- 13 Aralık 2013
- 5.031
- 1.121
- 198
- 35
arkadaşlar merakımdan soruyorum bebeklerinin gelişimi 1-2 hafta önden giden var mı acaba öyle olunca erken doğum olurmu.. Benim ilk zamanlar ultrason kağıdında doğum zamanı kısmında 10 ekim yazıyordu bir kaç ay sonra 07 ekim oldu en son gittiğimde de 03 ekim yazıyordu sadece tahmin mi acaba anlamadım
Ben de sıkıldımmmm. Sabah da zor uyandım zaten :/
Müdüre kalsa bana doğum iznime kadar izin vermicekti. Zor izin aldım. Sonrasında da kullanıcam zaten annemin ameliyatı var. Ya hamilelikten sonra hayatım çok yoğunlaştı benim. Sizin de öyle mi?
Günaydın şekerleeeerrrr :) hepimize güzel bir gün olsun :)
Benim gibi artık işe gitmekten sıkılan var mi? Insan izne ayrılacağını bile bile gidince daha çok uzaklaşıyor sanırım
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben de sıkıldımmmm. Sabah da zor uyandım zaten :/
Müdüre kalsa bana doğum iznime kadar izin vermicekti. Zor izin aldım. Sonrasında da kullanıcam zaten annemin ameliyatı var. Ya hamilelikten sonra hayatım çok yoğunlaştı benim. Sizin de öyle mi?
Günadın kızlar,
sonunda dün güzelce uyuyabildim.Çok şükür . Yine de işe gelmek çok zor gelmeye başladı son 1 haftadır.
Günaydınlar güzel annecikler ve bebişleri
Sabah sabah aklıma takılan bir soru. Araştır araştır herkes farklı birsey yazmış. Prima mı Huggies'mi hangi bebek bezi daha iyi?
Prima evet inceymiş ama onda garip bir koku var ve bu birtek primada var. Huggies te kalınmış birazcık. Ama sanırım prima da kalça ve bel koruma sistemi mevcutmuş. Kafam karman çorban oldu
Bendeeee :)) dün akşam anneme dedim hatta bıktım artık işe gitmekten diyede çocuk olunca iyice bıkarsın diyorbirgün yürüyüş yaptım 3 gündür çok yorgunum...
Kabızlık falan mı var canım.
İnş. ama 7 den sonra 2,5 3 ay varDD ne yapacaz bilmiyorum
Bizde 28 le gittik ilk gün sonra 20 Eylül'e düştük. Hiçte gerilemedik. Atta hala doktor gelişimi onde gidiyor dedi ama bu doğum zamanını değiştirmiyormuş nasıl değiştirmiyor anlamadım sonucta onde gidiyor ama ben sallamıyorum artık bu tarihi zaten doğumum 12-15 Eylül arası olacak
Sabah sabah aklıma takılan bir soru. Araştır araştır herkes farklı birsey yazmış. Prima mı Huggies'mi hangi bebek bezi daha iyi?
Prima evet inceymiş ama onda garip bir koku var ve bu birtek primada var. Huggies te kalınmış birazcık. Ama sanırım prima da kalça ve bel koruma sistemi mevcutmuş. Kafam karman çorban oldu
Hayır tatlım kabızlık sorunum yokta hamile kaldığımdan beri uyandığımda geri uyuyamama sorunum var sadece çok şükürher sabah 6-7arası kesin çişe kalkıyorum sonrada uykuya dalamıyorum. Zaten ben kalkınca bebeğimde kalkıyor başlıyor tepiklere
:)) ne kadar değişken bir doğum tarihi olmuş... Doktorlar tam 40 haftayı baz alarak hesaplıyor ama normal doğumda genelde 40 hafta dolmuyor sezeryanda da zaten 38 inci haftada galiba alıyorlar bebeği
Bizde 28 le gittik ilk gün sonra 20 Eylül'e düştük. Hiçte gerilemedik. Atta hala doktor gelişimi onde gidiyor dedi ama bu doğum zamanını değiştirmiyormuş nasıl değiştirmiyor anlamadım sonucta onde gidiyor ama ben sallamıyorum artık bu tarihi zaten doğumum 12-15 Eylül arası olacak
Günaydın canım tüm arkadaşlarım prima premium care önerdi ben onu kullanacağım
kesin doktor 12-15 eylül mü dedi tarih için sezeryan mı olucan canım
Ben prima almayı düşünüyorum ama huggies hakkında da hep olumlu şeyler duyuyorum benimde kafam karışık:44: artık her doğum yapan arkadaşıma soracağım ne kullanıyor memnun mu diye
Günaydın arkadaşlar,işe gelince zamanın çabuk geçmesi bakımından iyi ama bütün gün pc başında oturmaktan belim,omzum ve ayaklarım çok ağrıyorDayanabildiğim kadar devam ediyim,iznimi sonrasında kullanırım diyorum ama eşim de sürekli 32. haftada izne ayrıl,sonrasında ücretsiz izin alırsın diyor.Ücretsiz izin almak da iş yeri için sıkıntı olabilir.Kararsızım...Bir de şeker nedeniyle rejimdeyim ve hergün evden neredeyse 1 çanta dolusu yiyecekle ayrılmaktan bunaldım.Ara öğündü,meyveydi,süt,yoğurt vs. derken evini sırtında taşıyan kaplumbağaya döndüm :))
Canım birkaç kişiden primanın sanırım adı premium care,çok iyi olduğunu duydum.O nedenle ben ilk etapta onu alacağım.Paketi beyaz olan.
Bu arada herkese günaydın arkadaşlar
:)) hayırlısı inş. ama bende söylenen tarihten önce olacak gibime geliyor en son 13 ekim dedi doktor ama eylülün son haftası gibi hissediyorum :))Evet bizim erken döllenme olmuş sanırım . O yüzden ilk zamandan beri hep 1 hafta onden gidiyoruz. Onun dışında sezeryanla dediğin gibi 38. Hafta da alıyorlar bebeği. Bizimde 38. Haftamız 12-15 Eylül arasına geliyor. 12 olacakmış gibi hissediyorum ama ben en bastan beri :)
günaydın ekim annişlerikpss alan sınavım var 20 temmuzda o nedenle pek gelemiyorum kızlar artık benim bebiş çok sert hareket ediyo bazen canımı acıtıyor sizdede böylemi surum benimkimi kareteci çıktı
%80 sezeryan olursun dedi bende sezeryan olursam ne zaman olurum dedim cunku kayınvalidemlere ona göre şehir dışına çıkacaklar söylemem gerek dedim oda 12 yada 15 Eylül arası alırız dedi ama ben sezeryan olacağım yani
Günaydın şekerleeeerrrr :) hepimize güzel bir gün olsun :)
Benim gibi artık işe gitmekten sıkılan var mi? Insan izne ayrılacağını bile bile gidince daha çok uzaklaşıyor sanırım
:)) ne kadar değişken bir doğum tarihi olmuş... Doktorlar tam 40 haftayı baz alarak hesaplıyor ama normal doğumda genelde 40 hafta dolmuyor sezeryanda da zaten 38 inci haftada galiba alıyorlar bebeği
Canım hiç sıkma canını. Arkadaşımın çentiği 7. aydan sonra kayboldu. Başka bir arkadaşımın da artan çentiklere rağmen 7. aydan sonra bebeğinin gelişimi hızlandı. Stres yapma ama riskli gebelik uzmanına görün ki için rahat olsun.
Günaydın arkadaşlar,işe gelince zamanın çabuk geçmesi bakımından iyi ama bütün gün pc başında oturmaktan belim,omzum ve ayaklarım çok ağrıyorDayanabildiğim kadar devam ediyim,iznimi sonrasında kullanırım diyorum ama eşim de sürekli 32. haftada izne ayrıl,sonrasında ücretsiz izin alırsın diyor.Ücretsiz izin almak da iş yeri için sıkıntı olabilir.Kararsızım...Bir de şeker nedeniyle rejimdeyim ve hergün evden neredeyse 1 çanta dolusu yiyecekle ayrılmaktan bunaldım.Ara öğündü,meyveydi,süt,yoğurt vs. derken evini sırtında taşıyan kaplumbağaya döndüm :))
Canım birkaç kişiden primanın sanırım adı premium care,çok iyi olduğunu duydum.O nedenle ben ilk etapta onu alacağım.Paketi beyaz olan.
Bu arada herkese günaydın arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?