2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
bende gece sırt üstü yatıyorum bazen netten araştırdım bebegin boynuna kordon dolanması çok küçük bi ihtimalmiş zaten kordon bogacak yumuşaklıkta değilmiş dolaşsada sorun olmaz diyo çogu doktor nette
hatta bi tanıdıgımın kızına kordon 4 aylıkkken dolanmış sadece normal dogum yapamadı kızı şuan 1 yaşında anlıcan korkma doktorunada sor istesen

Tamam canım denerim gün içinde senin sesini çok duyduğu için alışıyor tepki vermiyor, babasınınkini bir akşam duyuyor seviniyor öyle düşün yoksa onlar annelerini de çok seviyorlar)
kramp sorunu yaşayan arkadaşlar, kramp gireceğini hissettiğiniz anda ayak parmaklarınızı oynatırsanız geçiyormuş, arkadaşımda da oluyor bu şekilde atlatıyormuş

benim de kafam karışık bu konuda..ama sanki ayrı ayrı alırsak daha pahalıya gelmiş olmaz mı? bilemiyorum

Canım ben biraz baktım ayrı ayrı daha ucuza bile geliyor. Ben de tam karar veremedim. forumda kimse de cevap vermemiş ayrı mı alsak yoksa travel sistem mi

canım bana doktorum olabildiğince sırt üstü yatma dedi özellikle son üç ayda sırt üstü yatma dedi bebeğin nefes alışverişi zorlaşıyormuş
solu tercih et ama sağınada yatabilirsin dedi ben ne sağda nede solda 10 dakikadan fazla yatamıyorum mutlaka dönecem
doktor randevumuz pazartesi günü gidince soracam inşallah

bende de var o dert... Allahım korusun...
aynen canım Allah korusun çok zormuş ama benim 1 aydır sabah kahvaltıdan sonra tansiyonum düşüyo gibi elim ayağım tutmuyodu tansiyonum hep 10'a 6 dır bakıyodum değişmemişti bugün kahvaltıdan sonra gene kötü oldum bi baktık kahvaltıdan 1 saat sonraki kan şekerim 152 çok yüksek deil ama doktor kağıdımın yanına 140 dan düşük işareti yapmış tokluk kan şekerim için kahvaltıdada çok düzgün uyguladım diyeti sanırım benim sabahları kahvaltıdn sonra yüksek çıkıcak hep çünkü verdikleri diyetten farklı bişey yemiyodum ben zaten insülin mi verir acaba kafam çok karışıkkkkkkkkkk :18:

Arkadaş lar ben bu eylül annelerini okumaya fena taktim bi arkadas daha dogum yapmış oda 30 haftalik 1070 gram dogmus bebekker cok aceleci çıktı neden boyle erken dogumlar cogaliyor anlamadım gitti yani acaba yediklerimizlemi alakali benimde erken dogum riskim oldugundan cok korkuyorum Allah'im sen bebekkerimizi zamaninda doğmasıni sagla hepimiz dua edelim arkadaşlar

selam kızlar bebişleriniz için hazrlıklar nasıl gidiyor :) benm az kaldı sayılır :)

Bende doktoruma aynı soruları sordum 2 hafta önce gittiğimde. Sen ne kadar dönersen dön, ne yaparsan yap , bebeğin boynuna kordon dolanmasını sağlayamazsın dedi:) Rahat ol senin hareketlerinle ilgilsi yok kordon dolanmasının bebek kendisi dolar dedi. Ki normaldoğumların %20sinde bebek doğarken kordon boynunda oluyormuş, hiç bir sıkıntıda olmuyormuş. O yüzden sen arkadaşına takılma doktorlar bu konuda rahatlar sende rahat ol. Bu sıcaklarda ben uyuyana kadar her 2 dkda bir dönüyorum resmen dönmemek mümkün değil ki

maşallah paşaya :) sağlıkla kucağına alırsın inşallah
bu arada sabah yayınlamıştım ama sanırım kimsenin dikkatini çekmedi, bebeğin duruşuyla ilgili kağan kocatepenin açıklamaları vardı http://www............./dosyalar/haftalar/hafta28.html

ben her hafta yazılanları okuyorum

canım yaa kusura bakma senide strese sokmak istemezdim

canım ne yapalım, Allaha emanet artık bu tarz şeyleri çok fazla düşünmemeye çalışıyorum yoksa insan kafayı yer :)

uff yaa zamanını beklese ya şu bebişler, dün eşime söyledim eylül annelerinden iki kişi doğum yapmış diye, şimdi 3 oldu, Allah yardımcıları olsun,
eşime dedim erken doğarda kuvöze koyarlarsa başından ayrılma, gözüne dikkat et, mutlaka gözünü kapatsınlar dedim, inşallah zamanını beklerler

akraba bembirsen üyesi varsa onlardan da faydalanıyorsunuz diye biliyorum. akraba olaydık ben sağlardım indirim:)

belediyede çalışan bir akrabam var acaba üyemidir, gerçi uzaktan akraba, annemin teyzesinin kızı kabul olurmu ki?

çok sağol canım ya rahatlattın beni
sabah kalktığımda bebiş hareket edene kadar stres içinde oluyorum bebiş hareket edince rahatlıyorum

sanırım 1.derece olmak zorunda ama bir sorun. ayrıca memur mu?

biz henüz hiçbirşey almadık hatta eşime dün dedim ki bak eylül anneleri erken doğum yapıyormuş bizimki doğsa bebişin bir tane donu bile yok

canım üzülme bende birşeyi yok diyordum dün annem gitmiş almış birgünde alınacak şeyler bayramdan sonra inş. bende biberondu kremdi arabası yatağı onları diğer eksiklerini tamamlıycam kendimede pijama takımı falan alırım inş. telaşa gerek kalmaz. Zaten bizim doğum 13 ekim ama daha önce olur gibi 40 haftayı bekleyen nadir görüyorum

biz henüz hiçbirşey almadık hatta eşime dün dedim ki bak eylül anneleri erken doğum yapıyormuş bizimki doğsa bebişin bir tane donu bile yok

sen yavaştan al canım belli olmuyo bebişlerin ne zaman geleceği benm erken doğum riskim var biraz onun için ben bir an önce tamamlamaya bakıyorum hem kafam rahat etsin yoksa şu alıncak daha bu alıncaktı derken kafamdan çıkmıyo :) ne zaman nolcagı belli olmuyo sonra insan çok telaşa düşüyo :)

sanırım 1.derece olmak zorunda ama bir sorun. ayrıca memur mu?

emin değilim, annem daha iyi bilir, okulu arayıp bilgi alayım ne gibi indirimleri olur, yada önce kuzenemi sorsam üyemi diye

aslında birazda şu an maddi açıdan sıkışık olmak üzüyor, normalde eşimle iyi durumdayız ama şu birkaç ay borç sıkıntımız var onu atlatırsak rahatlıcaz inşallah, eskiden gider arkadaşların bebişlerine bir sürü şey alırdık, kısmet artık sağlık olsunda alınır inşallah

bu bebişlerin işine belli olmuyor, inşallah zamanında doğsunlarda alışverişi birşekilde hallederiz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…