2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Nasill yanii bu haftaya kadar daha 3 kilo mu aldinnn?masallah sana valla cnm ne diyim:))

Evet cnm 3 kilo aldim bende doktora diyodum az diye oda gayet iyi onemli olan bebein kilosu dedi haftasina gore oda iyi masallah 1080 olmus rahatladim o zaman demek ben almamisim hepsi bebek ve sudan olusuyo sanirim

iyi geceler kızlar bizimde pazar günü kontrolümüz vardı nette problem olduğu için giremedim kaç gündür,kızımız 1400 gr olmuş maşallah boyuda normalmiş sağlımız yerinde çok şükür

Sigorta karsilamiyor diye direkt eczaneden almistim.magvital 365 bu mu? onu veya karsilayan ne varsa saglik ocagina yazdiriyim o zaman.30 dan sonra nst ye mi girecekmisiz yaklasiyor cok sukur insallah saglicakla kucagimza aliriz.bunlari yazarken kramp girdi iki kere ust uste cikti

Son düzenleme:

merhaba..ben 2014 haziran annelerindenim,doğum yapalı bugün 27 gün oldu ☺️ Telsizle ilgili yorumunu görünce yazmak istedim..ben Wewell kullanıyorum ve çooook memnunum hiçbi problem yok şimdilik..parazit uğultu cızıltı hiçbişey yapmıyo ve hassas ayarındayken ufacık bi harekette bile haber veriyo,seside iyi iletiyo..öneririm yani 😉 resminide yükleyeyim hatta..

Eki Görüntüle 1184068

Merhaba,
Hayırlı olsun bebeğin güle güle sağlıkla büyüt inşallah darısı bizlerin başına
Önerin için teşekkürler..Tecrübe edilmiş ürünleri kullanınca insanın içi daha rahat oluyor.Birşey sormak istiyorum internette baktım 2 adet ürün çıktı biri 200m diğeri 800 m sende hangisi var acaba..Biri 139 TL diğeri 99 TL ebebekte ona göre alayım diyorum.

Günaydınlar
Nasılsınız bakalım , ben dün gelmedim . Tahlil sonuçlarımı aldım şükürler olsun iyi çıktı .Şekeri çok stres yapmıştım 110 çıktı ,

Herkese hayırlı sabahlar :)

glprenses, dün seni göremedim.
Dün yanımdaki muhasebe işleriyle uğraşan arkadaş geldi ve çalıştığı başka kurumun şirketini aradı. Oraya sordu. Doktordan raporu alıyorum. Doktor ekrana işliyor. Doğum izni bittikten sonra kurumum vizite giriş sistemine girecek. Orada 2 raporumu görecek. Ve onay vercek. Daha sonra da sgk parayı ziraat bankasına yatırıyormuş.
Prim günümü sıfır olarak gösterecekmiş ben izindeyken.
Anlamadığım tek şey şu. 32-35 haftalar arası çalışıyor olucam. O aradaki maaşımı alıp, primlerimin yatması gerekiyor değil mi? Birtek buna emin olamadım. Muhasebecimiz yatacak diyor ama..

Son düzenleme:

bende de kasılma oluyor,doktor 28. haftadan sonra artacak dedi ama herhangi bir ilaç vermedi

seninki de baya tuzluymuş..amin.

valla tuzlu tuzlu yedik oturdu içimize (

Ben antibiotik kullandim cnm mecburen, parazit cikti diskida.zaten b sinifi bir ilac problem olmaz dedi dr.um mutlaka kullanmam gerekiyordu.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

dün akşam başladım ,inşallah iyi gelir

maşallah kızına ,pazar günü kontrolde ilginçmiş, ne güzel demekki istediğin gün doktoruna ulaşabileceksin

Günaydınlar
Nasılsınız bakalım , ben dün gelmedim . Tahlil sonuçlarımı aldım şükürler olsun iyi çıktı .Şekeri çok stres yapmıştım 110 çıktı ,

ne güzel senin adına sevindim, ben bende şeker çıkmaz diyordum ama çıktı maalesef

herkese günaydın, sağlıklı güzel bir gün olur inşallah

Tabi ki canım sen raporunu uzatıyorsun , pirimin işler maaşını da alırsın .
Doktor Sgk ekranına mı işliyor acaba , o işliyor ama sen o raporu iş yerine getiriyorsun onlarda ekrandan rapor lu olarak gösterecek . Ama ben muhasebeye güvenemediğimden kendim Sgk ya gidip rapor açılışı mı yapacağım . Sgk nın internet sitelerinde sorulan sorular yorumlar var bak orada Gül yorumu var bakabilirsin :)))

Teşekkürler canım bende çıkar diyordum ama şükürler olsun. Yediklerine dikkat et canım pirinç pilavı makarna ekmek falan çok yeme . Gerçi doktorun söylemiştir .

Günaydın güzel anne adayları :)

Kızımı görmeye gidicem birazdan ve idrar tahlili yaptırıcam. Çok yüksek cıkmıştı enfeksiyon, korkuyorum da bir yandan enfeksiyon erken doğumu tetikliyor :S

Bizim muhasebecide raporu ne kadar erken alırsanız okadar cok para yatar dedi. Hatta eşime kaçıncı haftası demiş eşim 30. Hafta demiş doktoruna gidin rapor almaya çalışın. Bu haftadan itibaren alırsanız daha cok para alabilirsiniz dedi ama benim doktorum izinde şimdi. 2 hafta sonraya geliyor randevum. Artık ozamana alacağım raporu. Ve ben hiç birsey yapmayacakmısım anlamadım eşim hemen muhasebeye ulaştırması gerekiyormuş. 3 gün gibi bir süresi varmış hemen bana getirin ben hemen işlemlere başlayayım demiş

aaa merhaba canım konuşuyoruz ama bursada olduğumuzu bilmiyoruz ve aynı doktora gidiyormuşuz :) ben hem özel muaynanesine gittim hem medicalparka çünkü iş yerim fomarada daha iyi oluyo hastaneye gitmek. ben ahmet beye çok güveniyorum hakikatten kaliteli bi doktor ve çok azimli ama sezeryan yapıo die duydum ve üzüldüm çünkü bırakmak hiç istemiorum bana normal yada sezeryan bişiy demedi. ben sezeryandan acayip korkuyorum Allahım hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eder inşallah...

ahmet bey gerçekten dediğin gibi tecrubeli ama beni o sezeryan korkuttu ben devam edeyim en iyisi doktorumu değiştirmeyeyim teşekkür ederim canım cevap verdiğin için bu saatten sonra değiştirmek pek iyi olmazdı herhalde hakkımızda hayırlısı artık...

Günaydın canım , 32 haftadan erken rapor alamıyorsun ki . Doktor vermez , bu haftaya kadar çalışman şart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…