2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Benim de babamın adı Ahmet ve kendisi gerçekten çok hiperaktiftir, hiç oturmaz diyebilirim. Televizyonu ayakta izler, merdivenlerden ikişer üçer çıkar, bi yere oturmaya gidince 2 saat sonra sıkılır.. Ama çok neşelidir, pozitiftir, esprilidir ve inanılmaz zekidir

oh maşallah bizimki 3500 doğsa kalkıp oynarım heralde çok zordu tabi, kafası yengemin göğsü kadardı abim tek eliyle tutup yıkıyodu

Allah korusun erken doğumdan çok korkuyorum, arkadaşımın bebeği 26 haftalık doğmuştu 800 gr dı, çok zor günler geçirdiler,kız öyle bir korkmuş ki bir daha bebek yapmadı, inşallah zamanında sağlıkla iyi bir kiloda doğarlar

Amiiin, amiiiiin:)

olsun tatlım ikinciyi de sen koyarsın erkeklerin bazen böyle inatları olabiliyor aslında Elif Hüma da koyabilirsin güzel uyuyor birbirine..

Elif Hüma da dedim onu da koymadı. tek isim olacakmış. soyismimiz biraz uzunda ama 2. çocukta ne istersem onu koyacam. hatta gıcıklığına 3 isim mi koysam:)))))

zormuş gerçekten ben 3 çocuk istiyorum diyordum, artık düşünmeye başladım 2 mi olsa diye:)))) zorlanınca hedeflerim düşmeye başladı:))

bende hamile olduğumu öğrenince arayı açmadan bir tane daha yapalım tek kalmasın demiştim, hamilelik sürecinde yaşadıklarımdan sonra şimdi Allah evladıma sağlıklı hayırlı uzun ömür versin tek olursa da yapacak bir şey yok diyorum :) Allah kısmet ederse bir tane daha olur belki ama ben hamile kalmak için mücadele etmem gibi geliyor, hamilelik sonrası kendimi bakıma alıcam inşallah

Doğa ismi çoooooooook güzel. biz de düşündük ama söylemesi zor dedi babası

canım sen duvar kağıdı baktın mı? Bu arada unnado da çok tatlı perili nevresimler, perde, abajur halı falan var, perili istiyordun değil mi?

Tatlım eşim park yatağını götürmüş annesine vermiş kullanmayacağız demiş , karyolamız ağustosta gelecek hayırlısıyla . 6 ay falan yanımızda yatıralım sonra oda yapalım dedi , gözünün önünden ayırmak istemiyor ama ben yinede odayı boyayıp , duvar kağıdını yaptırmak istiyorum . Perili istiyorum evet
Bu gün öğle arası gidip bakabilirim keyapa , hava serin yürüyebilirim . Nevresim takımı pikocu da işlemeli yaptırmayı düşünüyorum :) Cumartesi gideceğiz

Elif Hüma da dedim onu da koymadı. tek isim olacakmış. soyismimiz biraz uzunda ama 2. çocukta ne istersem onu koyacam. hatta gıcıklığına 3 isim mi koysam:)))))

kardeşimin 5 ismi var :) iki tanesi benim koyduğum isimler be nüfus cüzdanında yazıyor, 2 göbek isim doktoru koydu, 1 tane göbek isimde doğumda bulunan ebe koydu,, b,zim çocuk Meksikalı gibi oldu :)

Anlattıkça gözümde canlanıyor da çok komik :))
Prematüre bebek kıyafetleri de satılıyor:)

Canım bunlar çok güzel ama genelde kız bebekler için modeller acaba erkek için olan modellerde var mı? Resmini koyarsan ben yaptırmayı düşünebilirim.
Herkese günaydın bu arada:)
evet Cnm kız bebekler için benim kızım olacağı için annem o kadar çok ormuski bana da çok geldiği için kendime 5 6 tane ayırıp kalanını buraya koydum.hepsini giyemez cunku küçülür..şuan elimizde bunlar var

Filmin adını hatırlamıyorum şimdi :) Aksiyon dolu bi filmdi :)
Ben tutarım ama ayağa kalkamadığım için bana getirirler ilk zamanlar :)

Tekmeleri de dışarıdan belli oluyor, karnımı dalga dalga yapışları da :)))))))
Çok güzel onları dinlemek. Ben hemen ellerimi koyuyorum üstüne, sanki eleleymişiz gibi oluyor :))
Maşallah çok güçlüler yavrularımız.
Babalar da son zamanlarda daha çok hissetmeye başladıkları için daha düşkün oldular sanki dimi :))) Benimki de gelse de oynasam onunla, güreş tutsak diyor

Benim kocamda Allah yardımcın olsun diyor:)) göbeğimin hareketlerini gördükçe, sen nasıl uyuyorsun böyle diyor gece tam yatıyorum başlıyor bizimki, bir de sabah 6 oldu mu uyanıyor:))

Desene Erdemimiz sabahın köründe uyanıp sizi de uyandıracak :)))))))))))
Benim uykum çok ağır, gece uyurken hiç duymuyorum. Eşim görüyormuş göbekteki hareketleri ben uyurken. Sen nasıl uyanmıyorsun o hareketlere diyor. Ben uyurken hiçbir şey duymuyorum diyorum :)))))))))) Uyurken kesseler duymıcam

Son düzenleme:

aaa hadi ya, e nerde yatacak yanınızda peki? Karyolayı mı yanınıza koyacaksınız? Zaten en sağlıklısı ilk 6 ay yanında yatırmakmış canım ama ben biraz daha erken ayıracağım maalesef, işe döneceğim için
Hadi haber ver bana da inşallah bulursun canım :) ama bence ordan bir bak (unnado) çok tatlı abajurlar falan, perdeler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…