Sağol canım bakayım bende o zaman lazım olmaz diyorlar ama dediğin gibi el altında bulunsuncanım ben ev tipi ana kucağı almayacağım. yan yatış yastığını da internette görmüştüm alırım.Burun aspiratörü de otribebeninkisini alacağım eczanede 20 tl gibi bir şeydi. Elimin altında bulunsun. Ama otomatik olanlarından almamızı tavsiye etmiyorlar kurutuyormuş .o yüzden manuel hortum yardım ile çekilenden alacağım.
merhaba arkadaşlar, acil dönüş yapar mısınız? bebeğiniz için hangi şampuanı,pişik kremini,vücud şampuanını,gögüs ucu kremi ve pedi aldınız? markaları neler?
Kızlar alışverişin çoğu bitti ufak tefek şeyler kaldı aklıma takılan birkaç ürün var onları alsam mi almasam mi bilemedim size danışayım dedim yan yatiş yastığı ev tipi ana Kucağı ve burun aspiratoru bunları aldınız mı almak gerekli mi
ben Bursa'da oturuyorum canım, kıyafetlerinin ve tekstil ürnlerinin % 80 ini burada Ahsen Bebe diye bir bebek mağazası var, bir çok markanın ürünlerini satıyor oradan aldık... diğer şampuan, biberon, emzik, tarak, tırnak makası vb. gibi sağlık ve bakım ürünlerini de philips' avent in bir babk mağazası vardı bebeğim diye oradan aldık, daha hesaplı oluyor ya da ebebk te falan da var zaten hepsi ama birazcık daha pahalıydı... ben de artık çok yorulduğum için hemen bitirelim istedik :)) arabasını ve park yatağını 2 ay önce falan almıştık kafamızda ne alacağımızı belirleyip... ateş ölçeri, de internetten aldık, çünkü hızlıal dan daha indirimli hiç bir yerde yoktu :))
Bir arkadaşımın arkadaşının başına geldiği için tam ne kullanıyormuş doktor tam olarak neden vermiş bilmiyorum..Sadece doktor sezeryana almak için ilacı kesmiş sonrada suyun azaldı hadi sezeryana demiş.Kadın Allah tan inanmamış başka doktora gitmiş o doktorda suyun gayet iyi ilacı da bırakma devam et bırakmak suyu azaltır demiş ve kadın çok da kolay bir normal doğum yapmış..Ben sadece arkadaşım magnezyum suyun azalmasını önlüyormuş dediği için sizde bir doktora sorun diye dedim en azından doktor tam bilgi verir belki kız yanlış biliyordur.. En iyisi doktora sormak.İnşallah faydası olur bu bilgi..Hepimiz sağlıklı bebişler doğururuz
ben de arkadaşımın tacını yapmıştım kendime de yapabilirim :) bir de kapı süsünü kendim yapmayı düşünüyorum inşallah... valla ben avent naturel serisinin küçük boy cam biberonunu aldım (sağlık açısından daha hijyenik olur diye) ve 1 tane aldım, biberon ağzının kenarları anne memesinin kenarları gibi sanki ve silikon yuvarlak uçlu hepsi anne memesini daha çok çağrıştırdığındanmış... şimdilik plastik almadım onları bebek biraz daha büyüyünce büyük boyundan alacağım bebek kendi de tutmak isteyebiliyormuş çünkü hafif olması önemliymiş... zaten aventin hiç bir ürünü plastik değilmiş slikonmuş ve sağlık açısından zararlı değilmiş canım aklında bulunsun... aventin emzikleri de tamamen slikon, ben önerdiler aldım ama inşallah memnun kalırım tabi... ben de 1 gecelik düşünüyorum elbise gibi olanlardan ama sonra giymek için bir tane de pijamalı alırım herhalde ...
plastik ürünü yoksa o zaman avent alayım bende .. kremlerini şampuanını falanda yavaş yavaş alayım.. toplu set pahalı gelebilir. gerçi hiç mustelanın fiyatlarına bakmadım daha set olarak ..
Selam canım kolay gelsin :) neler aldığını yazar mısın ? fikir olur
plastikte üzerinde BPA sı 0 yazanlardan alabilirsin canım
onun ilacı mgum değildr öyle olsa su azlğnda doktorlar mg verir bence bişeyi yanlış anlamıs ama doktorun yaptğı cok kötü allah iyi ve bilgili vicdanlı insanlarla karşılaştrsın bu nasıl bir zihnyettr bebği ne kadarlıktıki allah bebişlerimizi sağsalim sağlıklı bir şekilde hepimizin kucağımıza almamızı nasip etsin öyle doktorlarında eline düşürmesin saol canım bilgilendrdgn için
Bu mesajım aslında Başıbağlıkızaydı .kendi kendime açıklama yapmışım gibi olmuş hatta canım bile demişim kendime :)
Evet canım verecekti hatta öncesinde süt saklama poşetlerini verdi.:Önce tekelerklerini sonra arabayı almış gibi olduk :)
Ama sonra hiç ses çıkmayınca ben de listeme ekledim kendim alırım diye .Bugün aklına gelmiş getirmiş sağolsun.Ben biberonlarını dr Brown alacağım sanırım gazı önleyen bir sistemi varmış.ama aventlerde iyi.Benim karar veremediğim cam mı alsam ,hangi boy alsam geniş ağızlı mı dar ağızlı mı doğal akışlı mı alsamçok zor seçmesi
Bebek odası uyku seti park yatak ve içi için pamuk yatak pike takımı nevresim takımı havlu takımı battaniyeler biberon bi büyük iki küçük aldım avent marka cam bi tanede polikarbon diyorlar sanırım öyle süt sağma makinesi lansinoh göğüs pedi ve kremi bebişin şampuanı vücut losyonu bakım yağı pişik önleyici kremi vücut şampuanı sebamed marka alındı kıyafetlerini aldım bebek arabasını travel sistem olanlardan aldım emzik avent marka alındı anne memesi gibiymis bebiş rahat emer dediler bir iki oyuncak aldım kuvet kuvet filesi kova alacağım onlar kaldı
Bebeğimizin doğum tarihleri aynı canım. Benimkide eğer normal vaktinde doğarsa 1 ekim :) babasının doğum günü 2 ekim :)
Canım benim de hamilelik şekerim var, diyet uyguluyorum ve kendim cihaz aldım şekerimi ölçüyorum.Ben programın dışına hiç çıkmadım,15 gündür ağzıma minicik bir lokma dahi tatlı,hamurişi koymadım.Normalde şerbetli tatlılarla aram pek iyi değildir ama şimdi canım deli gibi baklava çekiyorAma azıcık yersem şekerim çıkar diye korkuyorum.
Canım benim diyetisyenim meyve ile birlikte süt veya yoğurt yersen,meyvedeki şekeri elimine eder dedi.O nedenle meyve yasak değil,hatta her meyve olabilir dedi,tabi abartmamak kaydıyla 1 porsiyon en fazla 2 porsiyon ama yanında mutlaka süt veya yoğurt.
Canım haftasonu süt sağma makinesini alacaktım bende Philips Avent e karar verdim,çalıştığım için de mutlaka gerekecek diye düşündüm.Ama sonra aklıma hiç süt gelmeme (Allah korusun) ihtimali geldi.Tabi öyle birşey olabiliyomu bilmiyorum.Acaba hiç sütü olmayan anne var mıdır ki?
emir düşünmedik canım bu ayın sonunda eşimin kuzeni doğum yapacak onlar koyacakmış ama emir hatta bugün onların kapı süsünü hazırlamak için çarşıya çıkacağım birazdan biz EDİZ koymayı düşünüyoruz
şimdilik çalışmıyorum canım.. atanana kadar evdeyim .. atanırsamda ücretsiz izin alırım diyorum .. çalışanlar için kesinlikle bi ihtiyaç. ben işte sütüm gelmezse onu çekeriz diye düşünmüştüm de . birde sütün çoğalması için falan da kullanıyorlarmış, bebek o an emmese bile sağıp buzluğa koyuyorlarmış..böylece süt çoğalıyormuş falan diye okudum da alalım diyorduk .. annemde öyle deyince bekleyeyim bari dedim :26:
Tamam canım iyi günlerde kullanın . Bende gözüme kestirdim bir kaç mağaza , oradan alacağım . Hızlıal a baktım , uygun fiyatlar
onun ilacı mgum değildr öyle olsa su azlğnda doktorlar mg verir bence bişeyi yanlış anlamıs ama doktorun yaptğı cok kötü allah iyi ve bilgili vicdanlı insanlarla karşılaştrsın bu nasıl bir zihnyettr bebği ne kadarlıktıki allah bebişlerimizi sağsalim sağlıklı bir şekilde hepimizin kucağımıza almamızı nasip etsin öyle doktorlarında eline düşürmesin saol canım bilgilendrdgn için
Tamam canım iyi günlerde kullanın . Bende gözüme kestirdim bir kaç mağaza , oradan alacağım . Hızlıal a baktım , uygun fiyatlar
plastik ürünü yoksa o zaman avent alayım bende .. kremlerini şampuanını falanda yavaş yavaş alayım.. toplu set pahalı gelebilir. gerçi hiç mustelanın fiyatlarına bakmadım daha set olarak ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?