2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Evet ya bebişten sonra hiç gelmek istemeyiz bence de çok özleriz

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hamilelik zormuş ya insanlar tadını çıkar diyor da nasıl çıkıyorsa tadı anlamadım :/ geceleri de çok uyanıyorum ben

Ben çok yoğunum zaman geçiyor ama ben de 37. Haftaya kadar çalışmak istiyorum inşallah..
Bence kullanabilirsin canım sirkeli suyla silip üzerine kılıf alabilirsin

bence joker bebek arabası bakımından çok pahalı. ben geçen sene kızım için babyhope marka çift yönlü ve ana kucaklı bir bebek arabası aldım gayet kaliteli ve 300tl idi.(o zmn kızım olacak diye pembe almıştım bebek arabasını oğlum olacak şimdi Allahım nasip ederse artık mavi kılıf diktiririm anneannesine) ana kucağını ilk ay hiç kullanamıosun zaten bebek kıvrılıo içinde doktorda kesinlikle tavsiye etmedi. sonraki aylarda arabada kullanabilirsin.ama normalde evde bebek içinde bunalıo. bnmki hiç içinde durmak istemiodu. bir yere giderkende lazım değil çünkü içinde rahat uyuyamaz. ben ekstra salon için küçük beşik almıştım portatif bişi onda bile yatmadı hanımefendi rahat kollarını açamıo diye. koltuğa yatır yeterli. bu tarz şeylere masraf yapmaya gerek yok. tek tavsiyem bebek arabasını kolay katlanır ve hafif seç. bi yere giderken arabaya koyarken mesela ağır olanlar problem yaratıo bide çok yer kaplıo. baston tarzı bişi seç kolay açılıp kapanabilen olsun. bnmki o açıdan sıkıntılı. oto koltuğuna gelince insan heves edio ama bnm kızım şuan 14 aylık ve onu kesinlikle oto koltuğuna oturtamam çok hareketli asla bağlanmak istemio. babası arabayı kullandığı için biz birlikte arkada takılıoz. oğlum dünyaya gelince arabayla bi yere çıktığımızda onu ana kucağına kızımıda kendi kucağıma oturtmayı düşünüyorum.sonra lazım olursa prensese oto koltuğu alırız. yani sende acele etme.eğer sen tek başına araba kullanmayacaksan masraf etme bence onun yerine paranı biriktir doğumdan sonra umulmadık masraflar çıkıo, hemde lazım mı değil mi daha iyi anlarsın. hem zamanla daha güzel modeller çıkıo.

Canım akşam yediğimizin etkisini ben de sordum o zaman açlık şekerin de yüksek çıkardı dedi, benim 142 çıktı ama yaptıracağım ikinci testi

cnm ben markayı yanlış yazmışım weewell olacaktı. ben ebebekten almışştım ama şimdi baktım senin için indırım yok ebebekte. gittigidioda var indirimli olarak. bnm ki şu: http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/weewell-wma230-bebek-telsizi-800-metre-mavi-118426425

benimkide yavaştıda 2 haftadır hızlandı 22. haftada hissetmiştim ilk olarakta

benim oğlumda bazen öyle sert vuruyorki kesin organlarımı mıncıklıyor diyorum :))) toplantıda gülme krizi filan tuttu geçen de o kadar hareketli maşallah...
bana remen göbek titrettiriyo sıpa bugünde sörf yapıyodu zannımca dalgalandırarak

Evet bir başak burcu geliyor ailemize bakalım nasıl olacak genel anlamda cok sessiz sakin ve cok yavaş oluyorlar diye biliyorum inşallah benim kızım da mıymıymıy olmaz sende oyle misin?
bende 11 eylül dogumluyum oğluşumda eylüllü olacak nasipse bende mıymıyım saatlerce aynı işi yaparım ama güzel yaparım

bu da benim oğluşum. renkli ultrason a 100 tl verdik. doktordan memnun kalmadım 10.dk bile sürmedi. biz sormasak bişey sölemedi.uyuz oldum. bi de niye renkli ultrason istiyosunuz;? özel bir sebebi var mı falan dedi.Allahtan bi sıkıntısı çıkmadı bebeğin. iyice fıttıracaktım.
24+6 haftalığız.660 gr. ağırlığımız.

Eklentiler

• $Adsýz.webp
    6 KB · Görüntüleme: 38
Son düzenleme:

Canım çok sevindim maşallah hep böyle gitsin :) aldıkların da hayırlı olsun annesii :)

Oyy maşallah ne kadar net çıkmış :) olsun annesi oğluşun iyiymiş ya gerisi önemli değil:)

ben dayanamıyorum maalesef,15 gün sonra kontrolüm var doktorumla konuşucam kan bir şey içmeden ve beklemeden yapılacak kan testi varsa ( biyerde H1A1C diye bir test gördüm ) ondan isticem, bu aradada meyveyi azaltmaya çalışıcam, hamur işi asla yemem

maşallah oğluşuna, ne kadar net bir resim
detaylıda bizde çok sorun yaşamıştık maalesef, hangi hastanede yaptırdın?

Masallah cnm.cok tatliymis bebisin ..uzulme hic onemli olan bebisin nereye gittin cnm..academide salih zeki var randuvu alip gidince istersen cd istersen resmini cekip veriyor 30 tl vermistim ben ...

Masallah cnm.cok tatliymis bebisin ..uzulme hic onemli olan bebisin nereye gittin cnm..academide salih zeki var randuvu alip gidince istersen cd istersen resmini cekip veriyor 30 tl vermistim ben ...

sağol canım. osm ye gittim işte erkek bi doktor gönülsüz baktı..ben akademide renkli olduğunu bilmiyordum.tüh ya..cd vermedi zaten dediğim gibi fiyaskoydu.

Benim de ilk testim çok sorunlu geçti tansiyonum falan düştü.. Ama ben bu şeker olayından korkuyorum yapıp kurtulucam. Inşallah senin de bi sıkıntı olmaz canım

takip edicem tabi , inşallah son aylarımız hepimizin sorunsuz geçer

tşk ederim canım. urfada yaptırdım .özel bir hastanede..

şanssızlık işte ben burda medical parka 310 tl verdim bin pişman oldum Allah anlayışlı iyi doktorları çıkartsın karşımıza

sağol canım. osm ye gittim işte erkek bi doktor gönülsüz baktı..ben akademide renkli olduğunu bilmiyordum.tüh ya..cd vermedi zaten dediğim gibi fiyaskoydu.

Sans iste ...neyse saglik olsun cnmm salih beyde var banada hemsire arkds dedi gittim sirf cd almak icin :) ama.oglum arkasini donmustu doktr gercekten cook onemli

Benimde bugun kontrolum vardi herseyi iui dedi doktor cok sukur ama iki gundur kasiklarimda kasilma ve sanci var 28 haftaligim bebegim ters duruyo magnezyumu kullanmiyordum mideme dokunuyo ama doktor kizdi kullanmazsan iki haftaya kalmaz sancilanirsin dedi korktum bende duzenli kullancam dedim ayaklarimada kramplar giriyo zaten 28 haftalik 1080 grm olmus iki haftada cok guzel kilo almis masallh kizima

Masallah kizina canim:)) magnezyumunu kullanmayi ihmal etme bnde haftaya gttigimde sanirim artik vericek...benkullanmak istemiyodum ama cok onemliymis sende hic ihmal etme tatlim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…