2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
dün akşamda sordum ama o anda forumda kimse yoktu damalayı(mimozaçiçeği) göremiyorum uzun zamandır bir sıkıntısı yoktur inşallah

dün akşamda sordum ama o anda forumda kimse yoktu damalayı(mimozaçiçeği) göremiyorum uzun zamandır bir sıkıntısı yoktur inşallah

Bazen kocasının yanına gidiyor , klima falan var diyordu :)
İnternete yanında giremiyor du hatırladığım kadarı ile

Bayramda ailenle birlikte olmak tan güzeli var mı :)
Halıları kendin mi yıkadın , zor olmuştur . Ütüleri de hallettin oh maşallah , bebişi görmeden nasıl duruyorsun o kadar

Hepsini kendim yikadim.. ben öyle nazlı hamilelerden değilim.. evi kirkladim resmen..yastik yorganlara kadar yikadim..şimdi tertemiz oturuyorum bi mutfagim kaldi temizlencek onuda yarin yapacağim.. bebeğin hareketlerinde bi sorun olmadığı sürece rahatım.. hem o zamana kadar buyumus olur minik..

bugün benim soru günüm :) benim son adet tarihim ve doğum tarihim forumda aynı olmasına rağmen forum normal olması gerektiğinden bir hafta önde gidiyor bu sadece bende mi geçerli yoksa sizde de aynı mı? normalde şuan 25. haftaya girdim ama forum 26. haftaya girdiğimi söylüyor ama bakıyorum olası doğu tarihi doğru 26 ekim anlamadım olayı

Maşallah sana ne güzel tertemiz otur , bende hep kendim yapıyorum . Ama halı yıkayamam , yorulurum hemen .
Eylülde bende kırklıcam inşallah evi En çok badana işi gözümde büyüyor , belkide yapmayız ev yeni aslında

ayyyy canım ya bende aynısını düşündüm herkesin tek tek gelmesindense hepsi bi arada gelip gitsinler diye sonra kendi kendime ne fenayım diye düşünmüştüm ama yalnız değilim :) ama napalım bunları düşünmek zorundayım cocuklu bi kadın olacağız artık:)
Bende oğluma düşünüyorum inş. mevlüt olayını. Güzel birşey bence zaten o insanlar bebeği görmeye gelecekler hiç değilse dualı olur hemde tek seferde tüm gelenleri ağırlarız :))[/QUOTE]

25+7 bitti ise 26 yazar , 26 nın içinde olursun yani :)

Kızlar Merhaba dünden beri belim çok ağrıyor du bir noktası bugunde sol kasigim da bi harekette felaket sancı girdi dayanılmaz bir sancı birde nefes zor alıyorum bu arda 29+1 haftalik hamileyim ne yapmalıyım lütfen yardımcı olun (

note3 kadinlar_klubü

geçmiş olsun, neden hastanedesin ? hem merak etme tek değilsin, canın sıkılınca bize mesaj yazarsın,
küçük kardeşler hep tatlıdır, birde kızsa daha da şirin

ismini söyledikleri kişilerin surat ifadelerini merak ettim şimdi:))))

çok komik oluyordu, tabi 18 yıl önce video çeken telefonlarımız yoktu maalesef o anları kaydedemedik

doktorunu aradın mı?

Doktorunla bir görüş canım , belki kramp tır

Canım yeni yaşına girince aslında tam bir önceki yaşın olursunda sonraki yaşında gün alırsın ya burası öyle yapıyor.Benimkini de öyle hesaplıyor.Sorun yok yani

Eşin yanında değil mi? Bu haldeyken yalnız kalmamak lazım.

benim kardeşim 20 yaşında,ama sanki 3 yaşında gibi. evin en küçüğü, kuzum sürekli çocuk muamelesi yapılmasından bıktığını söylüyor. askere gideceğine inanasım gelmiyor

Zaten magnezyumla kramplardan zor kurtuluyorum, bazen diyorumki yuzmek icin 2 tane mi icsem magnezyumdan ☺☺

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

doğum stresinden çok erken gelebilecek olmasının yaptığı stres var bende de canım ya inşallah erken gelmezler bebişler
özellikle bayram tatilinde gelecek olmasından çok korkuyorum kendi doktorumda yapmak istiyorum çünkü doğumumu tatile denk gelirse muhtemelen kendi doktorumda yapamam kızım inşallah bayram tatilinde gelmez
geçen senede kurban bayramının arifesinde de kürtaj olmuştum
illa erken geleceksen 25 eylülde gel kızım diyorum 25 eylül eşimle tanışma yıldönümümüz :)

herkese günaydın :)

artık 90 günümüz kaldı, hergün burdaki takvimden bebişimi takip ediyorum ve ne zaman 90 günün altına inicem diye sabırsızlanıyordum :)
inşallah oğluşum erken gelmeye kalkmaz

İsmiyle yaşasın canım, benim de düşündüğüm isimlerden biri.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…