Ben 7 kilo almışım.
Doktorumun beni dövmediği kaldı :)))))
Kızdı bana
bende 7 kiloyla devam ediyorum suan cnm ama sanki aylardır açmışım gibi sürekli bişeyler yiyorum bu gidişle cok kısa zamanda cok fazla kilo almaya baslıcam
Kocamızdan korkmuyoruz doktorlarımızdan korktuğumuz kadarBenimki son gittiğimde bir sonraki gelişinde 4-5 kilo alıp gelme dedi ve ben gerçekten 5 kilo aldımsanki kadın bana al demiş gibi cumartesi kontrol var kesin çok kızacak bana :18:
Senin aldıklarınıda merakla bekliyorum üşenmede çek gözümüz gönlümüz açılsın :)
Canım benim kız akşam bastı tekmeyi çok şükür şuanda hareketli inşllah seninkide hareketlenir
Bende baktım şimdi gayet makul görünüyor bizde cihicco da bir yatak baktım 500 liraydı
Ben de 7 kilo aldım. Doktorum böyle gidersem 90la bitireceğimi söyledi. Yok artık ya. Tabi ona söylemedim bunu. Korkutmayın beni dedim
Ben de 7 kilo aldım. Doktorum böyle gidersem 90la bitireceğimi söyledi. Yok artık ya. Tabi ona söylemedim bunu. Korkutmayın beni dedim
Benimki son gittiğimde bir sonraki gelişinde 4-5 kilo alıp gelme dedi ve ben gerçekten 5 kilo aldımsanki kadın bana al demiş gibi cumartesi kontrol var kesin çok kızacak bana :18:
canım ben doktoruma bir gece dayanamayıp mesaj atmıştım gaviscotuss diye bir şurup verdi aldım ama hiç içmedim.Burda kimsenin bunun için ilaç alacak seviyeye gelmediğini görünce ben de kullanmayayım dedim ama bu akşam başlayacağım sanırım.
ben de öyle önceleri mide bulantısı vardı o geçti mide yanması başladı. Bebeğim için gerekli her şeyi alıyorum ama doya doya yiyemiyorum korkuyorum.
öyle yapacağım canım maalesef.Keşke ben de prenses olsaydım :)hiç böyle sıkıntılarım olmazdı.
Kocamızdan korkmuyoruz doktorlarımızdan korktuğumuz kadar
Sen benim söylediğimi tam tersi anlamışsın dicek, cetvelle dövcek seni
:))) iyide ne kadar az yersek bile alıyoruz anlamıyorum ki...
yaa çüşş artıkk senin dr benim bile psikolojimi bozdu:)) ebru şallı zannediyo bizi heraldee yaa o kadar dikkat ediyorum yok önüne gecemiyorum her tartıya cıktıgımda 200 gr-300 gr alıp alıp duruyorum deli olcam:)
ben de kilo alamıyorum halatoplamda 4 kilo aldım kızlar. iştahım falan açılmadı benim hatta sıcaktan canım yemek istemiyor. şu an 52 kiloyum inş bebeğim alıyordur kilo.
Küçük kardeşime almıştık canım. Hiç de gerek yokmuş. Attık o zaman çöpe :))
Müdürümle konuştum dedim bana yıllık iznimi vermicek misiniz. Adam diyor ki ben senin hiç gitmeni istemiyorum aslında ama kıyamıyorum işte diyor. Allahım yaaa :) Adamdan bir hafta izni zor kopardım o da zaten 3 günü bayram. 1 eylülde de tamamen doğum öncesine çıkıcam.
Sorma ya kocam ne kadar alırsan al nolucak hamilesin sen diyorama doktorum sürekli dikkat et dikkat et bence de dövecek :18:
birlikte nice mutlu seneler dilerim,
ben olsam çikolatayla muzu karıştırmam ,şöyle kolay bir tarif buldum http://www.yemektarifleri.com/tarif/30956/pudingli-biskuvili-kolay-pasta inşallah beğenirsin,
Nice yıllara :) normal kakaolu puding yap , aralarına istersen muzlar yerleştir . Üstüne de evde süsleyecek malzemelerin varsa süsle al sana pasta
Bisküviyi unutma tabi
Nice mutlu yıllarınız olsun inşallah bebeğinizle beraber :) Bence birlikte olduktan sonra gerisi teferruat :)
merhaba arkadaşlar, acil dönüş yapar mısınız? bebeğiniz için hangi şampuanı,pişik kremini,vücud şampuanını,gögüs ucu kremi ve pedi aldınız? markaları neler?
Aman canım ben pek sıkıntı etmiyorum. Aldığımız gibi veririz merak etme sen. Benim aile hekimim hamileyken 110 kiloya gelmiş ama şimdi gayet iyi :)) Veriyor herkes ya bakıyorum diyetle işi çabucak bitiriyor.
Benimki son gittiğimde bir sonraki gelişinde 4-5 kilo alıp gelme dedi ve ben gerçekten 5 kilo aldımsanki kadın bana al demiş gibi cumartesi kontrol var kesin çok kızacak bana :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?