Canım maddi sıkıntılar herkeste var malesef , çok takma kafana hepsi hallolur . Doğum dan sonra K.v bebeğine bakacak mı? en azından biraz çalışır , yardımcı olurdun eşine de . Arabanızı satıp krediye yatırmanız mantıklı bence . Eşin de bunaldığından çok yorum yapmıyor olabilir napsın o da
canım geçen uzun uzun konuşmuştuk.birşey söylemedi ona rağmen aradan birkaç gün geçti tekrar söyledi diye dedim. zaten bu krediyi kapatma durumu bizim üç ayda bilemedin 5 ayda gelir konuşuruz.birşekilde çekti çektirir.. bunalmıştır mutlaka ama onun bunalması kısa süreli.. aslında öyle olmasını da isterim. psikolojik sorunu olmasından bin kat iyidir..
ben çalışmayacağım bir süre..kv kışın gelirler bir iki ay kalırlar..köye gidiyorlar orada işleri oluyor. canım çalışmakla olmuyor. kuruşu kuruşuna çalıştım borç çıktı..iş bulursam çocuğum için kendim için harcayacağım. o da borçlara yatırır. eminim yine borç çıkarır.. lükslerine harcadığı için...
kv bakmaz kızınınkine bakar..ben de anneme derim. benim için farketmez aslında.. o günlere geliriz inşallah..
arabayı satalım dedim ama hiç oralı değil. yani hemen siteye ilanı vermesi lazımdı.. çünkü satmak istemiyor. en çok kendi kullanıyor.. e tabiki benim için çocuk içinde.. ama satmamız lazım. küçük bir kısmını karşılaycak ama ne yapalım.