Öyle canım. Günah ama beddua ettim ağlattığı için bu durumda sürekli üzdü.
Evet bazilaari fatma ana otu bazilari meryem ana otu diyolar..almak lazim sancin basladiginda suya katiyorsun azcik suyunu icsen daha faydalymis. ..acilmayi sagliyormus..suan tek aklimda olan bebisimin donmesi makat gelisi dedi doktr
Bir kaç kere aradı bebek için kontrollere gelmek için geldi ama davranışlarında hiç geri adım yoktu sürekli suçlayıcı konuşuyordu. eve kendin gel dedi bnde sen gel al dedim ama gelmek istemedi.
Bir kaç kere aradı bebek için kontrollere gelmek için geldi ama davranışlarında hiç geri adım yoktu sürekli suçlayıcı konuşuyordu. eve kendin gel dedi bnde sen gel al dedim ama gelmek istemedi.
canım sen kaç haftalıksın? bizim de 26.haftada toto aşağıda duruyordu, bence hala da öyle.. ne zaman dönmesi gerekiyormş ki bu bebişlerin? napsak da döndürsek?=))
Ben de ayni durumdayim 2. De yuksrk cikti dahiliye ve diyrtisyenr yonlendirdi doktor diyet verdiler bi de bi alet aldik gunde 6 defa parmaktan kan alip sekrrimi olcuyorum sonucu ysziyorum bir hafta sonra sonuclari diyetisyene ve dahiliyeye goturucez aşırı yüksek degilse bu sekilde devam yuksekse insilun ignesi kullanmaya basliycam ben de tatli seven biri degilim hamur isi cok yemem bu yiyeceklere bakmiyo mus hormonlarla alakaliymis sonucunu merak ettim yaz mutlaka ins bu düşük cikar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Mevlütte ne okunuyor ? Biz kendimiz okuyamaz mıyız acaba
biz zaten 2-3 aydır ayrıydık birtürlü orta yolu bulamadık şimdide mesaj yazmış boşanmak istiyorum diye bende tamam dedim ne denebilir ki değilmi cocuğunu düşünmüyorsa ben ne desemde boş artık.
Canım çok saol, pazar günü çok yorulmuştum, dün akşamda eve gider gitmez yattım hareketlerini hissetmeye çalıştım.Bugün de aynı şekilde eve gidince yatıp bekleyeceğim inşallah hareketlenir.Aslında hiç takmazdım ben hareket ediyor-etmiyor diye ama şeker çıkınca daha tedirgin oldum.
Gerçi bebek de haklı, ne veriyorum ki oynamasını bekliyorum :))) Ne tatlı var ne düzgün bir yemek, bebek de böyle gıdaya böyle hareket der bana :))
Ahh kiyamam yaaa arada sekerini olcuyosyn nasilsaa duysk ciktigi gunlerdee oglusunu odullendir de bi dondurmaa flan yee be tatlim azicikkk olmaz mi:)
Ahh kiyamam yaaa arada sekerini olcuyosyn nasilsaa duysk ciktigi gunlerdee oglusunu odullendir de bi dondurmaa flan yee be tatlim azicikkk olmaz mi:)
çok şirin görünüyor, bende böyle bir şey alıcamkızlar galiba görümcenin vereceği beşik yalan oldu. onlarda çocuk düşündükleri için sanırım biraz tereddütte.. ben soramıyorum eşim kardeşine hiç soramıyor sanırım ki bana birşey demiyor. o kadar hevesleniyoruz niyeti olsa kendi söyler hatta verirlerdi.. neyse ne yapalım.. alacağız biricik kızıma..
ekte bir park yatak var sizce nasıl? kullanan var mı ? bu türleri kullananları bilen vs. alan var mı?
Eki Görüntüle 1189869
Kocam boşanmak istiyormuş
Hicbi sorun yokk cnmm alabilirsin rahatlikla:)First , kargo geldi mi canım ? herhangi bir problem olmadı değil mi ?
Geçen hafta sonu 2 çatal güllaç yedimmmmm...Ama şekeri ölçene kadar güllaç mı beni yedi,ben mi güllacı anlamadım :))Neyseki normal çıktı sonuç :)Ama çok enteresan geçen gün tarafikte çok sinirlendim,şekerimi bir ölçtüm rejimden beri ilk kez 188 i gördüm!!!! Yani sinir çok fazla yükseltiyor şekeri...
Şimdi bebeğin hareketleri azaldı ya cesaret edemem canım tatlı yemeye,korkuyorum :) Ama muz aldım (rejimde olduğumdan beri eve tatlı meyveler de alınmıyor da) bu akşam yarım muz yicem ve uzanıp hareket bekleyeceğim.İnşallah oynar ...
fatma ana otu sancıya mı iyi geliyormuşş? ben de alayım barri dur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?