2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Bizde 28 le gittik ilk gün sonra 20 Eylül'e düştük. Hiçte gerilemedik. Atta hala doktor gelişimi onde gidiyor dedi ama bu doğum zamanını değiştirmiyormuş nasıl değiştirmiyor anlamadım sonucta onde gidiyor ama ben sallamıyorum artık bu tarihi zaten doğumum 12-15 Eylül arası olacak

Gerçekten zor Allah yardımcımız olsun. Dayanma gücü versin tüm dışarda çalışan annelerimize

Günadın kızlar,
sonunda dün güzelce uyuyabildim.Çok şükür . Yine de işe gelmek çok zor gelmeye başladı son 1 haftadır.

Günaydın arkadaşlar,işe gelince zamanın çabuk geçmesi bakımından iyi ama bütün gün pc başında oturmaktan belim,omzum ve ayaklarım çok ağrıyor Dayanabildiğim kadar devam ediyim,iznimi sonrasında kullanırım diyorum ama eşim de sürekli 32. haftada izne ayrıl,sonrasında ücretsiz izin alırsın diyor.Ücretsiz izin almak da iş yeri için sıkıntı olabilir.Kararsızım...Bir de şeker nedeniyle rejimdeyim ve hergün evden neredeyse 1 çanta dolusu yiyecekle ayrılmaktan bunaldım.Ara öğündü,meyveydi,süt,yoğurt vs. derken evini sırtında taşıyan kaplumbağaya döndüm :))

Canım birkaç kişiden primanın sanırım adı premium care,çok iyi olduğunu duydum.O nedenle ben ilk etapta onu alacağım.Paketi beyaz olan.

Bu arada herkese günaydın arkadaşlar

Hayır tatlım kabızlık sorunum yokta hamile kaldığımdan beri uyandığımda geri uyuyamama sorunum var sadece çok şükür her sabah 6-7arası kesin çişe kalkıyorum sonrada uykuya dalamıyorum. Zaten ben kalkınca bebeğimde kalkıyor başlıyor tepiklere

:)) ne kadar değişken bir doğum tarihi olmuş... Doktorlar tam 40 haftayı baz alarak hesaplıyor ama normal doğumda genelde 40 hafta dolmuyor sezeryanda da zaten 38 inci haftada galiba alıyorlar bebeği

Ben prima almayı düşünüyorum ama huggies hakkında da hep olumlu şeyler duyuyorum benimde kafam karışık:44: artık her doğum yapan arkadaşıma soracağım ne kullanıyor memnun mu diye

:)) iyi bari canım. bende kabızlık sorunu varda o yüzden sordum maş. senin bebişe annesini yanlız bırakmıyor

Günaydın canım tüm arkadaşlarım prima premium care önerdi ben onu kullanacağım

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

:)) ne kadar değişken bir doğum tarihi olmuş... Doktorlar tam 40 haftayı baz alarak hesaplıyor ama normal doğumda genelde 40 hafta dolmuyor sezeryanda da zaten 38 inci haftada galiba alıyorlar bebeği

Evet bizim erken döllenme olmuş sanırım . O yüzden ilk zamandan beri hep 1 hafta onden gidiyoruz. Onun dışında sezeryanla dediğin gibi 38. Hafta da alıyorlar bebeği. Bizimde 38. Haftamız 12-15 Eylül arasına geliyor. 12 olacakmış gibi hissediyorum ama ben en bastan beri :)

kesin doktor 12-15 eylül mü dedi tarih için sezeryan mı olucan canım

Günaydın canım tüm arkadaşlarım prima premium care önerdi ben onu kullanacağım

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Beler düşünüyorum dimi şimdiden :) nerden takıldı kafama hiç bilmiyorum ama uyandığımdan beri bunu araştırıyorum :)

günaydın ekim annişleri kpss alan sınavım var 20 temmuzda o nedenle pek gelemiyorum kızlar artık benim bebiş çok sert hareket ediyo bazen canımı acıtıyor sizdede böylemi surum benimkimi kareteci çıktı

kesin doktor 12-15 eylül mü dedi tarih için sezeryan mı olucan canım

%80 sezeryan olursun dedi bende sezeryan olursam ne zaman olurum dedim cunku kayınvalidemlere ona göre şehir dışına çıkacaklar söylemem gerek dedim oda 12 yada 15 Eylül arası alırız dedi ama ben sezeryan olacağım yani

Ben prima almayı düşünüyorum ama huggies hakkında da hep olumlu şeyler duyuyorum benimde kafam karışık:44: artık her doğum yapan arkadaşıma soracağım ne kullanıyor memnun mu diye

Teşekkür ediyorum kızlar sanırım bende premium care alacağım

:)) hayırlısı inş. ama bende söylenen tarihten önce olacak gibime geliyor en son 13 ekim dedi doktor ama eylülün son haftası gibi hissediyorum :))

:)benim bebişin hareketlerini geç anladım meğer tekme atıyormuş o kadar yumuşakdı yani :)))

hmm evet sezeryan da erken alıyorlar zaten bakalım hayırlısı belki bizimki erken gelir bende normal doğum istiyorum ama kısmet bazen bebekler dönmüyor bir sorun oluyor mecbur sezeyan oluyor hakkımızda hayırlısı canım forumun içinde ilk önce sen bebeğine kavuşacaksın çok şanslısın

Ben prima aldım bir paket yeni doğan.Çevremde de hep prima kullanılıyor herkes memnun ama huggies kullanan yok belki o da iyidir.

Sıkılmak hafif kalır ya zaman geçmiyor..Birde ben sağlığım el verirse 37.haftaya kadar çalışayım diyorum ama bilemiyorum daha şimdiden böyleyse o zaman ne olur Allah bilir.İşim rahat ama kalkmak tüm gün masa başında oturmaktan sıkıldım

Bu arada sizlere birşey sormak istiyorum.Dün bir arkadaşımdan bebek arabası aldım ama azcık kirlenmiş ve birazcık eskimiş gibi acaba üstüne koruyucu gibi satılan ürünlerden alsam işe yarar mı yeni mi alsam direk karar veremedim.Araba kaliteli ne önerirsiniz?

evet aynen dolmuyor çok nadir senin kinin gelişim nasıl tam haftasıyla uyumlumu yoksa ileri gitme var mı

kaybolduğuna sevindim. bnmde içim rahatladı şimdi biraz. umarım bnmkide kaybolur.

Evet canım işe gelince gerçekten zaman çabuk geçiyor ama belim ağrıyor ,gözlerim çok acıyor artık pc ye bakmaktan.
Ben de 37 ye kadar çalışayım diyorum ama çok zor olursa 35 36 da olabilir. Ben doğumdan sonra ücretsiz izin alamam maalesef belki 15 güncük rapor ,yıllık izinlerimi bile kullanabileceğimi düşünmüyorum o kadar yani.
yemek konusu da hergün 3 ceviz 2 domates bir salatalık,1 şeftali 5-6 kayısı (meyveleri değiştiriyorum arada)süt ,yoğurt ,peynir ve yumurta getiriyorum.Çünkü sabah kalkar kalkmaz bir şey yiyemiyorum .kolum ağrıyor bir de artık uyanmakta zorluk çektiğim için aceleyle hazırlıyorum hepsini.stres oluyorum .tam kaplumbağa olacağız yakında yattığımız yerde kendi kendimize dönememeye başladığımızda:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…