zaten onların evi.. yani biz eşyalarımızı falan koyduk yerleştik iki oda hariç.. ama sonuç onların.
sorma resmen kalbim çarpmaya başladı garip duygular içiresindeyim gerildim.
ben de annemi istiyorum onun yanında elbette daha rahat hissediyorum.sohbet ediyoruz.beni rahatlatıyor moral veriyor vs. işleri falan bırakabiliyorum ama ona öyle olmayacak ki. bir de 12 haftalıkken söylediği sözler tekrar yankılanmaya başladı. işte o zaman ne var herkes çocuk doğuruyor çalışıyorda.. köylerde kasabalarda nasıl çalışıyor. neler neler..
bilmiyorum ne yapacağım ya.. öğlen konuştuk sayfada bir de üstüne bu olunca şok oldum. o zaman rahattım.. :) neyse eşime rahat hissetmezsem çeker giderim diyesim var.. bu da çocukca.. ayy diyorum ya dondum kaldım.
yok ya belki öylesine söylemiştir. sonuçta benim istediğim kişi olacağını bilir. benim annemi düşündüğü için olabilir mi yoruluyor vs diye .. yeğenlerin annesi çocukları bırakırsa onlara bakacak olmazsa diye.. ama ben dedim benim böyle bir günümde yeğenlerimin annesinin mi dediği olacak.
O da yasak :) biz de elimizden geldiğince yapmıyoruz onu:) eşin de laf dinler de yapmaz inşallah:))) erken doğumu o da istemez:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Biliyorum yemememiz gerekiyo ama sahsi fikrim taze fasulyenin yanina pirinc pilavi daha cok yakisir:) simdiden ellerine saglik canim:)
Pek laf dinlemiyor ama elimden geldiğince uzaklaştırıyorumAz önce yemekteydik. Doğumdan sonra zayıflamanı istemiyorum, kemiklerin batıyordu bana önceden, maşallah böyle çok güzel oldun dedi Ben de dedim ki "Şimdi ben ağır hareket ediyorum, eskisi gibi atik değilim ya acaba normalde de kilom böyle olsa yine böyle ağır mı olurum?" Cevap, bilmiyorum ama ben memnunum
Ama gerçekten merak ediyorum, hamile olduğumuz için mi ağırlaştık yoksa kilodan ötürü mü zorlanıyoruz hareketlerde?
Bu arada anneciğine de geçmiş olsun canım. Kayınvalidemde de idrar damlatma gibi bir sıkıntı olmuştu. 3 normal doğumdan sonra bu da normal olsa gerek. Doktor vajina civarında bir yere silikon bir madde enjekte etmişti, sorun çözümlenmişti. Acaba annenin de böyle kolay bir yöntemle tedavisi mümkün olabilir mi? Bir doktorla karar vermediniz değil mi ameliyata? En az 2 doktora görünsün bence.
Sen kayınvalidenle beraber mi yaşıyorsun normalde. Başka eve çıksaydınız canım ya sıkıntı valla onların evinde bile kalmak. Başına kakarlar. Eşinle ters düşme de kibarca reddet.
Katılıyorum canım. Normalde bulgur pilavı delisiyimdir. Ama artık bıktım ve bu hafta annem de senin gibi dedi, taze fasulyeyle, karnıyarıkla pirinç pilavı daha iyi olur. Bu haftalık pirinç pilavı yapayım dedi. Öğlen yedim pirinç pilavıyla karnıyarık diye akşam sadece taze fasulye ve yoğurt yedim. Arada yediklerimi saymıyorum
Kızlar yemek borumun genzime yakın kısmı çok fena yanıyor, sızlıyor. Doktor reflü dedi, geçmezse mide ilacı verecekmiş. Şimdilik ilaçsız dayanmaya çalışıyorum ama oldukça sıkıntılı bir durum. Bebeğim göbeğimden daha üstlerde de geziniyor. Sıkıştırıyor sanırım midemi. Oyyyy o rahat etsin de ben razıyım herşeye.
Merhaba :) internetten dolayımı gelemedin merak etmeye başladık . Hazırlıkların vakit harcayan kısımları kıyafetler , mobilya beğenir alırsın canım
10 kilo mu aldınbiz baya tombişiz galiba . bende 1 hafta önce 8. 40 gr almıştım,
canım en ufak bir imada ben durmam burada.. şu günlerde de asla çıkamayız. kira olmadığı halde borçları ödeyemiyoruz.
neyse canım bakalım hayırlısı.. dediğim gibi öylesine de söylemiş olabilir. uyudu şimdi..
çünkü köyde işleri oluyor onların. çok güzel kuşburnu marmaletı,alıç marmelatı yapıyor satıyor burada belli alıcıları var. reçel falan da yapıyor. onun dışında ektikleri fasülye,salatalık domates vs var. tarhanalar,konserve gibi kışlıklarda oluyor. hatta sattıklarından peynir vs alıyorlar. işleri çok yani..
canım aynı durumu bende yaşadım geçen yıl daha yeni evliyiz aramadan gelmişler bizde eşimle salonda kahvaltı yapıyoruz yayıla yayıla üstümde kısacık bi gecelik var kapı çalınınca eşim kapıcı geldi die açtı bi baktık kayınvalidem,kayınpederim gelmiş sabah sabah ben şoookk oldum ,eşim şok oldu .benim dememe kalmadı eşim telefon olmıyan yerdenmi geldiniz neden haber vermiyosunuz diyince bunlar o gün bugundür aramadan gelmiyolar.ama cocuk olunca yine bunlar torunu özledik bahnesiyle cat kapı gelirler offfff bana şimdiden fenalıklar basıyo ::((
Canım iki doktor gördü ama üçüncü bi profesör var ona da mı göstersem diyorum. Bakalım yarın ameliyat için randevu verecekler. Ondan sonra benim hastanedeki profesöre de götüreyim diyorum. Aslında doktorların biri hiç olmasa da olur dedi. Birisi olman lazım, rahatsız eder dedi. Annemi rahatsız ediyor çünkü. İç çamaşırına değiyor idrar kesesi.. Hayırlısı olsun inşallah..
Bence hamilelik bizi hem çabuk yoruyor hem de ağırlaştırdı. Bence de kadın dediğin ele gelecek:))) eşin çok haklı:)
Benim de üst tarafımda yanma oluyor. Genelde de işyerimde oluyor gündüz. Ilac kullanma şimdilik. Sürekli devam etmiyor sonuçta. Bebeğimiz baskı yapıyor. Bi de bebekler saç çıkardığında olur derler. Ne kadar doğru bilmem:)
Kamuraaaan, ben bu yazını beğeneyim diye tıkladım. Ama bu yazınızda kullanıcıya negatif puan verdiniz dedi bana. Ayyyy yanlış tıkladım galiba. Kasıyor bugün laptop, çok ısındı. Hakkını helal et bak.
Katılıyorum canım. Normalde bulgur pilavı delisiyimdir. Ama artık bıktım ve bu hafta annem de senin gibi dedi, taze fasulyeyle, karnıyarıkla pirinç pilavı daha iyi olur. Bu haftalık pirinç pilavı yapayım dedi. Öğlen yedim pirinç pilavıyla karnıyarık diye akşam sadece taze fasulye ve yoğurt yedim. Arada yediklerimi saymıyorum
Kızlar yemek borumun genzime yakın kısmı çok fena yanıyor, sızlıyor. Doktor reflü dedi, geçmezse mide ilacı verecekmiş. Şimdilik ilaçsız dayanmaya çalışıyorum ama oldukça sıkıntılı bir durum. Bebeğim göbeğimden daha üstlerde de geziniyor. Sıkıştırıyor sanırım midemi. Oyyyy o rahat etsin de ben razıyım herşeye.
Menu bence tam iftarlik...saglikli secimler ve hafif...ayrica kendini cok yormamalisin..hamile oldugundan gelenlerinde aman aman bi beklentisi yoktur bence...eline saglik arkadasim :) taze fasulyeyle bulguru ben cok uyumlu bulurum.umarim hersey yolunda gider kolay gelsin..merhaba canlarım.bugun cok yoruldum.evımı temızledım.ama hala tamda bıtırebılmıs dglm.aksam esım gelınce ona devam ettırcem valla pilim bıttı.cok dağınık ınsanlarız galıba.ıkı günde bır eskıye donermı ev .donuor valla.bırde bebıs gelınce hıc dusunemıorum artık.yrna iftar ıcın kalabalık bır grup alıp agırlıcam o yüzden bugun harıl harıl temızlık yaptım.bır soluklanırken sıze bakayım dedım.ıftar menüm;mercimek çorbası, ya meyhane pilavı ya pirinç pilavı,etli taze fasulye,coban salatası ve ayran. cok basıt bır menü kalmıyor dimi? valla esımle kararlastrdık böyle yapalm dedık.normalde prınc pılavı yapardım ama gelceklerın kızıda 4 aylık hamıle.sağlıklı olur dıye bulguru tercıh ettım.birazdan babamızın yanına gtcem ve alısverıs yapıp gelcez.yarını güzelce atlatmam ve mısafırlerımı sorunsuz ağırlamam ıcın dua edın.opuorum.
Ohhh afiyet olsun canimm hem karbiyarigi hem taze fasulyeyi cok severim:) arada olur oyle kacamaklar 1-2 kasik pirinc pilavindan bisey olmaz heralde:)
Bende 2 gundur ne yediysem hepsi agzima geri geliyo ve surekli mide bulantisi halindeyim cok sinir bozucu
Sağol canım ama pek bir iki kaşık değildi, bildiğin bir tabak pilav yedim
Annesi, reflü oluyoruz bebişlerimiz büyüdükçe. Bir de klimalar falan etkiliyor olabilir midemizi. Ben dün oturur gibi uyudum, midem çok yanıyordu. Soda iyi geliyor bana. Bir de öğlen çok hızlı yiyorum yemeği, ona dikkat etmem lazım sanırım. Sol yana yatmak reflüye iyi geliyormuş ama sol kulağım ve sol omzuma hiç iyi gelmiyor. Zaten şişmanladım, eziliyor zavallı kulağım ve omzum.
,3 ay daha katlanacağız artık kuzucuklarımız için. Sonrasında zaten uyuyacak vaktimiz bile olmayacak
cnm soda içmeni tavsiye etmem . bnmde ilk gebeliğimde midem çok kaynıodu . bende sürekli soda içiodum. sonra albümin oldum. doktor tuzu kes bi hafta sonra tekrar tahlil yapacağım dedi. bir hafta sonra tekrar gittik yine oranlar yüksek. ne yiyorum içiorum diye sordu bende mide yanmamdan ötürü soda içtiğimi söyledim . doktorda bana kızdı kesinlikle soda içmeyeceksin dedi. içindeki tuz oranı yüksekmiş. onun yerine talcid verdi. bu daha zararsız dedi. şimdi bile midem yanınca kullanıorum. ilk bebişimde çok kullandım çünkü. sende bi doktoruna danış istersen . soda yerine mide yanmasını giderecek talcid veya rennie gibi çiğneme tabletleri kullan derim ben. sodayla ödem yaptırma kendine.Hehehhe olsunn 40 yilda 1 bir tabakmpilav yemissin afiyet bal seker olsun cnm:)
Valla sikayetlerimin hepsini ne guzel siralamissin aynenn sol omzum ve kulagim bitiksodayi bnde deneyeyim insallah iyi gelir az kaldi sabredicez napalim artik:)
Sağol canım ama pek bir iki kaşık değildi, bildiğin bir tabak pilav yedim
Annesi, reflü oluyoruz bebişlerimiz büyüdükçe. Bir de klimalar falan etkiliyor olabilir midemizi. Ben dün oturur gibi uyudum, midem çok yanıyordu. Soda iyi geliyor bana. Bir de öğlen çok hızlı yiyorum yemeği, ona dikkat etmem lazım sanırım. Sol yana yatmak reflüye iyi geliyormuş ama sol kulağım ve sol omzuma hiç iyi gelmiyor. Zaten şişmanladım, eziliyor zavallı kulağım ve omzum.
3 ay daha katlanacağız artık kuzucuklarımız için. Sonrasında zaten uyuyacak vaktimiz bile olmayacak
cnm soda içmeni tavsiye etmem . bnmde ilk gebeliğimde midem çok kaynıodu . bende sürekli soda içiodum. sonra albümin oldum. doktor tuzu kes bi hafta sonra tekrar tahlil yapacağım dedi. bir hafta sonra tekrar gittik yine oranlar yüksek. ne yiyorum içiorum diye sordu bende mide yanmamdan ötürü soda içtiğimi söyledim . doktorda bana kızdı kesinlikle soda içmeyeceksin dedi. içindeki tuz oranı yüksekmiş. onun yerine talcid verdi. bu daha zararsız dedi. şimdi bile midem yanınca kullanıorum. ilk bebişimde çok kullandım çünkü. sende bi doktoruna danış istersen . soda yerine mide yanmasını giderecek talcid veya rennie gibi çiğneme tabletleri kullan derim ben. sodayla ödem yaptırma kendine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?