeve ben biraz tembelim acaba bu yıkama işini yapabilirmiyim onu düşünüyorum, birde çalışmaya başlayınca dahada zor gelir gibi ama sağlıklı oldğunu düşününcede bu bezlerden alayım diyorum

ben çalışıyorum canım, çalışmanın çok etkisi olacagını sanmıyorum. bence çalısam kadın yıpranıyor ama daha programlı. sağlık konusuda gözardı edilemeyecek kadar önemli geldi bana.

Kızlar günlerdir internetimde problem vardı. Ancak bugün halloldu. Nasılsınız? Umarım haberler hep güzeldir. Biz de kızımla iyiyiz. Toplamda 10 kg.a ulaştığımı saymazsak bu Perşembe şeker yüklemem var bakalım Dr ne diyecek. Bu arada kıyafet olaylarında baya birşeyler aldık ama ne mobilya hazırlığımız var ne de bebek arabası, poşet vs. Onlar artık Bayram sonrasına mecburen.
Iş yerinde de ders programım daha hafif olduğundan çok zorlanmıyorum, bu yüzden Dr da izin verirse Eylül başında ayrılmayı düşünüyorum izne. Önce 2 hafta yıllık izin sonra da 37. Haftada doğum izni diye planladım. Inşallah herşey beklediğimiz gibi olur(sizi görmeyeli içim mi şişmiş ne )

Son düzenleme:
Güzel anneler herkese merhaba. Forum almış yürümüş maşallah ben günlerdir giremiyorum. Arada okuyorum ama yazmaya fırsatım olmadı.
Kızlar ben bugün 24. Haftaya girdim ve kızımın hareketleri dünden beri azaldı gibi daha doğrusu gece ben uyurken hareketli gündüz sakin gibi bir de artık derinlerde vuruyor sanki önceden hep göbeğimin hemen altındaydı şimdi geriye bele doğru gitti gibi. Ben de telaş yaptım biraz Cuma günü kontrolümüz var ama nasıl beklicem bilmiyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bulamadım canı tekrar bir kurcalıyım olmadı cepten giremicem çok küçük ve zor böyle. Çok sağol canım

Canım Allah yardımcınız olsun. Eşim 3 sene önce ben de 2 sene önce kpss ile savaşmıştık. Nasıl bir duygudur iyi bilirim ama çok şükür ikimiz de devlet memuruyuz şu an. Sakın moralinizi bozmayın bir kapı kapanır diğeri açılır. Hem herkes çok zordu diyor belli olmaz sıralama sınavı bu belki beklediğinizden iyi gelir sonuçlar.

Canım merhaba nasılsın? Cumartesi doktora gitcektin galiba nasıl geçti? İnş her şey yolundadır. Lekelenmelerini sordun mu?

merhaba gittik çok şükür, şu an herşey yolunda görünüyor, yarın veya çarşamba idrar tahlili ve şeker yüklemesi yapılacak, akıntılar için idrar tahlilinin sonucuna bakılacak ama çok şükür birkaç gündür yok gibi, tahlil sonuçlarına göre doktordan randevu alıcaz, bir sorun yoksa bir ay sonra çağıracak,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…