2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
slm kızlar bende ekim annesiyim nasipse ama erken doğum riskimde var kasıklarımda basınç oluyo ağrılarım oluyor . belim çok ağrıyo yattğım yerden zor kalkıyorum yürüyemiyorum bazen ağrıdan ağladığım bıle oluyor göbeğiminde 2 parmak aşagıda olduğunu söylüyolar ve biraz iri .2 gündr rahimime sancı giriyo ara ara yarın dr gidicem ama içimi çoktan korku sardı bile sizde bunlarıyasayan oluyormu acaba normal mi kızlar

Son düzenleme:
kızlar kızım her zamankinden daha farklı hareket ediyor. yani böyle daha sert daha belirgin.maşallah kuzuma.
30 lu haftalı mesajları görmek iyi geliyor. bilmem anlatabildim mi Damlacığım.

Canımm :)) inanılmaz rahat hissediyor kendisini insan 30. Haftalarda :)) inşallah sağlıkla huzurla Rabbim 35-36-37 ve hatta 38. Haftaları da görmeyi de bizlere nasip eder :)

Iyi grceler. Sanirim herkes ayni dertlerden muzdarip. Aci ve baharatli yedigim zaman benimde mide ve bogaz yanmam oluyor. Yaptigimsa tabii ki mumkun oldugunca aci vs yememek. Yesemde arkasindan soguk yogurt yemek. Cok iyi geliyor bana. Bir deneyin drim. Xx

Canim geçmiş olsun. Benimde erken doğum riskim var.ama ne rahimde sancim var nede baska yerimde benim bebisin kafasi dogum pozisyonunu almis kafasi tam sezeryan dikislerimde onun icin erken dogum riskim var progestan kullaniyorum.senin ne zamandan belli erken doğum riskin oldugun...
Bide doktorun kesin erken olur dedimi ve nekadar aralıklarla kontrole çağırdı.ilac kullaniyormusun..

annişleeer herkese iyi geceler...
bugün çoook yorulduk, daha fazla ağırlaşmadan bebişimizin eksiklerini alalım dedik... vallla eve gelince ayaklarımı hissetmiyodum :)) ama olsun meleğim için herşeye değer... baktıkça bakasım, aldıkça alasım geldi :):)))) çok az eksiğimiz kaldı sayılır(bebek telsizi, emzirme minderi,bebek yağı ıslak mendil aklıma gelen eksikler bunlar sadece ).geçen günlerde önceden aldığımız cicilerini paylaşmıştım bugün aldıklarımızı ve geneli şöyle bir toparlayıp düzenledim :)) ve işte minik meleğimizin çeyizi teyzeleri :))) ve geçen hafta kontroldeki resmimiz :))

Hepsi cok guzel cnm gule gule kullanin ins saglikla dogsun da bebis zevkle kullanin ins :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Selam herkese bende ins ekim annesiyim baslarda cok giriyordum ama uzun zamandir girmiyorum beni taniyanlar vardir belki cok sukur hersey yolunda biraz yazilanlari okudumda herkes ne kadar heyecanli ne guzel duygular yasaniyor allahim sagsalim kucagimiza almayi nasip etsin ins

İnşallah canım saol

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Allah hayırlı sağlıklı bi evlat daha nasip eder sana inşallah. ÂMIN.

İnşallah canım yaa saol.sizede hayırlı ve kolay doğumlar.ben hep şunu söyliyorum şı dizilerde fln ı kadar öcüü gibi göstermişler ki bizlere doğumu korkuyor insan ama acayip kolay gectı enim gibi tırsak biri bile sıfır acıyla doğurdu

Canim maasallah cicilerinizi hepside cok cok guzel cok zevkli bi gozle alinmis Rabbim gule gule giydirmeyi nasip etsin insallah.

Herkese Günaydın güzel bir gün olsun inşallah bol tekmeli
Kızlar geçenlerde suyu azalan birileri vardı isim tam hatırlamıyorum ama bugün aklıma geldi bir arkadaşımın arkadaşı hamileymiş doktor yurtdışına çıkacakmış bu sebeple kızı sezeryan yapmak için kızın magnezyum ilacını kesmiş ki suyu azalsın (vicdansız adam) neyse sonuç şu ki magnezyum suyun azalmasına iyi geliyor olabilir sizde doktora sorun isterseniz.. Aklıma gelince yazmadan edemedim belki bir faydam olur.

Biliyorum ama ben vedalaşmaları pek sevmem , doğuma üzgün girmek istemiyorum

Evet doğru olanda bu ama ben dayanamam çok ağlarım , annemde ağlar üzmek ve üzülmek istemem

İnşallah biz de kolay doğum yaparız senin gibi. :)

Maşallah her şeyi tamamlamışsın ve hepsi çok güzel görünüyor bebeğin güzel günlerde giyer inşallah

İkinci evladınıza hayırlısıyla kavuşun Amin

Bayıldım yaaa hepsineee :) Maşallah hiçbir eksik kalmamış gibi :)

Maşallah , çok güzel ciciler bunlar . İyi günlerde kullanın , ayy sizi böyle görünce ben hiç bir şey almamışım diyorum . Gel tatil artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…