2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

benim oğluşum olacak inşallah, bende eskiden çok uyurdum, çalışmaya başladıktan sonra uykum azaldı , dediğin gibi sıcaklardan olabilir birde test süresince beklemem gerekti yoruldum galiba

canım ben şimdi okudum yazdıklarını. verdikleri antibiyotikler hamilelere uygun oluyor canım, ben ilk 3 ayın içindeyken vajinal yoldan kullandım düşün enfeksiyon var diye. idrar olu enfeksiyonu içinse bir çok hamile arkadaşım kullandı antibiyotik, doktoruna güven canım.
Şekeri de kafana takma canım, dikkat et yeter

kızlar bende cumartesiden beri daha çok aşağıda hissediyorum oğlumu.. genellikle oralara vuruyor bu aralar normaldir diye düşünüyorum .. mesaneme sanırım baskı yapıyor, tuvaletim varmış gibi oluyor bazı anlarda da göğüs altıma çok vuruyor, ard arda tekmeler atıyor sonra uzun süre sesi çıkmıyor, yoruluyor sanırım

selam canım eltimde hamile ve idrar yollarında iltihap var ama erken doğum falan olmadı henüz. 37. haftada maşallah. her yazanada kafa takma. geçmiş olsun. diyete gelince bende yapıom alışırsın.

teşekkürler arkadaşlar,

mecbur kullanıcam akıntı beni çok rahatsız ediyor, sürekli riskli gebelik denildiği için erken doğumdan çok korkuyorum, inşallah olmaz, şeker testini zaten doktor ısrar ettiği için yaptırmıştım, dediğiniz gibi biraz daha dikkatli olmam gerekiyor, 3 ay sıkıcaz artık dişimizi, annelik kolay değilmiş :)

benim oğluşumda sürekli aşağılara vuruyor,doktordan yeni geldim ve çok şükür sorun yok, sanırım başı aşağıda olduğu için vuruşlarını daha sert hissediyorum

benim oğluşumda sürekli aşağılara vuruyor,doktordan yeni geldim ve çok şükür sorun yok, sanırım başı aşağıda olduğu için vuruşlarını daha sert hissediyorum

benim kızım da aynı anda hem aşagıdan hem yukarıdan vuruyo doktora sordum elleri ve ayakları aynı anda hareket ediyordur dedi :)

teşekkür ederim görüşlerine..

sağol canım :)) benim ilk dozda öyle olmuştu kolumu kaldıramıyordum ama 2. doz pek acıtmaz diyolar ama bakalım görücez

inşallah canımm

kafam gerçekten pek karışık çözemedim daha :) arabamız var ve 9ay ana kucağını kullanabilsek görevini tamamlar aslında sonra da mecbur büyük araba koltuğu alacağız...

bi doğsalarda sevsek :)))

evet elifcim ama zamanında gelsinler ben de senin gibi geçiriyorum içimden sonra da hep zamanında inşallah diye dua ediyorum

canım benimde her kontrolümde değişiyor 4 ü 6 sı oluyor.. ama bunun sorun olacağını sanmıyorum.. yapılan ölçümlere göre ortalama bir tarih veriyor.. bir orun olsa dr uyarır zaten..

hmm anladım teşekkür ederim canım

evet canım öyle o kadar da ben daha sadece şampuan aldığım için yağı, pişik kremi ve sabunu almadım... annem de bize hep zeytinyağı sürüyormuş ben de öyle yapacağım sanırım...

set olarak almak daha uygun galiba :44: sen nasıl düşünüyorsun canım ayrı ayrı almayı mı? setlerin içinde şampuan var ama sen şampuanını aldığına göre ayrı alman daha iyi olur

evet canım var genelde setlerin içinde şampuan, ben hangisini hesaplı bulursam ondan alacağım inşallah...

tabi inşallah zamanında gelsinler,az kaldı zaten ben bebişimi yıllardır bekliyorum 3 ay daha sabrederim :))

canım merhaba bende bursadayım ya sen hangi doktora gidiyorsun ben çok kararsızım şu doktor işinde yahuu

merhaba canım, ben Medicabil'de Oktay Altun'a gidiyorum, şimdilik memnunum... benim şubatta arkadaşım da onda doğum yapmıştı ve memnundu, insanı rahatlatan bir doktor bu sene biraz kalabalık ama ben de onda başladım ve memnunum diye onda devam ediyorum... senin gittiğin doktorlar kimler ve memnun kalmadın mı ?

Yürüyüşler yemekten hemen sonra olmalıymış şeker ölçümüne etkisi olsun diye. Ben yürüyeniyorum işte. Benim doktor erken doğum yapar kontrol etmeliyiz dedi.

canım merhaba bende bursadayım ya sen hangi doktora gidiyorsun ben çok kararsızım şu doktor işinde yahuu

çok teşekkür ederim canım telsizde kararsız kaldık zaten önerilere ihtiyacım var, dediğin markaya da bir bakayım rahat çekmesi ve parazit yapmaması önemli benim için tabi... bakayım fiyatlarına da alalım olmazsa ve genel alışverişini bitirelim artık bebişimizin :))

meraba canım ben en başta doruk a gittim zeynep çolak die bi doktor vardı onunla hiç anlaşamadım ve medicalpark ahmet yılmaz a gidiyorum kimle konuşsam sezeryancı dediler korktum o yuzden çünkü ben normal istyorum allah izin verirse bu yuzden soğudum doktordan çok başarılı çok azimli bi doktor elinden geldiğince yardımcı oluyo gecenin bi yarısı bile arayablrsn dio. Ama sezeryan diomuş çoğu kişiye bana da (bebeğim önden gidio biraz haftasına göre kilolu oğluşum) sezeryan gibi duruo dedi buda korkttu beni.... Değiştirsem değiştirmesem mi bilemedim çok kararsızım

Son düzenleme:

ben tatile girdiğim için şanslıyım sanırım her gün öğleden sonra en az iki saat uyuyorum gecede kesintisiz uyuyorum çok şükür ne kadar uyursam kardır diye düşünüyorum bir kaç hafta sonra istesemde benim cadı uyutmayacak

benim de öyle oluyor canım bugün çok hareketli mesela ama iki gün önce neredeyse hiç hissetmedim bazende içeriden vuruyor organlarıma doğru şuan küçük olduklarından kafalarına göre takılıyorlar biraz büyüyüp de karınlarımıza sığmadığında her hareketlerini hissedeceğiz

gözün aydın canım bende haftaya yaptıracağım şeker testini aşının ikinci dozunuda yarın kısmetse inşallah senin gibi benim sonuçlarımda güzel çıkar bebişin aldıklarını güzel günlerde giysin

bende ahmet yılmaza gidiyorum ve inanılmaz memnunum geçen cumartesi randevum vardı ben özel muayenesine gidiyorum ben normal doğurmayı çok istiyorum dedim o da şimdilik bir sıkıntın yok inşallah son zamanlarda bir problem olmazsa normal doğum gerçekleşir dedi zaten normal doğum isteyenlerin %80 ni bir sıkıntı çıkmadıkça yapıyor dedi benim bir çok arkadaşım ahmet yılmaz'a gitti bir arkadaşım dışında hepsi normal doğum yaptı biriside öncki sezeryan olduğundan bunuda sezeryan yaptı

Bir yandan da o kadar yoğunuz ki aksi gibi benim de çok yoğunlaştı canım bi de kafam hep dolu bi sürü şeyi aynı anda düşünüyorum

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…