2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
kızlar kızım her zamankinden daha farklı hareket ediyor. yani böyle daha sert daha belirgin.maşallah kuzuma.
30 lu haftalı mesajları görmek iyi geliyor. bilmem anlatabildim mi Damlacığım.

Son düzenleme:

Benim hastane yakın. Sancım sıklaşınca gitmek istiyorum ama doktorum o anda orada olacak mı.. En iyisi orta halli sancılandığımda gitmek. O doğumhaneden içeri girerken çok ağlarım ben. Öyle eşim annem babam erkek kardeşlerim beni yolcularken ayyy çok duygusalım ama ben

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba :) internetten dolayımı gelemedin merak etmeye başladık . Hazırlıkların vakit harcayan kısımları kıyafetler , mobilya beğenir alırsın canım
10 kilo mu aldın biz baya tombişiz galiba . bende 1 hafta önce 8. 40 gr almıştım,

İşte bende bu nedenle kimse gelmesin ben doğuma girince gelsinler diyorum :)))

annisler nasilsiniz biz kaç gündür bakamadik kızımla ins herkes iyidir.bu hafta bizim için iyi başlamadı maalesef dün ve bugün kizimi çok hissedemedim sabah bekledim belki hareketleri düzelir diye ama yok.sonra ağlaya ağlaya eşimi aradim hemen gittik dr teyzemize.başı yukarda ayakları asagidaymis ondan dedi dr muz.onun dışında iyiymiş çok şükür..ama çok korktum...Allahim sağ salim kucagimiza bi alsaydık kokularini bi duysaydik hayırlısıyla...

Allah hayırlı sağlıklı bi evlat daha nasip eder sana inşallah. ÂMIN.

Ama benim annemle kayınvalidem bana kızar niye aramadınız diye. Seninkiler de kızarlar. En azından kendi anneni çağır canım çok ihtiyacımız olacak annemize. Eşimiz ne kadar anlar ki sancılı kadından.

merhaba canlarım.bugun cok yoruldum.evımı temızledım.ama hala tamda bıtırebılmıs dglm.aksam esım gelınce ona devam ettırcem valla pilim bıttı.cok dağınık ınsanlarız galıba.ıkı günde bır eskıye donermı ev .donuor valla.bırde bebıs gelınce hıc dusunemıorum artık.yrna iftar ıcın kalabalık bır grup alıp agırlıcam o yüzden bugun harıl harıl temızlık yaptım.bır soluklanırken sıze bakayım dedım.ıftar menüm;mercimek çorbası, ya meyhane pilavı ya pirinç pilavı,etli taze fasulye,coban salatası ve ayran. cok basıt bır menü kalmıyor dimi? valla esımle kararlastrdık böyle yapalm dedık.normalde prınc pılavı yapardım ama gelceklerın kızıda 4 aylık hamıle.sağlıklı olur dıye bulguru tercıh ettım.birazdan babamızın yanına gtcem ve alısverıs yapıp gelcez.yarını güzelce atlatmam ve mısafırlerımı sorunsuz ağırlamam ıcın dua edın.opuorum.

ev hastane arası uzak. senin yazını görünce eşime söyledim sancı gelirse yolda doğururum herhalde dedim. o da eylülün ikinci haftası sen hastaneye yatarsın dedi:)
ben de ağlarım. o anı yaşarız inşallah..

olur mu canım. sakın yalnız girme en azından kendi ailenden birileri olsun. ne olursa olsun.

öyle olunca konuşuyorum kızımla.. hatta göbeğimi açıyorum. neler diyorum ne diller döküyorum ki sorma.. sorma başlıyor pıt pıt.:)

inşallah canım sağlıcakla bir kucağımıza alalım.

Ben sabahtan beri bebeğimi hiç hissetmedim tatlı yedim sol tarafıma yattım olmadı süt içtim sırt üstü yattım yine olmadı karnımı sıkıştırarak oturunca rahatsız oluyordu öyle yaptım yine olmadı çok panik yaptım ya bir şey olduysa kızıma diye

Kendini cok yormussun canım benimde dun cok kalabalık misafirim vardi toplam 25 kisiydi.menun bence guzel.benimde menumde mercimek çorbası. Zeytinyağlı taze fasulye. Hem tavuklu hemde kofteli sebzeli cop sislerim vardı (bi köfte bi tavuk koydum) pirinc pilavi ve patatesli boregim vardi.benimkide çok oldu ama yenildi valla

ekim başı ama eylül sonu gibi olur demiştim kv deye.. o da memlekette olacağı için bulunamayız dedi. çünkü kasımda geliyorlardı..

şimdi laf annemden açıldı da annem gece gündüz geliyor buraya yeğenime bakıyor da.. eşim de annemi çağırıyım ağustos gibi dedi. ben tepetaklak oldum. dedim ki annem temmuzdan sonra ağustos da gelecek zaten.. o da onu bırakmazlar dedi. ne diyeceğimi şaşırdım.!

ne diyeceğim be ya şimdi..

gayet güzel canım. öyle abartı sofralara gerek yok. zaten hamilesin..ben de bugün zeytinyağlı yaptım. geç pişen bir fasülyeydi ama sonunda güzel oldu .:

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar umarım herkes iyidir bugün bizim bebişte pek hareket etmiyo ne oluyo bu bebişlere böyle anlamadım

bazen benimde öyle oluyor, sonra uyumak için yattığımda tekmeler başlıyor :)

Benim kizda bigun cok hareketli bigun nazlo anca bikac sert tekme hissediyorum. Bugun cok hareket etti. Su anda kendimi patlamaya hazir bomba gibi hissediyorum. Sanki karnim yarilcak yahu. Yerini mi genisletiyo nedir?

Biliyorum yemememiz gerekiyo ama sahsi fikrim taze fasulyenin yanina pirinc pilavi daha cok yakisir:) simdiden ellerine saglik canim:)

Yaşıcaz Allah'ın izniyle:) yolda doğurmak kolay mı. Sancıya zor diyorlar. Belki de aynı anda sancı çeken çok kişi olucaz :)

Çağırdığında sizde mi kalacak? Bence gerek yok de. Annem burada zaten de. Ben annemi isterim şahsen.

Kızlar bebişlerimiz hareket ediyor merak etmeyin. Siz hissedeyorsunuz her zaman. Ama büyüdükçe hissetmemek mümkün olmuyor. Meraklanmayın hareketleri güçlenecek :)

Çağırdığında sizde mi kalacak? Bence gerek yok de. Annem burada zaten de. Ben annemi isterim şahsen.

zaten onların evi.. yani biz eşyalarımızı falan koyduk yerleştik iki oda hariç.. ama sonuç onların.

sorma resmen kalbim çarpmaya başladı garip duygular içiresindeyim gerildim.

ben de annemi istiyorum onun yanında elbette daha rahat hissediyorum.sohbet ediyoruz.beni rahatlatıyor moral veriyor vs. işleri falan bırakabiliyorum ama ona öyle olmayacak ki. bir de 12 haftalıkken söylediği sözler tekrar yankılanmaya başladı. işte o zaman ne var herkes çocuk doğuruyor çalışıyorda.. köylerde kasabalarda nasıl çalışıyor. neler neler..

bilmiyorum ne yapacağım ya.. öğlen konuştuk sayfada bir de üstüne bu olunca şok oldum. o zaman rahattım.. :) neyse eşime rahat hissetmezsem çeker giderim diyesim var.. bu da çocukca.. ayy diyorum ya dondum kaldım.

yok ya belki öylesine söylemiştir. sonuçta benim istediğim kişi olacağını bilir. benim annemi düşündüğü için olabilir mi yoruluyor vs diye .. yeğenlerin annesi çocukları bırakırsa onlara bakacak olmazsa diye.. ama ben dedim benim böyle bir günümde yeğenlerimin annesinin mi dediği olacak.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…