Günaydın canım :) doğuma kadar istediğin kadar denizde yüz canım çok faydalı hiç bir şey olmaz
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Tebrikler canım, çok sevindim gerçekten.Sonunda üzerinden bir baskı unsuru kalktı :) Bebişin de annesiyle gurur duysun :))Bu arada sen ileride çalışmayı düşünüyor musun ki tatlım ?
Öncelikle herkese günaydın kızlar :))first maşallah bebiş 1 kiloyu geçmiş cok sevindim.allahım az kaldı bebeklerimizi kucaklarımıza almamıza:))
Anlattıkça gözümde canlanıyor da çok komik :))
Prematüre bebek kıyafetleri de satılıyor:)
Heyyy yasasinn bunu duyduguma cok sevindimm:)) saoll canim:))
Hehhe evett cok sukurr cok buyuk bi yuk ustumden kalkti ttalimm:) evet tabiki calismayi dusunuyorum evde oturamam ben ama artik bankada bireyselde flan ugrasamicam:) heralde araci kurum olur artik borsaci olayim diyorum:)
Evett canimm buyuyo kuzucuklarr cok sukurr Allahima:)
Kızlar dün geceden beri çok fena ellerim ayaklarım yanıyor üstelik hava serin... Çok rahatsız oluyorum uyutmuyor sabahın köründen beri uyanığım. Sizde bu sorunla karşılaşan var mı?
Merdivenlerde doğurucam birgün. Her akşam 3 kat çıkıyorum. Çok yoruyor beni. Yürüyüş böyle zor değil. O merdivenler olmasa.. :/
İnşallah geçecek canım. Artık hamilelikten hayırlısıyla çıkıp normal hayatıma dönmek istiyorum. Yatağımdan rahat kalktığım zamanlara :/
evet o doğduğunda bu kadar çok seçenek yoktu (4 yıl önce) mecbur büyümesini bekledik :)
aaa hadi ya, e nerde yatacak yanınızda peki? Karyolayı mı yanınıza koyacaksınız? Zaten en sağlıklısı ilk 6 ay yanında yatırmakmış canım ama ben biraz daha erken ayıracağım maalesef, işe döneceğim için
Hadi haber ver bana da inşallah bulursun canım :) ama bence ordan bir bak (unnado) çok tatlı abajurlar falan, perdeler..
Kizlar gunaydin ve mutlu sabahlar:)
Daha dun doktordaydin ama sormayi unuttum bilgisi olan var mi bizler denizde ne kadar sureyle yuzebiliriz? Misafirlerimizi denize goturcez ama bebis kafa asagiya pozisyonuma geldigi icin biraz da tirsmis durumdayim:)
benim de oluyor özellikle haftasonu denize gittim bu hafta iyice arttı
ben de en çok yüzüstü yatmayı çok özledim ki ben o pozisyon dışında hiçbir türlü uyuyamazdım şimdi neredeyse oturarak uyuyacağım
Çok şükür yaşamış. Bi de 8 aylık yaşamaz derler. Ben de rahatlıyorum böyle duyunca.
bu arada akşam aklıma takıldı biz bir tane kendimize bir tanede bebeğe mi çanta hazırlayacağız doğum zamanı nasıl olacak çantayı direk ebelere mi veriliyor acaba. daha çok var ama bazen böyle aklıma takılıyor kalıyor
bu arada akşam aklıma takıldı biz bir tane kendimize bir tanede bebeğe mi çanta hazırlayacağız doğum zamanı nasıl olacak çantayı direk ebelere mi veriliyor acaba. daha çok var ama bazen böyle aklıma takılıyor kalıyor
ne tatlısın çok güzel bir bakış açısıbenimki de tatlıya tepki vermiyor, sanırım o da bana çekmiş
Canım artık her şey çok değişti, benim yengemin 7 aylıkken suyu geldi, hastaneye yattı, 1 ay boyunca doğumu geciktirdiler en sonunda 8 aylıkken doğdu.. Allaha şükür sağlık sorunu da yok.. Tabi ki stresli bir dönemdi bir de yengem de kadın doğumcu o yüzden riskleri bildiğinden stresliydi ama sağ salim doğdu Emir'imiz
İnşallah bizim yavrularımız zamanında gelirler
Karyolayı yanımıza kurduracağız canım , 6 ay odaya gerek yok bakalım . Ama ben yine de heves ediyorum , hazır odam da var çok şükür .
Sen ücretsiz izin falan alamaz mısın izin bitiminden sonra . Biraz daha kendin büyütürsün en azından . Unnado ya hergün bakmaya çalışıyorum
Dur bakayım şimdi , perdeleri merak ettim .
Erkek bebek anneleri, sünneti ne zaman yaptırmayı düşünüyorsunuz? ben daha bir şeylerin farkına varmadan yaptırsam, büyüyünce zor olur diye düşünüyorum
anılarım canlandı :))) makyaj malzemesi olayını ikimizde yaşamışız, bizimki yüzüne gözüne sürmüştü, birde güzel olmuşmuyum diye soruyordu
ben uyurken burnumdan içeri sakız sokmuştu, daha bir sürü anı, çok şükür pipisini kesmeye çalışmadı, şimdi ün. başlayacak zaman çok hızlı geçiyor,
kardeşin inşallah askerlik günlerini hızla geçirip sağlıkla döner, hiç unutmuyorum kardeşim daha bebek tvde askerleri gösteriyorlardı çok duygulanıp ağlamıştım , nasıl göndericez bunu askere demiştim, arada yaş farkı olunca kardeş gibi değil evlat gibi oluyorlar :)
İnşallah canım az kaldı zaten. Eylüle girelim de hayırlısıyla bekleriz artık :))
Ağustosu da çıkaralım hayırlısıyla.
Benim kardeşimin adı da Emir :) Adını ben vermiştim :)
evet Cnm kız bebekler için benimkızım olacağı için annem o kadar çok ormuski bana da çok geldiği için kendime 5 6 tane ayırıp kalanını buraya koydum.hepsini giyemez cunku küçülür..şuan elimizde bunlar var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?