- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
Teşekkürler Prenses ama gerçekten yüzüm gülmüyor mide yanmasından süt içiyorum o an etkili oluyor ama yarım saat sonra yine aynı yanma.yemek yemekten korkuyorum midem yanacak diye mesela sabahları hiç bir şey yok öğleden sonra başlıyor akşamları ise top noktasına ulaşıyor yanmalarım.
İyi sende yok.bir prensesin midesi yanmaz zaten böyle şeyler halkın içinde var bir tek:)
Bende 5 kg almisim
O durum biraz sakat canım. Mesela senin oğlun mu olacaktı kızın mı? Kızın olacaksa kız bebeğin süt annesi ol. Çünkü ne olur ne olmaz ilerde aşık olurlar falan süt kardeşin gerçek kardeşten farkı yok.
Kızlar kilolarda son durumunuz nedir?? benim 5 kg olmuş aldığım kilolar
Teşekkürler Prenses ama gerçekten yüzüm gülmüyor mide yanmasından süt içiyorum o an etkili oluyor ama yarım saat sonra yine aynı yanma.yemek yemekten korkuyorum midem yanacak diye mesela sabahları hiç bir şey yok öğleden sonra başlıyor akşamları ise top noktasına ulaşıyor yanmalarım.
İyi sende yok.bir prensesin midesi yanmaz zaten böyle şeyler halkın içinde var bir tek:)
Benimde son alacaklarım,
1. Bebek altı temizleme pamuğu
2. Üni baby ıslak havlu
3. Tek kullanımlık külotlar
4. Hasta bezi
5. Bebek bezi
6. Can bebe alt değiştirme örtüsü
7. Gece lambası
8. Orkid
9. Araba için ana kucağı
Belki birde gecelik, toparlayıcı südyen ve 2 adet daha emzirme atleti alabilirim yedeklemek için. Ama şuan için şart değil.
kızlar bişey sorucam bebek telsizi alacak olanlara...
bildigimiz klasik modellerden mi alacaksınız yoksa şu görüntülü olanlardan mı?
canım ben doktoruma bir gece dayanamayıp mesaj atmıştım gaviscotuss diye bir şurup verdi aldım ama hiç içmedim.Burda kimsenin bunun için ilaç alacak seviyeye gelmediğini görünce ben de kullanmayayım dedim ama bu akşam başlayacağım sanırım.canım benimde mide yanmam çok fenaydı 1 ay önce ölüyordum akşam yemekleri haram olmuştu ne içsem ne yesem dediğin gibi en fazla 1 saat rahatlatıyordu doktor bana gaviscon şurup verdi o biraz işe yarıyor az daha rahatım geçmiyorda rahatlatıyor en azındansende doktoruna bi söyle istersen
ben de öyle önceleri mide bulantısı vardı o geçti mide yanması başladı. Bebeğim için gerekli her şeyi alıyorum ama doya doya yiyemiyorum korkuyorum.benimde bu ara mide yanmalarım çok fazla .. hatta bazı geceler uyandığımda ağzımda ekşi bi tat oluyor keyfimi kaçırıyor benimde .. yemek yemekten korkuyorum bende :26:
Tabi ki bana özel bir durum bu
İlacını kullan canım , zararlı bir durum olsa doktorun vermez. Bana daha en baştan mide yanman olunca bu ilacı içeceksin diye yazmıştı .
Adını unuttum ama . Sıkıntı çekme iç ilacını , bunlar zaten hamilelikte kullanılan ilaçlar
bende 7 kiloyla devam ediyorum suan cnm ama sanki aylardır açmışım gibi sürekli bişeyler yiyorum bu gidişle cok kısa zamanda cok fazla kilo almaya baslıcam
Canım bebeğin altını nasıl temizlemeyi düşünüyorsun.İlk aylarda sadece pamuk ve su ile teizleyin diyorlar ama uni baby nin ıslak mendili de zararsız deniyor.Senin listende ikisini de görünce yöntemini anlayamadım :)Bir de tek kullanımlık külotlar doğumdan sonra kullanmak amaçlı mı?
Canım ben bebek telsizi almayacağım.İlk zamanlar hep yanımda yatacak zaten,gündüz de park yatağı salona taşırım diyorum,gözümün önünde olması için.Ama sen kesin alacaksan şöyle fikir vereyim, görüntülü almanın hiçbir mantığı olmadığını çünkü bebek ağladığı zaman zaten her koşulda bebeğin yanına gidildiği, ekrandan bakıp da neden ağladığının zaten anlaşılamadığı konusunda yorumlar okumuştum.
Bu arada 444ebebekten alışveriş yaptın mı,sorun çıktı mı?
Canım bebeğin altını nasıl temizlemeyi düşünüyorsun.İlk aylarda sadece pamuk ve su ile teizleyin diyorlar ama uni baby nin ıslak mendili de zararsız deniyor.Senin listende ikisini de görünce yöntemini anlayamadım :)Bir de tek kullanımlık külotlar doğumdan sonra kullanmak amaçlı mı?
Canım ben bebek telsizi almayacağım.İlk zamanlar hep yanımda yatacak zaten,gündüz de park yatağı salona taşırım diyorum,gözümün önünde olması için.Ama sen kesin alacaksan şöyle fikir vereyim, görüntülü almanın hiçbir mantığı olmadığını çünkü bebek ağladığı zaman zaten her koşulda bebeğin yanına gidildiği, ekrandan bakıp da neden ağladığının zaten anlaşılamadığı konusunda yorumlar okumuştum.
Bu arada 444ebebekten alışveriş yaptın mı,sorun çıktı mı?
ben 8 kilo almısım kızlar ve hala alıcak gibi duruyorum iştahım cok acıldı(( perşembe kontrole gidicem doktorum kesin uyarıcak artık zaten kilolu hamile kaldım inşallah veririz ....
yaa biraz psikopatlık gibi gelecek belki size ama ne biliyim şu boğulmalardan falan cok korkuyorum o yüzden görüntülü mü olsa acaba diye düşünüyorum ama onu da alırsam deli gibi oturdugum yerden sürekli cocugu kameradan takip ederim ben şimdi offf kafam cok karıstı
yaptım alısveriş canım henüz gelmedi gelince hemen haber vericem:)
ben 16. haftadan sonra 20. haftaya kadar tam 5 kilo aldımyani 1 ayda 5 kilo :26: bakalım kaçla bitireceğim .. 5. aydan beri dikkat etmeye çalışıyorum yediklerime :26:
Tabi ki bana özel bir durum bu
İlacını kullan canım , zararlı bir durum olsa doktorun vermez. Bana daha en baştan mide yanman olunca bu ilacı içeceksin diye yazmıştı .
Adını unuttum ama . Sıkıntı çekme iç ilacını , bunlar zaten hamilelikte kullanılan ilaçlar
ben 8 kilo almısım kızlar ve hala alıcak gibi duruyorum iştahım cok acıldı(( perşembe kontrole gidicem doktorum kesin uyarıcak artık zaten kilolu hamile kaldım inşallah veririz ....
yaa biraz psikopatlık gibi gelecek belki size ama ne biliyim şu boğulmalardan falan cok korkuyorum o yüzden görüntülü mü olsa acaba diye düşünüyorum ama onu da alırsam deli gibi oturdugum yerden sürekli cocugu kameradan takip ederim ben şimdi offf kafam cok karıstı
yaptım alısveriş canım henüz gelmedi gelince hemen haber vericem:)
Canım o uni baby ıslak mendil mecbur kalırsam aramayayım diye kenarda duracak. Evet ilk aylar pamuklu temizleyeceğim e bebekte var 6 lı falan ondan 2-3 adet alacağım ama işte dediğim gibi uni baby de çantamızda olacak. Gerçi dışarı cıkarkebse pamukları ıslatıp kaplara koyacağım ama ne biliyim ellerini silerim birsey yaparım lazım olunca.
Evet tek kullanımlık külotlar. Hastane çantamın içine koyacağım belki lazım olur ama sanmıyorum yine de. Sezeryan olacağım için muhtemelen kullanmam. Ama giyeceğim yine de altıma regli falan olursam batmasın güzelim külotlarım ben pet takana kadar
Kızlar kilolarda son durumunuz nedir?? benim 5 kg olmuş aldığım kilolar
Burun aspiratörü çok gerekli oluyor diye duydum canım ,
Canım sen kızını hiç yanından ayırmaacaksın ki neden korkuyorsun sen nerede kızın orada olacak merak etme :)
Psikopatlık olarak gelmez,çünkü biz de bir ara eşimle nöbetleşe uyumayı düşündük geceleri :)Biri uyurken diğeri bebeğe bakacak nefes alıyor mu diye :)Biz psikopatlıkta son noktadayız yani :)Bir de değim gibi bebek odası yapacağım ama bir de park yatak alacağım ve park yatağı ben neredeysem oraya taşıyacağım, keşke işe de taşıyabilsem :)) o nedenle telsize ihtiyaç duyarmıyım bilemiyorum.Teknikte böyle düşünüyorum ama pratikte olur mu,telsiz gerekirmi bilemiyorum canım
Teşekkürler canım,çok mantıklı ben de ikisinden de alıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?