Amin cnm ins artik gobislerde buyudu iyice hele son bir haftadir allahtan 3 kilo aldim ben bakalim bundan sonra ne olacak
Nasill yanii bu haftaya kadar daha 3 kilo mu aldinnn?masallah sana valla cnm ne diyim:))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin cnm ins artik gobislerde buyudu iyice hele son bir haftadir allahtan 3 kilo aldim ben bakalim bundan sonra ne olacak
Nasill yanii bu haftaya kadar daha 3 kilo mu aldinnn?masallah sana valla cnm ne diyim:))
Evet cnm sigorta karsiliyo niye ucret alsinlarki bende aci si geliyo ama artik duzenli kullanicam ztn gunde birdefa cok agrin olursa iki defa alabilirsin dedi bende 28 haftalgm iki hafta sonra nst ye gircekmisim yaklasiyo cok sukur bebegimizin gelme zamanlari ins hepimiz saglicakla aliriz
çok teşekkür ederim canım telsizde kararsız kaldık zaten önerilere ihtiyacım var, dediğin markaya da bir bakayım rahat çekmesi ve parazit yapmaması önemli benim için tabi... bakayım fiyatlarına da alalım olmazsa ve genel alışverişini bitirelim artık bebişimizin :))
Kampanya varsa iyi yapmıssın baktın beğenmedim kullanmazsın bebeklerimizden kıymetli değil ya![]()
merhaba..ben 2014 haziran annelerindenim,doğum yapalı bugün 27 gün oldu ☺️ Telsizle ilgili yorumunu görünce yazmak istedim..ben Wewell kullanıyorum ve çooook memnunum hiçbi problem yok şimdilik..parazit uğultu cızıltı hiçbişey yapmıyo ve hassas ayarındayken ufacık bi harekette bile haber veriyo,seside iyi iletiyo..öneririm yani 😉 resminide yükleyeyim hatta..
Eki Görüntüle 1184068
Benimde bugun kontrolum vardi herseyi iui dedi doktor cok sukur ama iki gundur kasiklarimda kasilma ve sanci var 28 haftaligim bebegim ters duruyo magnezyumu kullanmiyordum mideme dokunuyo ama doktor kizdi kullanmazsan iki haftaya kalmaz sancilanirsin dedi korktum bende duzenli kullancam dedim ayaklarimada kramplar giriyo zaten 28 haftalik 1080 grm olmus iki haftada cok guzel kilo almis masallh kizima
seninki de baya tuzluymuş..amin.
Ben antibiotik kullandim cnm mecburen, parazit cikti diskida.zaten b sinifi bir ilac problem olmaz dedi dr.um mutlaka kullanmam gerekiyordu.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
iyi geceler kızlar bizimde pazar günü kontrolümüz vardı nette problem olduğu için giremedim kaç gündür,kızımız 1400 gr olmuş maşallahboyuda normalmiş sağlımız yerinde çok şükür
![]()
Günaydınlar
Nasılsınız bakalım , ben dün gelmedim . Tahlil sonuçlarımı aldım şükürler olsun iyi çıktı .Şekeri çok stres yapmıştım 110 çıktı ,
Herkese hayırlı sabahlar :)
glprenses, dün seni göremedim.
Dün yanımdaki muhasebe işleriyle uğraşan arkadaş geldi ve çalıştığı başka kurumun şirketini aradı. Oraya sordu. Doktordan raporu alıyorum. Doktor ekrana işliyor. Doğum izni bittikten sonra kurumum vizite giriş sistemine girecek. Orada 2 raporumu görecek. Ve onay vercek. Daha sonra da sgk parayı ziraat bankasına yatırıyormuş.
Prim günümü sıfır olarak gösterecekmiş ben izindeyken.
Anlamadığım tek şey şu. 32-35 haftalar arası çalışıyor olucam. O aradaki maaşımı alıp, primlerimin yatması gerekiyor değil mi? Birtek buna emin olamadım. Muhasebecimiz yatacak diyor ama..
bende de kasılma oluyor,doktor 28. haftadan sonra artacak dedi ama herhangi bir ilaç vermedi
valla tuzlu tuzlu yedik oturdu içimize(
dün akşam başladım ,inşallah iyi gelir
maşallah kızına ,pazar günü kontrolde ilginçmiş, ne güzel demekki istediğin gün doktoruna ulaşabileceksin
ne güzel senin adına sevindim, ben bende şeker çıkmaz diyordum ama çıktı maalesef
herkese günaydın, sağlıklı güzel bir gün olur inşallah
Herkese hayırlı sabahlar :)
glprenses, dün seni göremedim.
Dün yanımdaki muhasebe işleriyle uğraşan arkadaş geldi ve çalıştığı başka kurumun şirketini aradı. Oraya sordu. Doktordan raporu alıyorum. Doktor ekrana işliyor. Doğum izni bittikten sonra kurumum vizite giriş sistemine girecek. Orada 2 raporumu görecek. Ve onay vercek. Daha sonra da sgk parayı ziraat bankasına yatırıyormuş.
Prim günümü sıfır olarak gösterecekmiş ben izindeyken.
Anlamadığım tek şey şu. 32-35 haftalar arası çalışıyor olucam. O aradaki maaşımı alıp, primlerimin yatması gerekiyor değil mi? Birtek buna emin olamadım. Muhasebecimiz yatacak diyor ama..
bende ahmet yılmaza gidiyorum ve inanılmaz memnunum geçen cumartesi randevum vardı ben özel muayenesine gidiyorum ben normal doğurmayı çok istiyorum dedim o da şimdilik bir sıkıntın yok inşallah son zamanlarda bir problem olmazsa normal doğum gerçekleşir dedi zaten normal doğum isteyenlerin %80 ni bir sıkıntı çıkmadıkça yapıyor dedi benim bir çok arkadaşım ahmet yılmaz'a gitti bir arkadaşım dışında hepsi normal doğum yaptı biriside öncki sezeryan olduğundan bunuda sezeryan yaptı
benim dr normalci gibi cnm... arkadasım şubatta normal doğum yaptı oktay beydeve çok memnun kadı ama memnun kalır mısın kalmaz mısın bilemem, sonuçta hasta dr ilişkisi kişiden kişiye değişebiliyor... bu arada bir iki arkadasım da Ahmet beye gitmişler... bir tanesi baya sene önce 4 sene kadar , bir tanesi de geçen ekimde ve memnunlardı ama onlar da sezeryan oldu... istersen bir git kontrol amaçlı , doğumu falan sorarsın normal doğum yapmak istediğini söylersin dr un söylediklerine göre kararını verirsin dr hakkında da az çok bilgi sahibi olursun tavırlarından falan ...anlaşıp anlaşamayacağına dair de fikir sahibi olursun... ama ahmet beyden memnun olan da çok ve tecrübeli bir dr olduğunu ben de çok duydum... ben başka dr a gitmediğim için memnunum ama bilemem tabi,karar senin canım... inş istediğin gibi her şey yolunda gider de bebişini normal doğurursun ...
Bizim muhasebecide raporu ne kadar erken alırsanız okadar cok para yatar dedi. Hatta eşime kaçıncı haftası demiş eşim 30. Hafta demiş doktoruna gidin rapor almaya çalışın. Bu haftadan itibaren alırsanız daha cok para alabilirsiniz dedi ama benim doktorum izinde şimdi. 2 hafta sonraya geliyor randevum. Artık ozamana alacağım raporu. Ve ben hiç birsey yapmayacakmısım anlamadım eşim hemen muhasebeye ulaştırması gerekiyormuş. 3 gün gibi bir süresi varmış hemen bana getirin ben hemen işlemlere başlayayım demiş