2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
şansımıza hamileliğimizde sıcaklara geldi,
sanırım doktor 100 lük test ister ama yaptırmayı düşünmüyorum, diyetisyene giderim daha iyi tekrar çekemem test sıkıntısını

Evet coook sicak ama dogumda inslah rahat ederiz :) serin olur..Bencede inslah guzel cikar ama 100 luk isrersede yaptirma..direk git diyetisyene ozaman

Günaydın hanımlaaar, 27 haftalık erkek annesiyim,
Rabbim hepimizi bir avazda kurtarsın amin :)

günaydın, aynı haftadaymışız, inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın

Evet coook sicak ama dogumda inslah rahat ederiz :) serin olur..Bencede inslah guzel cikar ama 100 luk isrersede yaptirma..direk git diyetisyene ozaman

evet 100 yaptırsamda sonuçta diyetisyen yolu görünüyor, doktorla bir konuşayım da bakalım ne diyecek, ahh ahh akşam mantı ve kavun yedim ,yemiyeydim iyiydi

Evet cnm ya keske dikkat etseydin cunku test yaptirmadan 2 3 gun once dikat edilmesi gerekiyirmus ...kismet hersey

sonucu şimdi aldım

Glukoz .-. 1 saat 156.6 <140
Glukoz Açlık 88.5 70-105

çokta güzel değil galiba, bakalım doktor ne diyecek,
akşam dayanamadım çok kavun yedim ondan olabilirmiki

Canim 140 in ustu ciktiginda genelde 100 luk istiyolar... 50 lik bizde seker hastaligi riski varmi diye yapiliyormus 100 luk ise ise teshis amacli yani seker hastamisin diilmisin diye...eger gizli seker flan varsa baska turlu cikmaz ortaya bnce sende seker cikmayacak Allahin izniyle ama yine de testini tamamlamani tavsiye ederim dr la gorusunce bize de haber ver olur mu cok gecmis olsun

Günaydın herkese bugün pek keyfim yok umarım sizin gününüz güzel geçiyordur

benim oğlumda bazen öyle sert vuruyorki kesin organlarımı mıncıklıyor diyorum :))) toplantıda gülme krizi filan tuttu geçen de o kadar hareketli maşallah...

50 liği yaptırmak bile zor geldi, 100 lüğe dayanamam, diyetisyene gideyim diyorum , hem sağlıklı beslenmiş olurum hemde belki biraz daha kilo veririm,
doğumdan sonra zaten kendimi bakıma almayı düşünüyorum :)) o zaman artık ne isterlerse yaparım ama hamilelikte saatlerce hastanede uğraşmak zor geliyor

aaa benim doğum tarihim 12 eylül başak burcu olucak kızın damla :)))

Evet bir başak burcu geliyor ailemize bakalım nasıl olacak genel anlamda cok sessiz sakin ve cok yavaş oluyorlar diye biliyorum inşallah benim kızım da mıymıymıy olmaz sende oyle misin?

Acaba diyetisyenle devam edersek kilo verme sansimiz olurmu:) eger oyleyse bnde seker cikmis gibi diyetisyenle devam
ediyim cok iyi olur:)

Elifcim bende 50lik yaptırdım 140civarı çıktı ama ciddi meyve yiyordum yemek yiyemediğim için, karpuzdan kirazdan uzak dur yeter dedi, gönlünü ferah tut canım

sorma ya şu an şeker yüklemesi yaptırmayanlara açıkça şaşıyorum ha diyet yapıyolarsa sağlıklı besleniyolarsa bişey diyemem ama ben yaptırmasam normal besslenmeme devam edecektim evet cumayı bekliyorum inş insilüne gerek kalmaz hoş diyet yapacak olmak bile beni sinir ediyo şu an:18:

Acaba diyetisyenle devam edersek kilo verme sansimiz olurmu:) eger oyleyse bnde seker cikmis gibi diyetisyenle devam

Bende şeker çıktı ve diyetisyene başladım. ikinci hafta gittiğimde kilo vermiştim. ama bebeşim kilo almıştı.
düzenli yiyorsun ya diyetisyende. tavsiye ederim yani.

Canım bebek arabasını yıkayabilirsin bence. Biz de arkadaşımızdan aldık, gıcır gıcır ama yine de güzelce yıkayacağız. Bahçede hortumu tutup temizleyeceğiz ana kucağını da, bebek arabasını da. Bir de içlerine kılıflar falan takılıyor terletmesin, temiz olsun diye. Onlardan da kullanabilirsin. Ben ana kucağı için gördüm bazılarında, lastikli çarşaf gibi birşey geçiriliyor, yıkaması pratik olur hem.

hiç strese girme zaten bildiğimiz katı bir diyet vermiyor dr merak etme. sonuçta hamilesin. hem stres şekeri çıkarıyor.
kilo almayıp bebeğinin kilo aldığını gördüğünde çok mutlu oluyorsun. başka ne ister bi kadın?

denemek lazım :))
ben sanırım tiroid ilacı kullandığım için birde başlarda çok kustuğum için ilk 5 ayda 14 kilo vermiştim, son 1,5 ayda sadece 800 gr almışım o yüzden belki diyetisyene gidersem kilo vermem devam eder diye düşündüm, bu gidişle doğumdan sonra iyice zayıflamış olucam

Elifcim bende 50lik yaptırdım 140civarı çıktı ama ciddi meyve yiyordum yemek yiyemediğim için, karpuzdan kirazdan uzak dur yeter dedi, gönlünü ferah tut canım

işte benim en büyük sorunum, bütün gün yemek yemesem sorun olmaz ama sabah kalkınca şeftali yemezsem kendime gelemiyorum,karpuz, kavun ve kayısı gün içinde çok canım çekiyor, serin şeyler istiyorum, bakalım doktor ne diyecek saat 3 gibi arıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…