- 13 Aralık 2013
- 5.031
- 1.121
- 198
- 35
ayyyy ne güzel haberler bunlar böyleeeuykucu şirin senin Hena İnşallah serumdan sonra düzelir canım hem kanın hem de kaşıntıların.. Kordonun dolanmasını umursamıyor canım doktorlar, dolanmış bir şekilde normal doğum yapanlar bile var, buna çok takılma bence
maşallah kilosu da boyu da çok çok iyi canımbiz de sizi öpüyoruz şekerler
Yeni kullanamaya başladım canım 3 hafta falan oldu yada 4 hafta oda cok fazla etkilemedi sanırım günde iki taneye yine çıkartmadı gerçi bu dahiliye doktoru anlamadım bende. Heralde serum yüklemesinden sonra cok gerek duyulmayacak haplara. Sanırım benim kızım gercekten uslu inşallah dünyaya gelince de boyle uslu uslu olur :)
Evet canım neredeyse 2 kilo ama boyu cok uzun geldi bana 42 cm olmuş. En son gittiğimde 38 cm di hafta basına 1 cm uzuyor sanırım gerçi doğuma da ne kaldı ki artık. Stres yapma canım bende cok stres yapmıştım ama normalmiş nette herkes farklı kafadan çalıyor.
kızlar merhaba bende size bundan bahsedicektim silerde oluomu die ama anca girebildim işlerden. Benimde dediğiniz gibi kasık ağrılarım başladı ayaga kalktığımda ve 5 10 dk ayakta durunca ağrı girio ve tuvaletimi yapınca anlamsız bi ağrı girio karnıma ve taş gibi oluo karnım. Akşam yattığımda bikini bölgeme ağrı girdi ilk defa ve fena canım acıdı ve uyuyamıorum ben artık sürekli hareketli eymenim :) bu ağrılar şimdi böyleyse ilerleyen zamanlarda daha da artıcak sanırım. Ama sonunda allahın izniyle güzel olucak herşey inşallah sorunsuz sıramızla meleklerimizi alıcaz kucağımıza.
Bırde kaburga kemiğime vurdu 1 2 kere anaaam hiç öyle acı çekmemiştim kırıldı herhalde dedim :)
Valla çaktırmasam da cok takmışım ben bu kordon olayını. Ama doktor sallamadı neden anlamadım. Bu şekilde bebeğini kaybeden bisürü anne var. Snowwhite etkilendim sanırım ben bu durumdan fazlaca. Kilosu da zayıf mı ki acaba?
Biz de geldik :)) kızımız süper maşallah. Her ne kadar dondurma yesem de elimi almış ağzına uyuyordu kaldıramadım sonuc olarak :) onun dışında çatı ağrılarım normalmiş ama fıtığım olduğu için sağlık raporunu cuma gunü verecek sezeryan olacağım için. Henüz doktorla tarih belirlemedik ama 12 Eylül'den sonra olur dedi yine sezaryen için. Onun dışında kansızlığım için damardan serum takılacak 5 gün boyunca. Kansızlığım oldugu için kaşıntı problemim daha cok görülebilirmiş. Kasık ağrılarım için idrar testi istedi. 15-16 tane lökosit ve bakteri görüldü. Erken doğumu tetikleyebilir bol bol su iç dedi bir de tek kullanımlık antibiyotik ilaç verdi. Doğum pozisyonuna girmemiş. 36. Haftadan once girmez zaten dedi. Kordonu baya uzunmuş bir problem olur mu dedim olmaz dedi. Boynuna dolanabilir mi dedim gayet rahat bir şekilde dolanabilir dedi anlamadım bende neden oyle rahat söyledi. Hareketlerini hergün en az 10 kere hissetmem gerekiyormuş yani bilinenin aksine iki saatte 10 kere değil günde en az 10 kereymiş. Boyumuz 42 cm olmuş. Kilomuz 1880 yani 1900 diyelim olmuş diyelim :) ultrasona gore 33 haftalık gözüküyoruz. Sat 2 hafta oncesinde :) evet bizden bukadar ama ultrasonda artık gercekten bir bebek gibi görünüyordu şok oldum görünce :) hepinize cok cok selam söylemek istediyse de yine uyuyordu teyzeleri ama biz öpüyoruz ikimiz, sizleri cok cok :)
kızlar beşik konusunda ne yaptıınız? herkes park yatak deyip duruyor ama ben pek emin değilim bir kere plastik olması sağlıklı gelmiyor bana. Ama taşınabilir olması ve katlanabilir olması da bayağı cazip. Hangisini alsam karar veremedim, mobilya beşikler de görüntü olarak çok güzel, büyüyebilenleri de var. Bir de benim yer problemim var yatak odasında, 60*120 ebatlarında almayı düşünüyorum çok mu dar olur sizce?
tavsiyelerinizi bekliyorum....
Canim ben iki cocugumu mobilya besikte yatirdim ama sadece 9 ay cunku tutunup kalkinca dusme tehlikesi oluyor şimdiki bebegimede park yatak aldim cimdirikli cok hos bakalim bunu nekadar kullanicaz hayirlisiyla
Canım 2 çocuk büyütmüşsün maşallah tecrübene güvenmek lazım. Peki bu park yataklarda fiyat da çok oynuyor 200 tl ye de var 600 e de var. Kalite farkı var mıdır sence. Ben 2 tane inceledim hellobaby de biri 300 biri 400 idi kalite olarak fark yoktu pek.
Canım bebek arabasını da sorayım sana. Ben başta sadece oto koltuğu almayı düşünüyorum çünkü her yere arabayla gitcez zaten. Sence sıkıntı olur mu?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar beşik konusunda ne yaptıınız? herkes park yatak deyip duruyor ama ben pek emin değilim bir kere plastik olması sağlıklı gelmiyor bana. Ama taşınabilir olması ve katlanabilir olması da bayağı cazip. Hangisini alsam karar veremedim, mobilya beşikler de görüntü olarak çok güzel, büyüyebilenleri de var. Bir de benim yer problemim var yatak odasında, 60*120 ebatlarında almayı düşünüyorum çok mu dar olur sizce?
tavsiyelerinizi bekliyorum....
ben de ilk olarak park yatak düşünmüştüm ama mobilya beşikler daha hoş duruyor. baby tech marka katlanabilir mobilya beşikler var, hem sallanma özelliği de var ben onlardan düşünüyorum. baby tech diye internet sitesinde modelleri var ordan bakabilirsin.
ben de ilk olarak park yatak düşünmüştüm ama mobilya beşikler daha hoş duruyor. baby tech marka katlanabilir mobilya beşikler var, hem sallanma özelliği de var ben onlardan düşünüyorum. baby tech diye internet sitesinde modelleri var ordan bakabilirsin.
maşallah canımMerhabalar
Biz dün doktora gittik , çok şükür bebeğim iyi . 1.420 grhaftası ile uyumlu dedi .
Uyku seti olayını şükürler olsun hallettim . Pikocu ya yaptırıyorum .
Çantamı aldım , içine 1 takım gecelik daha alırım çorap, terlik , tacımı da aldım mı tamamdır .
Ama bebişimin hazırlıkları , daha tamamlanmadı .
hoşgeldiniz, maşallah kızın çok güzel ilerliyor, Allah nazarlardan saklasınBiz de geldik :)) kızımız süper maşallah. Her ne kadar dondurma yesem de elimi almış ağzına uyuyordu kaldıramadım sonuc olarak :) onun dışında çatı ağrılarım normalmiş ama fıtığım olduğu için sağlık raporunu cuma gunü verecek sezeryan olacağım için. Henüz doktorla tarih belirlemedik ama 12 Eylül'den sonra olur dedi yine sezaryen için. Onun dışında kansızlığım için damardan serum takılacak 5 gün boyunca. Kansızlığım oldugu için kaşıntı problemim daha cok görülebilirmiş. Kasık ağrılarım için idrar testi istedi. 15-16 tane lökosit ve bakteri görüldü. Erken doğumu tetikleyebilir bol bol su iç dedi bir de tek kullanımlık antibiyotik ilaç verdi. Doğum pozisyonuna girmemiş. 36. Haftadan once girmez zaten dedi. Kordonu baya uzunmuş bir problem olur mu dedim olmaz dedi. Boynuna dolanabilir mi dedim gayet rahat bir şekilde dolanabilir dedi anlamadım bende neden oyle rahat söyledi. Hareketlerini hergün en az 10 kere hissetmem gerekiyormuş yani bilinenin aksine iki saatte 10 kere değil günde en az 10 kereymiş. Boyumuz 42 cm olmuş. Kilomuz 1880 yani 1900 diyelim olmuş diyelim :) ultrasona gore 33 haftalık gözüküyoruz. Sat 2 hafta oncesinde :) evet bizden bukadar ama ultrasonda artık gercekten bir bebek gibi görünüyordu şok oldum görünce :) hepinize cok cok selam söylemek istediyse de yine uyuyordu teyzeleri ama biz öpüyoruz ikimiz, sizleri cok cok :)
inşallah bir daha ki gittiğinde eser kalmaz bakteriden canım, korkma. Başka bir doktora daha gitsen o ne diyecek bakalım... çaresi olan bir şeymiş sonuçta, doğumda gereken yapılır bebeğin korunmuş olur canım en kötü... üzülme Rabbim çaresiz dert vermesinSelam kızlar nasılsınız?? Benim moralim çokkk bozuk2 hafta önce kontrole gittiğimde doktor idrar kültürü yapmıştı ve onda "b grubu beta hemolitik streptokok" diye bi bakteri çıktı doktor ilaç vermedi o an lavabodan falan kapmış olabilirsin testi tekrarlayalım demişti geçen hafta tekrar örnek verdim bugün sonuçları görüştüm yine aynı bakteri aşırı çoğalarak çıkmış ve doktor antibiyotik tedavisine başladı. Sanırım taşıyıcı olarak kalan değişik bi bakteriymiş doğum sırasında bebeğe enfeksiyon geçme riski varmış o yüzden doğuma geldikten sonra muhakkak damar yoluyla sürekli antibiyotik vermemiz lazım sana bunu unutma dosyana not düştüm ama sende hatırlat çok önemli doğum sırasında antibiyotik alman dedi Bebeğime bulaşır bişey olursa dayanamam ben 2 hafta sonra yine gidicem bakteriyi kontrol edecekler aşırı moralim bozuldu
Canim ben iki cocugumu mobilya besikte yatirdim ama sadece 9 ay cunku tutunup kalkinca dusme tehlikesi oluyor şimdiki bebegimede park yatak aldim cimdirikli cok hos bakalim bunu nekadar kullanicaz hayirlisiyla
Canım 2 çocuk büyütmüşsün maşallah tecrübene güvenmek lazım. Peki bu park yataklarda fiyat da çok oynuyor 200 tl ye de var 600 e de var. Kalite farkı var mıdır sence. Ben 2 tane inceledim hellobaby de biri 300 biri 400 idi kalite olarak fark yoktu pek.
Canım bebek arabasını da sorayım sana. Ben başta sadece oto koltuğu almayı düşünüyorum çünkü her yere arabayla gitcez zaten. Sence sıkıntı olur mu?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
e bebekte baby plus marka park yatak aldm 129 tl ye. bi de içine pamuk park yatak için ince yatak aldm 89 a. bi bak istersen yorumları iyiydi. hem sallanıyor hem de müzikli. tekerli kolayca odadan odaya taşımak için. ayrıca kurulumu kolaymış.
inşallah bir daha ki gittiğinde eser kalmaz bakteriden canım, korkma. Başka bir doktora daha gitsen o ne diyecek bakalım... çaresi olan bir şeymiş sonuçta, doğumda gereken yapılır bebeğin korunmuş olur canım en kötü... üzülme Rabbim çaresiz dert vermesin
Merhabalar
Biz dün doktora gittik , çok şükür bebeğim iyi . 1.420 grhaftası ile uyumlu dedi .
Uyku seti olayını şükürler olsun hallettim . Pikocu ya yaptırıyorum .
Çantamı aldım , içine 1 takım gecelik daha alırım çorap, terlik , tacımı da aldım mı tamamdır .
Ama bebişimin hazırlıkları , daha tamamlanmadı .
Biz de geldik :)) kızımız süper maşallah. Her ne kadar dondurma yesem de elimi almış ağzına uyuyordu kaldıramadım sonuc olarak :) onun dışında çatı ağrılarım normalmiş ama fıtığım olduğu için sağlık raporunu cuma gunü verecek sezeryan olacağım için. Henüz doktorla tarih belirlemedik ama 12 Eylül'den sonra olur dedi yine sezaryen için. Onun dışında kansızlığım için damardan serum takılacak 5 gün boyunca. Kansızlığım oldugu için kaşıntı problemim daha cok görülebilirmiş. Kasık ağrılarım için idrar testi istedi. 15-16 tane lökosit ve bakteri görüldü. Erken doğumu tetikleyebilir bol bol su iç dedi bir de tek kullanımlık antibiyotik ilaç verdi. Doğum pozisyonuna girmemiş. 36. Haftadan once girmez zaten dedi. Kordonu baya uzunmuş bir problem olur mu dedim olmaz dedi. Boynuna dolanabilir mi dedim gayet rahat bir şekilde dolanabilir dedi anlamadım bende neden oyle rahat söyledi. Hareketlerini hergün en az 10 kere hissetmem gerekiyormuş yani bilinenin aksine iki saatte 10 kere değil günde en az 10 kereymiş. Boyumuz 42 cm olmuş. Kilomuz 1880 yani 1900 diyelim olmuş diyelim :) ultrasona gore 33 haftalık gözüküyoruz. Sat 2 hafta oncesinde :) evet bizden bukadar ama ultrasonda artık gercekten bir bebek gibi görünüyordu şok oldum görünce :) hepinize cok cok selam söylemek istediyse de yine uyuyordu teyzeleri ama biz öpüyoruz ikimiz, sizleri cok cok :)
merhaba arkadaşlar ben 25 hafta 6 günlük gebeyim bug ün şeker yükleme yaptırdım e kan pıhtılaşması varmış iğne ve aspirine başladı kullanan var mı .141 çıktı yüksemiş şeker testi bilgilendirir misiniz
Selam kızlar nasılsınız?? Benim moralim çokkk bozuk2 hafta önce kontrole gittiğimde doktor idrar kültürü yapmıştı ve onda "b grubu beta hemolitik streptokok" diye bi bakteri çıktı doktor ilaç vermedi o an lavabodan falan kapmış olabilirsin testi tekrarlayalım demişti geçen hafta tekrar örnek verdim bugün sonuçları görüştüm yine aynı bakteri aşırı çoğalarak çıkmış ve doktor antibiyotik tedavisine başladı. Sanırım taşıyıcı olarak kalan değişik bi bakteriymiş doğum sırasında bebeğe enfeksiyon geçme riski varmış o yüzden doğuma geldikten sonra muhakkak damar yoluyla sürekli antibiyotik vermemiz lazım sana bunu unutma dosyana not düştüm ama sende hatırlat çok önemli doğum sırasında antibiyotik alman dedi Bebeğime bulaşır bişey olursa dayanamam ben 2 hafta sonra yine gidicem bakteriyi kontrol edecekler aşırı moralim bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?