Bu okuldaki başka birini kaydıracak ama kadın bilgisayarı görse tutup karakola götürüyor bomba diyeYerine bakacak aklı başında kimse yok mu ? Doğum iznine çıkınca ne yapacakmış acaba ...Bayramla birleştirdin iznini öncesi ile değil mi?
1 eylül olarak iznin ayarlandı hadi hayırlısı , Sgk ya gittiniz mi ? çok mu soru sordum ne
teşekkür ederim kızlar.. gittim markete 1 tane daha kakaolu puding 2 çeşit de etibör büskivi aldım.Yaptık kızımla...:) arada tekmeledi. :) neyse dolaba koydum. hind.cevizi yok ama neyse vişne reçelindeki vişnelerinden bir kaç tane üstüne koyacağım. evde koyacağım başka birşey aklıma gelmiyor.
neyse hiç yoktan iyidir.. bakalım nasıl oldu..
cok haklısın canım yaa şimdi yemicem de ne zaman yicem dimi ama :)) cok abartmadan kilo almaya devam o zaman:)
Kızlar 28 haftalık hamileyim ve 8 kilo aldım . 60 kg ile hamile kaldım suan 68 kg yim. Iyi mi sizce??
note3 kadinlar_klubü
Kızlar doktorlarınız biraz katımı , ben 8 kilo aldım , ki 3 kilosu geçen aya ait doktorum bu ay hızı ilerlemiş sin dedi ama hiç kızmak ne kelime güldü .
Biliyor istemeden aldığımı , kim ister isteyerek hızla kilo almayı
Doğumdan sonra da kocalarımız "bu kilolar ne zaman gidicek, eski haline dön" dicekler :)
Kızlar doktorlarınız biraz katımı , ben 8 kilo aldım , ki 3 kilosu geçen aya ait doktorum bu ay hızı ilerlemiş sin dedi ama hiç kızmak ne kelime güldü .
Biliyor istemeden aldığımı , kim ister isteyerek hızla kilo almayı
Bende 5 kg almisim
bende 7 kiloyla devam ediyorum suan cnm ama sanki aylardır açmışım gibi sürekli bişeyler yiyorum bu gidişle cok kısa zamanda cok fazla kilo almaya baslıcam
ben 16. haftadan sonra 20. haftaya kadar tam 5 kilo aldımyani 1 ayda 5 kilo :26: bakalım kaçla bitireceğim .. 5. aydan beri dikkat etmeye çalışıyorum yediklerime :26:
Ben 7 kilo almışım.
Doktorumun beni dövmediği kaldı :)))))
Kızdı bana
Bu okuldaki başka birini kaydıracak ama kadın bilgisayarı görse tutup karakola götürüyor bomba diye
Öğrenmesi zor çünkü kapasite yok...
O da bunu bildiği için önce denicekmiş, sonra olmazsa başka birini bulurum. Sen dönünce yine yerine geçersin, sen bizim asli personelimizsin dedi..
Kısmetse 25 temmuzda çıkıcam. Hani bi para alacaktım ya işte onun için 25ine kadar çıkmıyorum :)
4 ağustosta tekrar gelicem. Yine evde dinlenmek istediğin zaman ara ara bana söylersin gelmezsin dedi.
1 eylülde de doğum iznim başlıyor artık inşallah. Sgk'ya da yarın gidicez kısmetse :)
Öğrendiklerimi sana mutlaka yazıcam.
evet chiccolar öyle bence gerek yok o kadar vermeye
Daha önceneler aldığınıds paylaşırmısın damla sen bizden önde olduğundan hemen hemen alış verişi tamamladın diye biliyorumBenimde son alacaklarım,
1. Bebek altı temizleme pamuğu
2. Üni baby ıslak havlu
3. Tek kullanımlık külotlar
4. Hasta bezi
5. Bebek bezi
6. Can bebe alt değiştirme örtüsü
7. Gece lambası
8. Orkid
9. Araba için ana kucağı
Belki birde gecelik, toparlayıcı südyen ve 2 adet daha emzirme atleti alabilirim yedeklemek için. Ama şuan için şart değil.
Benimde sürekli vurmuyor arada vuruyor peş peşe iki ya da üç tekme atıyor o kadarçok sevindim canım:) canım benimki de hareketlendi sabah ama hareketlerinin sıklığı azaldı sanki. gün içinde uzun aralıklar sessiz kalıyor sonra hareket ediyor. önceden daha sıktı sanki bir de hareketler hem derine gitti gibi hem de aşağı kaydı. bazen öyle bir vuruyor ki tuvalete zor yetişiyorum. ben kızımı görünce rahatlıcam her halde cuma günü inş iyidir dualarını eksik etme canım.
Benim bebeğim yan tatıyor başı sağ göğsümün altında bacaklatı sol göğsümün altında pozisyonunu hiç değiştirmedi en başından beri hep sol tarafımds hissediyorum tekmelerikızlar ya bebeğinizi nerde hissediyosunuz tam olarak bugun benim hep göbek deliğimin hemen altından vurdu o minik ayakalrı yada elleri ama canım acıdı inşallah ters bi durum yoktur ....
teşekkür ederim kızlar.. gittim markete 1 tane daha kakaolu puding 2 çeşit de etibör büskivi aldım.Yaptık kızımla...:) arada tekmeledi. :) neyse dolaba koydum. hind.cevizi yok ama neyse vişne reçelindeki vişnelerinden bir kaç tane üstüne koyacağım. evde koyacağım başka birşey aklıma gelmiyor.
canım yeğenlerime mustela kullanılmıştı. o da yeğenine kullanıldığı için tavsiye üzerine kullanmıştı. fiyatı da diğerlerine göre uygundu sanırım. başka bir vücut şampuanına da gerek yok diye biliyorum.
hametan pişik kremini yeğenler kullanmıştı... sgk ya yazdırılıyor hem.. çok kullanışlı işe yarıyor..ben de sivilce için ilaç kullanıyordum o da cilt de kuruluk yapıyordu o bepantenler vs hiç fayda etmedi. en iyisi o geldi.. ..
gögüs ucu kremi için lansoh gibi birşey öneriliyor ama dr kontrolünde kullan. erken doğumu tetiklemesin. aslında gögüs uyarılduğu için tehlikesi oluyor sanırım onuda doğuma yakın kullanmayı düşünüyorum. dr a sorup tabi..
gögüs ucu pedi almadım. ihtiyaç olmuyor diyenler var ama yinede bir iki tane de olsa alırım herhalde.
canım yeğenlerime mustela kullanılmıştı. o da yeğenine kullanıldığı için tavsiye üzerine kullanmıştı. fiyatı da diğerlerine göre uygundu sanırım. başka bir vücut şampuanına da gerek yok diye biliyorum.
hametan pişik kremini yeğenler kullanmıştı... sgk ya yazdırılıyor hem.. çok kullanışlı işe yarıyor..ben de sivilce için ilaç kullanıyordum o da cilt de kuruluk yapıyordu o bepantenler vs hiç fayda etmedi. en iyisi o geldi.. ..
gögüs ucu kremi için lansoh gibi birşey öneriliyor ama dr kontrolünde kullan. erken doğumu tetiklemesin. aslında gögüs uyarılduğu için tehlikesi oluyor sanırım onuda doğuma yakın kullanmayı düşünüyorum. dr a sorup tabi..
gögüs ucu pedi almadım. ihtiyaç olmuyor diyenler var ama yinede bir iki tane de olsa alırım herhalde.
Canım bilmiyorum ki nasıl bir tepki verecek hamileliğimin başından beri ilk kez bu kadar çok kilo aldım. Ayda bir kilo ile gidiyordum her seferinde bişey demiyordu o da ama sonra alıp gelme diyince ben de alınca kötü hissettim bakalım ne tepki verecek :44:
iyi kızlar ya aramızda hiç kilo konusunda uçan yok normal seyrediyor kilo alışlarımız :) ben çok yiyemesemde son bir ayda 2 kilo almışım bende şaşırdım :)) galiba artık istemesekte yemesekte alıyoruz. kamuran senin doktorunda bi değişikmiş yaa 7 kilo alman çok normal ne varmış kilonda
iyi kızlar ya aramızda hiç kilo konusunda uçan yok normal seyrediyor kilo alışlarımız :) ben çok yiyemesemde son bir ayda 2 kilo almışım bende şaşırdım :)) galiba artık istemesekte yemesekte alıyoruz. kamuran senin doktorunda bi değişikmiş yaa 7 kilo alman çok normal ne varmış kilonda
Kilo alıp gelme diye bir şey olur mu hiç. Önceki aylarda bende 1 er kilo alıyordum ,geçen ay 3 kilo aldım . Neden çünkü son aylara yaklaştık
Artık alacağız . Tabi ki dikkat edelim , ama oluyor işte ne yapalım
ben bursa'da oturuyorum canım, kıyafetlerinin ve tekstil ürnlerinin % 80 ini burada ahsen bebe diye bir bebek mağazası var, bir çok markanın ürünlerini satıyor oradan aldık... Diğer şampuan, biberon, emzik, tarak, tırnak makası vb. Gibi sağlık ve bakım ürünlerini de philips' avent in bir babk mağazası vardı bebeğim diye oradan aldık, daha hesaplı oluyor ya da ebebk te falan da var zaten hepsi ama birazcık daha pahalıydı... Ben de artık çok yorulduğum için hemen bitirelim istedik :)) arabasını ve park yatağını 2 ay önce falan almıştık kafamızda ne alacağımızı belirleyip... Ateş ölçeri, de internetten aldık, çünkü hızlıal dan daha indirimli hiç bir yerde yoktu :))
işte ona göre bu aylarda ayda 2 kilo alacakmışızolmuyor işte ya üff napıyım kasamıycam kendimi tabi dikkat edicem ama alırsam da napıyım
Ayda 2 kilo doğru olan zaten . Bizler çalışıyoruz ve bütün gün masa başındayız , akşam erken gitmemiz gerekiyor ki yürüyüş yapmaya da vakit olsun
Ben kendi adıma konuşayım , 7 buçuk 8 gibi evde oluyorum yemek hazırla ye topla derken saat geçiyor . Eee bende yoruluyorum yürüyüş yapmaya
halim kalmıyor , bayram tatilinde ve izinde yürüyüş yapacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?