Benim de babamın adı Ahmet ve kendisi gerçekten çok hiperaktiftir, hiç oturmaz diyebilirim. Televizyonu ayakta izler, merdivenlerden ikişer üçer çıkar, bi yere oturmaya gidince 2 saat sonra sıkılır.. Ama çok neşelidir, pozitiftir, esprilidir ve inanılmaz zekidir
kardeşimin 5 ismi var :) iki tanesi benim koyduğum isimler be nüfus cüzdanında yazıyor, 2 göbek isim doktoru koydu, 1 tane göbek isimde doğumda bulunan ebe koydu,, b,zim çocuk Meksikalı gibi oldu :)
Hahahahaolabilir bence sen bu ihtimali bir düşün
Benim kızımın adı Rabbimin de izniyle BEREN olacak , biz isim bakarken anlamları ile araştırdık canım . Adlarıyla yaşasınlar Amin
Delirmemek için olumlu bakmaya çalışıyorum canım :)) Yoksa sınırlardayım :)) Tatlıya tepki vermeyen ilk kez senin bebişi duydum valla,demekki sağlıklı beslenecek hep:)
:))) erkek olursa yusuf kerem kız olursa elif masal koyacam 2.çocuga:))
Sevdiğin ne kadar isim varsa hepsini koy canımsen boğa burcuydun dimi? Nasıl kabul ettiremedin eşine ismi yau? Şaşırdım valla eşin Aslan ya da Koç mu
Hatta bence bu iphoneların falan su geçirmez kılıflarından alıp su altı fotoğrafı çektir eşine, geçen gün bir hamile fotoğrafı gördüm, 32 haftalıkmış, su altında çekmişler inanılmaz güzeldi, imkanım olsa hiç düşünmem
Borsa da çok stresli değil mi canım bu arada? Banka da öyle gerçi de borsa daha stresli sanki? Bankada ticari tarafı düşünebilirsin gerçi hedef baskısı çok oluyor sanırım.
Günaydiiinn ☺☺
Ben de bilmiyorum ne kadar yuzucez bide yuzustu bayaa aciliyorum da sanki biraz agirlik yapio one dogru ama naapsak😕
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Senin gibi yüzüstü yatanlar için de zor. Allah yardımcın olsun. Hepimiz zorlanıyoruz ve sabrımızı zorluyoruz. Yapacak bir şey yok. Az daha sabır.
inşallah doğum öncesinde odam hazır olur daha o işleride konuşmadık hastahaneyle nasıl olacak ne olacak bilmiyorum ilk hamileliğin zorluğuda bu sanırım başına ne geleceği hakkında hiçbir fikrin olmuyor her şey muamma olarak ilerliyor Allah sonumuzu hayır etsinevet canım ayrı ayrı çanta hazırlamak daha iyi olur.
çantaları vermeyiz çantalar yakınlarımızda veya oda tutulmuşsa orada kalır. Benim bildiğim bebek doğunca ebe-hemşireler temizleyip yıkayıp giydirmek için hastane çıkışını istiyorlar.. yani üzerine giydirecek birşeyler.. giydirip getiriyorlar diye biliyorum. ben öyle duymuştum..
Aaa sualti fotografi demekk hic dusunmemistimm:)) dur bunu bi arastirayim:))
Evet borsa cok stresli tabiki ama en azindan aldigin maas cektigin strese degiyo:) bankada satis baskisindan bana gına geliyo onlar baski yaptikca en satmakistemiuorum :)
İstedigimizz kadar yuzebilirmisiz canimm merak etme:) ama cok acilma bu hftalardan sora malum kpramplarimiz artacakk Allah korusun tejlikeli olur
evet boğa burcuyum nasıl hatırladın:)) eşim başak burcu. ama trabzonlu:))) kız ismini beraber koyalım ama erkeği de beraber koyarız dedi ki kerem asla koymazdı sevmiyor kerem ismini. benim de çocukluk hayalim. ismim aslı oğlum olursa kerem olacak derdim:)
beren ismi de çok güzelmiş, anlamına da baktım anlamı da güzelmiş. anlamı olmayan isim koymam bebeğime ben de.
Aaa sualti fotografi demekk hic dusunmemistimm:)) dur bunu bi arastirayim:))
Evet borsa cok stresli tabiki ama en azindan aldigin maas cektigin strese degiyo:) bankada satis baskisindan bana gına geliyo onlar baski yaptikca en satmakistemiuorum :)
Eheheh hatırlarım benhaa Trabzonluysa kabul etmez doğru diyosun kerem için feda ettim kızı diyosun yani :) inşallah ikinci bebeğin erkek olur da hayalin gerçek olur canım
Teşekkürler canım
valla ya kerem için feda ettim ilk gözağrım kızımı:)) söylemez inşallah babası annen böyle böyle yapmıştı diye:))) inşallah canım, hayırlısı olsun. hüma'ya da içim ısındı aslında. anlamı da güzel. babasının dediği olsun napalım:) normalde inat değil ama trabzon damarı tuttuğu zaman nuh der peygamber demez:)
:) isimleriyle yaşasın prenseslerimiz:)
evet canım ya, aynen kardeş değil evlat gibiaslında kardeşten tecrübeliyiz biz evlat yetiştirmeye:) inşallah ya çabucak gider gelir. yeğeninin doğumunda burada olmayacak çok zor geliyor gerçekten. annem benden gizli ağlıyor sürekli,ben üzülmeyeyim diye belli etmiyor ama tek oğlu,paşası çok zor geliyor hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?