dün akşamda sordum ama o anda forumda kimse yoktu damalayı(mimozaçiçeği) göremiyorum uzun zamandır bir sıkıntısı yoktur inşallah
dün akşamda sordum ama o anda forumda kimse yoktu damalayı(mimozaçiçeği) göremiyorum uzun zamandır bir sıkıntısı yoktur inşallah
Bayramda ailenle birlikte olmak tan güzeli var mı :)
Halıları kendin mi yıkadın , zor olmuştur . Ütüleri de hallettin oh maşallah , bebişi görmeden nasıl duruyorsun o kadar
Bazen kocasının yanına gidiyor , klima falan var diyordu :)
İnternete yanında giremiyor du hatırladığım kadarı ile
Eşinin yanına gitmiştir. Bazen çalışmaya gidiyor eşinin yanına.
Hepsini kendim yikadim.. ben öyle nazlı hamilelerden değilim..evi kirkladim resmen..yastik yorganlara kadar yikadim..şimdi tertemiz oturuyorum bi mutfagim kaldi temizlencek onuda yarin yapacağim.. bebeğin hareketlerinde bi sorun olmadığı sürece rahatım.. hem o zamana kadar buyumus olur minik..
bugün benim soru günüm :) benim son adet tarihim ve doğum tarihim forumda aynı olmasına rağmen forum normal olması gerektiğinden bir hafta önde gidiyor bu sadece bende mi geçerli yoksa sizde de aynı mı? normalde şuan 25. haftaya girdim ama forum 26. haftaya girdiğimi söylüyor ama bakıyorum olası doğu tarihi doğru 26 ekim anlamadım olayı
Merhaba arkadaslar, nasılsiniz?
Benimde burada canım sıkılıyor. Benimde iki hafta sonra anneciğim ailem turkiyeye gidiyor izine. Ben 4 hafta yalnızım burada. Ve hastanedeburada olunca en azından her gun telefonda konuşuyoruz yanıma gelip gidiyorlar.
7 yasında bir kız kardeşim var seker mı seker. Bütün gun onunla telefonda konuşuyorum. Aradığım an dediği tek sey " abla Canın sıkıldı dımı" diyor.:)
ismini söyledikleri kişilerin surat ifadelerini merak ettim şimdi:))))
Kızlar Merhaba dünden beri belim çok ağrıyor du bir noktası bugunde sol kasigim da bi harekette felaket sancı girdi dayanılmaz bir sancı birde nefes zor alıyorum bu arda 29+1 haftalik hamileyim ne yapmalıyım lütfen yardımcı olun(
note3 kadinlar_klubü
Kızlar Merhaba dünden beri belim çok ağrıyor du bir noktası bugunde sol kasigim da bi harekette felaket sancı girdi dayanılmaz bir sancı birde nefes zor alıyorum bu arda 29+1 haftalik hamileyim ne yapmalıyım lütfen yardımcı olun(
note3 kadinlar_klubü
bugün benim soru günüm :) benim son adet tarihim ve doğum tarihim forumda aynı olmasına rağmen forum normal olması gerektiğinden bir hafta önde gidiyor bu sadece bende mi geçerli yoksa sizde de aynı mı? normalde şuan 25. haftaya girdim ama forum 26. haftaya girdiğimi söylüyor ama bakıyorum olası doğu tarihi doğru 26 ekim anlamadım olayı
Merhaba arkadaslar, nasılsiniz?
Benimde burada canım sıkılıyor. Benimde iki hafta sonra anneciğim ailem turkiyeye gidiyor izine. Ben 4 hafta yalnızım burada. Ve hastanedeburada olunca en azından her gun telefonda konuşuyoruz yanıma gelip gidiyorlar.
7 yasında bir kız kardeşim var seker mı seker. Bütün gun onunla telefonda konuşuyorum. Aradığım an dediği tek sey " abla Canın sıkıldı dımı" diyor.:)
geçmiş olsun, neden hastanedesin ? hem merak etme tek değilsin, canın sıkılınca bize mesaj yazarsın,
küçük kardeşler hep tatlıdır, birde kızsa daha da şirin
çok komik oluyordu, tabi 18 yıl önce video çeken telefonlarımız yoktu maalesef o anları kaydedemedik
Aaa sualti fotografi demekk hic dusunmemistimm:)) dur bunu bi arastirayim:))
Evet borsa cok stresli tabiki ama en azindan aldigin maas cektigin strese degiyo:) bankada satis baskisindan bana gına geliyo onlar baski yaptikca en satmakistemiuorum :)
İstedigimizz kadar yuzebilirmisiz canimm merak etme:) ama cok acilma bu hftalardan sora malum kpramplarimiz artacakk Allah korusun tejlikeli olur
herkese günaydın :)
artık 90 günümüz kaldı, hergün burdaki takvimden bebişimi takip ediyorum ve ne zaman 90 günün altına inicem diye sabırsızlanıyordum :)
inşallah oğluşum erken gelmeye kalkmaz
Hayır daha aramadımdoktorunu aradın mı?
Doktorunla bir görüş canım , belki kramp tır
günaydın annişler ve tatlı bebişleri:) biz kızımızın adını Hüma koymaya karar verdik. Anlamı;
1. Başına konduğu kimseye mutluluk getirdiğine inanılan devlet kuşu, talih kuşu.
2. Mutluluk, saadet.
3. Fatih Sultan Mehmetin annesinin ismi.
Babası Hüma Sultan diye seviyor kızımızı:) nasıl sizce ismi?:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?