- 4 Aralık 2012
- 1.954
- 286
- 173
- 38
bende gece sırt üstü yatıyorum bazen netten araştırdım bebegin boynuna kordon dolanması çok küçük bi ihtimalmiş zaten kordon bogacak yumuşaklıkta değilmiş dolaşsada sorun olmaz diyo çogu doktor nettekızlar bi arkadaş gece çok dönersen bebeğin boynuna kordon dolanır dedi beni o kadar çok strese soktu ki anlatamam hava sıcak zaten yatılmıyor doğru düzgün bide her on dakikada bir dönmeden rahat da edemiyorum ki sabahları çok stresli uyanıyorum bu yüzden gece bile uyuyamıyorum doğru düzgün
nişantaşı ünv. %75 burs imkanı sağlıyor diye biliyorum. bembirsen üyelerine de ciddi indirimler yapıyorlar.
Tamam canım denerimLale müzik dinletin, o zaman kıpır kıpır oluyorlar :)))))
Bi de artık babalarının sesini tanıyorlar o yüzden onlar konuştuğunda tekme atıyorlar:) Ben de gıcık oluyorum. Benim sesim yukardan gitmiyor mu nedir. Ben konuşunca vurmuyor. Babası konuşunca vuruyor :))))) Babası beni gıcık ediyor :))))))))) Benim oğlan babacı oldu çıktı şimdiden :))
benim de kafam karışık bu konuda..ama sanki ayrı ayrı alırsak daha pahalıya gelmiş olmaz mı? bilemiyorum
İlk sayfadaki listede var diye belirtmemişim, Zeynep benim, kızımın adı da Elif:)
bende gece sırt üstü yatıyorum bazen netten araştırdım bebegin boynuna kordon dolanması çok küçük bi ihtimalmiş zaten kordon bogacak yumuşaklıkta değilmiş dolaşsada sorun olmaz diyo çogu doktor nette
hatta bi tanıdıgımın kızına kordon 4 aylıkkken dolanmış sadece normal dogum yapamadı kızı şuan 1 yaşında anlıcan korkma doktorunada sor istesen
senin arkadaş sağ olsun benide strese soktuben gece 5 dakika aynı yönde yatamıyorum
aynen canım Allah korusun çok zormuş ama benim 1 aydır sabah kahvaltıdan sonra tansiyonum düşüyo gibi elim ayağım tutmuyodu tansiyonum hep 10'a 6 dır bakıyodum değişmemişti bugün kahvaltıdan sonra gene kötü oldum bi baktık kahvaltıdan 1 saat sonraki kan şekerim 152 çok yüksek deil ama doktor kağıdımın yanına 140 dan düşük işareti yapmış tokluk kan şekerim için kahvaltıdada çok düzgün uyguladım diyetibende de var o dert... Allahım korusun...
bizde %75 burstan yararlanmaya çalışıyoruz, maalesef bembirsen üyesi değiliz
kızlar bi arkadaş gece çok dönersen bebeğin boynuna kordon dolanır dedi beni o kadar çok strese soktu ki anlatamam hava sıcak zaten yatılmıyor doğru düzgün bide her on dakikada bir dönmeden rahat da edemiyorum ki sabahları çok stresli uyanıyorum bu yüzden gece bile uyuyamıyorum doğru düzgün
doğumdaşım üzme kendini çok zor günler anlıyorum ama bak Rabbim yine sana evlat nasip etmiş onuda kendinide üzme
kızlar dün doktora gittik migde agrılarım ve bulantım vardı reflüm ilerlemiş baya lansor verdi bi de ilaçları gece yatmadan hep bi arada alıyodum doktor migdenin delinnmediğinne şükret dedi kızdı birazşimdi gün içine dagıtacam .
paşam büyümüş gününe göre baya iyi kilosu dedi doktor maşallahkafa yine aşagıdaydı bi zararı var mı dedim geçen ayda öyleydi ona yok ama sen ayakta çok kalamazsın çok yürüyemezsin kasık agrısı yapar dedi bide 40. haftayı beklemeyebilirmiş hayırlısı artık
kızlar bu arada ultrasonda resmen oglum bize poz verdi doktor çok oynatmadı ultrasonu bizimki kendini tatlı tatlı gösterdi hatta eşim yüzünü bi anlık baya net görmüş doktorda yanaklı bi bebek dedi eşimde aynı sen diyor çok mutlu oldumoglanda olsa bana benzesin ya
canım yaa kusura bakma senide strese sokmak istemezdim
Arkadaş lar ben bu eylül annelerini okumaya fena taktim bi arkadas daha dogum yapmış oda 30 haftalik 1070 gram dogmus bebekker cok aceleci çıktı neden boyle erken dogumlar cogaliyor anlamadım gitti yani acaba yediklerimizlemi alakali benimde erken dogum riskim oldugundan cok korkuyorum Allah'im sen bebekkerimizi zamaninda doğmasıni sagla hepimiz dua edelim arkadaşlar
akraba bembirsen üyesi varsa onlardan da faydalanıyorsunuz diye biliyorum. akraba olaydık ben sağlardım indirim:)
selam kızlar bebişleriniz için hazrlıklar nasıl gidiyor :) benm az kaldı sayılır :)
Bende doktoruma aynı soruları sordum 2 hafta önce gittiğimde. Sen ne kadar dönersen dön, ne yaparsan yap , bebeğin boynuna kordon dolanmasını sağlayamazsın dedi:) Rahat ol senin hareketlerinle ilgilsi yok kordon dolanmasının bebek kendisi dolar dedi. Ki normaldoğumların %20sinde bebek doğarken kordon boynunda oluyormuş, hiç bir sıkıntıda olmuyormuş. O yüzden sen arkadaşına takılma doktorlar bu konuda rahatlar sende rahat ol. Bu sıcaklarda ben uyuyana kadar her 2 dkda bir dönüyorum resmen dönmemek mümkün değil ki
maşallah paşaya :) sağlıkla kucağına alırsın inşallah
bu arada sabah yayınlamıştım ama sanırım kimsenin dikkatini çekmedi, bebeğin duruşuyla ilgili kağan kocatepenin açıklamaları vardı http://www............./dosyalar/haftalar/hafta28.html
ben her hafta yazılanları okuyorum
canım ne yapalım, Allaha emanet artık bu tarz şeyleri çok fazla düşünmemeye çalışıyorum yoksa insan kafayı yer :)
uff yaa zamanını beklese ya şu bebişler, dün eşime söyledim eylül annelerinden iki kişi doğum yapmış diye, şimdi 3 oldu, Allah yardımcıları olsun,
eşime dedim erken doğarda kuvöze koyarlarsa başından ayrılma, gözüne dikkat et, mutlaka gözünü kapatsınlar dedim, inşallah zamanını beklerler
belediyede çalışan bir akrabam var acaba üyemidir, gerçi uzaktan akraba, annemin teyzesinin kızı kabul olurmu ki?
biz henüz hiçbirşey almadıkhatta eşime dün dedim ki bak eylül anneleri erken doğum yapıyormuş bizimki doğsa bebişin bir tane donu bile yok
biz henüz hiçbirşey almadıkhatta eşime dün dedim ki bak eylül anneleri erken doğum yapıyormuş bizimki doğsa bebişin bir tane donu bile yok
sanırım 1.derece olmak zorundaama bir sorun. ayrıca memur mu?
canım üzülme bende birşeyi yok diyordum dün annem gitmiş almış birgünde alınacak şeyler bayramdan sonra inş. bende biberondu kremdi arabası yatağı onları diğer eksiklerini tamamlıycam kendimede pijama takımı falan alırım inş. telaşa gerek kalmaz. Zaten bizim doğum 13 ekim ama daha önce olur gibi 40 haftayı bekleyen nadir görüyorum
sen yavaştan al canım belli olmuyo bebişlerin ne zaman geleceği benm erken doğum riskim var biraz onun için ben bir an önce tamamlamaya bakıyorum hem kafam rahat etsin yoksa şu alıncak daha bu alıncaktı derken kafamdan çıkmıyo :) ne zaman nolcagı belli olmuyo sonra insan çok telaşa düşüyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?