2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Kızlar süt sağma makinesi alınmalı bence süt fazla olunca bebek emmediği zaman sağılmalı çünkü fazla birikirse ateş yapıyomuş sonra ilaç içmek zorunda kalıyorsun yakın zamanda bi tanıdık aynı durumu yaşayınca ben aldım lansinoh elekrikli olandan aldım ben

Sağol canım bakayım bende o zaman lazım olmaz diyorlar ama dediğin gibi el altında bulunsun

merhaba arkadaşlar, acil dönüş yapar mısınız? bebeğiniz için hangi şampuanı,pişik kremini,vücud şampuanını,gögüs ucu kremi ve pedi aldınız? markaları neler?

Merhaba;
Bebek şampuanı ve pişik kremini mustela almayı düşünüyorum ablam kullanıyor ve memnun.Vücut için normal şampuan aynı zamanda kullanıldığı için onu almıyorum göğüs ucu kremi lansonah aldım iyiymiş birde garmastan diye bir marka duydum o da iyiymiş ped olarak yine lansonah aldım..Umarım hepsi iyidir:))

Selam canım kolay gelsin :) neler aldığını yazar mısın ? fikir olur

Tamam canım iyi günlerde kullanın . Bende gözüme kestirdim bir kaç mağaza , oradan alacağım . Hızlıal a baktım , uygun fiyatlar

onun ilacı mgum değildr öyle olsa su azlğnda doktorlar mg verir bence bişeyi yanlış anlamıs ama doktorun yaptğı cok kötü allah iyi ve bilgili vicdanlı insanlarla karşılaştrsın bu nasıl bir zihnyettr bebği ne kadarlıktıki allah bebişlerimizi sağsalim sağlıklı bir şekilde hepimizin kucağımıza almamızı nasip etsin öyle doktorlarında eline düşürmesin saol canım bilgilendrdgn için

plastik ürünü yoksa o zaman avent alayım bende .. kremlerini şampuanını falanda yavaş yavaş alayım.. toplu set pahalı gelebilir. gerçi hiç mustelanın fiyatlarına bakmadım daha set olarak ..

plastik ürünü yoksa o zaman avent alayım bende .. kremlerini şampuanını falanda yavaş yavaş alayım.. toplu set pahalı gelebilir. gerçi hiç mustelanın fiyatlarına bakmadım daha set olarak ..

plastikte üzerinde BPA sı 0 yazanlardan alabilirsin canım

Selam canım kolay gelsin :) neler aldığını yazar mısın ? fikir olur

Bebek odası uyku seti park yatak ve içi için pamuk yatak pike takımı nevresim takımı havlu takımı battaniyeler biberon bi büyük iki küçük aldım avent marka cam bi tanede polikarbon diyorlar sanırım öyle süt sağma makinesi lansinoh göğüs pedi ve kremi bebişin şampuanı vücut losyonu bakım yağı pişik önleyici kremi vücut şampuanı sebamed marka alındı kıyafetlerini aldım bebek arabasını travel sistem olanlardan aldım emzik avent marka alındı anne memesi gibiymis bebiş rahat emer dediler bir iki oyuncak aldım kuvet kuvet filesi kova alacağım onlar kaldı

Son düzenleme:

canım simdi arastırdmda mg ilacının böyle bi etkisi yok direk mg ilacı değldr belki içnde baska seylerde vardır

Siz kademe olarak ilerlediniz ve sonunda hedefe ulaştınız
Bende bu iki marka arasında kararsızım işte , cam mı daha iyi normal mi hiç bilemedim .
Aslında cam alacaktım kararımı vermiştim ,ama bugün cooll sütün yağları cama yapışıyormuş deyince al işte yine kararsızlık başladı

Teşekkürler canım :) iyi günlerde kullanın inşallah

Bebeğimizin doğum tarihleri aynı canım. Benimkide eğer normal vaktinde doğarsa 1 ekim :) babasının doğum günü 2 ekim :)

canım benimde bebeğimiizn doğum tarihi kısmetse 6 ekim, evlilik yıldönmümüz 7 ekim,eşimin doğum günü 8 ekim :)) ekim ayında cümbüş var valla :)))

bunu öğrenmem iyi oldu, yoğurdun içine meyve katmayı severim,birazda ceviz atıyorum çok güzel oluyor,teşekkürler :)

baş harfini tutturmuşum, Edizde çok güzel isim

Tamam canım iyi günlerde kullanın . Bende gözüme kestirdim bir kaç mağaza , oradan alacağım . Hızlıal a baktım , uygun fiyatlar

siz de şimdiden iyi günlerde kullanın canım, bir kaç yer belirlediysen hiç başka yerlere de girip kafanı bulandırma çünkü genelde aynı zaten fiyatları falan da , ama elektronikte ve sağlıkta araştır ...

Belki de değildir canım şimdi ne desem boş başkasından duyduğum için..Doktor gerçekten çok kötüymüş ya kızın son haftalarıymış ama neden bıcak altına yatsın ki.. Valla şimdi çoğu doktor çeşitli bahanelerle sezeryan yapıyor umarım sadece zorunda kalanlar ve isteyenler sezeryan yapar normal isteyenlere de Allah'ta kolaylık verir de normal yaparlar inşallah.

ben şampuanını sebamed aldım ama diğer ürünlerini mustela alacağım herhalde, internette daha uygun olabiliyo setler, ben bir ara bakmıştım mustelanın ürünlerine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…