- 13 Aralık 2013
- 5.031
- 1.121
- 198
- 35
cnm ayıp olmazsa bır sey sormak ıstıyrum sana.neden sezaryen olcaksın?bır sorun yok dımı
Kızlar henüz geçmişi okuyamadım, eve yeni geldik. Önceden bahsetmiştim yakın arkadaşım bebek arabasını ve hasır beşiğini verecek diye. Bugün devir teslim işlemini hallettikBiz mağazada bebe confortun bebek arabasını beğenmiştik. Şansımıza arkadaşımın arabası da aynısıymış ve neredeyse hiç kullanmamış. Ana kucağını da verdi sağolsun. Bir de daha önceden fotoğrafını paylaştığım hasır beşiğimiz ve ikinci bir kangurumuz oldu. Taşınma telaşı ve kursum nedeniyle stresliydim. Çok iyi geldi bu hediyeler, bir de onları alma telaşım olmayacak bu yoğunlukta. Park yatağı da beğenebilirsem büyük alışverişimiz tamamlanacak gibi. Belki bir de gardrop bakabilirim ikeadan. Allah evlenene, ev alana, bebek doğurana yardım ediyor derler ya gerçekten öyle, çok şükür Bir gece de bir dünya eksiğimiz tamamlanıverdi arkadaşlar sayesinde. En büyük servet dost biriktirmek şu dünyada ve çok şükür şanslıyım bu konuda.
nşallah yavrularımız sağlıklı olur dediğin gibi. kaygım ondan zaten. onu besleyen damar esnek dğlmiş.kan az gidermiş vs. gerçi tam olarak cumartesi öğreneceğim doktorumdan nolduğunu Allah izin verirse.
peki sen neden kullanıosun coraspini?
Günaydın kızlar
Ben yine sabahın 6sındaki tuvalet nöbetinden sonra uyuyamadım
ben de öyle..kansızlık ilacını gece 4 gibi içiyordum. geç yatınca iki gündür sabah alıyorum. bir de eutroxy içmem lazım. ikisi de aç karına ve aralarında 2 saat olması lazım.
şuan açlıktan kıvranıyorum. midem ağrıyor.8.30 kadar da böyle..
Sanırım ben uçan kısım oluyorum, 10 kiloya yakın almışım. Kışın botlarla falan tartılıyordum, onu da hesaba katınca 9-10 kilo aldığım ortaya çıkıyor. Haftaya randevum var ama doktorum izinde, arkadaşı bakacak. Bayan doktor, kesin kilo konusunda uyaracak beni.
sebamed şampuan nasıldır acaba?
Kız sütlü nuriye de nesi, nasıl birşey o
Evet bence de çok hassas bir konu bu. Ama bildiğim şöyle de bir durum var, süt kardeş olan yani emen çocuklardan sonra doğan çocuklar da süt kardeşi oluyor. Dinimizde süt çocuğa da miras düşüyor. Annem bana süt anne bulmamış ileride sıkıntı olabilir diye. Hiiiiiiç ama hiç süt emmemişim ben
Günaydın şekerleeeerrrr :) hepimize güzel bir gün olsun :)
Benim gibi artık işe gitmekten sıkılan var mi? Insan izne ayrılacağını bile bile gidince daha çok uzaklaşıyor sanırım
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bendeeee :)) dün akşam anneme dedim hatta bıktım artık işe gitmekten diyede çocuk olunca iyice bıkarsın diyorGünaydın şekerleeeerrrr :) hepimize güzel bir gün olsun :)
Benim gibi artık işe gitmekten sıkılan var mi? Insan izne ayrılacağını bile bile gidince daha çok uzaklaşıyor sanırım
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kabızlık falan mı var canım.Günaydın kızlar
Ben yine sabahın 6sındaki tuvalet nöbetinden sonra uyuyamadım
canım ben de 9,5 kilo aldım.7. ayı 10 kilo ile kapatsam diye dua ediyorum.. kalan iki ayda da 5 i geçmem inşallah :18:
canım ben de 9,5 kilo aldım.7. ayı 10 kilo ile kapatsam diye dua ediyorum.. kalan iki ayda da 5 i geçmem inşallah :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?