annem de Ahmet ismini rüyasında görüp koymuştu, çok güzel bir isim. ismiyle yaşasın paşa. aksine bizim dayımız çok sakin,uysal sessiz biriydi ama Ahmet şahsına münhasır bir çocuktu. kimsenin aklına gelmeyecek işler yapıyordu:) bi ara hatta pipisini makasla kesmek üzereydi yakaladık:) tüm makyaj eşyalarımı koltuklara sürmüşlüğünü hiç unutmuyorum bile. koltukları temizlemeye uğraşmamamı yoksa giden malzemelere mi yanayım bilememiştim:) bir kutu zeytinyağını mutfak halısına boca etmişti:) bunları genelde sabah ezanından sonra yaptığı için her sabah uyandığımızda bir süprizle uyanıyorduk:) büyüdü şimdi canparem askere gidiyor 20 gün sonra
oh maşallah bizimki 3500 doğsa kalkıp oynarım heraldeçok zordu tabi, kafası yengemin göğsü kadardı abim tek eliyle tutup yıkıyodu
Bakalım daha neler yaşıycaz görücezzormuş bu hamilelik
evet çok rahatsız etmiyor ama yine de korkutmaya yetiyor..
Evet başı aşağıda artık, gerçekten de önceden olmuyordu, ondan olabilir
bende 6. ayda yaptırırım diye düşünüyordum aslında biran önce yaptırmak en iyisiama canları acır mı, daha doğar doğmaz bir acı yaşayacaklar (( kıyamam ben ona
İnşallahBen hamile gibi yürüyorum geriye doğru:) yürümek iyi tabi ki ama rahatsızlık yaşıyorsak da zorla yürümenin bi manası yok
o ağırlık hissi hepimizde oluyor demek ki... Normal bir durumdur o zamankorkuyorum ama olunca yine de:18: Rabbim hepimizin yavrusunu korusun inşallah...Amiiinn...
olsun tatlım ikinciyi de sen koyarsınerkeklerin bazen böyle inatları olabiliyor aslında Elif Hüma da koyabilirsin güzel uyuyor birbirine..
Amiiiiiiiiiiin canım çok sağol. senin bebişin adı ne olacak?Adıyla yaşasın canım , anlamını çok beğendim
zormuş gerçektenben 3 çocuk istiyorum diyordum, artık düşünmeye başladım 2 mi olsa diye:)))) zorlanınca hedeflerim düşmeye başladı:))
kızımın adını Doğa koymayı düşünüyoruz. allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin..
:) hangi filmmiş o:) valla o zaman o kadar küçük oluyorlar ki ilk başta biz tutmamız imkansız. yeğenimi emzirirken altına yastık koyuyorlardı..
başlarda hep tecrübeliler tutuyor. emzirirken veriyorlar. gerçi sezeryan olunca öyle olmak zorundayız.
kışın aslında daha zor.. dışarı çıkmak yürüyüş yapmak karlı buzlu havalarda çok zor. en azından şimdi serinlik düşünce yürümesi güzel oluyor. dinlene dinlene..badi badi:)
bebeğimizi gezdirdiğimiz günlere hayırlısıyla bir gelelim...
canım sen duvar kağıdı baktın mı? Bu arada unnado da çok tatlı perili nevresimler, perde, abajur halı falan var, perili istiyordun değil mi?
Elif Hüma da dedim onu da koymadı. tek isim olacakmış. soyismimiz biraz uzundaama 2. çocukta ne istersem onu koyacam. hatta gıcıklığına 3 isim mi koysam:)))))
Allahımmm bizim oğluşlar da yapmasın öyle sonra
Çok komikti gerçekten tipini bir görseydin :))) yenidoğan tulumu giydiriyoduk, ayakları diz kısmına geliyordu gerisi boş duruyordu sallanıyodu alttan
çok tatlıymış ya çorap hahaha :) resmen oyuncak gibi oynıycaz onlarla
evet Cnm kız bebekler için benimCanım bunlar çok güzel ama genelde kız bebekler için modeller acaba erkek için olan modellerde var mı? Resmini koyarsan ben yaptırmayı düşünebilirim.
Herkese günaydın bu arada:)
zormuş gerçektenben 3 çocuk istiyorum diyordum, artık düşünmeye başladım 2 mi olsa diye:)))) zorlanınca hedeflerim düşmeye başladı:))
:) hangi filmmiş o:) valla o zaman o kadar küçük oluyorlar ki ilk başta biz tutmamız imkansız. yeğenimi emzirirken altına yastık koyuyorlardı..
başlarda hep tecrübeliler tutuyor. emzirirken veriyorlar. gerçi sezeryan olunca öyle olmak zorundayız.
.
Elif Hüma da dedim onu da koymadı. tek isim olacakmış. soyismimiz biraz uzundaama 2. çocukta ne istersem onu koyacam. hatta gıcıklığına 3 isim mi koysam:)))))
Tamam canım :)
Babası kızını çok seviyor . Dün akşam gelse de artık sevsek, bıdıl bıdıl yürüyüşlerini anne deyişlerini duysak diyor çok hevesli çok
Cihangir paşanın tekmeleri dışarıdan belli oluyor değil mi ?
Amiiiiiiiiiiin canım çok sağol. senin bebişin adı ne olacak?
Benim kocamda Allah yardımcın olsun diyor:)) göbeğimin hareketlerini gördükçe, sen nasıl uyuyorsun böyle diyorgece tam yatıyorum başlıyor bizimki, bir de sabah 6 oldu mu uyanıyor:))
Tatlım eşim park yatağını götürmüş annesine vermişkullanmayacağız demiş , karyolamız ağustosta gelecek hayırlısıyla . 6 ay falan yanımızda yatıralım sonra oda yapalım dedi , gözünün önünden ayırmak istemiyor ama ben yinede odayı boyayıp , duvar kağıdını yaptırmak istiyorum . Perili istiyorum evet
Bu gün öğle arası gidip bakabilirim keyapa , hava serin yürüyebilirim . Nevresim takımı pikocu da işlemeli yaptırmayı düşünüyorum :) Cumartesi gideceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?