2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Günaydın canım :) doğuma kadar istediğin kadar denizde yüz canım çok faydalı hiç bir şey olmaz

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Heyyy yasasinn bunu duyduguma cok sevindimm:)) saoll canim:))

Tebrikler canım, çok sevindim gerçekten.Sonunda üzerinden bir baskı unsuru kalktı :) Bebişin de annesiyle gurur duysun :))Bu arada sen ileride çalışmayı düşünüyor musun ki tatlım ?

Hehhe evett cok sukurr cok buyuk bi yuk ustumden kalkti ttalimm:) evet tabiki calismayi dusunuyorum evde oturamam ben ama artik bankada bireyselde flan ugrasamicam:) heralde araci kurum olur artik borsaci olayim diyorum:)

Öncelikle herkese günaydın kızlar :))first maşallah bebiş 1 kiloyu geçmiş cok sevindim.allahım az kaldı bebeklerimizi kucaklarımıza almamıza:))

Evett canimm buyuyo kuzucuklarr cok sukurr Allahima:)

ne güzel artik isimler konuşulmaya başlandı.hepsi ismi ile uzun yaşasın inş.bizde Ceyda ilkim eylül arasında kararsizis.babası Ceyda Dior ben ilkim yada eylül istiyrm..ne güzel bazılarının eşleri direk annelere bırakıyor.benimkis benimle isim muhalefetinden.oysa Cnm ilk çocuğumuz senin istediğin olsun dese ne güzel olur..bu defa 2 isim koyalım diyoruz ama bende iki isim sevmiyorum uzun gelip bana bakalım nolcakkadının fendi erkeği yenecek mi

Hatta bence bu iphoneların falan su geçirmez kılıflarından alıp su altı fotoğrafı çektir eşine, geçen gün bir hamile fotoğrafı gördüm, 32 haftalıkmış, su altında çekmişler inanılmaz güzeldi, imkanım olsa hiç düşünmem

Borsa da çok stresli değil mi canım bu arada? Banka da öyle gerçi de borsa daha stresli sanki? Bankada ticari tarafı düşünebilirsin gerçi hedef baskısı çok oluyor sanırım.

Kızlar dün geceden beri çok fena ellerim ayaklarım yanıyor üstelik hava serin... Çok rahatsız oluyorum uyutmuyor sabahın köründen beri uyanığım. Sizde bu sorunla karşılaşan var mı?

benim de oluyor özellikle haftasonu denize gittim bu hafta iyice arttı

ben de en çok yüzüstü yatmayı çok özledim ki ben o pozisyon dışında hiçbir türlü uyuyamazdım şimdi neredeyse oturarak uyuyacağım

bu arada akşam aklıma takıldı biz bir tane kendimize bir tanede bebeğe mi çanta hazırlayacağız doğum zamanı nasıl olacak çantayı direk ebelere mi veriliyor acaba. daha çok var ama bazen böyle aklıma takılıyor kalıyor

Karyolayı yanımıza kurduracağız canım , 6 ay odaya gerek yok bakalım . Ama ben yine de heves ediyorum , hazır odam da var çok şükür .
Sen ücretsiz izin falan alamaz mısın izin bitiminden sonra . Biraz daha kendin büyütürsün en azından . Unnado ya hergün bakmaya çalışıyorum
Dur bakayım şimdi , perdeleri merak ettim .

Günaydiiinn ☺☺
Ben de bilmiyorum ne kadar yuzucez bide yuzustu bayaa aciliyorum da sanki biraz agirlik yapio one dogru ama naapsak😕

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Senin gibi yüzüstü yatanlar için de zor. Allah yardımcın olsun. Hepimiz zorlanıyoruz ve sabrımızı zorluyoruz. Yapacak bir şey yok. Az daha sabır.

Çok şükür yaşamış. Bi de 8 aylık yaşamaz derler. Ben de rahatlıyorum böyle duyunca.

Canım artık her şey çok değişti, benim yengemin 7 aylıkken suyu geldi, hastaneye yattı, 1 ay boyunca doğumu geciktirdiler en sonunda 8 aylıkken doğdu.. Allaha şükür sağlık sorunu da yok.. Tabi ki stresli bir dönemdi bir de yengem de kadın doğumcu o yüzden riskleri bildiğinden stresliydi ama sağ salim doğdu Emir'imiz
İnşallah bizim yavrularımız zamanında gelirler

Onlar söyler zaten doğumdan sonra giydireceğimiz kıyafetlerini verin derler. Mesela benim hastanede kendi tulumlarını giydiriyor hastane. Sonra biz odaya gelince değiştircez:)
Çantam da büyük, ikimizin de kıyafetleri sığar :)

evet canım ayrı ayrı çanta hazırlamak daha iyi olur.
çantaları vermeyiz çantalar yakınlarımızda veya oda tutulmuşsa orada kalır. Benim bildiğim bebek doğunca ebe-hemşireler temizleyip yıkayıp giydirmek için hastane çıkışını istiyorlar.. yani üzerine giydirecek birşeyler.. giydirip getiriyorlar diye biliyorum. ben öyle duymuştum..

ne tatlısın çok güzel bir bakış açısı benimki de tatlıya tepki vermiyor, sanırım o da bana çekmiş

Delirmemek için olumlu bakmaya çalışıyorum canım :)) Yoksa sınırlardayım :)) Tatlıya tepki vermeyen ilk kez senin bebişi duydum valla,demekki sağlıklı beslenecek hep:)

İnşallah canım az kaldı zaten. Eylüle girelim de hayırlısıyla bekleriz artık :))
Ağustosu da çıkaralım hayırlısıyla.
Benim kardeşimin adı da Emir :) Adını ben vermiştim :)

Ben de ilk 4 ay yanımda park yatağında yatırıcam canım, ama gündüzleri kendi odasında uyutmayı düşünüyorum, alışsın diye.. Sonra inşallah kendi yatağına geçiririm. Canım henüz konuşmadım, gelecek ay konuşacağım izin olayını ama uzun süre vereceklerini sanmıyorum maalesef 6 ay verseler şükrederim. Zaten o zaman da ücretsiz izin almış olacağım..

Erkek bebek anneleri, sünneti ne zaman yaptırmayı düşünüyorsunuz? ben daha bir şeylerin farkına varmadan yaptırsam, büyüyünce zor olur diye düşünüyorum

Sunnette 7.gunu oneriyorlar ama esim de anlada mi acaba ne oldugunu daha sonrami yaptirsak diyor bilemedim bsna kalsa hmn yaptiricam da.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

evet canım ya, aynen kardeş değil evlat gibi aslında kardeşten tecrübeliyiz biz evlat yetiştirmeye:) inşallah ya çabucak gider gelir. yeğeninin doğumunda burada olmayacak çok zor geliyor gerçekten. annem benden gizli ağlıyor sürekli,ben üzülmeyeyim diye belli etmiyor ama tek oğlu,paşası çok zor geliyor hepimize

Kısmet yaparsa annen haberim olsun canım..Senin güzel kızında doğsun güle güle giysin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…