Sans iste ...neyse saglik olsun cnmm salih beyde var banada hemsire arkds dedi gittim sirf cd almak icin :) ama.oglum arkasini donmustu doktr gercekten cook onemli
şanssızlık işte ben burda medical parka 310 tl verdim bin pişman oldumAllah anlayışlı iyi doktorları çıkartsın karşımıza
tahlil sonuçlarıyla ilgili doktorumla konuştum,
idrar tahlilinde idrarda ihtihap varmış 2 tane ilaç yazdı, hamilelikte antibiyotik kullanan varmı ?
şeker içinde diyet yapıp 3 gün sonra tekrar tahlil yaptıralım dedi, bende ben tekrar yaptıramıcam dün akşam mantı ve kavun yedim o yüzden olabilir dedim, tahlildense siz beni diyetisyene yönlendirin dedim tamam dedi
şimdi iki antibiyotiği kullanmak biraz korkuttu, eczacı kuzenime sordum sorun olmaz kullan dedi,
doktorum 15 gün sonra tekrar çağırdı,
arkadaşlar şu 3 ay ne kadar uzun bir süre yaaa...
meraba canım ben en başta doruk a gittim zeynep çolak die bi doktor vardı onunla hiç anlaşamadım ve medicalpark ahmet yılmaz a gidiyorum kimle konuşsam sezeryancı dediler korktum o yuzden çünkü ben normal istyorum allah izin verirse bu yuzden soğudum doktordan çok başarılı çok azimli bi doktor elinden geldiğince yardımcı oluyo gecenin bi yarısı bile arayablrsn dio. Ama sezeryan diomuş çoğu kişiye bana da (bebeğim önden gidio biraz haftasına göre kilolu oğluşum) sezeryan gibi duruo dedi buda korkttu beni.... Değiştirsem değiştirmesem mi bilemedim çok kararsızım
meraba canım ben en başta doruk a gittim zeynep çolak die bi doktor vardı onunla hiç anlaşamadım ve medicalpark ahmet yılmaz a gidiyorum kimle konuşsam sezeryancı dediler korktum o yuzden çünkü ben normal istyorum allah izin verirse bu yuzden soğudum doktordan çok başarılı çok azimli bi doktor elinden geldiğince yardımcı oluyo gecenin bi yarısı bile arayablrsn dio. Ama sezeryan diomuş çoğu kişiye bana da (bebeğim önden gidio biraz haftasına göre kilolu oğluşum) sezeryan gibi duruo dedi buda korkttu beni.... Değiştirsem değiştirmesem mi bilemedim çok kararsızım
cnm ben markayı yanlış yazmışım weewell olacaktı. ben ebebekten almışştım ama şimdi baktım senin için indırım yok ebebekte. gittigidioda var indirimli olarak. bnm ki şu: http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/weewell-wma230-bebek-telsizi-800-metre-mavi-118426425
bu da benim oğluşum. renkli ultrason a 100 tl verdik. doktordan memnun kalmadım 10.dk bile sürmedi. biz sormasak bişey sölemedi.uyuz oldum. bi de niye renkli ultrason istiyosunuz;? özel bir sebebi var mı falan dedi.Allahtan bi sıkıntısı çıkmadı bebeğin. iyice fıttıracaktım.
24+6 haftalığız.660 gr. ağırlığımız.
Eki Görüntüle 1183331
Benimde bugun kontrolum vardi herseyi iui dedi doktor cok sukur ama iki gundur kasiklarimda kasilma ve sanci var 28 haftaligim bebegim ters duruyo magnezyumu kullanmiyordum mideme dokunuyo ama doktor kizdi kullanmazsan iki haftaya kalmaz sancilanirsin dedi korktum bende duzenli kullancam dedim ayaklarimada kramplar giriyo zaten 28 haftalik 1080 grm olmus iki haftada cok guzel kilo almis masallh kizima
maşallah canım iyi olsun da..
canım magnezyumu yemekle birlikte alıyor musun? ben yemekle birlikte içiyorum. kullanmayınca çok fena kramplar oluyor. sanırım bitti bir daha almam lazım. 30 tl civarı birşeydi.
bu da benim oğluşum. renkli ultrason a 100 tl verdik. doktordan memnun kalmadım 10.dk bile sürmedi. biz sormasak bişey sölemedi.uyuz oldum. bi de niye renkli ultrason istiyosunuz;? özel bir sebebi var mı falan dedi.Allahtan bi sıkıntısı çıkmadı bebeğin. iyice fıttıracaktım.
24+6 haftalığız.660 gr. ağırlığımız.
Eki Görüntüle 1183331
Masallah kizina canim:)) magnezyumunu kullanmayi ihmal etme bnde haftaya gttigimde sanirim artik vericek...benkullanmak istemiyodum ama cok onemliymis sende hic ihmal etme tatlim
ben de dediğin markayı bulamamıştım cnm :)) weewell benim arkadaşım da kullanmış ve çok memnun , sanırım biz de ondan alacağız, ebebekte indirim yok biz onu bir mağazadan 125 e bulduk biraz daha yorum bakalım diyorduk ama sen de kullanmışsın memnun kalmışsın demek genelde emmnun kalınıyor bizde vakit kaybetmeden alalım, çok teşekkür ederim canım bennim için araştırdığın için...
Canim bende kasilma agri falan yoktu su bir haftadir basladi doktorda ihmal etme dedi birdebebegim ters pozisyonda karnim geriliyo o kasilmalarida engelliyormus o yuzden onemli dedi sen kac haftaliksin ben 28 iki hafta sonra nst ye ccagirdi iyice heyecanlaniyorum biz seninle daha oncede konusmustuk hatirladin mi beni
Canim bana doktor verdi eczaneden aldim para vermedim toz suda eritiyorum bende bisey yoktu bir haftadir basladi sen kac haftaliksin
bebişin çok tatlı gözüküo maaşallah. cnm bende ultrasona bu hafta 100 tl verdim ve üç boyutlu ultrasonu yokmuş böyle foto alamadım. sen nerde yaptırdın?
Bi tane renkli foto verdi osm de yaptirdim
ben de dediğin markayı bulamamıştım cnm :)) weewell benim arkadaşım da kullanmış ve çok memnun , sanırım biz de ondan alacağız, ebebekte indirim yok biz onu bir mağazadan 125 e bulduk biraz daha yorum bakalım diyorduk ama sen de kullanmışsın memnun kalmışsın demek genelde emmnun kalınıyor bizde vakit kaybetmeden alalım, çok teşekkür ederim canım bennim için araştırdığın için...
ben de suda eritenden içiyorum. sizin eczane ücretsiz mi veriyor bunu:) genel olarak olmuyor ama içmeyince benim kramp oluyor. neyse mideye rahatsız vermemesi için yemekle al bir de..tabi yemekle almıyorsan. 26+6 haftalık hamileyim..
Anladim canim ben bugun 26+3 um...ben seni bos gebelik topiginden taniyorum yaniliyomuyum yoksa?
Hamilelik zormuş yainsanlar tadını çıkar diyor da nasıl çıkıyorsa tadı anlamadım :/ geceleri de çok uyanıyorum ben
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Dogru hatirliyosun cnm :) cok sukur ikimizdede hersey yolunda allahin izniyle ins kucagimizda aliriz bebislrimizi
Aminnn canimm insallahh cok az kaldi saglikli sihhatlii dogsalar da kucagimiza alsakk artik:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?