Bendeeee :)) dün akşam anneme dedim hatta bıktım artık işe gitmekten diyede çocuk olunca iyice bıkarsın diyorbirgün yürüyüş yaptım 3 gündür çok yorgunum...
Kabızlık falan mı var canım.
İnş. ama 7 den sonra 2,5 3 ay varDD ne yapacaz bilmiyorum
Günaydın arkadaşlar,işe gelince zamanın çabuk geçmesi bakımından iyi ama bütün gün pc başında oturmaktan belim,omzum ve ayaklarım çok ağrıyorDayanabildiğim kadar devam ediyim,iznimi sonrasında kullanırım diyorum ama eşim de sürekli 32. haftada izne ayrıl,sonrasında ücretsiz izin alırsın diyor.Ücretsiz izin almak da iş yeri için sıkıntı olabilir.Kararsızım...Bir de şeker nedeniyle rejimdeyim ve hergün evden neredeyse 1 çanta dolusu yiyecekle ayrılmaktan bunaldım.Ara öğündü,meyveydi,süt,yoğurt vs. derken evini sırtında taşıyan kaplumbağaya döndüm :))
Canım birkaç kişiden primanın sanırım adı premium care,çok iyi olduğunu duydum.O nedenle ben ilk etapta onu alacağım.Paketi beyaz olan.
Bu arada herkese günaydın arkadaşlar
Ben prima aldım bir paket yeni doğan.Çevremde de hep prima kullanılıyor herkes memnun ama huggies kullanan yok belki o da iyidir.
Sıkılmak hafif kalır ya zaman geçmiyor..Birde ben sağlığım el verirse 37.haftaya kadar çalışayım diyorum ama bilemiyorum daha şimdiden böyleyse o zaman ne olur Allah bilir.İşim rahat ama kalkmak tüm gün masa başında oturmaktan sıkıldım
Bu arada sizlere birşey sormak istiyorum.Dün bir arkadaşımdan bebek arabası aldım ama azcık kirlenmiş ve birazcık eskimiş gibi acaba üstüne koruyucu gibi satılan ürünlerden alsam işe yarar mı yeni mi alsam direk karar veremedim.Araba kaliteli ne önerirsiniz?
hanımlar,
size birşey danışmak istiyorum,
eşimle bebek arabası bakıyoruz, internetten areaştırdık iki markaya iyi diyorlar; chicco ve graco ikisi de joker de var,
bebek arabası+ana kucağı chicco - 800tl graco 500tl,
ana kucağı yerine direkt o yaş itibariyle olan oto koltuğumu alsak,
bir de araba çift yönlü değil sıkıntı olurmu sizce
günaydın, aynı haftadaymışız, inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın
evet 100 yaptırsamda sonuçta diyetisyen yolu görünüyor, doktorla bir konuşayım da bakalım ne diyecek, ahh ahh akşam mantı ve kavun yedim ,yemiyeydim iyiydi
çok teşekkür ederim canım telsizde kararsız kaldık zaten önerilere ihtiyacım var, dediğin markaya da bir bakayım rahat çekmesi ve parazit yapmaması önemli benim için tabi... bakayım fiyatlarına da alalım olmazsa ve genel alışverişini bitirelim artık bebişimizin :))
benimkide yavaştıda 2 haftadır hızlandı 22. haftada hissetmiştim ilk olarakta:)) hayırlısı inş. ama bende söylenen tarihten önce olacak gibime geliyor en son 13 ekim dedi doktor ama eylülün son haftası gibi hissediyorum :))
:)benim bebişin hareketlerini geç anladım meğer tekme atıyormuş o kadar yumuşakdı yani :)))
bana remen göbek titrettiriyo sıpa bugünde sörf yapıyodu zannımca dalgalandırarakbenim oğlumda bazen öyle sert vuruyorki kesin organlarımı mıncıklıyor diyorum :))) toplantıda gülme krizi filan tuttu geçen de o kadar hareketli maşallah...
bende 11 eylül dogumluyum oğluşumda eylüllü olacak nasipse bende mıymıyım saatlerce aynı işi yaparım ama güzel yaparımEvet bir başak burcu geliyor ailemize bakalım nasıl olacak genel anlamda cok sessiz sakin ve cok yavaş oluyorlar diye biliyorum inşallah benim kızım da mıymıymıy olmaz sende oyle misin?
Bu sabah doktor a gittim kizlar muaynemiz cok guzel gecti oglusum 703gr olmus cok sukur haftasiyla uyumlu plasentada tertemiz hicbi sorun kalmamis suyuda normal mis doktorda bende koca bir oh cektik doktor bukadar kisa bi surede guzel toparlamis dedi... sonra seker testimizi yaptirdik 75 lik ve cok sukur sonuclar guzel cikti sadce idrarda cok az bakteri goruldu onun icinde doktor tek kullanimlik suda eritilecek bi toz verdi baska biseye gerek yok bol su ic dedi ... 5agustos gibi gel 28.haftada ozaman dooplerde kan akimlarini tekrar bi kontrol ederiz zaten ondan sonrasindada bizim icin onemli olan nts olacak dedi... cok sukur arkadaslar bugun buyuk bi oh cektim... test sonuclarini beklerken maagazalari dolastim biraz nevresim takimini ve yastigini aldim pamidor dan da bitane 5 li hast cikisi kulak pamugu tirnak makasi banyo sungeri mama onlugu uctanede pantolon ayaksizlsrdan benim zibin takimlari hep ayakli cunku soguk olurda iki alt giydirmk gerekirse ayaksiz da olsun dedim ... bizden haberler bukadar...
Alya cim cok sukur sizin testinizde guzel cikmis asinizi da olmussunuz cok sukur bende dun oldum kolum birazcik agridi ama gecti ..
bu da benim oğluşum. renkli ultrason a 100 tl verdik. doktordan memnun kalmadım 10.dk bile sürmedi. biz sormasak bişey sölemedi.uyuz oldum. bi de niye renkli ultrason istiyosunuz;? özel bir sebebi var mı falan dedi.Allahtan bi sıkıntısı çıkmadı bebeğin. iyice fıttıracaktım.
24+6 haftalığız.660 gr. ağırlığımız.
Eki Görüntüle 1183331
Canım akşam yediğimizin etkisini ben de sordum o zaman açlık şekerin de yüksek çıkardı dedi, benim 142 çıktı ama yaptıracağım ikinci testi
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bu da benim oğluşum. renkli ultrason a 100 tl verdik. doktordan memnun kalmadım 10.dk bile sürmedi. biz sormasak bişey sölemedi.uyuz oldum. bi de niye renkli ultrason istiyosunuz;? özel bir sebebi var mı falan dedi.Allahtan bi sıkıntısı çıkmadı bebeğin. iyice fıttıracaktım.
Eki Görüntüle 1183331
Eki Görüntüle 1183331
Oyy maşallah ne kadar net çıkmış :) olsun annesi oğluşun iyiymiş ya gerisi önemli değil:)
maşallah oğluşuna, ne kadar net bir resim
detaylıda bizde çok sorun yaşamıştık maalesef, hangi hastanede yaptırdın?
Masallah cnm.cok tatliymis bebisin ..uzulme hic onemli olan bebisin nereye gittin cnm..academide salih zeki var randuvu alip gidince istersen cd istersen resmini cekip veriyor 30 tl vermistim ben ...
ben dayanamıyorum maalesef,15 gün sonra kontrolüm var doktorumla konuşucam kan bir şey içmeden ve beklemeden yapılacak kan testi varsa ( biyerde H1A1C diye bir test gördüm ) ondan isticem, bu aradada meyveyi azaltmaya çalışıcam, hamur işi asla yemem
maşallah oğluşuna, ne kadar net bir resim
detaylıda bizde çok sorun yaşamıştık maalesef, hangi hastanede yaptırdın?
Benim de ilk testim çok sorunlu geçti tansiyonum falan düştü.. Ama ben bu şeker olayından korkuyorum yapıp kurtulucam. Inşallah senin de bi sıkıntı olmaz canım
tşk ederim canım. urfada yaptırdım .özel bir hastanede..
sağol canım. osm ye gittim işte erkek bi doktor gönülsüz baktı..ben akademide renkli olduğunu bilmiyordum.tüh ya..cd vermedi zaten dediğim gibi fiyaskoydu.
Benimde bugun kontrolum vardi herseyi iui dedi doktor cok sukur ama iki gundur kasiklarimda kasilma ve sanci var 28 haftaligim bebegim ters duruyo magnezyumu kullanmiyordum mideme dokunuyo ama doktor kizdi kullanmazsan iki haftaya kalmaz sancilanirsin dedi korktum bende duzenli kullancam dedim ayaklarimada kramplar giriyo zaten 28 haftalik 1080 grm olmus iki haftada cok guzel kilo almis masallh kizima
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?