2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
cok gecmiş olsun canım hemen panik yapma lütfen bakarsın 100 luk te yuksek cıkmaz sonucların...şimdi kaç cıktı peki?

Saol canim 178 cikti normal de ust sinir 145 yiyeceklerden kisitlama bebek icin olumsuzluklari falan okuyunca uzuldum zaten yememe okadar dikkat ediyorum ki daha ne kadar kisicam bilmiyorum dedigin gibi ins ikincisinde normal çıkar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ya zaten olabildigince dikkatli beslenmeye calisiyorum abur cubur yemiyorum tatliyo pek sevmem hamur isi ekmek de cok yemem ama nebiliym dedigin gibi belki de genetik bu kadar dikkat ederken biraz daha dikkat edicek olmak sinir bozuyo ne biliym hayirlisi bebegim etkilenmesin de insallah bunlari sıfıra indiririm sıkıntı deil

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bence de normal:) ben yiyeceğimi yiyorum kısmıyorum ama şu sütlü nuriyeyi bi türlü bırakamıyorum :)))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merak etme canım not defterine gidicem. Her şeyi yazıcam. Buraya yazarım.
Evet 3 gün kullanmış oluyorum ama ara ara sen bana söyleyip gelmeyebilirsin dedi. Zaten annemin ameliyatı da var o yüzden izne ihtiyacım olacak. En azından kolayca iznimi isterim.kıymetimi anlamaları için çok iyi olacak doğum iznim:)

ben de kilo alamıyorum hala toplamda 4 kilo aldım kızlar. iştahım falan açılmadı benim hatta sıcaktan canım yemek istemiyor. şu an 52 kiloyum inş bebeğim alıyordur kilo.

Bende 4 kilo aldım.. Doktorum iyi gidiyorsun bebek çok sağlıklı dedi... Alıyordur bebişin kiloyu sen merak etme

CNm benimde 173 çıktı. 100 lük . yaptırdım 226 202 147 çıkınca doktor dahiliyeye yönlendirdi. Kendi kendime diyet yapıyorum parmağımdan ölçüyorum ama nafile düşmüyor. Öğlen bir tabak çorba birde yoğurtlu semizotu salatası 2dilim ekmek yedim 146 çıktı. Dahiliyeye cuma gitçem. Ünsilin iğnesi beni korkutuyor. Ama bebeğim az kilo almış bu hafta CNm sıkıldı

bana dr bu üç gün içinde ekmeği makarnayı pirinci hamur işini tamamen kes dedi bence sen de öğünlerde ekmeği bir dilimden fazla yeme ben ekmek yemediğim halde bu durumdayım evet iğne olayı beni de korkutuyor bebeğin çok kilo almasın zaten canım yüksek şeker bebeğin aşırı kilo almasına sebep oluyomuş ve iyi yönde bi kilo deilmiş bu Allah yardımcımız olsun tam herşey çok iyi gidiyo derken bu şeker de nerden çıktı hayırlısı diyelim

canım benim bana doktor 20-22 hafta arası dedi ama 25. haftada yaptıran arkadaşlarım da var sorun olmasa gerek ama çentik konusunda bi bilgim yok inşallah en kısa zamanda kapanır

CNm ekmek bebeğin beyni için gerekliymiş. Arkadaşların diyet listelerine baktım en az iki dilim. 2 haftadır kilo alacağıma bir kilo verdim. Belki sende diyet işe yarar. Ben hep yatıyorum erken doğum endişesiyle sen yemekten sonra yarım saat yürü şekeri düşürüyormuş. Zaten yaktığın kaloriye göre veriyorlar. Çok korkuyorum bebeğime bişey olcak diye ama böylede çok kişi var doğum yapmış. Ciğer gelişimide geç oluyormuş.

Demet akalın da 30 kilo almıştı ama verdi. Sen şimdikinde fazla vitamin falan alma. Ben hiç içmiyorum ama bebeğim maşallah gayet iyi. Vitamine falan inanmıyorum ben ya Demir ilacı önemli sadece. Bu hamileliğinde fazla almayacaksın belli ki. Sen f sıkıntı yapma:)

bana bi önceki doktorumda bebek için en az işe yarayan şey karbonhidrat demişti ama bilmiyorum beyin gelişimine etkisi olduğuyla ilgili bi şey duymamıştım evet yürüyüşe başlasam iyi olacak sanırım benimde bikini bölgemdeki kemiklerim ağrıyo yüreümek zor geliyo ama bakalım artık öyle yapıcaz heralde evet ciğer gelişiminin gerilediğini ben de okudum bi de sarılık riski de yüksek oluyomuş :26:

Bu çok önemli gerçekten. Arkadasım da söyledi bana. Bu sarma şeysi acaba bebek mağazalarında mı satılır?

Sadece bir damarında çentik varmış ve radyolog geçer demiş. Allah'ın izniyle bir şey olmaz bebeğine. Doktoruna bi görün yine de.

inşallah cnm. decavit, calcium, magnezyum, balık hapı ve demir ilacı kullanıorum şimdi.

Sadece bir damarında çentik varmış ve radyolog geçer demiş. Allah'ın izniyle bir şey olmaz bebeğine. Doktoruna bi görün yine de.

görüncem cumartesi inşallah. doktora ulaştım. msj yazdıydım cvp olarak coraspin kullan en yakın zamanda gel dedi. bence cumartesiye randevu alabildim. coraspini aldım ama bunu yüksek tansionlular kullanıo. bide prospektüsünde hamileler hekim önermedikçe kullanmasın yazıo. oooff. nerden çıktı bu çentik.. bütün moralimi bozdu.

ben 53 ile başladım şu an 60 kiloyum..mümkün olduğunda bağırsaklarım midem en boş zamanlarda tartılıyorum...çok farkediyo...mesela sabah ile akşam arasında 2 kilo oynadığını biliyorum..bu kilonun tamamı yağ değil zaten..ödemi var, bebişi var, rahmi, kesesi vs..çoğu doğumda gidecek dert etmeyin.

Canım kundağı nerden aldın? Bi de tam kundak mı? Ağız beziyle omuz bezi aynı değil mi? Korseyi nasıl aldın?

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…