şansımıza hamileliğimizde sıcaklara geldi,
sanırım doktor 100 lük test ister ama yaptırmayı düşünmüyorum, diyetisyene giderim daha iyi tekrar çekemem test sıkıntısını
Günaydın hanımlaaar, 27 haftalık erkek annesiyim,
Rabbim hepimizi bir avazda kurtarsın amin :)
Günaydın hanımlaaar, 27 haftalık erkek annesiyim,
Rabbim hepimizi bir avazda kurtarsın amin :)
Evet coook sicak ama dogumda inslah rahat ederiz :) serin olur..Bencede inslah guzel cikar ama 100 luk isrersede yaptirma..direk git diyetisyene ozaman
Gunaydin. ..amin canim inslah hosgeldin
günaydın, aynı haftadaymışız, inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın
evet 100 yaptırsamda sonuçta diyetisyen yolu görünüyor, doktorla bir konuşayım da bakalım ne diyecek, ahh ahh akşam mantı ve kavun yedim ,yemiyeydim iyiydi
günaydın, aynı haftadaymışız, inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın
evet 100 yaptırsamda sonuçta diyetisyen yolu görünüyor, doktorla bir konuşayım da bakalım ne diyecek, ahh ahh akşam mantı ve kavun yedim ,yemiyeydim iyiydi
sonucu şimdi aldım
Glukoz .-. 1 saat 156.6 <140
Glukoz Açlık 88.5 70-105
çokta güzel değil galiba, bakalım doktor ne diyecek,
akşam dayanamadım çok kavun yedim ondan olabilirmiki
günaydın ekim annişlerikpss alan sınavım var 20 temmuzda o nedenle pek gelemiyorum kızlar artık benim bebiş çok sert hareket ediyo bazen canımı acıtıyor sizdede böylemi surum benimkimi kareteci çıktı
Canim 140 in ustu ciktiginda genelde 100 luk istiyolar... 50 lik bizde seker hastaligi riski varmi diye yapiliyormus 100 luk ise ise teshis amacli yani seker hastamisin diilmisin diye...eger gizli seker flan varsa baska turlu cikmaz ortaya bnce sende seker cikmayacak Allahin izniyle ama yine de testini tamamlamani tavsiye ederim dr la gorusunce bize de haber ver olur mu cok gecmis olsun
aaa benim doğum tarihim 12 eylül başak burcu olucak kızın damla :)))
Günaydın herkese bugün pek keyfim yok umarım sizin gününüz güzel geçiyordur
50 liği yaptırmak bile zor geldi, 100 lüğe dayanamam, diyetisyene gideyim diyorum , hem sağlıklı beslenmiş olurum hemde belki biraz daha kilo veririm,
doğumdan sonra zaten kendimi bakıma almayı düşünüyorum :)) o zaman artık ne isterlerse yaparım ama hamilelikte saatlerce hastanede uğraşmak zor geliyor
50 liği yaptırmak bile zor geldi, 100 lüğe dayanamam, diyetisyene gideyim diyorum , hem sağlıklı beslenmiş olurum hemde belki biraz daha kilo veririm,
doğumdan sonra zaten kendimi bakıma almayı düşünüyorum :)) o zaman artık ne isterlerse yaparım ama hamilelikte saatlerce hastanede uğraşmak zor geliyor
sorma ya şu an şeker yüklemesi yaptırmayanlara açıkça şaşıyorum ha diyet yapıyolarsa sağlıklı besleniyolarsa bişey diyemem ama ben yaptırmasam normal besslenmeme devam edecektim evet cumayı bekliyorum inş insilüne gerek kalmaz hoş diyet yapacak olmak bile beni sinir ediyo şu an:18:Evet gebeli ekerinin hem sana hem bebegin gelisimine cok zarari var dogru ama en azindan sen testi yaptirip gercekten sekerin varsa bunu ogrenecek ve diyetle yada gerekirse insulinle (ki insuline gerek olcagini hic sanmiyorum) bu donemi saglikli bi sekilde atlatacaksin canim...simdi karalar baglamadan once 100 luk yuklemenin sonucunu bi ogrenelim de ondan sora seker cikarsa tmam o zaman uzulursun ama suan uzulme lutfen
Acaba diyetisyenle devam edersek kilo verme sansimiz olurmu:) eger oyleyse bnde seker cikmis gibi diyetisyenle devam
ediyim cok iyi olur:)
Ben prima aldım bir paket yeni doğan.Çevremde de hep prima kullanılıyor herkes memnun ama huggies kullanan yok belki o da iyidir.
Sıkılmak hafif kalır ya zaman geçmiyor..Birde ben sağlığım el verirse 37.haftaya kadar çalışayım diyorum ama bilemiyorum daha şimdiden böyleyse o zaman ne olur Allah bilir.İşim rahat ama kalkmak tüm gün masa başında oturmaktan sıkıldım
Bu arada sizlere birşey sormak istiyorum.Dün bir arkadaşımdan bebek arabası aldım ama azcık kirlenmiş ve birazcık eskimiş gibi acaba üstüne koruyucu gibi satılan ürünlerden alsam işe yarar mı yeni mi alsam direk karar veremedim.Araba kaliteli ne önerirsiniz?
sorma ya şu an şeker yüklemesi yaptırmayanlara açıkça şaşıyorum ha diyet yapıyolarsa sağlıklı besleniyolarsa bişey diyemem ama ben yaptırmasam normal besslenmeme devam edecektim evet cumayı bekliyorum inş insilüne gerek kalmaz hoş diyet yapacak olmak bile beni sinir ediyo şu an:18:
Günaydın arkadaşlar,işe gelince zamanın çabuk geçmesi bakımından iyi ama bütün gün pc başında oturmaktan belim,omzum ve ayaklarım çok ağrıyorDayanabildiğim kadar devam ediyim,iznimi sonrasında kullanırım diyorum ama eşim de sürekli 32. haftada izne ayrıl,sonrasında ücretsiz izin alırsın diyor.Ücretsiz izin almak da iş yeri için sıkıntı olabilir.Kararsızım...Bir de şeker nedeniyle rejimdeyim ve hergün evden neredeyse 1 çanta dolusu yiyecekle ayrılmaktan bunaldım.Ara öğündü,meyveydi,süt,yoğurt vs. derken evini sırtında taşıyan kaplumbağaya döndüm :))
şeker deyince atladım hemen:) canım bi yiyecek listen mi var varsa yazar mısın
Acaba diyetisyenle devam edersek kilo verme sansimiz olurmu:) eger oyleyse bnde seker cikmis gibi diyetisyenle devam
ediyim cok iyi olur:)
Elifcim bende 50lik yaptırdım 140civarı çıktı ama ciddi meyve yiyordum yemek yiyemediğim için, karpuzdan kirazdan uzak dur yeter dedi, gönlünü ferah tut canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?