Hastane yakın olsa benim düşüncem de bu aslında , ama o süreyi ben yolda harcamak istiyorum
Ben kimseyi çağırmayacağım , doğuma girmem ksinleşirse o zaman çağırayım herkezi diyorum . Beni öyle görmelerini istemiyorum
Kızlar günlerdir internetimde problem vardı. Ancak bugün halloldu. Nasılsınız? Umarım haberler hep güzeldir. Biz de kızımla iyiyiz. Toplamda 10 kg.a ulaştığımı saymazsakbu Perşembe şeker yüklemem var bakalım Dr ne diyecek. Bu arada kıyafet olaylarında baya birşeyler aldık ama ne mobilya hazırlığımız var ne de bebek arabası, poşet vs. Onlar artık Bayram sonrasına mecburen.
Iş yerinde de ders programım daha hafif olduğundan çok zorlanmıyorum, bu yüzden Dr da izin verirse Eylül başında ayrılmayı düşünüyorum izne. Önce 2 hafta yıllık izin sonra da 37. Haftada doğum izni diye planladım. Inşallah herşey beklediğimiz gibi olur(sizi görmeyeli içim mi şişmiş ne)
Benim hastane yakın. Sancım sıklaşınca gitmek istiyorum ama doktorum o anda orada olacak mı.. En iyisi orta halli sancılandığımda gitmek. O doğumhaneden içeri girerken çok ağlarım ben. Öyle eşim annem babam erkek kardeşlerim beni yolcularken ayyy çok duygusalım ama ben
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba kızlar öncelikle hayırlı doğumlar bende 2012ekim annelerindenim.konuyu görünce bir merhaba demek istedim.2.düşünüyoruz ama olmuyor.siz lerden rica etsem bana dua edermisiniz
İşte bende bu nedenle kimse gelmesin ben doğuma girince gelsinler diyorum :)))
Benim hastane yakın. Sancım sıklaşınca gitmek istiyorum ama doktorum o anda orada olacak mı.. En iyisi orta halli sancılandığımda gitmek. O doğumhaneden içeri girerken çok ağlarım ben. Öyle eşim annem babam erkek kardeşlerim beni yolcularken ayyy çok duygusalım ama ben
İşte bende bu nedenle kimse gelmesin ben doğuma girince gelsinler diyorum :)))
annisler nasilsiniz biz kaç gündür bakamadik kızımla ins herkes iyidir.bu hafta bizim için iyi başlamadı maalesef dün ve bugün kizimi çok hissedemedim sabah bekledim belki hareketleri düzelir diye ama yok.sonra ağlaya ağlaya eşimi aradim hemen gittik dr teyzemize.başı yukarda ayakları asagidaymis ondan dedi dr muz.onun dışında iyiymiş çok şükür..ama çok korktum...Allahim sağ salim kucagimiza bi alsaydık kokularini bi duysaydik hayırlısıyla...
merhaba canlarım.bugun cok yoruldum.evımı temızledım.ama hala tamda bıtırebılmıs dglm.aksam esım gelınce ona devam ettırcem valla pilim bıttı.cok dağınık ınsanlarız galıba.ıkı günde bır eskıye donermı ev .donuor valla.bırde bebıs gelınce hıc dusunemıorum artık.yrna iftar ıcın kalabalık bır grup alıp agırlıcam o yüzden bugun harıl harıl temızlık yaptım.bır soluklanırken sıze bakayım dedım.ıftar menüm;mercimek çorbası, ya meyhane pilavı ya pirinç pilavı,etli taze fasulye,coban salatası ve ayran. cok basıt bır menü kalmıyor dimi? valla esımle kararlastrdık böyle yapalm dedık.normalde prınc pılavı yapardım ama gelceklerın kızıda 4 aylık hamıle.sağlıklı olur dıye bulguru tercıh ettım.birazdan babamızın yanına gtcem ve alısverıs yapıp gelcez.yarını güzelce atlatmam ve mısafırlerımı sorunsuz ağırlamam ıcın dua edın.opuorum.
Ama benim annemle kayınvalidem bana kızar niye aramadınız diye. Seninkiler de kızarlar. En azından kendi anneni çağır canım çok ihtiyacımız olacak annemize. Eşimiz ne kadar anlar ki sancılı kadından.
merhaba canlarım.bugun cok yoruldum.evımı temızledım.ama hala tamda bıtırebılmıs dglm.aksam esım gelınce ona devam ettırcem valla pilim bıttı.cok dağınık ınsanlarız galıba.ıkı günde bır eskıye donermı ev .donuor valla.bırde bebıs gelınce hıc dusunemıorum artık.yrna iftar ıcın kalabalık bır grup alıp agırlıcam o yüzden bugun harıl harıl temızlık yaptım.bır soluklanırken sıze bakayım dedım.ıftar menüm;mercimek çorbası, ya meyhane pilavı ya pirinç pilavı,etli taze fasulye,coban salatası ve ayran. cok basıt bır menü kalmıyor dimi? valla esımle kararlastrdık böyle yapalm dedık.normalde prınc pılavı yapardım ama gelceklerın kızıda 4 aylık hamıle.sağlıklı olur dıye bulguru tercıh ettım.birazdan babamızın yanına gtcem ve alısverıs yapıp gelcez.yarını güzelce atlatmam ve mısafırlerımı sorunsuz ağırlamam ıcın dua edın.opuorum.
Ben sabahtan beri bebeğimi hiç hissetmedim tatlı yedim sol tarafıma yattım olmadı süt içtim sırt üstü yattım yine olmadı karnımı sıkıştırarak oturunca rahatsız oluyordu öyle yaptım yine olmadı çok panik yaptım ya bir şey olduysa kızıma diye
ev hastane arası uzak. senin yazını görünce eşime söyledim sancı gelirse yolda doğururum herhalde dedim. o da eylülün ikinci haftası sen hastaneye yatarsın dedi:)
ben de ağlarım. o anı yaşarız inşallah..
olur mu canım. sakın yalnız girme en azından kendi ailenden birileri olsun. ne olursa olsun.
öyle olunca konuşuyorum kızımla.. hatta göbeğimi açıyorum. neler diyorum ne diller döküyorum ki sorma.. sorma başlıyor pıt pıt.:)
inşallah canım sağlıcakla bir kucağımıza alalım.
ekim başı ama eylül sonu gibi olur demiştim kv deye.. o da memlekette olacağı için bulunamayız dedi. çünkü kasımda geliyorlardı..
şimdi laf annemden açıldı da annem gece gündüz geliyor buraya yeğenime bakıyor da.. eşim de annemi çağırıyım ağustos gibi dedi. ben tepetaklak oldum. dedim ki annem temmuzdan sonra ağustos da gelecek zaten.. o da onu bırakmazlar dedi. ne diyeceğimi şaşırdım.!
ne diyeceğim be ya şimdi..
gayet güzel canım. öyle abartı sofralara gerek yok. zaten hamilesin..ben de bugün zeytinyağlı yaptım. geç pişen bir fasülyeydi ama sonunda güzel oldu .:
Çağırdığında sizde mi kalacak? Bence gerek yok de. Annem burada zaten de. Ben annemi isterim şahsen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?