2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Günaydın herkese hanımlar ben bir türlü park yatağa karar veremiyorum ya da hsngi boy biberon emzik alıcam hangi marka olsun gibi şeylere tam karar veremiyorum şimdiden bakayım en azından kafamda fikir olsunsonra zamanı gelince alırım diyorum ama kararda veremiyorum birde aldığım kıyafetleri ne zaman yıkayıp çantayı hazırlayayım diye düşünüyorum erken yıkarsam tekrar tozlanabilir geç kalırsam allah korusun ya erken doğum falan olursa hiçbir şey hazır olmaz diye endişeleniyorum halılarımı falan yıkatıcam onu ne zaman yapsam diye düşünüyorum tecrübeli anneler fikirlerinizi bekliyorum çok stres yaptım bu konularda

Benim midemde sorun var birde hamile kalınca mahvoluyorum herşey dokunuyor fazla yemek yiyemiyorum birde geç yemememk lazım mecbur iftarı bekliyoruz ailemle yemek için oda sorun oluyor canım.
Canımm :)) inanılmaz rahat hissediyor kendisini insan 30. Haftalarda :)) inşallah sağlıkla huzurla Rabbim 35-36-37 ve hatta 38. Haftaları da görmeyi de bizlere nasip eder :)
:)) darısı bize inş.
valla bu kadarınada pes doğrusu gerçekten

:)) sen en ince ayrıntıya kadar çok düşünmüşsün canım. fazla evham yapma.30 uncu haftada ben herşeyimi hazır edicem inş. çantada hazır bulunsun temizlik işine gelince onuda o zman ver bende vericem yıkansın sermicem halıları doğumdan sonra ailem sersin artık tertemiz.

Bırak canım ne halleri varsa görsünler , takam kafanı yavrularımız da etkileniyorlar .
Bende iş yerinde çok sinirlendiğim anlar oluyor bazı insanlar hiç anlayışlı değiller ,
Bizim iş yerinde de var öyle biri , benim çıkacağımı bile bile , göndermeler yapıyor Rabbime havale ediyorum

Canımm :)) inanılmaz rahat hissediyor kendisini insan 30. Haftalarda :)) inşallah sağlıkla huzurla Rabbim 35-36-37 ve hatta 38. Haftaları da görmeyi de bizlere nasip eder :)

Damlacım ilk 30'u sen gördüğün için bir kutlama yapmak lazım aslında,doğum günü gibi :)Biz de arkandan geleceğiz inşallah :)

Hepsi çok güzel, büyük bir işi bitirmişsiniz,sağlıkla mutlulukla kullansın inşallah bebeğin canım

kızlar ve bebişleri hepinize günaydın :)))

Herkeze günaydınlar

Günaydın

Aynı sorunlar bende de var.Haftasonu biberon konusunda kararımı verdim Philips Avent'in Naturel serisinin setini aldım 4 biberon,emzik ve biberon fırçası.Kafamı kurcalayıp duruyordu en azından onu hallettim.Ama park yatak konusunda kararsızım.Bir de bebek odasını hala almadım acaba geç mi kaldım diye tedirginim.Bir de bebeğin çamaşırlarını ve biberonlarını temizleme de hangi markanın ürünlerini kullanmak gerekir Friendly diye bir markayı tavsiye ettiler,organikmiş ama kararsızım.Son olarak da biberonlar için sterilizatör almak gerekli mi ?Kafam iyice karıştı

günaydın kızlar... akşam acillik olduk biz dün ayaklarımda kızarıklıklar vardı fazla önemsemedim ama akşam eve gittiğimde büyümüştü onlar yemek yedik çoğalma falan olmadı ama acayip kaşınıodu internetten baktım kızarıklara benim ki gibi olanlarda vardı su çiçeği yazıodu ama olamaz dedim sadece ayağımda çıktı ateşimde yoktu neyse korktum gittik acile benim bişeye alerjim yoktu ama alerjiymiş bütün gece kaşındı yarabbimm kaşımaktan uyuyamadım bu gün bitmek bilmez şimdi

Mobilyayı erken beğen men gerektiğini biliyorum . Getirmeleri falan zaman alıyor . Ayrıca biraz evde beklemeli ve havalandırılmalı

İnşallah biz de kolay doğum yaparız senin gibi. :)
canım cihangiri görmüşsün cevap yazamadım maşallah 1 kiloyu geçmiş miniğin boyuda gayet iyi uzamış, herşeyin yolunda olmasına sevindim annene de geçmiş olsun canım, tez zamanda sağlığına kavuşur inşallah
bende biberonu Dr Brown cam biberon alıcam. Hem sağlıklı hem de bebeğin hava yutmasını engelleyen pipet gibi bir parçası var. Orta boy ilk zamanlar için yeterli olur diye düşünüyorum. Diğer endişelerinin hepsini bende yaşıyorum. Ya erken doğum olursa:26: İnşallah zamanında gelir meleklerimiz.

Geçmiş olsun canım , ne alerji yapmış söylemedi mi?

Geçmiş olsun canım, bu kadar olmasına şükür iyi ki çiçek falan değilmiş. Su sür, kolonya falan rahatlatır biraz

Bu kararsızlık hamilelikten mi acaba ? Ben de de var çünkü , bir hastane çıkışı alıcam karar veremedim bir türlü:))) bazılarında tulum var bazılarında yok
Ev daha yeni ama bir badana boya yaptırsam mı diyorum , karar veremiyorum hiç bir şeye ...

bende senin gibiyim, ayakta duramıyorum, yürüyemiyorum,çok oturduğum zaman bile karnımın alt kısmı ağrıyor, sancı giriyor, doktorum bu krampların 28. hatfadan sonra dahada artacağını söyledi, inşallah şu 3ayı sağlıkla atlatıp bebişlerimizi kucağımıza alırız

hepsi birbirinden güzel, sağlıkla güzel günlerde giysin inşallah

Geçmiş olsun canım , ne alerji yapmış söylemedi mi?

Geçmiş olsun canım, bu kadar olmasına şükür iyi ki çiçek falan değilmiş. Su sür, kolonya falan rahatlatır biraz

sağolun kızlar ya ne alerji yaptığını söylemedi. ama bebek odasına dolabı kurdular haftasonu demiştim ya o mobilya tozundan oldu die düşünüorum. şimdi tik oldu heryerim kaşınıyo uyuz gibi oldum :) valla çiçek falan çok riskliymiş hamilelikte allaha şükür önemli bişiy yok... çok kaşıdığım için kolonya yakıyooo :)))

Hastane çıkış setine sonunda ben karar verdim çok şükür.Mothercare de çok güzel setler var,onlardan aldım.İstersen mağazaya bir göz at canım.

geçmiş olsun,çok şükür çiçek değilmiş

Hastane çıkış setine sonunda ben karar verdim çok şükür.Mothercare de çok güzel setler var,onlardan aldım.İstersen mağazaya bir göz at canım.

Baktım canım baktım , orada da şöyle güzel bir paket te yoktu yahu hep askıda idi . Aslında orada pırlanta günleri oluyor değerlendirmek lazım
Sen mobilyanızı beğen de hazırda dursun kaç günde getirirsiniz de onları geciktirme bence , ancak artık :) Ben inanıyorum oğluşun zamanını bekleyecek
Deterjan ben aldım hacı şakir toz lavanta aldım , alışverişimizi tamamlayınca yıkarım inşAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…