Aaaa son adet tarihiniz de 30 Aralık mı yoksaa aynı gidiyordur bizim süreç ne güzel haberleşelim inş.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
o ne güzel eşmiş ya kendi ailesine laf sokmuş:)
Hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun canım :)
Benim midemde sorun var birde hamile kalınca mahvoluyorum herşey dokunuyor fazla yemek yiyemiyorum birde geç yemememk lazım mecbur iftarı bekliyoruz ailemle yemek için oda sorun oluyor canım.Iyi grceler. Sanirim herkes ayni dertlerden muzdarip. Aci ve baharatli yedigim zaman benimde mide ve bogaz yanmam oluyor. Yaptigimsa tabii ki mumkun oldugunca aci vs yememek. Yesemde arkasindan soguk yogurt yemek. Cok iyi geliyor bana. Bir deneyin drim. Xx
:)) darısı bize inş.Canımm :)) inanılmaz rahat hissediyor kendisini insan 30. Haftalarda :)) inşallah sağlıkla huzurla Rabbim 35-36-37 ve hatta 38. Haftaları da görmeyi de bizlere nasip eder :)
valla bu kadarınada pes doğrusu gerçektenHerkese Günaydın güzel bir gün olsun inşallah bol tekmeli
Kızlar geçenlerde suyu azalan birileri vardı isim tam hatırlamıyorum ama bugün aklıma geldi bir arkadaşımın arkadaşı hamileymiş doktor yurtdışına çıkacakmış bu sebeple kızı sezeryan yapmak için kızın magnezyum ilacını kesmiş ki suyu azalsın (vicdansız adam) neyse sonuç şu ki magnezyum suyun azalmasına iyi geliyor olabilir sizde doktora sorun isterseniz.. Aklıma gelince yazmadan edemedim belki bir faydam olur.
Günaydın herkese hanımlar ben bir türlü park yatağa karar veremiyorum ya da hsngi boy biberon emzik alıcam hangi marka olsun gibi şeylere tam karar veremiyorum şimdiden bakayım en azından kafamda fikir olsunsonra zamanı gelince alırım diyorum ama kararda veremiyorum birde aldığım kıyafetleri ne zaman yıkayıp çantayı hazırlayayım diye düşünüyorum erken yıkarsam tekrar tozlanabilir geç kalırsam allah korusun ya erken doğum falan olursa hiçbir şey hazır olmaz diye endişeleniyorum halılarımı falan yıkatıcam onu ne zaman yapsam diye düşünüyorum tecrübeli anneler fikirlerinizi bekliyorum çok stres yaptım bu konularda
bugün yine serviste tepemi attırdılarbu sefer de çocuklu bir arkadaşım geç kalmış, arkadaki domuşta olmasına rağmen beklemediler =( İş yerine varınca servis sorumlusuna gittim bağırdm çağırdm rahatladım ohh.. ama sabahtan beri ne deseler ağlayasm var, bnm bu hormonlar fena bu aralar.. Bir de üstüne hamilelerle ve çocuklu kadınlarla uğraşanları gördükçe daha da bi moralm bozuluyor bu insafsz insanlara, Allah onları nasıl biliyorsa öyle yapsın! Bu dönemde gerçekten insan sadece sevdiği insanları görmeli.. umarm bu stresle kızıma zarar vermiyorumdur =(( akşam yemek bile yiyemem doğru dürüst, iştahı kesildi..
Canımm :)) inanılmaz rahat hissediyor kendisini insan 30. Haftalarda :)) inşallah sağlıkla huzurla Rabbim 35-36-37 ve hatta 38. Haftaları da görmeyi de bizlere nasip eder :)
annişleeer herkese iyi geceler...
bugün çoook yorulduk, daha fazla ağırlaşmadan bebişimizin eksiklerini alalım dedik... vallla eve gelince ayaklarımı hissetmiyodum :)) ama olsun meleğim için herşeye değer... baktıkça bakasım, aldıkça alasım geldi :):)))) çok az eksiğimiz kaldı sayılır(bebek telsizi, emzirme minderi,bebek yağı ıslak mendil aklıma gelen eksikler bunlar sadece ).geçen günlerde önceden aldığımız cicilerini paylaşmıştım bugün aldıklarımızı ve geneli şöyle bir toparlayıp düzenledim :)) ve işte minik meleğimizin çeyizi teyzeleri :))) ve geçen hafta kontroldeki resmimiz :))
Eki Görüntüle 1181405 Eki Görüntüle 1181406 Eki Görüntüle 1181406 Eki Görüntüle 1181407 Eki Görüntüle 1181409 Eki Görüntüle 1181410 Eki Görüntüle 1181411 Eki Görüntüle 1181413 Eki Görüntüle 1181414 Eki Görüntüle 1181415 Eki Görüntüle 1181416 Eki Görüntüle 1181417 Eki Görüntüle 1181418 Eki Görüntüle 1181419 Eki Görüntüle 1181420 Eki Görüntüle 1181421 Eki Görüntüle 1181422 Eki Görüntüle 1181424 Eki Görüntüle 1181425 Eki Görüntüle 1181426 Eki Görüntüle 1181427
kızlar ve bebişleri hepinize günaydın :)))
Herkeze günaydınlar
Günaydın herkese hanımlar ben bir türlü park yatağa karar veremiyorum ya da hsngi boy biberon emzik alıcam hangi marka olsun gibi şeylere tam karar veremiyorum şimdiden bakayım en azından kafamda fikir olsunsonra zamanı gelince alırım diyorum ama kararda veremiyorum birde aldığım kıyafetleri ne zaman yıkayıp çantayı hazırlayayım diye düşünüyorum erken yıkarsam tekrar tozlanabilir geç kalırsam allah korusun ya erken doğum falan olursa hiçbir şey hazır olmaz diye endişeleniyorum halılarımı falan yıkatıcam onu ne zaman yapsam diye düşünüyorum tecrübeli anneler fikirlerinizi bekliyorum çok stres yaptım bu konularda
Valla ben kızımı basenlerimde taşıyorum sanırım, çünkü karnım normal boyutta büyürken bacaklarımdan bir beden genişledim :)
Herşeyimiz normal giderken en son takmam gereken konu kilo diye düşünüyorum, o yüzden de üzmemeye çalışıyorum kendimi.
Ama mobilya konusunda çok Panikliyorum çünkü annemin gelişi Ağustos ortasını geçecek, yetişmez diye çok korkuyorum
canım cihangiri görmüşsün cevap yazamadımİnşallah biz de kolay doğum yaparız senin gibi. :)
bende biberonu Dr Brown cam biberon alıcam. Hem sağlıklı hem de bebeğin hava yutmasını engelleyen pipet gibi bir parçası var. Orta boy ilk zamanlar için yeterli olur diye düşünüyorum. Diğer endişelerinin hepsini bende yaşıyorum. Ya erken doğum olursa:26: İnşallah zamanında gelir meleklerimiz.
günaydın kızlar... akşam acillik olduk biz dün ayaklarımda kızarıklıklar vardı fazla önemsemedim ama akşam eve gittiğimde büyümüştü onlar yemek yedik çoğalma falan olmadı ama acayip kaşınıodu internetten baktım kızarıklara benim ki gibi olanlarda vardı su çiçeği yazıodu ama olamaz dedim sadece ayağımda çıktı ateşimde yoktu neyse korktum gittik acile benim bişeye alerjim yoktu ama alerjiymiş bütün gece kaşındı yarabbimm kaşımaktan uyuyamadımbu gün bitmek bilmez şimdi
Geçmiş olsun canım, bu kadar olmasına şükürgünaydın kızlar... akşam acillik olduk biz dün ayaklarımda kızarıklıklar vardı fazla önemsemedim ama akşam eve gittiğimde büyümüştü onlar yemek yedik çoğalma falan olmadı ama acayip kaşınıodu internetten baktım kızarıklara benim ki gibi olanlarda vardı su çiçeği yazıodu ama olamaz dedim sadece ayağımda çıktı ateşimde yoktu neyse korktum gittik acile benim bişeye alerjim yoktu ama alerjiymiş bütün gece kaşındı yarabbimm kaşımaktan uyuyamadımbu gün bitmek bilmez şimdi
slm kızlar bende ekim annesiyim nasipse ama erken doğum riskimde var kasıklarımda basınç oluyo ağrılarım oluyor . belim çok ağrıyo yattğım yerden zor kalkıyorum yürüyemiyorum bazen ağrıdan ağladığım bıle oluyor göbeğiminde 2 parmak aşagıda olduğunu söylüyolar ve biraz iri .2 gündr rahimime sancı giriyo ara ara yarın dr gidicem ama içimi çoktan korku sardı bile sizde bunlarıyasayan oluyormu acaba normal mi kızlar
annişleeer herkese iyi geceler...
bugün çoook yorulduk, daha fazla ağırlaşmadan bebişimizin eksiklerini alalım dedik... vallla eve gelince ayaklarımı hissetmiyodum :)) ama olsun meleğim için herşeye değer... baktıkça bakasım, aldıkça alasım geldi :):)))) çok az eksiğimiz kaldı sayılır(bebek telsizi, emzirme minderi,bebek yağı ıslak mendil aklıma gelen eksikler bunlar sadece ).geçen günlerde önceden aldığımız cicilerini paylaşmıştım bugün aldıklarımızı ve geneli şöyle bir toparlayıp düzenledim :)) ve işte minik meleğimizin çeyizi teyzeleri :))) ve geçen hafta kontroldeki resmimiz :))
Eki Görüntüle 1181405 Eki Görüntüle 1181406 Eki Görüntüle 1181406 Eki Görüntüle 1181407 Eki Görüntüle 1181409 Eki Görüntüle 1181410 Eki Görüntüle 1181411 Eki Görüntüle 1181413 Eki Görüntüle 1181414 Eki Görüntüle 1181415 Eki Görüntüle 1181416 Eki Görüntüle 1181417 Eki Görüntüle 1181418 Eki Görüntüle 1181419 Eki Görüntüle 1181420 Eki Görüntüle 1181421 Eki Görüntüle 1181422 Eki Görüntüle 1181424 Eki Görüntüle 1181425 Eki Görüntüle 1181426 Eki Görüntüle 1181427
Geçmiş olsun canım , ne alerji yapmış söylemedi mi?
Geçmiş olsun canım, bu kadar olmasına şüküriyi ki çiçek falan değilmiş. Su sür, kolonya falan rahatlatır biraz
Bu kararsızlık hamilelikten mi acaba ? Ben de de var çünkü , bir hastane çıkışı alıcam karar veremedim bir türlü:))) bazılarında tulum var bazılarında yok
Ev daha yeni ama bir badana boya yaptırsam mı diyorum , karar veremiyorum hiç bir şeye ...
günaydın kızlar... akşam acillik olduk biz dün ayaklarımda kızarıklıklar vardı fazla önemsemedim ama akşam eve gittiğimde büyümüştü onlar yemek yedik çoğalma falan olmadı ama acayip kaşınıodu internetten baktım kızarıklara benim ki gibi olanlarda vardı su çiçeği yazıodu ama olamaz dedim sadece ayağımda çıktı ateşimde yoktu neyse korktum gittik acile benim bişeye alerjim yoktu ama alerjiymiş bütün gece kaşındı yarabbimm kaşımaktan uyuyamadımbu gün bitmek bilmez şimdi
Hastane çıkış setine sonunda ben karar verdim çok şükür.Mothercare de çok güzel setler var,onlardan aldım.İstersen mağazaya bir göz at canım.
Mobilyayı erken beğen men gerektiğini biliyorum . Getirmeleri falan zaman alıyor . Ayrıca biraz evde beklemeli ve havalandırılmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?