2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Bu okuldaki başka birini kaydıracak ama kadın bilgisayarı görse tutup karakola götürüyor bomba diye
Öğrenmesi zor çünkü kapasite yok...
O da bunu bildiği için önce denicekmiş, sonra olmazsa başka birini bulurum. Sen dönünce yine yerine geçersin, sen bizim asli personelimizsin dedi..
Kısmetse 25 temmuzda çıkıcam. Hani bi para alacaktım ya işte onun için 25ine kadar çıkmıyorum :)
4 ağustosta tekrar gelicem. Yine evde dinlenmek istediğin zaman ara ara bana söylersin gelmezsin dedi.
1 eylülde de doğum iznim başlıyor artık inşallah. Sgk'ya da yarın gidicez kısmetse :)
Öğrendiklerimi sana mutlaka yazıcam.

Canım çekti ya :) Ama yemicem. Banane şekerim çıkar :))

cok haklısın canım yaa şimdi yemicem de ne zaman yicem dimi ama :)) cok abartmadan kilo almaya devam o zaman:)

Ya ben hamile değilken yediklerimi yiyorum aslında. Ben hamile değilken de ağzım hiç boş durmazdı ama kilo almazdım böyle. Nedense şimdi su içsem yarıyor Bide bu cümleyi kuranlara hadi be derdim şimdi ben kuruyorummm

Benim doktor "ben ettim sen etme" dedi. Ben zor verdim dedi. Çok kilo almış o hamileyken. Daha önce hiçbir şey dememişti bana bu konuda. Şimdi kızdı

Canım bilmiyorum ki nasıl bir tepki verecek hamileliğimin başından beri ilk kez bu kadar çok kilo aldım. Ayda bir kilo ile gidiyordum her seferinde bişey demiyordu o da ama sonra alıp gelme diyince ben de alınca kötü hissettim bakalım ne tepki verecek :44:

Bende 5 kg almisim

bende 7 kiloyla devam ediyorum suan cnm ama sanki aylardır açmışım gibi sürekli bişeyler yiyorum bu gidişle cok kısa zamanda cok fazla kilo almaya baslıcam

ben 16. haftadan sonra 20. haftaya kadar tam 5 kilo aldım yani 1 ayda 5 kilo :26: bakalım kaçla bitireceğim .. 5. aydan beri dikkat etmeye çalışıyorum yediklerime :26:

Ben 7 kilo almışım.
Doktorumun beni dövmediği kaldı :)))))
Kızdı bana

iyi kızlar ya aramızda hiç kilo konusunda uçan yok normal seyrediyor kilo alışlarımız :) ben çok yiyemesemde son bir ayda 2 kilo almışım bende şaşırdım :)) galiba artık istemesekte yemesekte alıyoruz. kamuran senin doktorunda bi değişikmiş yaa 7 kilo alman çok normal ne varmış kilonda

Onların işi zor , koca okulda anlayan kimse yok mu yahu . Senin kıymetini daha şimdiden anlıyorlar :)
Eee senin o zaman 3 gün iznin oluyor canım , bende 25 inde gidim 4 ünde geleceğim ki ben konuşup 1 hafta idare etmelerini söylemeyi düşünüyorum
Öğrendiklerini aman not et canım , raporu nereye vereceğiz hastane neyi işleyecek , bende bizim muhasebeye güvenemiyorum

evet chiccolar öyle bence gerek yok o kadar vermeye

Eşim bakmış elektrikli olduğundan tavsiyeetmiyorlarmış bende kraft alıcam sanırım

Daha önceneler aldığınıds paylaşırmısın damla sen bizden önde olduğundan hemen hemen alış verişi tamamladın diye biliyorum

Benimde sürekli vurmuyor arada vuruyor peş peşe iki ya da üç tekme atıyor o kadar

kızlar ya bebeğinizi nerde hissediyosunuz tam olarak bugun benim hep göbek deliğimin hemen altından vurdu o minik ayakalrı yada elleri ama canım acıdı inşallah ters bi durum yoktur ....
Benim bebeğim yan tatıyor başı sağ göğsümün altında bacaklatı sol göğsümün altında pozisyonunu hiç değiştirmedi en başından beri hep sol tarafımds hissediyorum tekmeleri

Afiyetle yiyin canım , en önemli olan beraber olmanız tabi ... Buda bir jest olsun eşine

canım sebamed aldım, lansolin en iyisi evet onu da aldım:) çok sağol tatlım

Kilo alıp gelme diye bir şey olur mu hiç. Önceki aylarda bende 1 er kilo alıyordum ,geçen ay 3 kilo aldım . Neden çünkü son aylara yaklaştık
Artık alacağız . Tabi ki dikkat edelim , ama oluyor işte ne yapalım

Demekki senin bebis kilo aliyor. 47 kilomuydun onceden. Cok zayifmissin.

Demekki senin bebis kilo aliyor. 47 kilomuydun onceden. Cok zayifmissin.

işte ona göre bu aylarda ayda 2 kilo alacakmışız olmuyor işte ya üff napıyım kasamıycam kendimi tabi dikkat edicem ama alırsam da napıyım

canım merhaba bende bursadayım ya sen hangi doktora gidiyorsun ben çok kararsızım şu doktor işinde yahuu

işte ona göre bu aylarda ayda 2 kilo alacakmışız olmuyor işte ya üff napıyım kasamıycam kendimi tabi dikkat edicem ama alırsam da napıyım

Ayda 2 kilo doğru olan zaten . Bizler çalışıyoruz ve bütün gün masa başındayız , akşam erken gitmemiz gerekiyor ki yürüyüş yapmaya da vakit olsun
Ben kendi adıma konuşayım , 7 buçuk 8 gibi evde oluyorum yemek hazırla ye topla derken saat geçiyor . Eee bende yoruluyorum yürüyüş yapmaya
halim kalmıyor , bayram tatilinde ve izinde yürüyüş yapacağım

Aynen canım ben de akşam 7 buçuk 8 gibi eve gidiyorum ve pestilim çıkmış oluyor yürüyüşe falan gidemiyorum dediğin gibi ye iç yat olunca da kilo alıyoruz. Masa başı çalışmanın zararları.. Ben haftasonları yürümeye çalışıyorum mümkün olduğunca. Bakalım artık kısmet ne diyelim.

Arkadaslar bugun seker yuklemesi yaptirdim cok yuksek cikti moralim yerlerde hele bi de risklerini okuyunca... cuma gunu 100 g yaptiricam dr egee o da boyle yuksek cikarsa dahiliyeye gonderecem insulun falan kullanman gerekebilir dedi soruyorum pek cvp gelmiyo ama boyle bi durumla karsilasan var mi ne yapiliyo surec nedir hayir bi de tatliyla arasi olan biri deilim ki

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…