2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Valla çaktırmasam da cok takmışım ben bu kordon olayını. Ama doktor sallamadı neden anlamadım. Bu şekilde bebeğini kaybeden bisürü anne var. Snowwhite etkilendim sanırım ben bu durumdan fazlaca. Kilosu da zayıf mı ki acaba?

Serumla daha hızlı bir yükselme olacaktır canım kanında o yüzden ilaçla devam etmemiştir belki çünkü hafta olarak bayağı ileridesin maşallah bana göre:)
Uslu olsunlar uslu yeriz biz onları:)

kızlar beşik konusunda ne yaptıınız? herkes park yatak deyip duruyor ama ben pek emin değilim bir kere plastik olması sağlıklı gelmiyor bana. Ama taşınabilir olması ve katlanabilir olması da bayağı cazip. Hangisini alsam karar veremedim, mobilya beşikler de görüntü olarak çok güzel, büyüyebilenleri de var. Bir de benim yer problemim var yatak odasında, 60*120 ebatlarında almayı düşünüyorum çok mu dar olur sizce?
tavsiyelerinizi bekliyorum....

aynı şeyleri siendede duyunca rahatladım. Daha önceden 22 haftalık kaybım var... Korkuyorum. Karnım ben yatarken bile taş gibi oluyor... çok can sıkıcı bide alta baskı yapıyor... ödüm patlıyorbişey olursa diye...

aaa nasıl laflar bunlar böyle canım yahu? e çünkü dolanıyor bi daha açılıyor kordon bu :) zaten senin sezeryan olacağı için takılmamıştır canım doktorun merak etme hiçbir şey olmaz.. şimdi seni 2 haftada bir mi çağırdı? Artık kordon dolanmasından çok fazla kayıp yaşanmıyor canım merak etme sen.
Kilosu zayıf mı derken? Ben napıyım sen böyle dersen? Herkesin 1 kiloyu geçmişken benimki 965 gr çıktı ama napalım önemli olan sağlıklı olması diyorum. Ayrıca zayıf falan değil gayet iyi kilosu canım lütfen dert etme

nazar degmesin inşallah 2 kiloyu buldu neredeyse bende cumartesi gidicem bakalim bizimki neler yapıyor inşallah su erken doğum riskim kalmamistir bende rahat ederim benimkininde gelişimi iki hafta onde gidiyor du bakalim simdi durum ne oldu

Canim ben iki cocugumu mobilya besikte yatirdim ama sadece 9 ay cunku tutunup kalkinca dusme tehlikesi oluyor şimdiki bebegimede park yatak aldim cimdirikli cok hos bakalim bunu nekadar kullanicaz hayirlisiyla dogsunlar

ben de ilk olarak park yatak düşünmüştüm ama mobilya beşikler daha hoş duruyor. baby tech marka katlanabilir mobilya beşikler var, hem sallanma özelliği de var ben onlardan düşünüyorum. baby tech diye internet sitesinde modelleri var ordan bakabilirsin.

Çok sağol canım. Bakıcam şimdi ama ben internetten almayı pek tercih etmiyorum özellikle büyük ürünleti illa görmem dokunmam lazım. O yüzden bu markayı satan mağazaları da bir bulayım gidip bakarım olmazsa.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Baktım canım şimdi kuğu modelini beğendim ama görmem lazım
Üretim yeri izmir miş zaten. Ben izmir deyimde:) bayisini bulup da gidip göreyim çok saol fikir verdiğin için.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhaba arkadaşlar ben 25 hafta 6 günlük gebeyim bug ün şeker yükleme yaptırdım e kan pıhtılaşması varmış iğne ve aspirine başladı kullanan var mı .141 çıktı yüksemiş şeker testi bilgilendirir misiniz

Canım 2 çocuk büyütmüşsün maşallah tecrübene güvenmek lazım. Peki bu park yataklarda fiyat da çok oynuyor 200 tl ye de var 600 e de var. Kalite farkı var mıdır sence. Ben 2 tane inceledim hellobaby de biri 300 biri 400 idi kalite olarak fark yoktu pek.
Canım bebek arabasını da sorayım sana. Ben başta sadece oto koltuğu almayı düşünüyorum çünkü her yere arabayla gitcez zaten. Sence sıkıntı olur mu?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOTE]

Canim benim park yatak duses oldu biraz yani eltimin abisi nin bebek mağazası vardı kapattı yari fiyatından da daha uyguna aldım yani 100 liraya aldım cok iyi oldu benim icin
Ben ilk çocuğum acemiydim ozaman bebek arabasını pier cardininin cift yonlusunu almistim kalite olarak cok iyiydi ama cok agirdi ikinci çocuğumu 8 ay ona bindirdikten sonra kanzin baston pusetini aldim okadar hafifki cok iyi oldu halada kullaniyor.simdiki bebegimede araba almadim heralde almicamda zaten kis bebegi ihtiyac olmadigi surecede disari cikmayiz cikarsakda zaten arabayla gidiyoruz ve tasima koltugumuz var ona koyariz boyle düşünüyorum ama bakalım zaman ne gostericek

Selam kızlar nasılsınız?? Benim moralim çokkk bozuk 2 hafta önce kontrole gittiğimde doktor idrar kültürü yapmıştı ve onda "b grubu beta hemolitik streptokok" diye bi bakteri çıktı doktor ilaç vermedi o an lavabodan falan kapmış olabilirsin testi tekrarlayalım demişti geçen hafta tekrar örnek verdim bugün sonuçları görüştüm yine aynı bakteri aşırı çoğalarak çıkmış ve doktor antibiyotik tedavisine başladı. Sanırım taşıyıcı olarak kalan değişik bi bakteriymiş doğum sırasında bebeğe enfeksiyon geçme riski varmış o yüzden doğuma geldikten sonra muhakkak damar yoluyla sürekli antibiyotik vermemiz lazım sana bunu unutma dosyana not düştüm ama sende hatırlat çok önemli doğum sırasında antibiyotik alman dedi Bebeğime bulaşır bişey olursa dayanamam ben 2 hafta sonra yine gidicem bakteriyi kontrol edecekler aşırı moralim bozuldu

maşallah canım, 2 kiloya doğru yol aldı miniklerimiz sen hazırlıkları bitirmişsin yavaş yavaş bebeişlerin hazırlıkları da biter canım, daha zaman var
hoşgeldiniz, maşallah kızın çok güzel ilerliyor, Allah nazarlardan saklasın bana da doktor günde 20 kez hissetmen gerekiyor demişti. İşleri güçleri uyumak zaten yaramazların inşallah doğunca da uyurlar da, annelerini yormazlar:)

inşallah bir daha ki gittiğinde eser kalmaz bakteriden canım, korkma. Başka bir doktora daha gitsen o ne diyecek bakalım... çaresi olan bir şeymiş sonuçta, doğumda gereken yapılır bebeğin korunmuş olur canım en kötü... üzülme Rabbim çaresiz dert vermesin

ben az önce e bebek ten baby plus marka indirime giren park yataktan aldm. 129 tl ye düşmüş 169 dan. yorumlarında çok güzel bahsetmişler. ama sadece park yatak almıcam. bebek odası siparişi de vericem bu hafta. ilk zamanlar sürekli emzirmek için geceleri yanımızda olmalı o yüzden aldm park yatağı. sonra oyun için kullanıcam inşallah. bi bak istersen sen de.

doğumda antibiyotik verselerde %100 bebeğe geçmez diye bişey yokmuş sadece riski azaltırlarmış enfeksiyon bebeğe geçerse yaygın olarak yenidoğan zatüresi olurmuş ve buna minicik bir bebek nasıl dayanır bilmiyorum şimdi şu antibiyotiği kullanıyım 2 hafta sonra kontrole gittiğimde yine aynı şeyleri duyarsam doktordan başka bi doktora gitsem diye düşünüyorum bende canım İnşaAllah herşey yeniden yoluna girer

merhaba kızlarr,

bugünn baska bi hastane ve baska bi doktra gittim ilk defa...ve doktoru begenirim diye ödüm kopuyodu çünkü kendi doktoruma ihanet ediyomusum gibi geldi:) maalesef korktugum basıma geldii adam 10 numara 5 yıldız cıktı :) bugüne kadar ikili test,detaylı ultrason,seker yüklemesi vb. bütün testlerimi baskasına yaptırmıs olmama ragmen sanki yeni gebe kalmıs bi hastası gibi detaylı bi sekilde ilgilendi herseyi acıklayarak...cok cok begendim adamı ve şimdi kendi doktorumun oldugu hastaneyle bu yeni doktorun oldugu hastane arasındaki dogum ücretindeki farklar dolayısıyle belki de dr degiştirmek durumunda kalıcam

normal ve sezaryen: 1350 tl (ikisi aynı fiyatmış cok ilginç)
epidural normal ve sezaryen : 1650 tl

bu giriş bilgisinden sonra kızım maşallah cok iyidi:) 1250 gr olmuş boyu da 40-41 cm gibi baya uzun olacak dedi:) suyu,kalp atışları,böbrekleri herseyi iyi herseyi yolunda 30 haftalık bi bebek görünümünde gelişimi iyi gidiyo ultrasona göre dogum 30 eylül görünüyo ama sen ona bakma SAT tarihin önemli dedi aynı kendi doktorumun dedigi gibi:) ve kan sulandırıcı nedeniyle normal dogum yapabilir miyim diye buna da sordum tabiki yapabilirsinn hiç sorun diiil dedii onu da söleyince beni kalbimden vurdu zaten:)

anlayacagınız kafam iyice karıstı kızlar iki doktoru da cok cok begeniyorum ama tabiki gönlümde yatan aslan kendi doktorum:) Allah hakkımızda hayırlısını versin hepimiz için...

maşallah canım bebeğinee kocaman olmuşş nazar degmesin:)

ooo Hena kocaman olmus yaa:) maşallah canım sizee güzel haberlere cok sevindim :) kordonu takma bak benimki dolanmıştı cıkmış kurtulmus bile kordondan:)

merhaba canım gecmiş olsun...ben kan sulandırıcı hap ve iğne kullanıyorum pıhtılasma cıktıgı için ama senin pıhtılasman oldugunu nasıl anladılar trombofili paneli testlerin yapıldı mı?

canım cok gecmiş olsun...üzülmee bak erken farkedilmiş en azından dogum sırasında ne yapılması gerektigini biliyosunuz artık önlem alınırsa hiç korkmaya gerek yokk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…