2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

bayram tatilini hiç hatırlatma benim için tam kabus olumsuz düşünmek istemiyorum ama hamileliğin başından beri aklımdan çıkmıyor,zaten benim doktor gece felan doğum olursada gelmiyor

benim kardeşim 20 yaşında,ama sanki 3 yaşında gibi. evin en küçüğü, kuzum sürekli çocuk muamelesi yapılmasından bıktığını söylüyor. askere gideceğine inanasım gelmiyor

valla biraz abarttık galiba, bizimkide öyle çocuğun üniversite formunu bile ben doldurdum :))

Hayır daha aramadım

Daha gitmedim ama gitsem mi bazen sanki kendim abartiyorum gibi geliyor

note3 kadinlar_klubü

gitmeden önce ara bence ,zaten önemli görürse doktorun çağırır

Canım yeni yaşına girince aslında tam bir önceki yaşın olursunda sonraki yaşında gün alırsın ya burası öyle yapıyor.Benimkini de öyle hesaplıyor.Sorun yok yani

25+7 bitti ise 26 yazar , 26 nın içinde olursun yani :)

anladım adet haftasınıda sayıyor direk bir hafta olarak başlıyor saymaya teşekkür ederim:)

cok bunaldim ben kizlar.. hamilelikten tiksindim artik bunuda doguruyum bi 3-4 sene dusunmuyecegim.. ruhende bedenende cok yiprandim.. acim var bi yandan bi yandan hamileligin verdigi sikintilar.. Allahim diyorum insaallah 38. haftada dogum yaparim ho$ bu morelle zaten 40 beklemez gibi ya hayirlisi..

benim doktorumda gelmiyor canım
hastanede nöbetçi olarak yardımcı doçentler oluyor zaten dedi
ben gelemez misiniz öle bi durumda dedim gelmeyi isterim ama hastanenin kuralı bu bozamayız dedi
sürekli Allah'ım nolur mesai saatleri içinde gelsin bebiş diye dua ediyorum
komik bi dua olarak geliyo kulağa ama napıyım :)

Hayırdır niye nu kadar sıkıntı yaptın..İkisinin arası ne kadardı senin?

hangi üniversitede okuyacak?

niye öyle oldunki canım. bebeğini dşün hepimiz sıcaklardan ağırlıklarımızdan bunaldık ama kendini yıpratma derim. Allah yardımcın olsun rahatsızsan inş. iyileşirsin biraz önce tatlım

Gecen sene temmuzda 5 aylik oglumu kaybettim ben... cenazeden donerken kazada annemi gorumcemi kaynimi kaybettim.. daha ne olsun...

canım seni çok iyi anlıyorum ama sen yinede dua et zamanında doğsun,neler yaşadığını tam olarak bilemiyorum ama benim hamileliğim hiç düşünmediğim gibi geçiyor, aylardır hiçbir arkadaşımı bile göremedim, yerimden kalkamıyorum ki onlar gelmek isteyincede kabul edemiyorum, o kadar şey atlattım geçen gün sol ayağımın baş parmağında dolama çıktığını görünce sanırım bütün dayanma gücümü yitirmişim içimden salya sümük bağırarak ağlamak geçti, tuttum kendimi geçici şeyler olsun boşver dedim, ağzımı görsen yemek yemede konuşmada zorlanıyorum, 4 duvar arasında hastalıklarla 27 hafta geçirdim yani tek değilsin, kimisi bizim gibi zor geçiriyor malesef

büyük ihtimalle ben sezeryan olurum ama günüden önce olmak istemiyorum, artık dua etmekten başka yapabileceğim bir şey yok galiba

hangi üniversitede okuyacak?

belli değil ,İstanbul aydın ün. olabilir veya Nişantaşı ün. olabilir, devletlerde hiçbir yer tutmuyor maalesef

kızlar bi arkadaş gece çok dönersen bebeğin boynuna kordon dolanır dedi beni o kadar çok strese soktu ki anlatamam hava sıcak zaten yatılmıyor doğru düzgün bide her on dakikada bir dönmeden rahat da edemiyorum ki sabahları çok stresli uyanıyorum bu yüzden gece bile uyuyamıyorum doğru düzgün

senin arkadaş sağ olsun benide strese soktu ben gece 5 dakika aynı yönde yatamıyorum

Hayırlı olsun inşallah, neden erken doğmuşlar ki ağır falan mı kaldırmışlar acaba ?
Bu dönemde çok dikkat etmeliyiz , küvezden hayırlısıyla çıkarlar umarım
Canim ben ağustos ve eylul annelerinide okuyorum oyle giz atinca gordum neden olduklarini bilmiyorum allah sabır versin
Canim ben dogumlarimda iki canta yapiyorum bir bana birde bebeğe ayrıca bebegin ilk giyecegi kıyafeti guzel bir poşete koyuyorum disarda bekleyenlerede gösteriyorum bunu ebeye verirsiniz diye oyle rahat oluyor zaten eger sezaryen olursa onceden odayada yerlesiyorsun ay ogunler bi gelseydi hayirlisiyla

Gecen sene temmuzda 5 aylik oglumu kaybettim ben... cenazeden donerken kazada annemi gorumcemi kaynimi kaybettim.. daha ne olsun...
Allah sabir versin arkadaşım yaşadığın kolay degil ates dusdugu yeri yakar

doğumdaşım üzme kendini çok zor günler anlıyorum ama bak Rabbim yine sana evlat nasip etmiş onuda kendinide üzme

kızlar dün doktora gittik migde agrılarım ve bulantım vardı reflüm ilerlemiş baya lansor verdi bi de ilaçları gece yatmadan hep bi arada alıyodum doktor migdenin delinnmediğinne şükret dedi kızdı biraz şimdi gün içine dagıtacam .
paşam büyümüş gününe göre baya iyi kilosu dedi doktor maşallah kafa yine aşagıdaydı bi zararı var mı dedim geçen ayda öyleydi ona yok ama sen ayakta çok kalamazsın çok yürüyemezsin kasık agrısı yapar dedi bide 40. haftayı beklemeyebilirmiş hayırlısı artık
kızlar bu arada ultrasonda resmen oglum bize poz verdi doktor çok oynatmadı ultrasonu bizimki kendini tatlı tatlı gösterdi hatta eşim yüzünü bi anlık baya net görmüş doktorda yanaklı bi bebek dedi eşimde aynı sen diyor çok mutlu oldum oglanda olsa bana benzesin ya

nişantaşı ünv. %75 burs imkanı sağlıyor diye biliyorum. bembirsen üyelerine de ciddi indirimler yapıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…