2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Ben antibiotik kullandim cnm mecburen, parazit cikti diskida.zaten b sinifi bir ilac problem olmaz dedi dr.um mutlaka kullanmam gerekiyordu.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

benim dr normalci gibi cnm... arkadasım şubatta normal doğum yaptı oktay beydeve çok memnun kadı ama memnun kalır mısın kalmaz mısın bilemem, sonuçta hasta dr ilişkisi kişiden kişiye değişebiliyor... bu arada bir iki arkadasım da Ahmet beye gitmişler... bir tanesi baya sene önce 4 sene kadar , bir tanesi de geçen ekimde ve memnunlardı ama onlar da sezeryan oldu... istersen bir git kontrol amaçlı , doğumu falan sorarsın normal doğum yapmak istediğini söylersin dr un söylediklerine göre kararını verirsin dr hakkında da az çok bilgi sahibi olursun tavırlarından falan ...anlaşıp anlaşamayacağına dair de fikir sahibi olursun... ama ahmet beyden memnun olan da çok ve tecrübeli bir dr olduğunu ben de çok duydum... ben başka dr a gitmediğim için memnunum ama bilemem tabi,karar senin canım... inş istediğin gibi her şey yolunda gider de bebişini normal doğurursun ...

ben de dediğin markayı bulamamıştım cnm :)) weewell benim arkadaşım da kullanmış ve çok memnun , sanırım biz de ondan alacağız, ebebekte indirim yok biz onu bir mağazadan 125 e bulduk biraz daha yorum bakalım diyorduk ama sen de kullanmışsın memnun kalmışsın demek genelde emmnun kalınıyor bizde vakit kaybetmeden alalım, çok teşekkür ederim canım bennim için araştırdığın için...

maşallah canım iyi olsun da..

canım magnezyumu yemekle birlikte alıyor musun? ben yemekle birlikte içiyorum. kullanmayınca çok fena kramplar oluyor. sanırım bitti bir daha almam lazım. 30 tl civarı birşeydi.

Son düzenleme:

Canim bana doktor verdi eczaneden aldim para vermedim toz suda eritiyorum bende bisey yoktu bir haftadir basladi sen kac haftaliksin

bebişin çok tatlı gözüküo maaşallah. cnm bende ultrasona bu hafta 100 tl verdim ve üç boyutlu ultrasonu yokmuş böyle foto alamadım. sen nerde yaptırdın?

Masallah kizina canim:)) magnezyumunu kullanmayi ihmal etme bnde haftaya gttigimde sanirim artik vericek...benkullanmak istemiyodum ama cok onemliymis sende hic ihmal etme tatlim

Canim bende kasilma agri falan yoktu su bir haftadir basladi doktorda ihmal etme dedi birdebebegim ters pozisyonda karnim geriliyo o kasilmalarida engelliyormus o yuzden onemli dedi sen kac haftaliksin ben 28 iki hafta sonra nst ye ccagirdi iyice heyecanlaniyorum biz seninle daha oncede konusmustuk hatirladin mi beni

ne demek bişey değil. birbirimize yardımcı olmamız lazım bu dönemde. bi de markayı doğru yazaymışım baştan daha iyi olacaktı:)

Anladim canim ben bugun 26+3 um...ben seni bos gebelik topiginden taniyorum yaniliyomuyum yoksa?

Canim bana doktor verdi eczaneden aldim para vermedim toz suda eritiyorum bende bisey yoktu bir haftadir basladi sen kac haftaliksin

ben de suda eritenden içiyorum. sizin eczane ücretsiz mi veriyor bunu:) genel olarak olmuyor ama içmeyince benim kramp oluyor. neyse mideye rahatsız vermemesi için yemekle al bir de..tabi yemekle almıyorsan. 26+6 haftalık hamileyim..

kızlar fiyat olarak uygun mu bu telsizler?? ben hiç fiyat bakmadm daha da pahalı gibi geldi yaw

Evet cnm sigorta karsiliyo niye ucret alsinlarki bende aci si geliyo ama artik duzenli kullanicam ztn gunde birdefa cok agrin olursa iki defa alabilirsin dedi bende 28 haftalgm iki hafta sonra nst ye gircekmisim yaklasiyo cok sukur bebegimizin gelme zamanlari ins hepimiz saglicakla aliriz

Hamilelik zormuş ya insanlar tadını çıkar diyor da nasıl çıkıyorsa tadı anlamadım :/ geceleri de çok uyanıyorum ben

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben de uyanıyorum hep çişe kalkıyorm =/ ayrıca çok duygusal oldum, kmsem yokmş gibi hissediyorum.. kaçıncı ayımıza geldik kmsenin gelip gttiği yok, üvey evlat gibiym valla.. daha hçbşy de alamadık =( işten başımızı kaldramıorz ne zaman nasıl tadı çıkacak bu hamileliğin?? herkes bgnlerin kıymetini bil özliceksin diyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…