2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Canım ben dr Brown konusunda kararlıyım.aslında plastik olanlar %0 bpa yazanlar zararlı değil,cam olanı hem ağır olur hem de kırılır bebeğime zarar verir diye aklıma getiriyorum.
Buarada prensense korkunc mide yanmalarım oluyor senin de oluyor mu?nette araştırdım 1 kaşık kuru kahve üzerine su içmek geçiriyormuş biraz.onu deneyeceğim şimdi.aslında ben de daha önce de olmuştu doktor gastrotuss diye bir surup verdi aldım ama kullanamadım korkudan.Hiç olmadı bu gece kullanacağım artık dayanamıyorum.Yüzüm asıldı iyice,hayat kalitemi düşürüyor bu yanma:)

ben şampuanını sebamed aldım ama diğer ürünlerini mustela alacağım herhalde, internette daha uygun olabiliyo setler, ben bir ara bakmıştım mustelanın ürünlerine...

Diğer ürün dediğin ne var ki canım şampuan, pisik kremi bide yağı değil mi zaten ? Ben şampuanı mustela, pisik kremini bepanthol, bebek yapı olarak ta saf zeytinyağı süreceğim. Bebek sabunu aldım bide %100 doğal zeytinyağından yapılmış.

Son düzenleyen: Moderatör:

Yan yatış yastığı alıcam. Boğulmalardan çok korkuyorum Allah korusun...
Ev tipi ana kucağı ve burun aspiratörü almıcam.

ben şampuanını sebamed aldım ama diğer ürünlerini mustela alacağım herhalde, internette daha uygun olabiliyo setler, ben bir ara bakmıştım mustelanın ürünlerine...

set olarak almak daha uygun galiba :44: sen nasıl düşünüyorsun canım ayrı ayrı almayı mı? setlerin içinde şampuan var ama sen şampuanını aldığına göre ayrı alman daha iyi olur

Kızlar kilolarda son durumunuz nedir?? benim 5 kg olmuş aldığım kilolar

Senin kaliten düşmez arkadaşım endamın yeter :))) Şaka bir yana canın yanınca hiç bir şeyden keyif alınmıyor
Tamam o zaman bende Dr Brown alayım 0 bp olanlardan alırım , cam evet riskli olabilir gerek yok
Mide yanmam çok şükür yok bende , doktorum soruyor hep. Mide borusu mu nedir boğazıma doğru bir yanma oluyor bazen
Kahve önermem , bence soğuk süt iç birde onu dene istersen .

Teşekkürler Prenses ama gerçekten yüzüm gülmüyor mide yanmasından süt içiyorum o an etkili oluyor ama yarım saat sonra yine aynı yanma.yemek yemekten korkuyorum midem yanacak diye mesela sabahları hiç bir şey yok öğleden sonra başlıyor akşamları ise top noktasına ulaşıyor yanmalarım.
İyi sende yok.bir prensesin midesi yanmaz zaten böyle şeyler halkın içinde var bir tek:)

O durum biraz sakat canım. Mesela senin oğlun mu olacaktı kızın mı? Kızın olacaksa kız bebeğin süt annesi ol. Çünkü ne olur ne olmaz ilerde aşık olurlar falan süt kardeşin gerçek kardeşten farkı yok.

Benimde son alacaklarım,
1. Bebek altı temizleme pamuğu
2. Üni baby ıslak havlu
3. Tek kullanımlık külotlar
4. Hasta bezi
5. Bebek bezi
6. Can bebe alt değiştirme örtüsü
7. Gece lambası
8. Orkid
9. Araba için ana kucağı
Belki birde gecelik, toparlayıcı südyen ve 2 adet daha emzirme atleti alabilirim yedeklemek için. Ama şuan için şart değil.

sebamed şampuan nasıldır acaba?

ama siz çok büyüdünüz canım hemde sen çok zayıftın.. iyisiniz iyi :)

Doğumdan sonra 10 kilo rahat gidiyormuş bunun arkasına sığınıyorum artık :) onun dışında 5 kilo alma hakkım daha var yani doğuma inşallah en fazla 62 ile gitmek istiyorum ki vermek kolay olsun

canım benimde mide yanmam çok fenaydı 1 ay önce ölüyordum akşam yemekleri haram olmuştu ne içsem ne yesem dediğin gibi en fazla 1 saat rahatlatıyordu doktor bana gaviscon şurup verdi o biraz işe yarıyor az daha rahatım geçmiyorda rahatlatıyor en azından sende doktoruna bi söyle istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…